tgoop.com/Ir_Immunology/659
Last Update:
#اخبار_ایمونولوژی
✅سلولهای B مهندسیشده؛ امیدی تازه برای درمان لوسمی و بیماریهای خودایمنی
👨🏻⚕️دانشمندان برای اولینبار نشان دادند که سلولهای پلاسمای B انسانی مهندسیشده را میتوان برای درمان لوسمی در مدل موش انسانی استفاده کرد. این سلولها توانایی ترشح دو گونهی پروتئینی موثر در کشتن لوسمی را دارند و میتوانند بهعنوان منبع بلندمدت داروهای بیولوژیک عمل کنند، چون؛ توانایی این را دارند که برای بیش از ۱۰ سال زنده بمانند.
•این تحقیقات، اثبات مفهوم پتانسیل سلولهای پلاسمای مهندسیشده (ePCs) را برای درمان سرطان، اختلالات خودایمنی و کمبود پروتئین نشان میدهد. محققان یک استراتژی ویرایش ژنی را برای تولید ePCهایی که مقادیر زیادی از دو گونهی پروتئین را ترشح میکنند، توسعه دادند.
•این سلولها توانایی کشتن سلولهای اولیه انسانی و ردههای سلولی لوسمیک را نشان دادن و برای جلوگیری از مشکلات احتمالی، هدف پروتئینی آنتیبادی CD19 از بین رفت که نشان داد این حذف مانعی برای تولید ePCها ایجاد نمیکند.
•در ضمن سطوح ترشح شدهی ePCها نسبت به باقی سلولهای ترشحکنندهی دو گونهای مثل ماکروفاژها و سلولهای T مقایسه شد و نتایج نشاندهندهی کارایی بالا را نشان داد.
•تیم تحقیقاتی پیشنهاد داد که ePCها میتوانند بهعنوان یک سیستم تحویل بادوام برای درمان لوسمیهای حاد و سایر سرطانها استفاده شوند. بااینحال، ارزیابیهای بیشتری برای تعیین سمیت و کارایی بالینی ePCها ضروری است.
•این تیم قصد دارد سلولهای B مهندسیشده را برای تولید داروهای دیگر و استفاده در بیماریهای مختلف بررسی کند و آزمایشها را در مدلهای حیوانی و پستانداران غیرانسانی ادامه دهد.
🔍-مارال میرعلی یاری-
[آکادمی ایمونولوژی ایران]
🔹@Ir_Immunology🔹
BY آکادمی ایمونولوژی ایران
Share with your friend now:
tgoop.com/Ir_Immunology/659