tgoop.com/BioSBU/528
Last Update:
ادامهی مطلب...
🔍 یک مدل محاسباتی و مطالعهی رفتاری که توسط دانشمندان دانشگاه ییل توسعه یافته است، سرنخ جدیدی را برای این پرسش قدیمی ارائه میدهد.
🧯ایلکر ییلدیریم، دانشیار روانشناسی دانشگاه ییل و پژوهشگر ارشد این پروژه گفتهاست: ذهن، چیزهایی را که نمیتواند بهخوبی توضیح دهد، در اولویت میگذارد. اگر یک صحنه، قابل پیشبینی باشد و تعجبآور نباشد، ممکن است نادیده گرفته شود؛ بهعنوان مثال، ممکن است یک شخص برای مدت کوتاهی با دیدن شیر آتشنشانی در یک محیط طبیعی دورافتاده، گیج شود و تفسیر تصویر را دشوار و در نتیجه بهیادماندنیتر کند.
❔ییلدریم همچنین اضافه کرد: پژوهش ما این پرسش را که کدام اطلاعات بصری بهواسطهی جفت شدن یک مدل محاسباتی از پیچیدگی صحنه، با یک مطالعهی رفتاری، بهیادماندنی میشوند.
👨🏼🔬ییلدریم و جان لافرتی، استاد آمار و علوم داده دانشگاه ییل، یک مدل محاسباتی ایجاد کردند که به دو مرحله در شکلگیری حافظه میپردازد. این مراحل، شامل فشردهسازی سیگنالهای بصری و بازسازی آنها هستند.
🎞براساس این مدل، آنها یک مجموعه از آزمایشها را طراحی کردند که در آنها، دنبالهای از تصاویر طبیعی بهسرعت به شرکتکنندگان نشان داده شده، و سپس از شرکتکنندگان پرسیده میشد که آیا تصاویر خاصی را از آن دنباله تصاویر به خاطر میآورند یا خیر.
📈پژوهشگران دریافتند که هرچه بازسازی یک تصویر برای مدل محاسباتی سختتر باشد، احتمال بیشتری وجود دارد که شرکتکنندگان تصویر را به خاطر بسپارند.
💡در نهایت، لافرتی گفتهاست: ما از یک مدل هوش مصنوعی برای آشکارکردن روند درک صحنهها توسط شرکتکنندگان استفاده کردیم. این درک در آینده میتواند به توسعهی بیشتر سیستمهای کارآمد حافظه برای هوش مصنوعی کمک کند.
📃این پژوهش در مجله Nature Human Behavior به چاپ رسیدهاست.
🔹برای مشاهدهی منبع خبر و مطالعهی جزئیات بیشتر، کلیک کنید.
✍🏻نویسنده: مریم توفيق
📝ویراستار: حدیث پرهیزگاری، آیسان اعلاباف صباغى، آناهیتا قادری
🎨گرافیک: رومینا خوشسیر
👤مدیر مسئول: ارشیا جهانگیری
👤سردبیر: آناهیتا قادری
📄صاحب امتیاز: انجمن علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی
-نشریه علمی سیناپس
#پست_علمی
Telegram | LinkedIn
┏━━━━━━━━
@BioSBU ⚡️
@sbubiosociety 🧬
┗━━━━━━━━
BY سیناپس | Synapse
Share with your friend now:
tgoop.com/BioSBU/528