tgoop.com/HQADERI/373
Last Update:
✅نتیجه گیری:
آنچه در مقاله فوق سعی کردیم پردازش شود، نقد نگاه رسانه های غربی به بی گناهی ملت ها و مسئولیت دولت هاست. دولتها از بهشت نمیآیند؛ تاریخ ثابت کرده که تغییر حکومتها، نخبگان و ایدئولوژیها، ماهیت و کارکرد دولتها را تغییر نمیدهد. ماهیت و سیاست دولت با تغییر اخلاق سیاسی ملت هاست که تغییر می کند.
تغییر به معنای تغییر ایدئولوژی و مذهب نیست، بلکه به معنای تغییر جهان بینی و اخلاق سیاسی آنهاست همانطور که در متن اشاره کردیم، روسیه مانند گذشته تاریخی خود، با ایدئولوژی ها و رهبران مختلف تزاریسم، کمونیسم و دموکراسی از اسکندر تا استالین و پوتین، اکنون نیز اینگونه است.
سرگئی لازارف تاکید کرد: ما همانی هستیم که هستیم.
این امر در مورد سایر کشورها مانند کشورهای خاورمیانه نیز صدق می کند. به عنوان مثال ایران از زمان کوروش با دین زرتشت، سامانیان با مذهب سنی، جمهوری اسلامی با مذهب شیعه و امپراتوری رضاخان با ایدئولوژی ناسیونالیسم با رهبران مختلف از عمامه برسران گرفته تا تاج برسران نیز همین رفتار سیاسی را در قبال همسایگان و کشورهای تحت کنترل خود نشان داده اند.
وقتی تغییرات جزئی را می بینیم، مثلاً جمهوری اسلامی ایران نمی تواند مانند کوروش کل خاورمیانه را تسخیر و غارت کند، دلیلش این نیست که روحیه سیاسی ملت تغییر کرده، بلکه شرایط تغییر کرده است و حضور ابرقدرتی مانند ایالات متحده آمریکا و قدرت های منطقه ای اجازه آن را نمی دهند. اگر تغییراتی بوجود آمده از بیرون تحمیل شده نه از درون.
به همین ترتیب، اعراب در نسل کشی کردها، چه در قالب ناسیونالیسم سکولار بعث و چه در قالب رادیکالیسم اسلامی ISS، سیاست های مشابهی را در قبال کردها دنبال کرده اند. این موضوع در مورد خود کردها نیز صدق می کند که همواره از سوی قدرت های منطقه ای و بزرگ مورد سوء استفاده قرار گرفته اند، زیرا آنها نگاه اخلاقی به سیاست دارند. وقتی می بینیم ملتی مانند آلمان تغییر کرده که قابل تحسین است، اول باید به یاد داشته باشیم که این به خاطر شرم گذشته، رفاه، قوانین و مجازات هاست و باید بدانیم این نیز موقتی است، زیرا امروز می بینیم که حزبی افراطی در حال رشد است. ثانیاً سیستم سیاسی و فرهنگی آلمان پس از جنگ جهانی دوم از خارج توسط متفقین تحمیل شد. اگرچه تغییر ارزش ها در آلمان از امپراتوری به حقوق بشر قابل ستایش است و اگرچه تغییر ارزش ها منجر به تحت کنترل شدن شخصیت ملت آلمان شده، اما متاسفانه منجر به تغییر آن نشده و وجود دارد و این احتمال وجود دارد که شخصیت ملی آلمان، ناسیونال سوسیالیسم، دوباره به منصه ظهور برسد. متأسفانه در میان اعراب و کشورهایی مانند روسیه و ایران حتی ارزش ها تغییر نکرده است. شخصیت این ملت ها هنوز در توهم احیای امپراتوری گذشته به شکل نظامی آن هستند که برای آن توجیه فرهنگی و تاریخی می یابند.
توجیه ایرانی ها برای ایرانی نامیدن کردها، همان توجیهاتی است که روس ها از اوکراینی ها به عنوان روس می نامند. هر دو از تاریخ برای اجرای سیاست های امپریالیستی امروزی بهره برداری می کنند. آنچه به عنوان گذشته ساخته شده، فقط یک آینده است. شکی نیست که امپراتوری مغول بزرگتر از امپراتوری ایران و ترکیه بوده و اکنون می تواند بار دیگر بر ایران و کل خاورمیانه ادعا داشته باشد. به علاوه، اگر ادعای ایران و روسیه درست باشد، رم باید ادعای تمام اروپا و اسپانیا باید ادعای آمریکای لاتین را که زمانی مستعمره آنها بود داشته باشد.
🆔@HQADERI
✅SHARE US
BY Hersh Qaderi / هێرش قادری
Share with your friend now:
tgoop.com/HQADERI/373