tgoop.com/IranDel_Channel/3280
Last Update:
🔴 بیانیهی کانون ایرانشناسی دانشگاه تهران در واکنش به سخنان معاون اول ریاست جمهوری
✍️ کانون ایرانشناسی دانشگاه تهران
چندی پیش کانونِ ایرانشناسی دانشگاه تهران در بیانیهای واکنش و نگرانی خود را نسبت به دیدار خبرنگاری با سابقهی مشخصِ فعالیتهای ضدِّ ملّی نشان داد. امروز که نزدیک به چهارماه از عمر دولت چهاردهم گذشته است، فعالیتهای مختلفی اعم از دیدار با بعضی افراد معلومالحال دیگر در دولت و به ویژه نهاد ریاست جمهوری انجام شده که این گفتهی بیانیهی پیشین را بیش از پیش اثبات میکند؛ در صورت ادامهی این ماجراجوییهای قومگرایانهی دولت چهاردهم، پس از چهار سال این دولت بیش از هر دولت دیگری به ایران آسیب خواهد زد.
جدیدترین برگ این دفتر فلاکتبار برای ایران، این مرز پرگهر، سخنان معاون اول ریاست جمهوری در شورای عالی اداری ناظر به اختیارات استانداران و نهادهای غیر متمرکز است. این سخنان معاون اول کاملا نشأت گرفته از آبشخوری فکری به نام ایدهی فدرالیسم برای ایران است که هیچگونه سنخیتی با تاریخ و هویت ایران، همچنین منافع ملی و یکپارچگی سرزمینی ایران ندارد. برای بار چندم تأکید میکنیم که ایرانیان سالهاست که ملتی واحد هستند و در این ملت واحد تکثرات مختلف اعم از زن و مرد، قومیتها و گروههای زبانی متفاوت به رسمیت شناخته میشوند این ایدههای فدرالیستی کاملاً بذر منحوسی را برای تجزیه و تکهتکه شدن تمامیت ایران در آینده خواهد کاشت که به یقین همچون سابقهی تاریخ ایران، این خود ایران و هویت ملی ما خواهد بود که آن را تبدیل به خاکستر میکند و روی سیاه را به بانیان آن وا میگذارد. همچنین در حمایت از این ایده همواره از عنصری به عنوان چابکی اداری و تمرکززدایی اداری استفاده میشود که دقیقاً مصداق آدرس غلط دادن است. چابکی اداری ربطی به فدرالیسم ندارد و تمرکززدایی اداری نیز لزوماً به کارآمدی اداری منجر نخواهد شد. تجربهی این موضوع را میتوان در پیامدهای ایدهی شوراهای شهر در دولت سید محمد خاتمی دید. شوراهای شهر نیز مصداقی برای تمرکززدایی اداری بودند اما هیچ نتیجهای جز فساد بیشتر و پیچیدهتر شدن دستگاه اداری کشور نداشتند و این موضوع را بیش از هر کسی مردم گرانقدر ایران در سراسر کشور و دورترین شهرها میدانند.
آن به اصطلاح کارشناسان علوم اداری که چنین پیشنهادهایی میدهند اولاً اقتضائات سیاسی و وضعیت حساس فعلی ایران را در نظر نمیگیرند و دوماً به هویت و تاریخ ایران وقوف ندارند و با استفاده از تجربیات غیر مرتبط دنیا در کشورهای متفاوتی مثل ایالات متحدهی آمریکا که تاریخ متفاوتی از ایران دارند، مسئله را اشتباه میگیرند و نسخهی اشتباه میدهند.
اطلاعات موثق اثبات میکند که حضور افراد و گروهی مشخص با عقیدهای مشخص و به صورت کاملاً هدفمند در نهاد ریاست جمهوری مسبب این موضوعات است و در همین ابتدای کار دولت باید جلوی این گروه گرفته شود و تصفیهی گروه مزبور که رد آنها در ملاقاتهای رئیسجمهور با عناصر معلومالحال موجود است تنها راه حل این موضوع است وگرنه ادامهی این روند چهارماهه برای چهارسال را نمیتوان تصور کرد که سرچشمه شاید گرفتن به بیل، چو پُر شد نشاید گذشتن به پیل.
دولت چهاردهم اما اکنون در وضعیتی که باید تمرکز خود را صرف وعدههای عمل نشده در رابطه با بحرانهای بزرگ انرژی، فیلترینگ، حجاب اجباری، تحریم و سرمایهی اجتماعی پایین خود کند، مشغول ماجراجوییهایی قومگرایانه است. دوباره تأکید میشود که سخنان آن به اصطلاح کارشناسان در ارتباط با چابکی اداری و نسبت آن با فدرالیسم آدرس غلط دادن است و ادامهی فعالیتهای ماجراجویانهی قومگرایانه در چهارماه اخیر باعث میشود که در پایان چهارسال این دولت بیش از هر دولتی به ایران آسیب بزند.
@IranDel_Channel
💢
BY ایراندل | IranDel
Share with your friend now:
tgoop.com/IranDel_Channel/3280