Telegram Web
📝 بازسازی شگفت انگیز چهره همسران پادشاهان هخامنشی توسط هوش مصنوعی +عکس /از همسر کوروش تا همسر داریوش

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
12🥰3👍1
📝 سناتورهای آمریکایی لایحه‌ای را برای مقابله با دیپ‌فیک‌های هوش مصنوعی پیشنهاد کردند

گروهی از سناتورها قانونی با‌عنوان «NO FAKES Act» را معرفی کرده‌اند که ساخت بدون اجازه نسخه‌های دیجیتالی از صدا یا چهره افراد با کمک هوش مصنوعی را غیرقانونی می‌کند.

زمانی که قانون NO FAKES تصویب شود، افرادی که بدون اجازه صدا، صورت یا بدن آن‌ها توسط هوش‌مصنوعی بازسازی شده است، می‌توانند به‌دنبال دریافت خسارت باشند. همچنین افراد و شرکت‌ها در قبال تولید یا اشتراک‌گذاری نسخه‌های دیجیتالی غیرمجاز مسئول خواهند بود، از جمله مواردی که توسط هوش‌مصنوعی تولید شده‌اند.

سناتور «کریس کونز» که یکی از پیشنهادکنندگان این قانون است، با اشاره به «تیلور سوییفت»، خواننده مشهور آمریکایی که نسخه‌های دیجیتالی او در سایت‌ها بسیار زیادی ساخته شده است:

«مهم نیست که تیلور سویفت باشد یا هر کس دیگری، همه این حق را دارند که از صدا و ظاهر خود محافظت کنند. هوش مصنوعی می‌تواند به‌عنوان ابزاری برای پرورش خلاقیت مورد استفاده قرار بگیرد، اما نمی‌تواند بهره‌برداری غیرمجاز از صدا یا ظاهر کسی را همراه داشته باشد.»

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍9
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔻کم کم ، موبایل ها حذف خواهند شد!

🔹از Ai Pin چه می‌دانید؟
آی ‌پین (سنجاق هوش مصنوعی) تا قبل از پایان امسال (سال میلادی) روانه بازار گردیده و جایگزین گوشی‌های موبایل می‌گردد.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍81😍1
📝 اعطای تسهیلات ۴ میلیارد تومانی ویژه هوشمندسازی در صنایع بالغ

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی فناوری‌های نوظهور دیجیتال با اعلام اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی با توجه به اهمیت ویژه حوزه هوش مصنوعی، بسته حمایتی ویژه‌ای را در نظر گرفته است، گفت: این تسهیلات با عاملیت صندوق پژوهش و فناوری اقتصاد دیجیتال به دانش‌بنیان‌های این حوزه پرداخت می‌شود.

دکتر محمد موسی‌زاده موسوی با اعلام اینکه یکی از نیازهای اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه هوش مصنوعی، توسعه بازار به‌ویژه در صنایع بالغ و راهبردی کشور است، حمایت از شرکت‌های حوزه اقتصاد دیجیتال را زمینه‌ساز تحول دیجیتال و ارتقای بهره‌وری در این صنایع برشمرد.

به نقل از صندوق نوآوری، وی تصریح کرد: در این خط اعتباری ویژه که به عاملیت صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی فناوری‌های نوظهور دیجیتال اعطا خواهد شد، شرکت‌های دانش‌بنیان دارای قرارداد با صنایع بالغ مانند بخش معدن، نفت، گاز و پتروشیمی و سایر حوزه‌های راهبردی کشور به شرط محوریت موضوع هوشمندسازی و هوش مصنوعی می‌توانند تا سقف ۴ میلیارد تومان از تسهیلات سرمایه در گردش بهره‌مند شوند.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری اقتصاد دیجیتال افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه اقتصاد دیجیتال که متقاضی دریافت این تسهیلات هستند، می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وب‌گاه صندوق به نشانی digitechfund.landin.ir مراجعه کنند و یا با شماره تلفن ۸۸۷۷۱۰۸۷ تماس بگیرند.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍81
📝 هوش مصنوعی به کمک طراحان لباس در یزد می‌آید

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد از برگزاری کارگاه تخصصی با موضوع هوش مصنوعی در طراحی لباس با روش جهانی در یزد خبر داد.

«سید عباس دهقان» این دوره آموزشی با هم‌افزایی و همکاری چند مجموعه فعال در حوزه طراحی لباس و هدف گسترش سطح کیفی طراحی لباس با بهره‌مندی از پدیده نوظهور هوش مصنوعی برنامه ریزی شده که با حضور «مریم منتظری» مدرس طراحی لباس برگزار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در استان یزد، هشت موسسه فعال در حوزه مد و لباس مشغول به فعالیت هستند که اکثریت آنها مقوله آموزش‌های کاربردی را در برنامه های سالانه خود جای داده‌اند.

دهقان همچنین زمان برگزاری این دوره هنری را ۲۷ مردادماه سال جاری در یزد اعلام کرد.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍4
📝 تفاوت اصلی هوش مصنوعی و برنامه نویسی چیست؟

کد، قسمت اصلی ساخت یک نرم افزار شرطی است. اما در نرم افزار هوش مصنوعی، کد اصلی‌ترین بخش نمی‌باشد. درست است که هنگام ساختن نرم افزار هوش مصنوعی باید کد بنویسیم، اما بخش اصلی هوش مصنوعی را داده‌ها تشکیل می‌دهند. (جمع آوری داده‌ها، برچسب گذاری داده‌ها، تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از الگوریتم‌ها برای تشخیص الگوها). نرم افزار نمی‌تواند ماشین را براند، اما نرم افزار می‌تواند داده‌ها را جمع آوری کند. خودروها دارای سنسورهای نزدیک میدان، میکروفون، دوربین، لیدار (رادار لیزری) و رادار هستند. سپس هوش مصنوعی با نحوه گردش به راست، نحوه گردش به چپ، نحوه صاف رفتن، نحوه تشخیص علامت توقف و نحوه تشخیص چراغ راهنما آشنا می‌شود و این کار را به دلیل الگوها انجام می‌دهد، زیرا تمام داده‌ها را دارد. زمانی که خودرو خودران هزار علامت توقف را می‌بیند، می‌تواند به خودی خود علامت توقف را تشخیص دهد، زیرا بارها آن را دیده است.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍5
📝 چت‌جی‌پی‌تی ضد تقلب می‌شود

شرکت اوپن‌ای‌آی(OpenAI) که خالق ربات گفتگوگر هوش مصنوعی ChatGPT است، اعلام کرده است که به دنبال نشانه‌گذاری(واترمارک) متون تولیدی این ربات است تا دست دانش آموزان و دانشجویانی را که از آن برای تقلب استفاده می‌کنند، رو کند.


شرکت اوپن‌ای‌آی در حال آماده سازی ابزار جدیدی است که تاکنون در انتشار آن مردد بوده است.

به نقل از وال استریت ژورنال، این شرکت در حال کار بر روی ابزاری است که می‌تواند مقالات نوشته شده توسط ChatGPT را با درجه بالایی از دقت تشخیص دهد.

اوپن‌ای‌آی اطلاعات کمی درباره تحقیقات خود در زمینه واترمارک متون به اشتراک گذاشته توسط ChatGPT و اینکه چرا این کار را انجام می‌دهد، منتشر کرده است.

بر اساس گزارش وال استریت ژورنال، بحث در مورد اینکه آیا این ابزار باید منتشر شود، آن را با وجود اینکه به نظر می‌رسد آماده است، از انتشار بازداشته است.

شرکت اوپن‌ای‌آی در یک به‌روزرسانی که روز گذشته منتشر کرد، گفت: تیم‌های ما یک روش واترمارک متن را توسعه داده‌اند که ما همچنان در حال بررسی جایگزین‌ها هستیم.

این شرکت گفت که واترمارک کردن یکی از راه‌حل‌های متعدد، از جمله طبقه‌بندی‌کننده‌ها و ابرداده‌ها است که به عنوان بخشی از «تحقیقات گسترده در زمینه منشأ متن» مورد بررسی قرار گرفته است.

