tgoop.com/BioSBU/542
Last Update:
ادامه مطلب...
🌱 این مطالعه که در Gut منتشر شد، نشان داد که دانههای کربن دارای مجوز UCL-spinout Yaqrit، در بازگرداندن سلامت روده مؤثر بوده و تأثیر مثبتی بر عملکرد کبد، کلیه و مغز در موشها و موشها دارد. همچنین مشخص شد که آنها برای استفاده انسان ایمن هستند.
🩺 گام بعدی این است که ببینیم آیا میتوان راه را برای استفاده از آنها در درمان بیماریهای مرتبط با سلامت ضعیف روده هموار کرد؟ تخمین زده میشود که در سراسر جهان حدود 100 میلیون نفر با سیروز کبدی و 10 میلیون نفر مبتلا به سیروز و یک عارضه اضافی زندگی میکنند.
👨🏻🔬پروفسور راجیو جالان، نویسنده ارشد، از مؤسسه سلامت کبد و گوارش UCL، در توضیح چالش های بالینی کنونی، گفت: "وقتی تعادل میکروبیوم بر هم میخورد، باکتریهای مضر میتوانند تکثیر شده و با باکتریهای خوب که روده را سالم نگه میدارند، رقابت کنند.
💊 یکی از راههای انجام این کار، دفع اندوتوکسین، متابولیتهای سمی و سیتوکینهایی است که محیط روده را تغییر میدهند و تا این محیط را برای آنها مساعدتر کرده و با باکتریهای خوب دشمنی کند.
💉یکی از درمانهای استاندارد سیروز، استفاده از آنتیبیوتیکهایی است که با هدف کنترل باکتریهای مضر انجام میشود، اما این درمان، با خطر ایجاد مقاومت آنتیبیوتیکی همراه است و فقط در مراحل پایانی بیماری استفاده میشود.»
🔬 برای غلبه بر این مشکل، دانشمندان دانشگاه UCL، با همکاری Yaqrit، دانههای کربنی دهانی کوچکی ساختند که ساختار فیزیکی میکروسکوپی خاصی دارند که برای جذب مولکولهای بزرگ و کوچک در روده طراحی شده است. در این مطالعه، محققان UCL اثربخشی دانههای کربنی که با نام محصول CARBALIVE شناخته میشوند را برای بازگرداندن سلامت روده آزمایش کردند و تأثیر آن را بر عملکرد کبد، کلیه و مغز در موشها و موشها ارزیابی کردند.
📊 آنها دریافتند که وقتی این دانهها به مدت چند هفته هر روز مصرف میشوند، در جلوگیری از پیشرفت اسکار و آسیب کبدی در حیوانات مبتلا به سیروز و کاهش مرگ و میر در حیوانات مبتلا به نارسایی حاد بر مزمن کبد (ACLF) موثر هستند. این دانهها همچنین بر روی 28 بیمار مبتلا به سیروز آزمایش شدند و با عوارض جانبی ناچیز بی خطر بودند. اگر همان فواید مشاهده شده در مدلهای حیوانی در انسان نیز رخ دهد، دانهها میتوانند ابزار جدید مهمی برای کمک به مقابله با بیماری کبد باشند.
🔹برای مشاهدهی منبع خبر و مطالعهی جزئیات بیشتر، کلیک کنید.
✍🏻نویسنده: آیسان اعلاباف صباغى
📝ویراستار: آناهیتا خاکسارطهرانی
🎨گرافیک: ملیحه ترابی
👤مدیر مسئول: ارشیا جهانگیری
👤سردبیر: آناهیتا قادری
📄صاحب امتیاز: انجمن علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی
-نشریه علمی سیناپس
#پست_علمی
Telegram | LinkedIn
┏━━━━━━━━
@BioSBU ⚡️
@sbubiosociety 🧬
┗━━━━━━━━
BY سیناپس | Synapse
Share with your friend now:
tgoop.com/BioSBU/542