tgoop.com/BioSBU/482
Last Update:
ادامه مطلب...
🫀ریتو تاممن، متخصص قلب و عروق از دانشگاه پیتسبورگ در پنسیلوانیا میگوید: «این نتایج، نقطه عطف علمی فوقالعاده است زیرا اولینبار است که آنها توانستهاند نشان دهند که ویرایش یک جفت باز DNA، با استفاده از فناوری CRISPR در انسان، اثر بالینی داشته است. از نظر بالینی، این نتایج امکان دارد که روش جدیدی را برای درمان بیماریهای عروق کرونر به ارمغان بیاورد که میتواند به جای مصرف قرصهای روزانه، افراد را به صورت دائمی درمان کند».
📉 با وجود این نتایج، دو مسئله مرگ و نگرانیهای ایمنی، روی این فناوری سایه انداخته و بعد از انتشار نتایج، سهام این شرکت ۴۰ درصد کاهش یافته است.
🌏 فاز اول کارآزمایی بالینی در بریتانیا و نیوزلند انجام شدهاست و تا سال آینده این کارآزمایی ادامه مییابد.
👨🏻🔬 برای ویرایش ژن از ابزاری به نام CRISPR-CAS۹ استفاده میشود تا ویرایشهای دقیقی را روی یک ژن انجام دهد. این روش توسط تیمی به سرپرستی دیوید لیو، زیستشناس دانشگاه هاروارد در سال ۲۰۱۸ ارائه شد.
🐁 ابزار جدید CRISPR بسیار با اطمینان میتواند مجموعهای از بیماریهای ژنتیکی را برطرف کند. در این تکنیک، این تیم از ویروس کوچک "AAV" برای ارسال کریسپر- کَس 9 به کبد موشها استفاده کردند. AAV یک ویروس کوچک است که برای آزمایش انواع مختلفی از بافتها طی آزمایشات بالینی که شامل ژندرمانی انسان بود، طراحی شدهاست. این سیستم ارسال" Pcsk9" که یک ژن مسئول تنظیم سطح کلسترول است را نامعتبر شناسایی کرد.
💊 تعدادی دارو برای کمک به کلسترول بالا و بیماریهای قلبی-عروقی با مسدودکردن فعالیت ژن Pcsk9 توسعه یافته است. این رویکرد جدید که توسط گرسباچ و تیمش مورد استفاده قرارگرفته است، صرفا فعالیت ژن را مسدود نمیکند، بلکه ساخت Pcsk9 در بدن را متوقف میسازد.
🗞 این مطالعه در مجله Nature Communication منتشر شده است.
🔹برای مشاهدهی منبع خبر و مطالعهی جزئیات بیشتر، کلیک کنید.
✍🏻 نویسنده: مریم توفیق
📝 ویراستار: شیما حیدری، نسترن ایمانیفر
🎨 گرافیک: مینو ظفریان
👤 مدیر مسئول: ارشیا جهانگیری
👤 سردبیر: آناهیتا قادری
📄 صاحب امتیاز: انجمن علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی
-نشریه علمی سیناپس
#پست_علمی
┏━━━━━━━━
@BioSBU ⚡️
@sbubiosociety 🧬
┗━━━━━━━━
BY سیناپس | Synapse
Share with your friend now:
tgoop.com/BioSBU/482