tgoop.com/KurdishDiplomacy/3393
Last Update:
بخشی از اپوزیسیون ایرانی برتفکیک برنامهها و شعارهای سیاسی معطوف به "سرنگونی" و "جایگزینی" ج.ا تاکید میکند با این استدلال که در این مرحله از انقلاب بحث بر سر ماهیت سیستم سیاسی آینده تفرقهانگیز است و باید تنها بر سر اتحاد برای سرنگونی تاکید و ائتلاف کرد.
این رویکرد به استراتژی مبارزاتی علیه ج.ا. اسم رمز بازتولید همان دولت-ملت متمرکز و تکینی است که اساسش بر مردسالاری و انکار، آسیمیلاسیون و/یا سازمان دادن سلسله مراتبی مولفههای فرهنگی، زبانی و ملی در جغرافیای ایران استوار است.
بانیان این رویکرد بر حزب زدایی از روند تشکیل ائتلاف سیاسی علیه ج.ا اصرار میورزند تا با (سو)بسیج توان سیاسی و تشکیلاتی احزاب کردستانی خود را آلترناتیو فراگیر به غرب معرفی کنند و قدرت سیاسی را قبضه کنند بدون آنکه کمترین مطالبات ملی-دموکراتیک مردم کردستان را به رسمیت بشناسند; مطالباتی که مبارزه برای آنها بخشی از فلسفه وجودی تمام احزاب سیاسی کردستانی است. عدم موضعگیری صریح برخی از احزاب کردستانی علیه این ترفند تعجب برانگیز و تاسف آورست.
مضحکست که کسانی که نمیتوانند حتی یک اعتصاب یا حرکت اعتراضی چند صد نفره را در ایران سازمان دهند برای احزابی شرط تعیین میکنند که دهها سال سابقه مبارزه دارند، فراخوانهایشان چندین بار تمامی کردستان را به اعتصاب کشانده، هزاران نفر از اعضایشان در مبارزه با ج.ا جان باختهاند, و ۴۳ سال است که یکی از مهمترین چالشهای سیاسی و منطقهای برای ج.ا هستند.
اگر قرار باشد طرفی شرط تعیین کند این احزاب کردستانی هستند که باید شرکتشان در هر گونه ائتلاف سیاسی را مشروط به پذیرش اصولی کثیرالملله بودن ایران و لزوم نامتمرکز بودن سیستم سیاسی آینده از سوی طرف مقابل کنند.
عدم توجه به ماهیت نظام سیاسی جایگزین در انقلاب ۵۷ به کابوس ج.ا انجامید. تکرار این اشتباه در انقلاب جاری هم فاجعه بار خواهد بود. #زن_زندگی_آزادی هم شعار سلبی و هم شعار ایجابی انقلاب جاریست.
زنده باد #انقلاب_زن_زندگی_آزادی!
✍ کامران متین
BY Kurdish Diplomacy
Share with your friend now:
tgoop.com/KurdishDiplomacy/3393