طبق گفته اوپن‌ای‌آی، این ابزار در برخی موقعیت‌ها «بسیار دقیق بوده است»، اما در صورت مواجهه با شکل‌های خاصی از دستکاری، مانند استفاده از سیستم‌های ترجمه، بازنویسی با مدل مولد دیگر، یا درخواست از مدل برای درج یک الگوی خاص به خوبی عمل نمی‌کند.

سخنگوی اوپن‌ای‌آی در بیانیه‌ای گفت که این شرکت به دلیل پیچیدگی‌های موجود و تأثیر احتمالی آن بر اکوسیستم گسترده‌تر فراتر از اوپن‌ای‌آی، «رویکردی سنجیده» را برای نشانه‌گذاری متون اتخاذ می‌کند.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍81
📝 تخمین دقیق سن بارداری با کمک هوش مصنوعی

پژوهشگران توانسته‌اند با استفاده از هوش مصنوعی با دقت خطای ۰٫۲ روز سن بارداری را به درستی تشخیص دهند. این هوش مصنوعی براساس تصاویر سونوگرافی کار می‌کند و می‌تواند با مشارکت پزشکان عمومی و سایر متخصصین سلامت به کار گرفته شود.


تخمین درست سن بارداری برای مراقبت‌های مادر و جنین ضروری است با این حال نیاز به دانش و تجربه کافی دارد. برخی مناطق کم برخوردار و فقیر جهان در تامین نیروی انسانی متخصص برای این امر با مشکلاتی مواجه هستند.

محققان در یک مطالعه‌ نوآورانه، گامی بزرگ در جهت بهبود مراقبت‌های بارداری در مناطق محروم برداشته‌اند. آن‌ها موفق شدند با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، دستگاه سونوگرافی ساده‌ای طراحی کنند که حتی توسط افراد بدون آموزش تخصصی نیز قادر به تعیین دقیق سن بارداری باشد. این دستاورد می‌تواند تحولی عظیم در تشخیص زودهنگام مشکلات بارداری و ارائه مراقبت‌های مناسب به مادران و جنین‌ها ایجاد کند.

در این مطالعه که بر روی ۴۰۰ زن باردار در دو قاره مختلف انجام شد، محققان دستگاه سونوگرافی مجهز به هوش مصنوعی را با دستگاه‌های سونوگرافی پیشرفته مقایسه کردند. نتایج نشان داد که این دستگاه جدید، سن بارداری را با دقت بسیار بالایی و تقریباً مشابه سونوگرافی‌های تخصصی تعیین می‌کند. نکته‌ قابل توجه این است که اپراتورهای این دستگاه نیازی به آموزش تخصصی سونوگرافی نداشتند.

🔗 چرا این خبر مهم است؟


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍9
📝 حضور کاروان رباتیک ایران در مسابقات جهانی رباتیک و هوش مصنوعی فیرا ۲۰۲۴ برزیل

نائب رئیس فدراسیون جهانی رباتیک و هوش مصنوعی فیرا از اعزام کاروان رباتیک ایران به مسابقات جهانی رباتیک و هوش مصنوعی فیرا ۲۰۲۴ در کشور برزیل خبر داد.


دکتر سروش صادق نژاد، رئیس کمیته ملی ایران در این خصوص اظهار کرد: مسابقات جهانی رباتیک فیرا امسال، برای بیست و نهمین سال متوالی، به همت فدراسیون جهانی رباتیک و هوش مصنوعی فیرا، در شهر سائولوئیس کشور برزیل برگزار می شود. این مسابقات در دو بخش دانش آموزی و دانشجویی و در تاریخ های ۱۵ الی ۱۹ مردادماه جاری در حال برگزاری است. ایران نیز در بخش دانش آموزی با ۱۵ تیم و در بخش دانشجویی با حضور ۷ تیم در این رقابتها حضور دارد.

رئیس کمیته ملی رباتیک فیرا اظهار کرد: با برگزاری منظم مسابقات بین المللی فیراکاپ آزاد ایران که امسال نیز در اوایل آذرماه سال ۱۴۰۲ برگزار شد و بناست که یازدهمین دوره این رقابت ها اوایل اسفندماه ۱۴۰۳ برگزار شود، کمیته ملی رباتیک جمهوری اسلامی ایران فیرا سعی دارد تا با همکاری مجامع بین المللی بتواند در توسعه این دانش در کشور و افزایش مهارت علاقه مندان به این حوزه گام بردارد. برنامه های استاندارد و مدون آموزشی آکادمی بین المللی آموزشی فیرا در ایران در چند سال گذشته که در راستای توسعه نظام آموزشی این حوزه در کشور و ارائه خدمات آموزشی معطوف بوده است و همچنین عمق بخشیدن به همکاری های صورت گرفته با نهادهای بالادستی کشور در دولت و همچنین بخش خصوصی می تواند آینده روشنی را برای این صنعت در کشور رقم بزند.

🔗 مشاهده کامل مصاحبه


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍4👏3
📝 “تقلب” مهم‌ترین کاربرد هوش مصنوعی برای مردم جهان

یک تحقیق گسترده نشان داده است که مردم در جهان بیشتر برای تقلب در نوشتن متون خلاقانه و انجام تکالیف مدرسه و دانشگاه از هوش مصنوعی بهره می‌برند. جستجو، ترجمه و استفاده از کدنویسی و برنامه‌نویسی دیگر استفاده‌های مهم از هوش مصنوعی توسط کاربران عادی در جهان است.


چت‌بات‌های هوش مصنوعی مانند ChatGPT، از زمان معرفی خود، تحولات شگرفی در نحوه تولید محتوا ایجاد کرده‌اند. یکی از کاربردهای گسترده این ابزارها، کمک به دانش‌آموزان در انجام تکالیف است، اما آیا این کمک، تنها محدود به انجام تکالیف می‌شود یا کاربردهای دیگری نیز دارد؟

مطالعات اخیر نشان می‌دهند که کاربران عمدتاً از ChatGPT برای دو منظور اصلی استفاده می‌کنند: خلاقیت و تحصیل. در بخش خلاقیت، کاربران با استفاده از ChatGPT داستان‌های کوتاه، فیلمنامه و حتی سناریوهای بازی‌های نقش‌آفرینی تولید می‌کنند. اما در بخش تحصیلی، استفاده از ChatGPT برای انجام تکالیف، نوشتن مقاله‌های کوتاه و پیدا کردن پاسخ سوالات امتحانی، به یک نگرانی جدی برای اساتید تبدیل شده است.

آینده ChatGPT

ابزار ChatGPT پتانسیل‌های بسیار زیادی برای بهبود زندگی انسان‌ها دارد. با این حال، استفاده نادرست از این ابزار می‌تواند عواقب جدی به همراه داشته باشد. بنابراین، لازم است که هم کاربران و هم توسعه‌دهندگان این ابزار، به مسئولیت‌های خود در قبال استفاده صحیح از آن آگاه باشند.

و ChatGPT به عنوان یک ابزار قدرتمند، مرزهای بین انسان و ماشین را جابه‌جا کرده است. این ابزار در حالی که می‌تواند به عنوان یک کمک‌کار ارزشمند در زمینه‌های مختلف مورد استفاده قرار گیرد، اما همواره باید با احتیاط و آگاهی از خطرات احتمالی آن استفاده شود.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍9
📝 هوش مصنوعی می‌تواند شغل خبرنگاری را به خطر بیاندازد


مسئول سئو و فنی یک وبسایت خبری گفت: احساس می‌کنم در آینده بسیار نزدیک هوش مصنوعی می‌تواند شغل خبرنگاری را به خطر بیاندازد و احتمالا خبرنگارانی که نتوانند خود را با فناوری و تکنولوژی جدید و به‌روز همخوان و همسان‌سازی کنند شغلشان به خطر می‌افتد.

حمید مداحی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص جایگاه هوش مصنوعی در خبرنگاری، اظهار کرد: در حال حاضر دنیای هوش مصنوعی پیشرفت چشمگیری در عرصه تولید محتوا، تصویر، فیلم و ویدئو داشته و دنیا را متاثر از خود کرده است. همچنین در این زمینه مواردی هم وجود دارد که صحت آن‌ها کاملا مشخص نیست.

وی افزود: شاید ملموس‌ترین تاثیری که هوش مصنوعی در دنیای امروز دارد، تولید محتوا است که اکنون در اختیار عموم مردم نیز قرار گرفته است. استفاده از چت‌بات‌ها دسترسی‌هایی را از طریق اپلیکیشن‌ها در حوزه هوش مصنوعی به مردم ارائه کرده که می‌توانند سوالات خود را از آن طریق پاسخ دهند و نسبت به یک موضوع مشخص تولید محتوا داشته باشند.

مسئول سئو و فنی یک وبسایت خبری اضافه کرد: در زمانی تولید محتوا برای عموم مردم در حوزه‌هایی مانند مقالات دانشجویی، پروژه‌های دانش‌آموزی و … مشکل بود که اطلاعات و تحقیقاتی انجام دهند اما اکنون از طریق هوش مصنوعی می‌توانند تولید محتوای مورد نظر خود را دریافت کنند. اتفاقی که در حال حاضر رخ می‌دهد دارای نکات مثبت و منفی است.

وی بیان کرد: نکته مثبت این مسئله، دسترسی آسان افراد به اطلاعات است که می‌توانند بسیار سریع به محتوای خود دست پیدا کنند و نکته منفی آن هم این است که همان راحت کردن کار مخاطب و عدم دانش نسبت به آن موضوع که صرفا از یک چت‌بات استفاده می‌کنند و شاید یک پروژه دانشجویی یا دانش‌آموزی که می‌تواند یک کار رفرنسی برای آینده اطلاعات آن‌ها باشد نیز از طریق هوش مصنوعی تولید می‌شود و آن فردی که ارائه کننده این محتوا است، شاید دانش کافی نداشته باشد و صرفا کار خود را جلو برده باشد.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍3
📝 نوع جدیدی از شبکه عصبی هوش مصنوعی کشف شد/ افزایش دقت و تفسیرپذیری

شبکه‌های عصبی مصنوعی یا الگوریتم‌هایی که از مغز طبیعی انسان الهام گرفته‌اند در مراکز هوش مصنوعی مدرن توسعه پیدا کرده‌اند. اما با نورون‌های فراوانی که دارند، می‌توانند مانند جعبه سیاهی باشند که عملکرد درونی آنها برای کاربران قابل تفسیر نیست.

اکنون محققان روشی جدید برای ساخت شبکه‌های عصبی ایجاد کرده‌اند که از برخی جهات از سیستم‌های سنتی پیشی می‌گیرد. توسعه‌دهندگان آنها می‌گویند این روش کمک می‌کند تا دانشمندان قوانین جدید طبیعت را کشف کنند.

پژوهشگران دانشگاه جان هاپکینز نوع پیشگامانه‌ای از شبکه عصبی مصنوعی، معروف به شبکه‌های کولموگروف-آرنولد (KANs) را توسعه داده‌اند که در مقایسه با شبکه‌های عصبی سنتی، دقت و قابلیت تفسیر بهتری را ارائه می‌دهد.

محققان باور دارند که این شبکه‌های جدید می‌توانند به دانشمندان در کشف قوانین فیزیکی جدید کمک کنند و آنها را به پیشرفت قابل توجهی در هوش مصنوعی تبدیل کنند.

به طور سنتی، شبکه‌های عصبی، به‌ویژه پِرسپترون‌های چند لایه (نام یک الگوریتم در شبکه عصبی هوش مصنوعی به معنای نورون اداراکی) از طریق اتصالات وزنیِ ساده به نام سیناپس‌ها عمل می‌کنند که می‌تواند عملیات آنها را تا حد زیادی کنترل کند. در مقابل، شبکۀ کولموگروف-آرنولد به سیناپس‌ها اجازه می‌دهد تا عملکرد‌های پیچیده‌ای را یاد بگیرند که ورودی‌ها را به خروجی‌ها تبدیل کنند و ضمن افزایش انعطاف‌پذیری آنها تعداد پارامتر‌های مورد نیاز برای یادگیری مؤثر را به حداقل میرسانند.

در آزمایش‌های اولیه، شبکه‌های کولموگروف-آرنولد بهبود عملکرد قابل توجهی را نشان داده‌اند. به عنوان مثال، هنگام حل معادلات دیفرانسیل جزئی، این شبکه‌ها به سطوح دقت ۱۰۰ برابر بیشتر از همتایان خود با پارامتر‌های بسیار کمتر دست یافتند.

در آزمایش دیگری که بر گره‌های توپولوژیکی متمرکز بود، یک شبکه کولموگروف-آرنولد تنها با استفاده از ۲۰۰ پارامتر به دقت ۸۱.۶ درصد رسید و از یک پِرسپترون‌که از ۳۰۰ هزار پارامتر با دقت ۷۸ درصد استفاده می‌کرد، پیشی گرفت.

معماری شبکه کولموگروف-آرنولد در حال حاضر توجه جامعه دانشگاهی را به خود جلب کرده است و محققان می‌توانند به صورت بصری شبکه‌های کولموگروف-آرنولد را از نظر اهمیت اتصال بهینه‌سازی کنند.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍92
به نام خدا
با توجه به اهمیت مسئله هوش مصنوعی در زندگی و آموزش آن به کودکان و دانش آموزان، کانال هوش مصنوعی برای دانش آموزان در روز چهارشنبه سوم مرداد 1403 شروع به کار کرد.
@StudentAI

امید است با هدف گذاری انجام شده،کمکی به کودکان و دانش آموزان در زمینه آشنایی با هوش مصنوعی کنیم.

به زودی آموزش های رایگان در کانال قرار خواهیم داد.

📍ما رو به کودکان و دانش آموزان معرفی کنید

📖 هوش مصنوعی برای دانش آموزان

🆔 : @StudentAI
👍61
🦹تعویض چهره در عکس با هوش مصنوعی

💇‍♀برای استفاده از قابلیت تعویض چهره در وب‌سایت Clipdrop، می‌تونی مراحل زیر رو دنبال کنی:

1️⃣آپلود تصویر اصلی : اول باید عکسی که می‌خوای چهره رو توش عوض کنی رو آپلود کنی. این تصویر باید چهره واضح و بدون موانع داشته باشه.

2️⃣افزودن تصویر دوم : حالا عکسی که می‌خوای سرش رو جایگزین کنی رو اضافه کن. می‌تونی با درگ و دراپ کردن این کار رو انجام بدی.

3️⃣تعویض چهره‌ها : سیستم به‌طور خودکار چهره‌ها رو شناسایی می‌کنه و تو می‌تونی با کشیدن چهره از پنل پایین به دایره‌های مشخص‌شده در تصویر اصلی، سرها رو عوض کنی. این فرآیند خیلی ساده و سریع انجام می‌شه.

💠https://clipdrop.co/swap

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍5🥰1
📝 نگاهی به کاربردهای هوش مصنوعی

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍5
📝 برچسب‌گذاری داده‌ها در هوش مصنوعی چیست؟

برچسب‌گذاری داده‌ها، فرآیند شناسایی داده‌های خام (تصاویر، فایل‌های متنی، فیلم‌ها و غیره) و افزودن برچسب‌های معنی‌دار برای تهیه محتوا است تا یک مدل یادگیری ماشین بتواند از آن یاد بگیرد. به عنوان مثال، شما 10 هزار عکس از گربه‌ها تهیه می‌کنید و روی آنها برچسب “این تصاویر دارای گربه هستند” می زنید. سپس مجموعه دیگری از عکس‌ها را تهیه می‌کنید که در آن‌ها گربه‌ای وجود ندارد، بنابراین برچسب “گربه‌ای وجود ندارد” را برای این مجموعه قرار می‌دهید. با گذشت زمان هوش مصنوعی خود این موضوع را تشخیص می‌دهد.

در ابتدا مجموعه‌ای از مثال‌ها را به سیستم نشان می‌دهیم و زمانی که اشتباه می‌شود، روش برچسب گذاری داده‌ها را تغییر می‌دهیم تا سیستم بداند که اشتباه کرده است. به این کار یادگیری تقویتی می‌گویند.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍6
2025/07/13 01:48:05
Back to Top
HTML Embed Code: