tgoop.com/Ir_Immunology/648
Last Update:
🦟ویروس زیکا(Zika virus)
#قسمت_دوم
🔖انتقال عفونت ویروس زیکا از مادر به جنین در کل دوره حاملگی به تایید رسیده است. از آن جا که ویروس قابلیت انتقال از طریق جفت را دارد بیشترین خطر انتقال از مادر به جنین و ایجاد عوارض در جنین مربوط به سه ماهه اول بارداری است. طیف کامل ضایعه های بالینی مادرزادی حاصل از زیکا ناشناخته است. با این وجود مواردی از میکروسفالی، آتروفی مغز، بزرگ شدن بطن و کلسیفیکاسیون داخل جمجمه و همچنین نقایص چشمی در نوزادان مبتلا به زیکا دیده شده و همچنین شواهدی وجود دارد که زیکا موجب سقط جنین می شود ولی همچنان به اثبات نرسیده است.
در حال حاضر عفونت زیکا به روش های سرولوژیکی(IgM-ELISA)٫آزمون پلاک و آزمون خنثی سازی به همراه روش های مولکولی (RT-PCR) تشخیص داده می شود.
تاکنون هیچ درمان و یا واکسن قطعی و موثری برای عفونت ویروس زیکا یافت نشده است ولی برای کاهش علائم بالینی این ویروس استامینوفن و آنتی هیستامین تجویز می شود.
تنها روش برای پیشگیری از عفونت پرهیز از گزیده شدن به وسیله پشه است.بهترین اقدام برای جلوگیری از گزش شامل دفع حشرات، پوشیدن لباس های آستین بلند، استفاده از حشره کش، از بین بردن مناطق مناسب برای رشد لارو پشه از جمله آب های راکد و لاستیک کهنه و عدم سفر به مناطق زندگی این پشه میباشد.
#ویروس_زیکا
#پشه_آئدس
✍🏼امیر حسین فیض اللهی
[آکادمی ایمونولوژی ایران]
🔹@Ir_Immunology🔹
BY آکادمی ایمونولوژی ایران
Share with your friend now:
tgoop.com/Ir_Immunology/648