tgoop.com/BioSBU/546
Last Update:
ادامه مطلب...
🌱 بسیاری از اثرات مثبت قهوه بر سلامتی ممکن است بهدلیل محتوای چشمگیر آن از آنتیاکسیدانهای قوی باشد. در واقع، مطالعات نشان میدهند که قهوه یکی از بزرگترین منابع آنتیاکسیدان در رژیم غذایی انسان است.
🛡 بدن ما تحت حملهی مداوم رادیکالهای آزاد است که میتوانند به مولکولهای مهمی مانند پروتئینها و DNA آسیب برسانند. آنتیاکسیدانها میتوانند بهطور موثر رادیکالهای آزاد را خلع سلاح کنند؛ بنابراین از ما در برابر پیری و بسیاری از بیماریهایی که تا حدودی ناشی از استرس اکسیداتیو از جمله سرطان هستند، محافظت میکنند.
🫀 قهوه بهویژه سرشار از چندین آنتیاکسیدان قوی از جمله اسیدهای هیدروسینامیک و پلیفنولها است. اسیدهای هیدروسینامیک در خنثیکردن رادیکالهای آزاد و جلوگیری از استرس اکسیداتیو بسیار موثر هستند. علاوهبر این، پلیفنولهای موجود در قهوه ممکن است از تعدادی از بیماریها مانند بیماری قلبی، سرطان و دیابت نوع ۲ جلوگیری کنند.
🫖 بیشتر مردم روزانه حدود ۱ تا ۲ گرم آنتیاکسیدان مصرف میکنند که عمدتاً از نوشیدنیهایی مانند قهوه و چای است. نوشیدنیها در رژیم غذایی غربی، دارای مقدار بسیار بیشتری از آنتیاکسیدانها نسبت به غذا هستند.
🧋 این، بهایندلیل است که مردم تمایل دارند وعدههای بیشتری از نوشیدنیهای غنی از آنتیاکسیدان را نسبت به غذاها مصرف کنند.
🔬 در یک مطالعه، محققان محتوای آنتیاکسیدانی غذاهای مختلف را با توجه به اندازهی وعده، مورد بررسی قرار دادند.
🫐 قهوه پس از چندین نوع توت، در رتبه یازدهم لیست قرار گرفت. با این حال، از آنجایی که بسیاری از مردم توتهای کمی میخورند اما چندین فنجان قهوه در روز مینوشند، مقدار کل آنتیاکسیدانهای ارائهشده توسط قهوه بسیار بیشتر از انواع توتها است؛ حتی اگر توتها حاوی مقادیر بیشتری در هر وعده باشند.
🧑🏼🔬 در مطالعات نروژی و فنلاندی، قهوه بزرگترین منبع آنتیاکسیدانی است که حدود ۶۴ درصد از کل آنتیاکسیدان مصرفی افراد را تامین میکند. در این مطالعات، متوسط مصرف قهوه ۴۵۰ تا ۶۰۰ میلیلیتر در روز یا به عبارتی، ۲ تا ۴ فنجان بود.
🧑🏻🔬 علاوهبر این، مطالعات اسپانیا، ژاپن، لهستان و فرانسه به این نتیجه رسیدند که قهوه تا حد زیادی بزرگترین منبع غذایی آنتیاکسیدان است.
🧪 انواع مختلفی از آنتیاکسیدانهای رژیمی وجود دارد و قهوه منبع بسیار خوبی برای برخی از آنها است. با این حال قهوه، آنتیاکسیدانهای مشابه غذاهای گیاهی کامل مانند میوهها و سبزیجات را ارائه نمیدهد؛ بنابراین اگرچه قهوه ممکن است بزرگترین منبع غذایی آنتیاکسیدان باشد، هرگز نباید تنها منبع باشد.
🥗 برای سلامتی مطلوب، بهتر است انواع ویتامینها، مواد معدنی، آنتیاکسیدانها و ترکیبات گیاهی را از منابع مختلف دریافت شوند.
🔹برای مشاهدهی منبع خبر و مطالعهی جزئیات بیشتر، کلیک کنید.
✍🏻نویسنده: آیسان اعلاباف صباغى
📝ویراستار: حدیث پرهیزگاری
🎨گرافیک: رومینا خوشسیر
👤مدیر مسئول: ارشیا جهانگیری
👤سردبیر: آناهیتا قادری
📄صاحب امتیاز: انجمن علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی
-نشریه علمی سیناپس
#پست_علمی
Telegram | LinkedIn
┏━━━━━━━━
@BioSBU ⚡️
@sbubiosociety 🧬
┗━━━━━━━━
BY سیناپس | Synapse
Share with your friend now:
tgoop.com/BioSBU/546