Telegram Web
📚 انجمن آرمان دانشجویان برگزار می‌کند

📜 حلقه‌ی داستان‌خوانی: محاکمه‌ی خوک

🔹 زمان برگزاری: سه‌شنبه ۱۵ آبان‌ماه ساعت ۱۲:۳۰

🔸 محل برگزاری: دفتر انجمن آرمان واقع در حد‌فاصل سلف آزاد تا دانشکده‌ی برق

۳۰ درصد تخفیف خرید کتاب محاکمه خوک از طاقچه با کد ARMANKETAB1

🔺 برای دریافت اطلاعات بیشتر با آیدی زیر در ارتباط باشید:
@armancommunity

@IUSTArman
🔰 شماره ۳۹ نشریه آرمان‌شهر

فردا، یکشنبه ۱۳ آبان‌ماه منتشر خواهد شد.

🔶 در این شماره می‌خوانیم:

🔹 یادداشتی برای مهسا امینی
🔹 نگاهی تاریخی به سرگذشت شورای صنفی دانشگاه علم و صنعت
🔹 من یک معلم نگرانم
🔹 اندیشه‌هایی در باب فرمان‌پذیری
🔹 آیا هگل کل‌گراست؟
🔹 عملیات بارباروسا

@IUSTArman
آرمانشهر 39.pdf
6.2 MB
📌نشریه #آرمانشهر شماره ۳۹
◽️ آبان ۱۴۰۳

▪️ یادداشتی برای مهسا امینی
جمعی از دانشجویان

▪️ نگاهی تاریخی به شورای صنفی دانشگاه علم و صنعت
جمعی از دانشجویان

▪️ من یک معلم نگرانم
عرفان عبداللهی

▪️ اندیشه‌هایی در باب فرمان‌پذیری
امیرحسین صادقی

▪️ آیا هگل کل‌گراست؟
علی فصیحی

▪️ عملیات بارباروسا، چرخش سرنوشت جنگ جهانی دوم
ابوالفضل حامیان

@IUSTArman
🔰 بیانیه انجمن آرمان دانشجویان
قرائت شده در جلسه با وزیر علوم در تاریخ ۱۴۰۳/۸/۹

جناب آقای سیمایی صراف
وزیر محترم علوم و تحقیقات

🔹 بی‌تردید شما از وضعیت اسفناک و غیر قابل قبول دانشگاه‌های کشور به خوبی مطلع هستید. فضای امروزی دانشگاه و جامعه دانشجویی، به ویژه بعد از اعتراضات به‌حق مردم در سال ۱۴۰۱، به سمت و سویی رفته که شاید توان کمتری برای فعالین دانشجویی باقی مانده‌باشد. دانشگاه که باید سنگر علم و اندیشه و مأمن دانشجویان و اساتید برای بیان آزادانه عقاید و اندیشه‌ها باشد، امروز به محیطی سرکوب‌گر و تهی از آزادی‌های ابتدایی تبدیل شده‌ است. این فشارها و محدودیت‌ها نه‌تنها ناقض حقوق دانشجویان و اساتید است، بلکه به‌طور جدی به اعتبار علمی کشور ضربه می‌زند. امروز ما تلاش می‌کنیم که در حد توان‌مان، برخی مشکلات موجود فضای دانشگاهی را عنوان کنیم. لازم به ذکر است که اگر بنا بر حل مشکلات دانشجویی باشد، این کار نیازمند شنیدن حرف‌های تعداد بیشتری از فعالین دانشجویی و تشکل‌هایی است که به بهانه‌های مختلف منحل گشته‌اند. خواهشمند است که دقت نمایید ما تنها گوشه‌ای از مشکلات را بازگو می‌کنیم تا شاید بتوانیم راه تنفسی ایجاد کنیم. چنانچه بنا باشد که مشکلات دانشجویان به طور کامل برطرف گردد، موارد اعلامی به مراتب بیشتر خواهد بود.

📎 متن بیانیه

@IUSTArman
🔴 چه کسانی از مهسا امینی می‌ترسند؟!

در اولین روز غرفه معارفه ورودی‌های جدید دانشگاه، انجمن آرمان برای معرفی نشریات خود، عکس جلد آخرین شماره‌ی منتشر شده از نشریه آرمانشهر را نصب کرده بود که کادر حراست دانشگاه تهدید به کندن این پوستر از غرفه کردند. دلیل آن‌ها وجود تصویر #مهسا_امینی در این پوستر بود.

گفتنی است حراست برای این کار هیچ حق قانونی نداشته و این اقدام مثال بارز نقض آزادی بیان و ضایع کردن حقوق تشکل‌ها است.

@IUSTArman
📝 نگاهی تاریخی به سرگذشت شورای صنفی دانشگاه علم و صنعت

#آرمانشهر

🔸به مناسبت وعده‌ی معاونت آموزشی دانشگاه مبنی بر بازگشایی شورای صنفی پس از تعطیلی پنج‌ساله، کوشیده‌ایم با نگاهی تاریخ‌محور بر این نهاد در دانشگاه که چون قلبی تپنده برای فعالیت دانشجویی است؛ به دانشجوی امروز دیدی واضح‌تر نسبت به سرگذشت پر فرازونشیب شورای صنفی در دانشگاه علم و صنعت به دست دهیم.

🔹شورای صنفی از مهمترین نهادهای دانشجویی بود که در دوران ریاست جبل عاملی بر علم و صنعت و پس از وقایع ۸۸ به تعطیلی کشیده شد. در سال ۸۹ پس از تلاش ریاست دانشگاه برای استصوابی کردن انتخابات شورا و تغییر آیین‌نامه، اعضای شورا در اعتراض به این اقدامات، انتخابات را برگزار نکردند و شورای صنفی پس از ۱۲ سال منحل شد.

🔹از مهم‌ترین کارهای شورای صنفی در این چند سال با وجود همه ی موانع موجود می‌توان به راه‌اندازی اینترنت در تمامی خوابگاه‌های دانشگاه و پیگیری بهبود کیفیت آن، مدیریت خوابگاه‌ها و توزیع غذا در تابستان، پیگیری مشکلات حقوقی دانشجویان برگزاری هرساله جلسات پرسش و پاسخ دانشجویان با مسئولین دانشگاه نظارت مستمر بر واحدهای مختلف صنفی دانشگاه اجرای مداوم طرح میان‌وعده دانشجویی، پیگیری و حل مشکل سنوات دانشجویان و پیگیری مستمر مشکلات آموزشی دانشجویان اشاره کرد.

🔹انتخابات آذر ۹۸ در فضایی برگزار می‌شود که دانشگاه تحت تاثیر اعتراضات سراسری آبان ۹۸ است. دقیقا در روز انتخابات تجمعی در حمایت از اعتراضات سراسری مردم در جریان بود. از سویی دخالت تعدادی از بسیجیان در فرایند رای‌گیری در دانشکده ریاضی منجر به درگیری و تشنج در فضای آن دانشکده می‌شود. همچنین یکی از ائتلاف‌های انتخاباتی در دانشکده صنایع در اعتراض به رد صلاحیت اعضایش فراخوان تحریم انتخابات دانشکده را داده بود.


📌 مطالعه متن کامل

@IUSTArman
#گزارش_تصویری

⚪️ پایان روزهای غرفه معارفه ورودی‌های جدید.

🔶 در غرفه‌ی آشنایی با دانشجویان، توضیحاتی درباره فعالیت‌های گذشته‌‌ی انجمن و برنامه‌های آتی این تشکل به دانشجویان و علاقه‌مندان ارائه شد. همچنین بروشورهایی برای توضیحات تکمیلی به مراجعین تقدیم گردید.

🔹 همچنین در طول روزهای مختلف متن‌هایی درباره تاریخچه‌ی دانشگاه برای آشنایی بیشتر دانشجویان نوورود با فضای دانشگاه علم و صنعت پخش شد.

🔸 این غرفه از روز یکشنبه تا سه‌شنبه دایر بود و در این روزها پذیرای حضور گرم دانشجویان بود.

@IUSTArman
🔹در اولین روز غرفه‌های امسال، انجمن آرمان ضمن معرفی کمیته‌های فعال خود، تصمیم به معرفی نشریات خود داشت که توسط حراست و مسئول معاونت فرهنگی دانشگاه، با مشکلی روبه‌رو شد.

🔹عکس صفحه اول نشریه شماره ۳۹ آرمانشهر با دخالت حراست از غرفه برداشته شد. طی صحبت‌های مسئولین غرفه با حراست و مسئول فرهنگی دانشگاه، عنوان شد که دلیل این کار، وجود عکس «مهسا امینی» در جلد نشریه بوده است.

🔹بعد از برداشتن شدن عکس جلد نشریه حاوی عکس مهسا امینی، متن داخل عکس، در محل جلد نشریه گذاشته شد.

🔹لازم به ذکر است که انجمن آرمان چنین دخالت‌های بی‌موردی را نیازمند پاسخ‌گویی صریح مسئولین دانشگاه درباره‌ی این بی‌قانونی و زورگویی می‌داند.

@IUSTArman
📌 به زنان خانه‌دار گفتند خودشان هم نمی‌دانند چقدر خوشبخت هستند-رییس خودشان هستند، ساعت کار ندارند، هیج مسئول ارشدی منتظر کوچک‌ترین اشتباه آن‌ها نیست. یعنی چه که زنان خوشبخت نیستند؟


بحث، گفت‌و‌گو، کتاب... به زودی

@IUSTArman
📌 ما زنان را مورد سرزنش قرار می‌دهیم که همسرانشان را به انجام کارهای خانگی مجبور می‌کنند و مانع پیشرفت ملی و جهانی آن‌ها می‌شوند.
پرسش این است که چرا مردان با توانایی کار به عنوان سیاست‌مدار، انسان شناس، فیزیکدان و شاعر باید آخر هفته‌ها ظرف بشویند یا کهنه‌ی بچه عوض کنند، در حالی که می‌توانند این زمان‌ها را برای خدمت بیشتر به جامعه صرف کنند؟


بحث، گفت‌و‌گو، کتاب... به زودی

@IUSTArman
🔰انجمن آرمان دانشجویان برگزار می‌کند:

📖 بحث آزاد با محوریت زنان و کار خانگی

📌 به همراه معرفی و ارائه‌ای از کتاب رازورزی زنانه


موضوع اصلی رازوری زنانه، «بررسی آثار منفی محدود کردن نقش زنان به خانه‌داری، همسرداری و بچه‌داری بر رشد و بلوغ فردی و اجتماعی آنان» است. فریدان در این کتاب، مشکلات و آرزوهای به سرانجام نرسیده‌ی یک نسل را واکاوی می‌کند و به زنان نشان می‌دهد چگونه می‌توانند کنترل زندگی خود را دوباره در دست گیرند.


🔸 زمان برگزاری:
سه‌شنبه ۲۹ آبان، ساعت ۱۲:۳۰

📌 محل برگزاری: دفتر انجمن آرمان حد فاصل سلف مرکزی و دانشکده برق

🔹 در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با آیدی زیر در ارتباط باشید.
@Armancommunity

@IUSTArman
⚫️ آبان‌ماه در این سال‌ها و پس از روزهای سیاه آبان ۹۸ همواره با بوی خون، صدای گلوله، احساس اندوه و طغیان خشم همراه است. روزهایی که ایران با قطع سراسری اینترنت آزاد در تاریکی فرو رفت و وقتی که دوباره نور بر آن تابید تن خسته و افگار این کشور، سرخ از خون، به عزای کشته‌شدگانش نشسته بود.

🔻ما آن روزها را از یاد نبرده‌ایم و از یاد نخواهیم برد. چرا که نسیان، جام زهر جامعه است. فراموشی آنچه بر سرمان گذشت جنایتی‌ست نابخشودنی. آغاز وقایع آبان ۹۸ در پی اعلام قیمت جدید بنزین و پاسخ اعتراضی مردم به این گرانی ناگهانی بود. اعتراضاتی که طی آن بسیاری از افراد بی‌گناه جان خود را از دست دادند. این اعتراضات با برخی اظهارنظرهای مسئولین درباره‌ی نحوه مواجهه حکومت با معترضین همراه بود. در این متن به جمع‌آوری برخی از این مواضع و رویکردها پرداخته‌ایم تا فراموش نشود آنچه بر ما گذشت.


📎 متن کامل

@IUSTArman
📌 یاس رسته از خاکستر

🔸بوعزیزی یک فروشنده خیابانی اهل تونس بود. او در ۱۷ دسامبر ۲۰۱۰ در شهر سیدی بوزید، پس از توقیف چرخ دستی‌اش (که تنها راه معاش او و خانواده‌اش بود) توسط پلیس و بی‌محلی مقامات به اعتراض او خود را به آتش کشید. بوعزیزی خیلی سریع الهام‌بخش اعتراضات گسترده‌ای در برابر مشکلات اقتصادی، اجتماعی، بی‌عدالتی و... شد.

🔹این اعتراضات آغازگر انقلاب یاس (یاسمین) تونس گشت که در نهایت منجر به سرنگونی رژیم دیکتاتوری زین‌العابدین بن علی در تونس گردید به سایر کشورهای عربی نیز کشیده شد. اعترضات و جنبش‌هایی که اکنون با نام بهار عربی شناخته می‌شوند.

🔹بوعزیزی به نمادی از مقاومت در برابر فساد، فقر و سرکوب تبدیل شد و افراد دیگری به تقلید از او دست به اقدامات مشابهی زدند. به طوری که در سال ۲۰۱۱ دست کم ۱۳ نفر در کشورهای مصر، الجزیر، عربستان سعودی و... در اقدامی اعتراضی و سیاسی، خودکشی کردند.

🔹بسیاری بوعزیزی را قربانی تبعیضات اجتماعی و بی‌عدالتی خوانده و مسئولیت مرگ او و کسان دیگری که به تاثیر از او دست به خودکشی زدند را بر عهده حاکمان مستبد کشورهایشان دانسته‌اند. مردم تونس اکنون او را با نام شهید بوعزیزی یاد می‌کنند.

@IUSTArman
2024/12/20 09:55:39
Back to Top
HTML Embed Code: