tgoop.com/Neuroscience_New/8519
Last Update:
ورزش حافظه را برای 24 ساعت تقویت می کند
📆10 دسامبر 2024
🏢منبع: UCL
🔻خلاصه: تحقیقات جدید نشان میدهد که تقویت شناختی از ورزش متوسط تا شدید تا روز بعد ادامه مییابد و عملکرد حافظه را در بزرگسالان 50 تا 83 ساله افزایش میدهد. این مطالعه همچنین نشان داد که خواب کافی - به ویژه خواب عمیق و با موج آهسته - به این موارد میافزاید. برعکس، بی تحرکی طولانی مدت با حافظه کاری ضعیف روز بعد مرتبط بود. این یافته ها اهمیت فعالیت بدنی روزانه و خواب با کیفیت را برای حفظ سلامت شناختی، به ویژه در افراد مسن نشان می دهد.
🔻یک مطالعه جدید که توسط محققان دانشگاه UCL (دانشگاه کالج لندن) انجام شد، نشان میدهد که تقویت کوتاهمدت مغز ما پس از انجام ورزش در طول روز بعد نیز ادامه دارد.
🔻مطالعه جدید که در مجله بین المللی تغذیه رفتاری و فعالیت بدنی منتشر شد ، نشان داد که به طور متوسط، افراد 50 تا 83 ساله که در یک روز معین فعالیت بدنی متوسط تا شدیدتری نسبت به معمول داشتند، روز بعد در تست های حافظه بهتر عمل کردند.
🔻زمان کمتر نشستن و شش ساعت یا بیشتر خواب نیز با نمرات بهتر در آزمونهای حافظه در روز بعد مرتبط بود.
خواب عمیقتر (موج آهسته*) نیز به عملکرد حافظه کمک میکند و تیم تحقیقاتی دریافتند که این بخش کوچکی از ارتباط بین ورزش و حافظه بهتر در روز بعد است.
🔻تیم تحقیقاتی دادههای ۷۶ مرد و زن را که به مدت هشت روز از ردیابهای فعالیت استفاده میکردند و هر روز تستهای شناختی انجام میدادند، بررسی کردند.
🔻دکتر میکایلا بلومبرگ، نویسنده اصلی این مقاله (موسسه اپیدمیولوژی و مراقبت بهداشتی UCL) گفت: «یافتههای ما نشان میدهد که مزایای فعالیت بدنی در حافظه کوتاهمدت ممکن است بیشتر از آنچه قبلا تصور میشد دوام داشته باشد، احتمالاً به جای چند ساعت پس از ورزش، تا روز بعد. . به نظر می رسد خواب بیشتر، به ویژه خواب عمیق، به این بهبود حافظه می افزاید.
🔻«فعالیت متوسط یا شدید به معنای هر چیزی است که ضربان قلب شما را بالا میبرد – این میتواند راه رفتن سریع، رقصیدن یا بالا رفتن از چند پله باشد. لازم نیست تمرین ساختاری باشد.
🔻در کوتاه مدت، ورزش جریان خون به مغز را افزایش می دهد و باعث تحریک انتشار انتقال دهنده های عصبی مانند نوراپی نفرین و دوپامین می شود که به طیف وسیعی از عملکردهای شناختی کمک می کند.
🧠 @Neuroscience_New
🔻این تغییرات عصبی شیمیایی تا چند ساعت پس از ورزش ادامه دارند. با این حال، محققان خاطرنشان کردند که سایر حالات مغزی مرتبط با ورزش طولانیتر هستند. به عنوان مثال، شواهد نشان می دهد که ورزش می تواند خلق و خو را تا 24 ساعت بهبود بخشد.
🔻پروفسور اندرو استپتو (موسسه اپیدمیولوژی و مراقبت های بهداشتی UCL) می گوید: «در میان افراد مسن، حفظ عملکرد شناختی برای کیفیت خوب زندگی، رفاه و استقلال مهم است. بنابراین، شناسایی عواملی که می توانند بر سلامت شناختی به طور روزانه تأثیر بگذارند، مفید است.
🔻این مطالعه شواهدی را ارائه میکند که نشان میدهد فواید شناختی فوری ورزش ممکن است بیشتر از آنچه فکر میکردیم دوام داشته باشد. همچنین نشان می دهد که کیفیت خواب خوب به طور جداگانه به عملکرد شناختی کمک می کند.
🔻برای مطالعه جدید، محققان به دادههای ردیابهای فعالیت مچبسته نگاه کردند تا مشخص کنند شرکتکنندگان چه مدت زمانی را صرف بیحرکتی، انجام فعالیتهای بدنی سبک و انجام فعالیتهای بدنی متوسط یا شدید میکنند.آنها همچنین مدت زمان خواب و زمان صرف شده در خواب سبک تر (حرکت سریع چشم یا REM) و خواب عمیق تر و با امواج آهسته را تعیین کردند.
🧠 @Neuroscience_New
🔻این تیم دریافتند که فعالیت بدنی متوسط یا شدیدتر در مقایسه با میانگین یک فرد با حافظه کاری بهتر و حافظه اپیزودیک (حافظه رویدادها) در روز بعد مرتبط است. و خواب بیشتر به طور کلی با بهبود حافظه اپیزودیک و کاری و سرعت روانی حرکتی (معیار سرعت تشخیص و واکنش یک فرد به محیط) مرتبط بود.
🔻برعکس، زمانی که بیش از حد معمول برای بی تحرکی سپری می شد با بدتر شدن حافظه کاری روز بعد مرتبط بود. این مطالعه یکی از اولین مطالعاتی است که عملکرد شناختی روز بعد را با استفاده از یک طرح مطالعه "میکرو طولی" ارزیابی می کند که در آن شرکت کنندگان به جای ماندن در آزمایشگاه، زندگی عادی خود را دنبال می کردند.
🧠 @Neuroscience_New
🔻در میان محدودیتهای مطالعه، محققان خاطرنشان کردند که شرکتکنندگان از نظر شناختی گروهی سالم بودند، به این معنی که نتایج ممکن است برای افرادی که دارای اختلالات عصبی شناختی هستند صادق نباشد.
👤مترجم: #طاهره_مبارکی
🖇منبع
https://neurosciencenews.com/exercise-memory-boost-28222/
ترجمه مقاله NU513
؛--------------------------
🧠 Telegram: @Neuroscience_New
👥 Group: @PortalRavan
instagram.com/Neuroscience_New
🎯 پرتال روانشناسی اینجاست
BY پُرتال . نوروساینس . روانشناسی
Share with your friend now:
tgoop.com/Neuroscience_New/8519