Telegram Web
پناهگاه الحاد.pdf
4.7 MB
پناهگاه الحاد؛ درآمدی به طرح مساله شر
#پرسش

سوالی که دارم اینه که طبق ایات قرانی کسی که درحال فوته با فرشته مرگ روبه رو میشه ولی همه اینایی که تجربه نزدیک به مرگ داشتن چیزی از این قضیه نگفتن. این چطور ممکن هست؟ و حتی میگن سکرات موت بسیار سخته. پس اینا همه دروغه ؟؟

پاسخ یک

در پاسخ به این سؤال لازم است به چند نکتۀ مهم توجه شود:

🌖 همانطور که از عنوان «تجارب نزدیک به مرگ» واضح است، تجربه‌کنندگان مرگ را تجربه نکرده‌اند، بلکه «نزدیکی به مرگ» را تجربه کرده‌اند. آنچه دربارۀ ملاقات با عزرائیل و سکرات مرگ فرمودید، بر فرض صحت آنها، دربارۀ مرگ قطعی است و نه نزدیک شدن به مرگ.

🌖 اینکه عرض کردم «بر فرض صحت»، علتش این است که از نگاه دین مبین اسلام، نه همۀ انسان‌ها با خود عزائیل ملاقات می‌کنند و نه همه سکرات و سختی‌های جان کندن را تجربه می‌کنند. 

🌖 طبق آیات قرآن و روایات، عزرائیل خودش اعوان و انصار و وکلایی دارد که آنها زیرنظر او جان انسان‌ها را می‌گیرند و اگر دقت کرده باشید، بسیاری از تجربه‌کنندگان از عبور از تونلی سخن می‌گویند که انتهای آن نوری است که در آن موجودی روحانی قرار دارد که ممکن است این موجود نورانی از وکلای عزرائیل یا حتی شاید خود عزرائیل باشد.

🌖دربارۀ سختی جان دادن هم در روایات اسلامی گفته نشده همۀ انسان‌ها به‌سختی جان می‌دهند، بلکه برعکس، در این روایات، تأکید شده که برخی انسان‌ها به‌راحتی جان می‌دهند، و فرقی ندارد که کافر (دشمن خدا و دین او) باشند یا مؤمن و همۀ اینها بستگی به اعمال آنها و خواست خداوند و حکمت او دارد.

#علی_ایمانی_نسب کارشناس مذهبی و محقق تجارب نزدیک به مرگ

پاسخ دو

🌖 ملک الموت(فرشته مرگ) همان روح راهنمایی است که تجربه گرانِ مرگ از آن سخن گفته اند و این ملک، هادیِ روح به عالم روحانی است. بعبارتی ارواح راهنما، تجلی وجود ملک الموت‌اند‌. سکَرات موت (بیهوشی‌های مرگ) نسبی و برای هر کسی متفاوت است. کسانی که پندار و گفتار و کردار نیکی نداشته اند سکرات مرگ و آن لحظه نزعِ روح از جسم برایشان سخت است. روایات کثیری درباره کیفیت انتزاع روحِ مومن و کافر در روایات هست که به این مساله پرداخته است‌.

#جلال_الدین_قطبی
"پژوهشگر عرفان و تصوف و معاد پژوه"

گروه وابسته به انجمن بین المللی تحقیقات تجارب نزدیک به مرگ (IANDS) در ایران

DNDSI.ir
Join → @IranNDE
از خدا پرسیدم: «ما چه هستیم؟ چگونه داوری می‌شویم؟» او رشته‌های طلایی درهم‌تنیده‌ای را به من نشان داد که وجود «من» را تشکیل می‌دادند. اما من به‌تنهایی وجود نداشتم. ‌رشته‌های طلاییِ انرژیم در سرتاسر جهان گسترش یافته بود، گویی تمام بشریت به‌هم‌بافته شده بود. همه ما بخشی از تابلوفرش خداوند هستیم. (واقعاً هیچ کلمه‌ای برای توصیف این موضوع وجود ندارد.)

اما خدا در بین این رشته‌های طلایی، قسمت‌هایی را خالی می‌گذاشت. او به من نشان داد که ما می‌توانیم درطول زندگی خود این قسمت‌های خالی را با نور یا تاریکی پر کنیم. خداوند ما را خلق کرده، اما ما دارای اراده آزادیم. او می‌داند که ما از این اراده آزاد چگونه استفاده می‌کنیم. هیچ راهی برای پنهان کردن انتخاب‌هایمان وجود ندارد.

منبع:
کتاب «خدا و زندگی پس از مرگ»، انتشارات آنسو

لینک خرید کتاب

گروه وابسته به انجمن بین المللی تحقیقات تجارب نزدیک به مرگ (IANDS) در ایران
DNDSI.ir

Join → @IranNDE
عالم هستی آغاز و انتهایی ندارد و خدا هم در هر ذرهٔ آن حضور دارد. در واقع آنچه که ما انسان‌ها تا به حال در توصیف خدا و عوالم معنویِ بالاتر گفته‌ایم شامل این بوده که بتوانیم آن مفاهیم را در حد درک خودمان پایین بیاوریم، به جای آنکه میزان درک خود را به سطح آن عوالم برسانیم. به عبارت دیگر، ما با توصیف ناقص خود، طبیعت شگفت‌آور آنها را خدشه‌دار کرده‌ایم

با وجود اینکه عالم هستی آغاز و پایانی ندارد، اما نقاط ابتدا و انتهایی را نیز شامل می‌شود. هدف از این نقاط شاخص، فراهم آوردن امکان ایجاد موجودات و شرکت آنها در شکوه و عظمت الهی بوده است. نظریهٔ بیگ بنگ برای خلق جهان، یکی از همین «نقاط شاخص» خلقت بوده است. دیدگاه اُم از بیرون و محیط بر تمامی خلقت است، که بالاتر از حتی بالاترین بُعدهایی است که من از دیدگاه خودم، به آنها اشراف داشتم. در آنجا دیدن، مترادف با دانستن بود. هیچ‌گونه تمایزی بین تجربه کردن چیزی با فهم آن وجود نداشت.

این نقل قول که: ”من کور بودم، ولی اکنون می‌بینم” حالا مفهوم جدیدی برایم پیدا کرده است. حالا می‌فهمم که ما در زندگی زمینی‌مان تا چه حد در مورد کیفیت واقعی عوالم معنوی کور هستیم، به خصوص افرادی مثل من که در گذشته، ماده را هستهٔ مرکزی واقعیت می‌پنداشتم و چیزهای دیگر- فکر، آگاهی، ایده‌ها، عواطف، روح- را فقط حاصل برهمکنش ماده تصور می‌کردم.
این درک و بصیرت برایم بسیار الهام‌بخش بود، چون به من امکان داد که ارزش و اهمیت فهم و درکی را که پس از ترک محدودیت‌های جسم و مغز مادی در انتظار ماست متوجه شوم.

همیشه تصور می‌کردم که مفاهیمی نظیر شوخی، طنز، ترحم صفت‌هایی هستند که ما را در تحمل این دنیای بی‌انصاف و زجرآور کمک می‌کنند. همین طور هم هست. آنها ما را تسلی می‌دهند ولی کوتاه و زودگذر هستند. مهم‌تر آن که یادآور این واقعیت‌اند که تمام سختی‌ها و زجرهای این دنیا موقتی‌اند و به هیچ وجه در سرنوشت نهایی ما مؤثر نیستند. شادی و طنز تنها یادآور این حقیقت‌اند که ما زندانی این دنیا نیستیم، بلکه مسافرانی هستیم که از اینجا عبور می‌کنیم.

جنبهٔ دیگر این خبر خوب این است که لازم نیست تقریباً در حال مرگ باشید تا بتوانید نگاهی به پشت پرده بیندازید؛ اما می‌بایست جستجویی بکنید. یادگیری مطالبی دربارهٔ آن عالم از طریق مطالعهٔ کتاب‌ها و نمایش‌ها و... شروع مناسبی است، اما نهایتاً باید عمیقاً در آگاهی خود فرو برویم و از طریق دعا یا مدیتیشن به آن حقایق دست یابیم.

