tgoop.com/EmergingInfDis/27018
Last Update:
📰 راهاندازی شبکه ملی جمعآوری منابع تحقیقاتی بیماریهای عفونی توسط انستیتو پاستور کره
📢 انستیتو پاستور کره (به مدیریت سونگ کی جانگ) در تاریخ ۲۱ دسامبر از راهاندازی شبکهای ملی برای جمعآوری منابع تحقیقاتی مرتبط با بیماریهای عفونی خبر داد. مراسم افتتاحیه این شبکه در ۱۹ نوامبر در مرکز بیزهاب سئول در منطقه جونگگو برگزار شد و نمایندگان سازمانهای شرکتکننده برای برنامهریزی فعالیتها و استراتژیهای آینده گرد هم آمدند.
📢 این مؤسسه با مدیریت بانک جهانی منابع تحقیقاتی بیماریهای عفونی (GISB) و بانک منابع پاتوژنهای نوظهور و جهشیافته (NVPRB) در راستای ارائه منابع تحقیقاتی به مراکز آکادمیک و صنعتی، در تلاش است تا آمادگی برای بیماریهای نوپدید و بازپدید را تقویت و پژوهشهای علمی پایه را ترویج کند. شبکه جدید با هدف تقویت همکاری با مؤسسات پزشکی راهاندازی شده و تلاش دارد مجموعهای از نمونههای بیمار و منابع پاتوژنی مرتبط با بیماریهای عفونی متنوع در کره جنوبی را توسعه دهد.
📢 این شبکه شامل ده سازمان از جمله مؤسسه پاستور کره، بیمارستان کانگدونگ سکرد هارت، دانشکده پزشکی دانشگاه کنکوک، بیمارستان دانشگاه ملی کیونگبوک، بیمارستان گورو دانشگاه کره، مرکز ملی پزشکی، بیمارستان دونگتان سکرد هارت دانشگاه هالیم، بیمارستان دانشگاه ملی جئونبوک، بیمارستان دانشگاه چوسون، و انجمن نوآوری زیستفناوری کره میشود. اعضای این شبکه قصد دارند با رعایت قوانین اخلاق زیستی و مدیریت منابع عوامل بیماریزا، منابع مرتبط با بیماریهای اولویتدار معرفیشده توسط سازمان جهانی بهداشت (WHO) و آژانس کنترل و پیشگیری از بیماریهای کره را جمعآوری کنند. این تلاش شامل بیماریهای مهم جهانی و داخلی نیز خواهد بود.
📢 هدف این شبکه بهویژه جمعآوری و اشتراکگذاری منابعی مانند نمونههای بیمار و عوامل بیماریزا برای مقابله با بیماریهای نوظهور همچون بیماری ایکس است. این اقدامات به ایجاد سیستمی پیشرفته برای آمادگی در برابر بیماریهای عفونی کمک میکند. سونگ کی جانگ، مدیرعامل مؤسسه پاستور کره، اظهار داشت: از طریق همکاری با مؤسسات پزشکی، ما قصد داریم تحقیقات و توسعه ابزارهای تشخیصی، واکسنها و درمانهای بیماریهای عفونی را تسریع کنیم و شبکهای پایدار برای جمعآوری منابع، در داخل و خارج از کشور ایجاد کنیم.
#انستیتو_پاستور_کره
🌐 لینک دسترسی به خبر
🔺مرکز تحقیقات بیماریهای نوپدید و بازپدید:
تلگرام و ایتا و بله
BY بیماری های نوپدید و بازپدید
Share with your friend now:
tgoop.com/EmergingInfDis/27018