قسمتی از تجربه ان دی ای دکتر ایبن الکساندر / از کتاب اثبات بهشت

@NDEchanel

گروه وابسته به انجمن بین المللی تحقیقات تجارب نزدیک به مرگ (IANDS) در ایران

DNDSI.ir
Join → @IranNDE
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
خدا نمرده، دل‌های ماست که مُرده!

… خداوند همواره سخن می‌گوید و در هر لحظه مخلوق را خطاب قرار می‌دهد. ما کسانی هستیم که در غفلتی به‌سر می‌بریم که ما را از شنیدن کلمات خداوند بازداشته است. چون در شمار کسانی نیستی که کلمات خداوند را همواره و در هر شبانه‌روز می‌شنوند و می‌بینند، بنابراین تو غافل و در شمار غافلان هستی. عیب خود را بشناس و از غفلت خود بیرون بیا و وارد حرم خداوند شو و کلمات او را بشنو …

گروه وابسته به انجمن بین المللی تحقیقات تجارب نزدیک به مرگ (IANDS) در ایران

DNDSI.ir
Join → @IranNDE
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تنها مخلوقاتی که چگونه بودنشان روی جهان تأثیر می‌گذارد ما هستیم...

گروه وابسته به انجمن بین المللی تحقیقات تجارب نزدیک به مرگ (IANDS) در ایران

DNDSI.ir
Join → @IranNDE
مهم ترین چیزی که به من نشان داده شد این بود که عشق بالاترین چیز در عالم هستی است. من دیدم که حقیقتا بدون عشق ما هیچ هستیم.

بتی ایدی، تجربه کننده نزدیک به مرگ
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
« یک انیمیشن بینظیر ببینیم از اعتیاد »

شاید با دیدنش بتونید کمی فرد معتاد رو درک‌ کنید یا حتی باهاش همدلی داشته باشید. هرکسی با هر ظرفیت ذهنی امکان درگیر شدن با اعتیاد رو‌ داره. رهایی ازش هم خیلی سخته.

در واقع اینکه ما الان معتاد نیستیم ده درصدش بخاطر عرضه و تواناییمونه و نود درصدش بخاطر شانس یا محیطه که ما رو درگیر «مادهٔ اعتیادآور» نکرده. توی انیمیشن به زیبایی تمام مراحل رو خیلی ساده و مینیمال توضیح داده.

معتاد شدن خیلی راحته، اولش از سر کنجکاوی مصرف میکنی. با مصرف «مادهٔ ادیکتیو»‌ دنیا برای مدتی رنگی ‌میشه و‌ دوپامین آزاد میکنی. بعد برای همون مقدار دوپامین مجبوری دوز بالاتری مصرف کنی. با بالا رفتن دوز، بدنت کم‌ میاره و فرسوده میشه، و در نهایت با نگرفتن اون ماده همیشه وارد رنج میشی.

نکتهٔ مهم اینه که این فرمول فقط برای هرویین، شیشه یا کراک نیست. اعتیاد به نیکوتین، الکل ‌‌و‌ حتی پرخوری هم عینا همین پراسیجر و فرایند رو در مغز ایجاد میکنه.

«Channel of Science is for all»
🌌 یک تجربه‌گر نزدیک به مرگ:

تنهایی اغلب انگیزه‌ای برای رشد روحی است. از حدود 30 سال پیش که دچار تجربه‌ی نزدیک به مرگ شدم، تنهایی، داستان زندگی من بوده است. من هنگام تجربه‌ام، سرشار از سعادت و خوشی الهی بودم؛ احساسی که بعد از تجربه‌ام، هیچ چیز دیگری نمی‌توانست به آن شبیه باشد.
چند سال پیش، وقتی در مدیتیشن عمیقی بودم، گریه‌کنان به خدا التماس می‌کردم که اجازه دهد به خانه‌ی حقیقی‌ام (جهان پس از مرگ) برگردم و دوباره عشق او را تجربه کنم. او به من جواب داد: «عشق من را با مردم اطرافت تجربه کن.»
من گفتم: «اما این با چیزی که من می‌خواهم متفاوت است.»
او گفت: «من درون آنها هستم. من را درون آنها خواهی یافت.»



🆔 @near_death
اگر می‌توانید، هنگام مرگ افراد در کنارشان باشید. می‌دانم گاهی مقاومت در برابر این کار وجود دارد، اما حضور شما، بدون انجام هیچ کاری خاص، کافی است. به نیازهای آنها توجه کنید: ممکن است فقط بخواهند شما کنارشان باشید، دستشان را بگیرید یا چند کلمه‌ای با شما صحبت کنند. حساس باشید و به یاد داشته باشید که مرگ همراه با تغییر آگاهی و بسیاری از پدیده‌های دیگر است. آگاهی از این تغییرات می‌تواند پس از مرگ فرد، آرامش و اطمینان خاطر زیادی به شما بدهد، چرا که نشانه‌ای از ادامه حیات به شکلی دیگر است.

همچنین، اگر در اتاقی هستید که فرد فوت کرده است، لحظاتی آرام بنشینید. متوجه خواهید شد که در یک لحظه خاص، احساس می‌کنید فرد دنیا را ترک کرده است. حتی اگر مرگ یک یا دو ساعت پیش رخ داده باشد، آگاهی از این لحظه انتقال برای شما مهم است. این تجربه نشان‌دهنده عبور و حرکت از یک بعد به بعدی دیگر است و در مواجهه با غم از دست دادن، این حس عبور می‌تواند آرامش و تسلی زیادی برای شما به همراه داشته باشد.

بخشی از مصاحبه دکتر پیتر فنویک* با کانشز تی وی ( به زودی ترجمه کل مصاحبه ایشان را در اختیار علاقه مندان قرار خواهیم داد).

* دکتر پیتر فنویک، یکی از محققان برجسته تجارب نزدیک به مرگ، چندروز پیش در سن 89 سالگی، مسافرخانه دنیا را ترک کردند.

گروه وابسته به انجمن بین المللی تحقیقات تجارب نزدیک به مرگ (IANDS) در ایران

DNDSI.ir
Join → @IranNDE
📝📝📝

📌 در حال راه رفتن در خیابان هستید، ناگهان کسی از کنارتان می‌گذرد و بی‌توجه محکم به شما تنه می‌‌زند، شما با خشم بر می‌گردید تا چیزی نثارش کنید، اما می‌بینید که او نابیناست. به شکل آنی خشم شما تبدیل به دلسوزی و حتی شرم می‌شود، از او عذرخواهی می‌کنید. حتی ممکن است کمی درنگ کنید، شاید نیاز به کمک داشته باشد!

📌 بسیاری از بدی‌هایی که در حق ما می‌شود (یا ما در حق دیگران می‌کنیم) از روی ناآگاهی است، یعنی شخصی که ما را آزرده می‌کند، در آن لحظه نمی‌داند که چه آسیبی به ما می‌رساند، روح او قادر به دیدن و تشخیص خوبی از بدی نیست، یا اگر هست احساساتی مثل خشم، حسادت، طمع و... جلوی درک و آگاهی‌اش را گرفته. پس او با جهل کامل آن رفتار را بروز داده، و «جهل» همان «نابیناییِ چشم‌ِ دل» است. حالا برگردید و پاراگراف اول را دوباره بخوانید!

📌 حمل کردن رنجش و کینۀ دیگران، حتی اگر هزاران سال طول بکشد، حال ما را بهتر نمی‌کند، بلکه عمیق‌تر ما را در خود فرو می‌برد و می‌بلعد. کینه یعنی که انتقام بدی دیگران را از خود گرفتن، یعنی زهری که قرار است روزی، شخص دیگری را با آن مسموم کنیم، ماه‌ها و سال‌ها در قلبمان حمل کنیم، این پیش از دیگری خودمان را مسموم و به آرامی نابود می‌کند.

📌 در چنین شرایطی هیچ راه گریزی به غیر از بخشش نیست. ما باید بگذاریم و بگذریم، اگر چه برای من هم که دارم این سطور را می‌نویسم بخشیدن همیشه کار آسانی نیست اما راه دیگری نمی‌شناسم، باید بگذاریم و بگذریم، تنها راه آزادی کامل همین است. به قول یکی از تجربه‌کنندگان مرگ تقریبی که جمله ساده اما عمیقی را همیشه به من گوشزد می‌کند:
نه برَنج و نه برنجان!

💫@NDEchanel
💠 یک نمونه از ظهور روح تجربه‌گر نزدیک به مرگ
📔 از کتاب «علم و زندگی پس از مرگ» دکتر شارون رالت


🔹 «اولگا گیرهارت» از سن‌دیگوی کالیفرنیا، عمل پیوند قلب داشت. در زمان عمل او، کل خانواده‌اش در بیمارستان جمع شده بودند، به غیر از داماد خانواده که فوبیای بیمارستان داشت. در ساعت 2:15 بامداد، قلب جدید به درستی نمی‌تپد و نهایتا متوقف می‌شود. روند احیاء ساعت‌ها طول می‌کشد، اما در آخر قلب جدید او به کار می‌افتد.

🔹 در همین حال، داماد خانواده ساعت 2:15 بامداد از خواب بیدار می‌شود و اولگا را می‌بیند که پایین تخت ایستاده است. او آنقدر زنده به نظر می‌رسیده که داماد فکر می‌کند حتما برنامه‌ها تغییر کرده و اولگا به جای بیمارستان به خانه‌ی او آمده است. او از اولگا می‌پرسد که حالش چطور است و اولگا جواب می‌دهد: «من خوبم و حالم خوب می‌شود. چیزی وجود ندارد که هیچ‌یک از شما نگرانش باشید». وقتی اولگا ناپدید می‌شود، داماد از جایش بلند می‌شود و ساعت این واقعه و حرف‌هایی که اولگا زده بود را یادداشت می‌کند.

🔹 صبح روز بعد، اولگا وقتی از اتاق عمل خارج می‌شود، به «رویای عجیبی» که به نظر می‌رسد یک تجربه‌ی نزدیک به مرگ بوده است، اشاره می‌کند. او نه تنها در حالت خارج از بدن، پزشکانی را که درحال عملش بودند مشاهده کرده بود، بلکه به اتاق انتظار رفته بود و تلاش داشت تا با خانواده‌اش ارتباط برقرار کند. سپس، از آنجایی که در برقراری ارتباط با خانواده‌اش موفق نبود، تصمیم می‌گیرد به خانه‌ی دامادشان برود؛ جایی که به گفته‌ی خودش مطمئن بود پایین تخت دامادشان ایستاده بوده و به او گفته است که «همه چیز درست می‌شود»



📕 منبع: کتاب «علم و زندگی پس از مرگ»؛ دکتر شارون رالت؛ ترجمه‌ی احمد بهزادی
📥 دانلود رایگان این کتاب از لینک زیر:

https://www.tgoop.com/Near_Death/653


🆔@near_death
تجربه نزدیک مرگ، پژوهش ها و گزارش ها
king_peakindarien_published.pdf
مقاله رابرت کینگ با عنوان "مواجهه‌های Peak-in-Darien در تجربیات نزدیک به مرگ" به بررسی مولفه ای منحصربه‌فرد از تجربیات نزدیک به مرگ (NDE) می‌پردازد. در این تجربیات، افراد گزارش می‌دهند که با کسانی که فوت کرده‌اند مواجه شده‌اند، در حالی که در زمان تجربه از مرگ آنها اطلاعی نداشته‌اند.

این مواجهه‌ها، که با عنوان تجربیات "Peak-in-Darien" شناخته می‌شوند، تبیین های مادی درباره تجربیات نزدیک به مرگ را به چالش می‌کشند و احتمال وجود آگاهی فراتر از بدن فیزیکی را مطرح می‌کنند.

رابرت کینگ در این مقاله به بررسی موارد مستند از این مولفه در فرهنگ‌های مختلف می‌پردازد و شباهت‌ها و تفاوت‌های این تجربیات را برجسته می‌کند. او مکانیزم‌های احتمالی از جمله تبیین های روان‌شناختی، نورولوژیکی و فراطبیعی را بررسی کرده و پیامدهای آن را برای درک ما از آگاهی و زندگی پس از مرگ تحلیل می‌کند.

این مقاله همچنین ارتباط این تجربیات با دیدگاه‌های دینی و معنوی را مورد بحث قرار داده و بینش‌های ارزشمندی درباره تجربه انسانی از مرگ و آنچه ممکن است پس از آن وجود داشته باشد، ارائه می‌دهد.

کینگ با تحلیل این مواجهه‌های "Peak-in-Darien"، به گفت‌وگوی جاری درباره ماهیت آگاهی انسانی، اعتبار تجربیات نزدیک به مرگ و امکان وجود زندگی پس از مرگ کمک می‌کند و ضرورت تحقیقات میان‌رشته‌ای بیشتر را برای کشف پیامدهای عمیق این تجربیات برجسته می‌سازد.

گروه وابسته به انجمن بین المللی تحقیقات تجارب نزدیک به مرگ (IANDS) در ایران

DNDSI.ir
Join → @IranNDE
تجربه نزدیک مرگ، پژوهش ها و گزارش ها
The_Darker_Side_of_Near-Death_Experiences.pdf
مقاله «جنبه تاریک تجربیات نزدیک به مرگ» از بروس گریسون به جنبه‌های کمتر شناخته‌شده و گاهی اوقات نگران‌کننده تجربیات نزدیک به مرگ (NDE) می‌پردازد.
برخلاف NDEهای مثبت که شامل احساسات آرامش، نور، و اتصال معنوی هستند، برخی افراد تجربیاتی ناخوشایند یا حتی ترسناک گزارش می‌دهند.

محتوای مقاله به‌طور خلاصه عبارت است از:

1. تعریف تجربیات نزدیک به مرگ آزاردهنده.
این تجربیات شامل احساسات وحشت، گم شدن در تاریکی، یا حتی برخورد با موجودات تهدیدآمیز هستند. برخی افراد ممکن است احساس پوچی، بی‌معنایی یا طردشدگی را تجربه کنند.


2. علل احتمالی این تجربیات:

زمینه‌های فرهنگی و شخصی: باورها و پیش‌زمینه‌های مذهبی یا روانی ممکن است نحوه تفسیر این تجربیات را تحت تأثیر قرار دهند.

شرایط پزشکی یا فیزیولوژیکی: کمبود اکسیژن در مغز یا عوامل نورولوژیکی ممکن است بخشی از این تجربیات را توضیح دهد.



3. پیامدهای روان‌شناختی:

این تجربیات می‌توانند اثرات بلندمدتی مانند اضطراب، افسردگی، یا حتی اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) ایجاد کنند.

با این حال، برخی افراد پس از پردازش این تجربیات به معنای عمیق‌تری از زندگی دست می‌یابند.



4. مقایسه با تجربیات نزدیک به مرگ خوشایند:

نویسنده مقاله تأکید دارد که تجربیات نزدیک به مرگ منفی یا آزاردهنده به اندازه تجربیات مثبت قابل مطالعه و ارزشمند هستند، چراکه می‌توانند بینش‌های بیشتری درباره ماهیت آگاهی و مرگ فراهم کنند.


5. راهکارهای مدیریت این تجربیات:

مشاوره روان‌شناسی یا معنوی برای کمک به افراد در پردازش تجربیات ناخوشایند.

ایجاد معنا و پذیرش تجربه به‌عنوان بخشی از مسیر زندگی.



نتیجه‌گیری:

این مقاله پیشنهاد می‌کند که بررسی جنبه‌های تاریک NDEها برای درک عمیق‌تر از ماهیت ذهن و ارتباط انسان با مرگ ضروری است. همچنین، نیاز به تحقیقات بیشتری برای بررسی این نوع تجربیات و پیامدهای آن‌ها وجود دارد.


گروه وابسته به انجمن بین المللی تحقیقات تجارب نزدیک به مرگ (IANDS) در ایران

DNDSI.ir
Join → @IranNDE
معرفی پژوهشگران برجسته تجارب نزدیک به مرگ

خانم پی.ام.اچ اتواتر، محقق تجارب نزدیک به مرگ از آمریکا
تجربه نزدیک مرگ، پژوهش ها و گزارش ها
معرفی پژوهشگران برجسته تجارب نزدیک به مرگ خانم پی.ام.اچ اتواتر، محقق تجارب نزدیک به مرگ از آمریکا
پی. ام. اچ. اتواتر (P. M. H. Atwater) یکی از برجسته‌ترین پژوهشگران در زمینه تجربیات نزدیک به مرگ (NDE) است. او بیش از 40 سال از عمر خود را به مطالعه و تحقیق درباره این پدیده و تاثیرات آن بر افراد و جامعه اختصاص داده است.

زندگی و پیشینه:
اتواتر متولد ایالات متحده است و در ابتدا در حوزه نویسندگی و روزنامه‌نگاری فعالیت می‌کرد. او خود سه تجربه نزدیک به مرگ داشته که این تجربیات زندگی او را به طور کامل تغییر دادند و او را به سمت مطالعه عمیق در این زمینه سوق دادند.


فعالیت‌ها و تحقیقات:

تحقیقات گسترده: اتواتر یکی از اولین کسانی بود که به صورت علمی به بررسی تجربیات نزدیک به مرگ پرداخت. او با هزاران نفر که این تجربیات را داشتند، مصاحبه کرده و نتایج این مطالعات را در کتاب‌ها و مقالات متعددی منتشر کرده است.

تمرکز ویژه بر کودکان: یکی از ویژگی‌های متمایز کار او، تمرکز بر تجربیات کودکان است. او اولین کسی بود که به طور سیستماتیک تجربیات نزدیک به مرگ در کودکان را مستند و تحلیل کرد.


آثار برجسته:

"کتاب بزرگ تجربیات نزدیک به مرگ": این کتاب یکی از منابع جامع و برجسته در این زمینه است و اطلاعات گسترده‌ای درباره NDE و اثرات آن ارائه می‌دهد.

"کودکان نور" (Children of the Light): در این کتاب، او تجربیات نزدیک به مرگ کودکان را بررسی کرده و تاثیرات عمیق آن بر رشد ذهنی و روحی آنها را توضیح می‌دهد.

اتواتر تاکنون بیش از 15 کتاب در زمینه تجربیات نزدیک به مرگ و موضوعات مرتبط منتشر کرده است.


تاثیرات کار او:

پی. ام. اچ. اتواتر یکی از چهره‌های تاثیرگذار در فهم و آگاهی عمومی از NDE به شمار می‌آید. کارهای او به بسیاری از افراد کمک کرده تا این تجربیات را بهتر درک کنند و تاثیرات عمیق معنوی و روانی آن را بپذیرند. او همچنین از این تجربیات برای ایجاد ارتباط بین علم و معنویت استفاده کرده است.

اتواتر همچنان به فعالیت در این حوزه ادامه می‌دهد و یکی از الهام‌بخش‌ترین چهره‌ها برای کسانی است که به دنبال درک بیشتر از زندگی، مرگ و آنچه فراتر از آن است، هستند.


گروه وابسته به انجمن بین المللی تحقیقات تجارب نزدیک به مرگ (IANDS) در ایران

DNDSI.ir
Join → @IranNDE
2025/02/05 13:18:02
Back to Top
HTML Embed Code: