Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
2887 - Telegram Web
Telegram Web
پترو پلاس
✔️حجم تولید پالایشگاه‌های بورسی ۴.۳ درصد افزایش یافت #لاوان و #تهران؛ بازیگران موفق صنعت پالایشی در آبان ۱۴۰۳ بررسی عملکرد پالایشی‌های بورسی نشان می‌دهد، پالایشگاه‌های تهران و لاوان در آبان ۱۴۰۳ عملکرد بهتری نسبت به سایر رقبا داشتند و جایگاه بالاتری در رتبه‌بندی…
تولید ۵ پالایشگاه بورسی افزایش یافت
○انتشار گزارش‌ ماهانه پالایشگاه‌های بورسی، کارنامه تولید و فروش صنعت پالایشی را در آبان‌ماه مشخص کرد.

طبق این گزارش‌ها پنج پالایشگاه، حجم تولید خود را در آبان‌ماه ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ افزایش داده‌اند. در این میان کارنامه دو پالایشگاه تهران و اصفهان متمایز بود و افزایش قابل توجهی در حجم تولید خود به ارمغان آوردند.

حجم تولید صنعت پالایشی افزایش یافت
طبق گزارش پالایشی‌ها، مجموع حجم تولید این صنعت در آبان‌ماه ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، حدود ۴.۳ درصد افزایش داشته است.
به طوری که این رقم از پنج میلیون و ۴۰۹ هزار مترمکعب در آبان ۱۴۰۲ به پنج میلیون و ۶۴۱ هزار مترمکعب در آبان سال ۱۴۰۳ رسیده است. البته این عدد در مقایسه با ماه گذشته یعنی مهر اما ۱.۲ درصد کاهش داشته است.

مجموع حجم فروش نفتی‌ها رشد کرد
○در طرف فروش نیز این روند تکرار شد؛ چرا که مجموع فروش پالایشگاه‌های بورسی در آبان ۱۴۰۳ به پنج میلیون و ۶۷۷ هزار مترمکعب رسیده که در مقایسه با آبان سال گذشته حدود ۶.۵ درصد افزایش داشته است. البته این عدد نسبت به ماه گذشته یعنی مهر ۱۴۰۳ حدود ۱.۴ درصد افت کرده است.

○با این حساب باید دید کدام ‌یک از این ۶ پالایشگاه بورسی در آبان‌ماه امسال عملکرد بهتری در تولید و فروش داشتند و برترین شرکت پالایشی در بخش تولید و فروش کدام بوده است؟

بیشترین افزایش مقدار تولید نسبت به آبان ۱۴۰۲
○بررسی گزارش فعالیت ماهانه شرکت‌های پالایشی حاکی از آن است که مقدار تولید پنج پالایشگاه‌ بورسی در آبان ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ افزایش داشته است.

○مقایسه گزارش‌ عملکرد ماهانه شرکت‌های پالایشی مشخص می‌کند که در آبان‌ماه ۱۴۰۳ پالایش نفت تهران بیشترین افزایش مقدار تولید را نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ داشته است. طبق گزارش فعالیت ماهانه پالایشگاه تهران، این شرکت در آبان ۱۴۰۳ توانست مقدار تولید خود را حدود ۸.۵ درصد افزایش دهد. به طوری که مقدار تولید شرکت از یک میلیون و ۸۳ هزار مترمکعب در آبان ۱۴۰۲ به یک میلیون و ۱۷۶ هزار مترمکعب در این ماه
رسیده است.

○همچنین پالایشگاه اصفهان نیز در آبان ۱۴۰۳ توانست حجم تولید خود را بالا ببرد؛ به طوری که پالایش نفت اصفهان در این ماه موفق به افزایش ۵.۶ درصدی مقدار تولید شد و رقم تولید خود را از یک میلیون و ۷۲۸ هزار متر مکعب در آبان ۱۴۰۲ به یک میلیون و ۸۲۵ هزار متر مکعب در آبان ۱۴۰۳ رسانده است.

○سومین پالایشگاهی که در آبان ۱۴۰۳ عملکرد خوبی در بخش تولید داشت، پالایش نفت بندرعباس بود؛ چرا که مقدار تولید پالایشگاه بندرعباس از یک میلیون و ۵۳۲ هزار مترمکعب در آبان سال ۱۴۰۲ با افزایش ۲.۲ درصدی به یک میلیون و ۵۶۶ هزار مترمکعب در آبان ۱۴۰۳ رسید.

بیشترین افزایش حجم فروش نسبت به آبان ۱۴۰۲
○همان‌طور که گفته شد وضعیت تولید پالایشگاه‌های بورسی در آبان‌ماه ۱۴۰۳ خوب بوده است. حالا باید دید کدام پالایشگاه در بخش فروش بهتر از سایر رقبا عمل کرده است. برای مقایسه روند فروش این شرکت‌ها، باید مقدار فروش آن‌ها را با ماه قبل و ماه مشابه سال ۱۴۰۲ مقایسه کرد.

○بررسی و مقایسه گزارش ماهانه پالایشگاه‌های بورسی نشان می‌دهد، پنج پالایشگاه لاوان، تهران، اصفهان، بندرعباس و شیراز در آبان‌ماه ۱۴۰۳ به ترتیب بیشترین افزایش مقدار فروش را نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ داشته‌اند.

○با این اوصاف جایگاه نخست این بخش به پالایشگاه لاوان تعلق می‌گیرد؛ چرا که پالایش نفت لاوان در این ماه توانست افزایش حدود ۷۵ درصدی در مقدار فروش خود به عمل آورد و این رقم را از ۱۶۵ هزار مترمکعب در آبان ۱۴۰۲ به ۲۹۰ هزار مترمکعب در آبان ۱۴۰۳ برساند.

○همچنین مقدار فروش پالایش نفت تهران نیز در آبان ۱۴۰۳ حدود هشت درصد نسبت به آبان ۱۴۰۲ افزایش داشته است. حجم فروش پالایشگاه اصفهان نیز در این ماه حدود پنج درصد رشد کرده و سومین پالایشگاه برتر این بخش لقب گرفته است.

بیشترین کاهش مقدار فروش نسبت به آبان ۱۴۰۲
○در طرف مقابل اما پالایشگاه تبریز در آبان‌ماه ۱۴۰۳ با کاهش مقدار فروش روبه‌رو شد و رقم ۵۲۶ هزار مترمکعب را در بخش فروش ثبت کرد.

@Petroplus_ir
کارنامه روانکارها در آبان ۱۴۰۳؛
✔️رقابت تنگاتنگ ایرانول و بهران ادامه دارد

گزارش عملکرد شرکت‌های روانکار در آبان‌ماه نشان می‌دهد که این صنعت، با وجود چالش‌های اقتصادی، همچنان توانسته روند پایداری در تولید و فروش ثبت کند. در این میان، سه شرکت نفت #ایرانول، #بهران و #پارس با افزایش درآمد و تقویت تولید، به‌عنوان برترین‌های این دوره شناخته شده‌اند و جایگاه خود را در بازار روانکارها تثبیت کرده‌اند.

تحلیل گزارش‌های منتشر شده روانکارهای بورسی در آبان بیانگر آن است که اکثر روانکارهای بورسی توانسته‌اند با افزایش تولید و حجم فروش، جایگاه خود را تقویت کنند. اما برخی دیگر با وجود رشد درآمد، موفق به رشد تولید نشده‌اند.

به این ترتیب آمار، تصویری از تلاش‌ها و چالش‌های روانکارهای بورسی را در حفظ سهم بازار و بهبود سودآوری در شرایط اقتصادی کنونی ارائه می‌دهد.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
کارنامه روانکارها در آبان ۱۴۰۳؛ ✔️رقابت تنگاتنگ ایرانول و بهران ادامه دارد گزارش عملکرد شرکت‌های روانکار در آبان‌ماه نشان می‌دهد که این صنعت، با وجود چالش‌های اقتصادی، همچنان توانسته روند پایداری در تولید و فروش ثبت کند. در این میان، سه شرکت نفت #ایرانول،…
آبان‌ صنعت روانکار در یک نگاه
○گزارش‌های فعالیت ماهانه روانکارهای بورسی نشان می‌دهد، شرکت‌های این صنعت در آبان‌ماه عملکرد خوبی در درآمدزایی به ثبت رسانده‌اند.
به نحوی که تمامی شرکت‌های روانکار، درآمد خود را در آبان‌ماه بالا برده‌اند. در این میان اما دو شرکت نفت ایرانول و بهران مانند مانند ما گذشته عملکرد درخشانی به ثبت رساندند و درآمد خود را حدود ۴۵ و ۴۹ درصد افزایش دادند.
در بخش تولید اما این روند دیده نشده و یکی از شرکت‌های این صنعت با کاهش تولید روبه‌رو شد.

وضعیت درآمدزایی صنعت روانکار در آبان‌
○بررسی گزارش‌های فعالیت ماهانه شرکت‌های صنعت روانکار خبر از آن می‌دهد که مجموع درآمد چهار روانکار بورسی در آبان‌ماه ۱۴۰۳ به رقم هشت هزار و ۳۳۵ میلیارد تومان رسیده است. این عدد در مقایسه با ماه گذشته یعنی مهر افزایش حدود ۰.۴ درصدی را تجربه کرده است. نکته مهم‌تر اینکه مقایسه این رقم با درآمد صنعت روانکار در آبان‌ماه سال گذشته خبر از جهش ۳۳ درصدی آن می‌دهد.

○گفتنی‌ست، درآمد حاصل از فروش تمامی روانکارهای بورسی در این ماه نسبت به آبان‌ماه سال ۱۴۰۲  افزایش داشته است. همچنین مقایسه ارقام فروش روانکارها در آبان‌‌ماه با ماه گذشته یعنی مهر ۱۴۰۲ خبر از رشد درآمد سه روانکار می‌دهد.
با این حال باید دید کدام روانکار در آبان‌ ۱۴۰۳ درآمد خود را بیشتر از سایر رقبا افزایش داده است؟

بیشترین افزایش درآمد ماهانه نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲ 
○همان‌طور که گفته شد، تمامی چهار روانکار بورسی در آبان‌ ۱۴۰۳ موفق به افزایش مبلغ فروش خود نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ شده‌اند. در این حین اما نفت ایرانول (شرانل) با افزایش بیشتر از ۴۹ درصدی درآمد ماهانه خود نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲ بیشترین افزایش درآمد را میان رقبای خود به ثبت رسانده است.

○به طوری که مبلغ فروش ماهانه نفت ایرانول از هزار و ۳۸۳ میلیارد تومان در آبان‌ ۱۴۰۲ به دو هزار و ۶۶ میلیارد تومان در این ماه رسیده است. به علاوه، این رقم نسبت به ماه گذشته یعنی مهر ۱۴۰۲ حدود ۱۵.۵ درصد افزایش داشته است.

○همچنین نفت بهران نیز درآمد ماهانه خود را نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲ حدود ۴۵ درصد افزایش داد و از هزار و ۷۶۴ میلیارد تومان در آبان‌ ۱۴۰۲ به دو هزار و ۵۶۳ میلیارد تومان رساند. به این ترتیب نفت بهران در جایگاه دوم بیشترین افزایش درآمد ماهانه نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲ قرار گرفته است. لازم به ذکر است درآمد ماهانه این شرکت در مقایسه با مهر ۱۴۰۲ حدود ۱.۳ درصد افزایش داشته است.

○جایگاه سوم بیشترین افزایش درآمد ماهانه روانکارهای بورسی در آبان‌ماه به نفت پارس تعلق می‌گیرد؛ چرا که درآمد آبان‌ماه این شرکت حدود ۳۰ درصد افزایش داشته و به هزار و ۴۸۴ میلیارد تومان رسیده است. لازم به ذکر است درآمد نفت سپاهان نیز در آبان‌ماه حدود ۱۳ درصد رشد کرده است.

بیشترین افزایش مقدار تولید نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲
○همان‌طور که گفته شد درآمد تمامی چهار روانکار بورسی در آبان‌ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است. اما در بخش تولید، یکی از شرکت‌های این صنعت در آبان‌ماه امسال با کاهش تولید روبه‌رو شده است.
نگاهی به گزارش‌های فعالیت ماهانه روانکارها حکایت از آن دارد که نفت ایرانول در آبان‌‌ماه ۱۴۰۳ توانست با افزایش ۱۳.۴ درصدی مقدار تولید خود نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲، عنوان «بیشترین افزایش مقدار تولید، نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲» را از آن خود کند. به این ترتیب ایرانول در آبان‌ ۱۴۰۳ موفق شد مقدار تولید خود را به ۶۰ هزار مترمکعب برساند.

○همچنین شرکت نفت پارس نیز در این ماه موفق شد حجم تولید خود را حدود ۱۳ درصد بالا ببرد و دومین شرکت برتر این بخش لقب بگیرد.

○حجم تولید نفت بهران نیز در این ماه با رشد حدود چهار درصدی به ۵۴ میلیون لیتر رسید و این شرکت را در جایگاه سوم رشد تولید قرار داد.

○در طرف دیگر ماجرا شرکت نفت سپاهان در آبان‌ماه امسال با کاهش مقدار تولید نسبت به آبان‌ماه سال گذشته روبه‌رو شده است.

@Petroplus_ir
✔️رشد همه جانبه ایرانول در ۸ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳

○بررسی گزارش فعالیت ماهانه نفت ایرانول در ۸ ماهه ابتدایی امسال نشان می‌دهد که این شرکت در مقدار تولید و فروش رشد خوبی داشته است.

○شرکت نفت ایرانول‌ یکی از بزرگترین تولیدکنندگان انواع روغن‌های پایه، انواع روغن‌های موتوری، صنعتی و ... می‌باشد. در این صنعت چهار شرکت اصلی تولید کننده انواع روانکار می‌باشند، همچنین شرکت‌های تصفیه دوم و بلندینگ‌های متفرقه نیز در بخش تولید روغن‌های موتوری و صنعتی فعالیت می‌نمایند.

○با توجه به واگذاری روغن سازی تهران و آبادان در سال ۱۳۸۱ به شرکت نفت ایرانول، سبد محصولات شرکت از لحاظ کمی و تنوع، بسیار متحول گردیده به طوری که تولیدات انواع روغن‌های موتوری و صنعتی از حداکثر دو محصول به بیش از یکصد نوع محصول در بسته بندی‌های مختلف و سطوح کیفی بالا تغییر یافته است، با تکیه بر اختصاصی بودن برایت استاک تولیدی و داشتن واحد‌های هایدرو فینیشینگ، انواع محصولات موتوری و صنعتی را با بالاترین سطوح کیفیت مورد نیاز بازار صنایع و خودرو، تولید و عرضه می‌نماید.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️رشد همه جانبه ایرانول در ۸ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ ○بررسی گزارش فعالیت ماهانه نفت ایرانول در ۸ ماهه ابتدایی امسال نشان می‌دهد که این شرکت در مقدار تولید و فروش رشد خوبی داشته است. ○شرکت نفت ایرانول‌ یکی از بزرگترین تولیدکنندگان انواع روغن‌های پایه، انواع روغن‌های…
رشد همه جانبه ایرانول در ۸ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳

○بررسی گزارش فعالیت ۸ ماهه ابتدایی ایرانول که در تارنمای کدال منتشر شده نشان می‌دهد که این شرکت در مقدار تولید و فروش رشد داشته است. میزان تولید این شرکت در طی مدت زمان مورد گزارش افزایش ۱۸ درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل داشته و میزان فروش آن نیز با رشد ۴۶ درصدی روبرو بوده است.

○در پایان هشتمین ماه از سال ۱۴۰۳ ایرانول که با نماد شرانل در بازار سرمایه شناخته می‌شود موفق به فروش ۱۳ هزار و ۵۳۷ میلیارد تومانی  شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل رشد ۴۶ درصدی داشته است این عدد در دوره مشابه سال قبل ۹ هزارو ۲۸۲ میلیارد تومان بود.

فروش ۹ هزارو ۳۱۱ میلیاردی در بازار‌های داخلی

○همانطوری که اشاره شد شرانل موفق به فروش ۱۳ هزارو ۵۳۷ میلیاردی در ۸ ماهه ابتدایی شده، این شرکت محصولات خود را در بازار‌های داخلی و خارجی به فروش رسانده که سهم بازار‌های داخلی به میزان ۹ هزارو ۳۱۱ میلیارد تومان بوده که نسبت به دوره مشابه سال قبل رشد ۳۳ درصدی را تجربه کرده است.

○همچنین سهم فروش این شرکت در بازار‌های خارجی ۴ هزارو ۲۲۵ میلیارد تومان بوده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ۸۵ درصد رشد کرده است.

○علاوه بر موارد فوق تعداد فروش ایرانول از ابتدای شروع سال جاری تا پایان آبان ماه نیز رشد ۲۷ درصدی را تجربه کرده است و به مقدار ۴۷۰ هزار و ۱۹۱ متر مکعب رسیده است.

@Petroplus_ir
در مقایسه با سال گذشته رخ داد؛
✔️رشد ۱۲ درصدی تولید و فروش در نفت پاسارگاد 
شرکت نفت پاسارگاد موفق به رشد قابل توجه در شاخص‌های کلیدی از جمله تولید، فروش و صادرات، سودآوری و حاشیه سود شد.

شرکت نفت پاسارگاد در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ در اقدامی بی‌سابقه موفق به رکوردزنی در حوزه تولید، فروش و صادرات از سال ۱۳۹۶ تاکنون شده است.

این در حالی‌ است که در همین بازه زمانی شرکت با چالش‌‌هایی نظیر سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی، نوسانات نرخ ارز و کاهش قیمت جهانی قیر، مواجه بود.

با این حال شرکت نفت پاسارگاد موفق به رشد قابل توجه در شاخص‌های کلیدی از جمله تولید، فروش و صادرات، سودآوری و حاشیه سود شد.

#شپاس

@Petroplus_ir
پترو پلاس
در مقایسه با سال گذشته رخ داد؛ ✔️رشد ۱۲ درصدی تولید و فروش در نفت پاسارگاد  شرکت نفت پاسارگاد موفق به رشد قابل توجه در شاخص‌های کلیدی از جمله تولید، فروش و صادرات، سودآوری و حاشیه سود شد. شرکت نفت پاسارگاد در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ در اقدامی بی‌سابقه موفق به…
○مهم‌ترین دستاوردهای این شرکت در نیمه نخست سال جاری عبارتند از:
رشد تولید: تولید شرکت نفت پاسارگاد به ۸۰۶ هزار تن رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲ درصد افزایش داشته است. این رشد تولید در حالی حاصل شده که تمامی واحدهای تولیدی شرکت به عنوان واحدهای نمونه استاندارد شناخته شده‌اند.

○رشد فروش: فروش کل شرکت به ۸۲۵ هزار تن رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲ درصد افزایش داشته است. همچنین، فروش صادراتی با رشدی ۲۶ درصدی به ۴۶۴ هزار و ۶۰۰ تن رسیده و مبلغ فروش صادراتی نیز با افزایش ۲۴.۴ درصدی به ۷۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

○رشد سودآوری: سود خالص شرکت ۹۰۵ میلیارد تومان بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۸ درصد افزایش داشته است. همچنین، حاشیه سود ناخالص نیز نسبت به مدت مشابه ۴۸ درصد افزایش داشته است.

○این شرکت با اتخاذ استراتژی‌های مناسب و مدیریت بهینه منابع، توانسته است بر چالش‌های موجود غلبه کند و به رشد پایدار دست یابد.
همچنین ارتقای بهره‌وری در تمامی واحدهای تولیدی و کاهش هزینه‌های تولید از عوامل مهم در افزایش سودآوری شرکت بوده است.

○شرکت نفت پاسارگاد با تمرکز بر توسعه بازارهای صادراتی و افزایش سهم خود در بازارهای جهانی، توانسته است به رشد قابل توجهی در فروش صادراتی دست یابد.

○توجه به این نکته حائز اهمیت است که این دستاوردها در شرایطی حاصل شده است که صنعت قیر با چالش‌های متعددی از جمله نوسانات نرخ ارز، کاهش قیمت جهانی قیر و سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی مواجه بوده است. این امر نشان‌دهنده توانایی بالای شرکت نفت پاسارگاد در انطباق با شرایط متغیر بازار و حفظ رشد پایدار است.

@Petroplus_ir
✔️نبرد آبان ماه اوره سازان در درآمد؛ پیروزی پتروشیمی خراسان و شکست پتروشیمی کرمانشاه

طبق گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های صنعت «اوره و آمونیاک» پتروشیمی خراسان در این ماه موفق شد درآمد خود را ۲۹ درصد افزایش دهد و برترین پتروشیمی این گروه از لحاظ رشد درآمد لقب بگیرد. همچنین این پتروشیمی در تحقق ظرفیت اسمی نیز عملکرد جالب توجهی ارائه کرده و ۸۰ درصد از ظرفیت خود را محقق کرده است.

گزارش آبان‌ماه پتروشیمی‌های تولیدکننده «آمونیاک و اوره» نشان داد که تمامی پتروشیمی‌های این گروه در تولید عملکرد ضعیفی داشتند. با این وجود اما پتروشیمی خراسان توانست تا حدودی کاهش تولید خود را کنترل کند.

همچنین این پتروشیمی در درآمدزایی نیز بهتر از سایر رقبا بود و نام خود را در ابتدای فهرست رشد درآمدزایی قرار داد. با این حساب باید خراسان را برنده میدان رقابت اوره‌سازان در آبان لقب داد.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️نبرد آبان ماه اوره سازان در درآمد؛ پیروزی پتروشیمی خراسان و شکست پتروشیمی کرمانشاه طبق گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های صنعت «اوره و آمونیاک» پتروشیمی خراسان در این ماه موفق شد درآمد خود را ۲۹ درصد افزایش دهد و برترین پتروشیمی این گروه از لحاظ رشد درآمد…
وضعیت صنعت اوره در آبان‌ماه
○گزارش عملکرد ماهانه پتروشیمی‌های پردیس، شیراز، خراسان و کرمانشاه که «آمونیاک و اوره» تولید می‌کنند منتشر و تکلیف درآمدزایی این صنعت در آبان‌ماه مشخص شد. نگاهی به ارقام گزارش‌های این صنعت نشان می‌دهد، بر خلاف ماه گذشته سه شرکت از پتروشیمی‌های این گروه در آبان‌ موفق به افزایش درآمد خود شده‌اند.

○گفتنی‌ست چهار پتروشیمی تولیدکننده «آمونیاک و اوره» در آبان‌ماه امسال موفق به کسب درآمد هفت هزار و ۹۶۴ میلیارد تومانی شدند. مقایسه این عدد با مجموع درآمد صنعت در ماه گذشته یعنی مهر خبر از رشد ۵.۵ درصدی این رقم می‌دهد.

○همچنین باید گفت مجموع درآمد شرکت‌های صنعت «آمونیاک و اوره» در آبان‌ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۲ درصد افزایش داشته است.

بیشترین افزایش درآمد پتروشیمی‌ها در آبان‌ماه ۱۴۰۳
○بررسی و مقایسه گزارش‌های فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های تولیدکننده «آمونیاک و اوره» در آبان‌ماه امسال نشان می‌دهد، پتروشیمی خراسان در این ماه بهترین عملکرد را از نظر رشد درآمد داشته است. چرا که درآمد این پتروشیمی از ۵۶۷ میلیارد تومان در آبان‌ماه سال گذشته با رشد حدود ۲۹ درصدی به ۷۲۹ میلیارد تومان در آبان‌ماه امسال رسیده است.

○پتروشیمی شیراز نیز توانست درآمد آبان‌ماه خود را حدود ۲۱ درصد افزایش دهد و این رقم را از دو هزار و ۲۹۵ میلیارد تومان در آبان‌ سال گذشته به دو هزار و ۷۷۴ میلیارد تومان در این ماه برساند. البته این عدد نسبت به ماه گذشته افت کرده است.

○همچنین پردیس نیز به عنوان بزرگترین اوره‌ساز بورس، درآمد آبان خود را حدود ۱۵ درصد بالا برد و به سه هزار و ۸۴۰ میلیارد تومان رساند.

○در طرف مقابل اما پتروشیمی کرمانشاه مانند ماه گذشته در این ماه نیز کاهش شدیدی در درآمدزایی داشته؛ به طوری که درآمد این پتروشیمی در آبان حدود ۳۱ درصد پایین آمد و به ۶۲۰ میلیارد تومان رسید. همچنین این عدد نسبت به ماه گذشته ۲۲ درصد کاهش داشته است.

بیشترین کاهش مقدار تولید پتروشیمی‌ها در آبان‌ماه ۱۴۰۳
○در سمت تولید اما روند اوره‌سازان متفاوت بودو تمامی پتروشیمی‌های گروه «اوره و آمونیاک» با کاهش حجم تولید روبه‌رو شدند. در این میان وضعیت خراسان از سایر پتروشیمی بهتر بود و تنها ۰.۰۳ درصد کاهش تولید داشت.

○اما پتروشیمی پردیس در آبان کاهش ۱۶ درصدی تولید را پشت سر گذاشت و بیشترین افت تولید را در این گروه به خود اختصاص داد. همچنین دو پتروشیمی شیراز و کرمانشاه نیز به ترتیب ۱۱.۵ و ۳.۱ درصد کاهش تولید داشتند.

بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی اوره‌سازان
○اما موضوع مهمی که باید در این گزارش به آن اشاره شود این است که پتروشیمی خراسان در هشت ماهه ابتدایی سال جاری یعنی از ابتدای سال تا پایان آبان‌ماه بیشتر از سایر اوره‌سازان، از ظرفیت اسمی سالانه خود بهره برده است.

○به طوری که این پتروشیمی موفق شد تا  آبان‌ماه حدود ۸۰ درصد از ظرفیت اسمی خود را محقق کند. همچنین باید گفت حدود ۷۱ و ۶۳ درصد از ظرفیت اسمی تولید سالانه دو پتروشیمی شیراز و کرمانشاه نیز محقق شده است. اما میزان تحقق ظرفیت اسمی پتروشیمی پردیس به دلیل تفاوت در سال مالی با سایر اوره‌سازان قابل مقایسه نیست.

@Petroplus_ir
جهش درآمدزایی فجر انرژی به ۸۲ درصد رسید
✔️عملکرد خوب فجر انرژی در تولیدات ۱۴۰۳ ادامه دارد.

طبق گزارش فعالیت ماهانه شرکت فجر انرژی خلیج فارس در آبان‌ماه درآمد این شرکت بیشتر از ۸۲ درصد افزایش داشته و از ۹۹۲ میلیارد تومان در آبان‌ ۱۴۰۲ به هزار و ۸۱۲ میلیارد تومان در آبان‌ ۱۴۰۳ رسیده است. همچنین مقدار تولید فجر انرژی خلیج فارس در این ماه نسبت به ۱۴۰۲ نیز رشد کرده است. به طور کلی باید گفت بررسی گزارش عملکرد ماهانه فجر، نشان از کارنامه خوب فجر انرژی خلیج فارس در آبان‌ سال ۱۴۰۳ دارد.

گزارش فعالیت ماهانه شرکت فجر انرژی خلیج فارس در آبان‌ ۱۴۰۳ منتشر شد و مشخص کرد درآمد این شرکت نسبت به دو ماه مهر ۱۴۰۳ (ماه گذشته) و آبان‌ ۱۴۰۲ (مدت مشابه سال گذشته) افزایش داشته است.

همچنین مقدار تولید فجر انرژی خلیج فارس در این ماه نسبت به ۱۴۰۲ نیز رشد کرده است. به طور کلی باید گفت بررسی گزارش عملکرد ماهانه فجر، نشان از کارنامه خوب فجر انرژی خلیج فارس در آبان‌ سال ۱۴۰۳ دارد.

#بفجر

@Petroplus_ir
پترو پلاس
جهش درآمدزایی فجر انرژی به ۸۲ درصد رسید ✔️عملکرد خوب فجر انرژی در تولیدات ۱۴۰۳ ادامه دارد. طبق گزارش فعالیت ماهانه شرکت فجر انرژی خلیج فارس در آبان‌ماه درآمد این شرکت بیشتر از ۸۲ درصد افزایش داشته و از ۹۹۲ میلیارد تومان در آبان‌ ۱۴۰۲ به هزار و ۸۱۲ میلیارد…
وضعیت تولید محصولات یوتیلتی فجر انرژی
○بررسی گزارش فعالیت ماهانه فجر انرژی خلیج فارس در آبان‌ ۱۴۰۳ نشان می‌دهد، شرکت موفق به تولید ۴۹۹ هزار و ۹۷۲ تن بخار، دو میلیون و ۲۱۷ هزار متر مکعب آب RO، یک میلیون و ۲۴۲ هزار متر مکعب آب DM، ۲۲ میلیون و ۸۲۳ هزار متر مکعب گاز طبیعی با مصرف سوخت، ۲۹ میلیون و ۸۸۵ هزار متر مکعب ازت گازی، ۲۰ میلیون و ۶۲۹ هزار متر مکعب اکسیژن گازی، ۵۴۹ هزار متر مکعب آب خوراک بویلرهای (BFW)، ۲۰ میلیون و ۷۷۸ هزار متر مکعب هوای ابزار دقیق، ۴۵ میلیون و ۶۹۵ هزار متر مکعب هوای سرویس و  ۳۸۲ هزار مگاوات ساعت برق ( فروش به شرکت‌های منطقه ) شده است.

○در نهایت باید گفت مجموع ارقام تولید شرکت فجر انرژی خلیج فارس، فارغ از واحد اندازه‌گیری مشخص می‌کند که شرکت در آبان‌ ۱۴۰۳ موفق به تولید ۱۴۸ میلیون و ۶۰۷ هزار واحد از محصولات خود شده است. گفتنی‌ست این رقم نسبت به آبان‌ سال گذشته حدود ۵.۸ درصد افزایش داشته است.

○البته مقایسه این رقم با تولید ماه گذشته یعنی مهر ۱۴۰۳ خبر از کاهش ۰.۶ درصدی این عدد می‌دهد.


جهش ۸۲ درصدی درآمد فجر انرژی در آبان‌
○همان‌طور که گفته شد حجم تولید شرکت فجر انرژی خلیج فارس در آبان‌ امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است. این موضوع در کنار رشد قیمت محصولات یوتیلیتی سبب شد تا درآمد شرکت در این ماه نسبت به آبان‌ سال گذشته جهش قابل توجهی را ثبت کند.

○به طوری که «درآمد حاصل از فروش یوتیلیتی» شرکت فجر انرژی خلیج فارس از ۹۹۲ میلیارد تومان در آبان‌ سال ۱۴۰۲ با رشد بیش از ۸۲ درصدی به هزار و ۸۱۱ میلیارد تومان در آبان‌ سال ۱۴۰۳ رسیده است. همچنین این عدد در مقایسه با درآمد هزار و ۵۸۹ میلیارد تومانی شرکت در ماه گذشته یعنی مهر ۱۴۰۳ حدود ۱۴ درصد افزایش داشته است.

وضعیت درآمدزایی فجر انرژی در آبان‌
○بررسی گزارش فعالیت ماهانه فجر انرژی خلیج فارس در آبان‌ ۱۴۰۳ نشان می‌دهد، شرکت موفق به کسب درآمد ۹۰۰ میلیارد تومانی از برق ( فروش به شرکت‌های منطقه )، ۳۱۸ میلیارد تومانی از بخار، ۸۵ میلیارد تومانی از آب RO، ۱۰۹ میلیارد تومانی از آب DM، ۷۴ میلیارد تومانی از گاز طبیعی با مصرف سوخت، ۶۵ میلیارد تومانی از ازت گازی، ۲۸ میلیارد تومانی از اکسیژن گازی، ۲۱ میلیارد تومانی از آب خوراک بویلرهای     (BFW)، ۲۷ میلیارد تومان از هوای ابزار دقیق، ۱۰ میلیارد تومان از هوای سرویس و ۱۲۷ میلیارد تومان از فروش آب برج‌های خنک کننده شده است.

@Petroplus_ir
کارنامه تولید در صنعت پلیمر؛
✔️از درخشش پتروشیمی مارون تا قعرنشینی تندگویان

رقابت پتروشیمی‌ها در تولید و تحقق ظرفیت اسمی، با پایان آبان‌ماه جذاب‌تر شد. طبق بررسی‌ها #مارون با ۸۳ درصد در تحقق ظرفیت اسمی، برترین پتروشیمی لقب گرفت. در مقابل اما تندگویان با گذشت هشت ماه از سال تنها ۴۴ درصد از ظرفیت اسمی خود را تولید کرد و بازنده این رقابت شد. آیا این پتروشیمی می‌تواند عقب‌ماندگی خود را در ادامه جبران کند؟

آبان‌ماه ۱۴۰۳ برای پتروشیمی‌های فعال در صنعت «پلیمر و الفین» همراه با چالش‌های جدی در تحقق ظرفیت اسمی سالانه بود. برخی شرکت‌ها مانند #مارون و #غدیر موفق شدند حدود ۸۰ درصد از ظرفیت اسمی خود را عملیاتی کنند و در صدر جدول عملکرد تولید قرار بگیرند.

اما در این میان، پتروشیمی #تندگویان با گذشت هشت ماه از سال هنوز به نیمی از ظرفیت اسمی سالانه خود نیز نرسیده است. این تفاوت معنادار در عملکرد، اهمیت مدیریت بهره‌وری و استفاده بهینه از ظرفیت‌ها را بیش از پیش نمایان می‌کند. باید دید این پتروشیمی در ادامه نیز با همین فرمان ادامه می‌دهد یا برنامه‌هایی برای تغییر رویه دارد؟

@Petroplus_ir
پترو پلاس
کارنامه تولید در صنعت پلیمر؛ ✔️از درخشش پتروشیمی مارون تا قعرنشینی تندگویان رقابت پتروشیمی‌ها در تولید و تحقق ظرفیت اسمی، با پایان آبان‌ماه جذاب‌تر شد. طبق بررسی‌ها #مارون با ۸۳ درصد در تحقق ظرفیت اسمی، برترین پتروشیمی لقب گرفت. در مقابل اما تندگویان با گذشت…
وضعیت صنعت پلیمر در آبان
○گزارش ماهانه پتروشیمی‌های تولیدکننده پلیمر و الفین در آبان‌ماه ۱۴۰۳ منتشر شد و مشخص کرد مجموع درآمد شرکت‌های این صنعت در آبان‌ ۱۴۰۳ به ۳۶ هزار و ۱۶۵ میلیارد تومان رسیده است.
لازم به ذکر است این عدد در مقایسه با ماه گذشته یعنی مهر ۵.۱۳ درصد افزایش داشته است. اما نکته مهم اینکه مقایسه درآمد صنعت در آبان‌ ۱۴۰۳ با مدت مشابه سال گذشته، افزایش ۶۴ درصدی را مخابره می‌کند.

○با احتساب اینکه دو پتروشیمی جم و جم پیلن در آبان سال گذشته در پروسه اورهال بودند و رقم فروش نسبتا کمی ثبت کردند، باید گفت رشد درآمد این صنعت بی‌نظیر بوده است.
همچنین ۱۱ پتروشیمی فعال در زمینه «الفین و پلیمر» در آبان‌ماه امسال موفق به تولید یک میلیون و ۴۳۰ هزار تن از محصولات خود شده‌اند که در مقایسه با آبان‌ماه سال گذشته ۱۶.۳ درصد افزایش داشته است. البته این رقم نسبت به ماه گذشته یعنی مهرماه ۱۴۰۳ افت بیشتر از ۶ درصدی را تجربه کرده است.

بیشترین افزایش درآمد ماهانه نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲  
○پیش از هر نکته‌ای باید گفت درآمد تمامی پتروشیمی‌های‌ گروه «پلیمر و الفین» در آبان‌ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است. اما از آنجا که دو پتروشیمی جم و جم پیلن در آبان سال گذشته اورهال داشتند، در رقابت این ماه شرکت داده نشده‌اند.
حال باید دید کدام پتروشیمی در این ماه موفق شده تا درآمد خود را بیشتر از سایر رقبا نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش دهد؟

○بررسی و مقایسه گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های پلیمر و الفینی در آبان‌ ۱۴۰۳ نشان می‌دهد، پتروشیمی تخت جمشید در این ماه نیز مانند سه ماه گذشته پیشتاز الفین‌سازها بوده و موفق شد درآمد خود را بیشتر از رقبا افزایش دهد و در صدر لیست قرار بگیرد.

○به این شرح که تخت جمشید با جهش بیش از ۱۰۳ درصدی که در درآمد ماهانه خود نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲  به عمل آورد، توانست عنوان «بیشترین افزایش درآمد ماهانه» را از آن خود کند
همچنین پتروشیمی غدیر، دیگر شرکت فعال در گروه «پلیمر و الفین» بوده که موفق به رشد چشم‌گیر رقم درآمد خود در آبان‌ماه شده است. به نحوی که درآمد این شرکت در آبان‌ امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۷۶ درصد افزایش داشته است.

○پتروشیمی پارس نیز دیگر پتروشیمی گروه «پلیمر و الفین» در آبان‌ماه امسال موفق شد جهش حدود ۵۲ درصدی را در درآمد ماهانه خود رقم بزند و عنوان سومین پتروشیمی برتر را در زمینه درآمدزایی آبان‌ماه این گروه را کسب کند.
طبق جدول زیر مارون، قائدبصیر و امیرکبیر نیز به ترتیب رتبه‌های چهار تا ۶ این گروه را در رشد درآمدزایی کسب کرده‌اند.


بیشترین افزایش مقدار تولید پلیمری‌ها در آبان‌ ۱۴۰۳

○در سمت تولیدات گروه «پلیمر و الفین» نیز ارقام جالب توجهی به چشم می‌خورد؛ با این تفاوت که پنج پتروشیمی این گروه در آبان‌ماه امسال با کاهش حجم تولید روبه‌رو شده‌اند.

○نکته مهم دیگر اینکه دو پتروشیمی جم و جم پیلن در آبان سال گذشته اورهال داشتند و حجم پایینی‌ را تولید کردند. از این رو دو پتروشیمی مذکور در رقابت تولید آبان‌ماه پتروشیمی‌ها شرکت داده نشده‌اند.

○در این میان اما پتروشیمی تندگویان پس از مدت‌ها عملکرد درخشانی ثبت کرده و رقم تولید خود را به ۱۰۵ هزار و ۲۲۳ تن در این ماه رسانده است. مقایسه این رقم با حجم تولید شرکت در آبان‌ماه سال گذشته، رشد ۳۶ درصدی مقدار تولید این پتروشیمی را مخابره می‌کند.

○همچنین پتروشیمی تخت جمشید عنوان دومین شرکت برتر در زمینه افزایش حجم تولید گروه «پلیمر و الفین» را به خود اختصاص داد. به نحوی که این شرکت موفق شد حجم تولید آبان‌ماه خود را با رشد ۲۴ درصدی به ۶.۴ هزار تن برساند.

○پارس نیز دیگر پتروشیمی موفق گروه «پلیمر و الفین» در تولید آبان‌ماه بود؛ چرا که این پتروشیمی موفق شد حجم تولید خود را حدود پنج درصد بالا ببرد و رقم ۲۹۰ هزار تن را گزارش کند.

بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی پتروشیمی‌‌ها
○در طرف دیگر ماجرا بررسی گزارش‌های مالی پتروشیمی‌های این گروه نشان می‌دهد سه پتروشیمی مارون، غدیر و شازند در هشت ماهه ابتدایی سال جاری بیشتر از سایر رقبا ظرفیت اسمی سالانه خود را محقق کرده‌اند. به طوری که پتروشیمی مارون در این مدت ۸۳ درصد از ظرفیت اسمی سالانه خود را تولید کرده است.

○اما همان‌طور که مشخص است پتروشیمی تندگویان در هشت ماهه امسال تنها ۴۴ درصد از ظرفیت اسمی سالانه خود را تولید کرده و نسبت به سایر رقبا به شدت عقب مانده است.

@Petroplus_ir
روند نزولی تولید در آروماتیک سازان؛ کدام پتروشیمی ها عقب ماندند؟
روزگار تلخ اصفهان؛ کاهش تولید ادامه دارد

طبق گزارش آبان پتروشیمی‌های آروماتیکی، درحالی‌که #بوعلی_سینا با افزایش تولید و تحقق چشم‌گیر ظرفیت اسمی درخشید، #پتروشیمی_اصفهان با کاهش ۳۹ درصدی تولید، سقوطی تلخ را تجربه کرد. این گزارش کارنامه‌ای از موفقیت‌ها و چالش‌های این گروه در مسیر تولید و درآمدزایی آبان را ارائه می‌کند.

آبان‌ماه ۱۴۰۳ برای صنعت آروماتیک ترکیبی از رشد درآمد و چالش‌های تولید بود. به طوری که درآمد کل صنعت نسبت به آبان سال گذشته ۲۷.۲ درصد افزایش داشته است.

در مقابل اما اوضاع تولید در این صنعت جالب نیست؛ به صورتی که دو پتروشیمی اصفهان و فارابی همچنان در بحران تولید قرار دارند و علاوه بر آنکه کاهش تولید داشتند در تحقق ظرفیت اسمی نیز ناکام بوده‌اند.

با این حال اما بوعلی سینا با رشد بیش از ۲۰ درصدی، عملکرد موفقی در تولید داشت و با گذشت هشت ماه از سال حدود ۷۸ درصد از ظرفیت اسمی خود را تولید کرده است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
روند نزولی تولید در آروماتیک سازان؛ کدام پتروشیمی ها عقب ماندند؟ روزگار تلخ اصفهان؛ کاهش تولید ادامه دارد طبق گزارش آبان پتروشیمی‌های آروماتیکی، درحالی‌که #بوعلی_سینا با افزایش تولید و تحقق چشم‌گیر ظرفیت اسمی درخشید، #پتروشیمی_اصفهان با کاهش ۳۹ درصدی تولید،…
وضعیت صنعت آروماتیک در آبان‌ ۱۴۰۳
○گزارش فعالیت ماهانه آروماتیکی‌های بورس منتشر شد و خبر از رشد درآمد کل این صنعت در آبان‌ ۱۴۰۳ داد. نگاهی به ارقام گزارش‌های این صنعت نشان می‌دهد چهار پتروشیمی تولیدکننده آروماتیک یعنی نوری، بوعلی، اصفهان و فارابی مجموعا در آبان‌ماه موفق به شناسایی درآمد ۱۸ هزار و ۵۸۵ میلیارد تومانی شده‌اند.

○مقایسه این عدد با درآمد صنعت آروماتیک در آبان‌ماه سال گذشته، افزایش ۲۷.۲ درصدی آن را نشان می‌دهد. لازم به ذکر است عمده این افزایش درآمد، مربوط به رشد درآمد پتروشیمی نوری در این ماه است.

○البته درآمد پتروشیمی‌های آروماتیکی‌ نسبت به ماه گذشته یعنی مهر حدود ۱۴ درصد کاهش داشته است. همچنین باید گفت چهار پتروشیمی فعال در زمینه تولید آروماتیک در آبان‌ماه امسال موفق به تولید ۵۲۳ هزار و ۳۹۷ تن از محصولات خود شده‌اند.
این عدد در مقایسه با آبان‌ماه سال گذشته افزایش شدیدی داشته که ناشی از جهش رقم تولید پتروشیمی نوری به واسطه اورهال آن در آبان سال گذشته است.

بیشترین افزایش درآمد ماهانه آروماتیکی‌ها
○بررسی و مقایسه گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های تولیدکننده آروماتیک در آبان‌ماه امسال نشان می‌دهد، پتروشیمی فارابی در این ماه جهش قابل توجهی را در درآمدزایی داشته که به واسطه رشد حجم فروش آن است. به طوری که رقم فروش این شرکت با رشد ۱۳۰ درصدی از ۹۲ میلیارد تومان به ۲۱۱ میلیارد تومان رسیده است.
همچنین پتروشیمی نوری نیز در آبان عملکرد قابل توجهی در فروش داشت؛ به نحوی که درآمد ماهانه پتروشیمی نوری از هشت هزار و ۴۶۶ میلیارد تومان در آبان‌ماه سال گذشته با رشد ۳۷ درصدی به ۱۱ هزار و ۶۳۳ میلیارد تومان رسیده است. از این رو پتروشیمی نوری در جایگاه دوم جدول رشد درآمدزایی گروه آروماتیک قرار می‌گیرد.

○همچنین پتروشیمی بوعلی سینا نیز در این ماه موفق شد درآمد خود را حدود ۱۶ درصد افزایش دهد و جایگاه سوم رتبه‌بندی افزایش درآمد را تصاحب کند. طبق جدول درآمد این پتروشیمی از ۵.۳ همت در آبان‌ ۱۴۰۲ به ۶.۲ همت در آبان‌ماه امسال رسیده است.

○اما تنها پتروشیمی که در این ماه کاهش درآمد را پشت سر گذاشت، اصفهان بود. به طوری که درآمد پتروشیمی اصفهان از ۶۷۸ میلیارد تومان در آبان ۱۴۰۲ با کاهش ۲۲ درصدی به ۵۲۷ میلیارد تومان در آبان ۱۴۰۳ رسیده است.

حجم تولید آروماتیکی‌ها نزولی شد
○در سمت تولید اما روند متفاوتی دیده می‌شود؛ طبق گزارش‌های آبان‌ماه آروماتیک‌سازان، حجم تولید دو پتروشیمی فارابی و اصفهان در آبان‌ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است. در این حین اما اوضاع برای پتروشیمی اصفهان وخیم‌تر از سایر رقبا بوده؛ چرا که حجم تولید این پتروشیمی در آبان‌ماه حدود ۳۹ درصد کاهش داشته است.

○پتروشیمی فارابی نیز در این ماه کاهش ۲۳ درصدی مقدار تولید را پشت سر گذاشته‌ است. اما موضوع مهم دیگر اینکه رشد تولید پتروشیمی نوری در این مقایسه، به واسطه اورهال و افت تولید شرکت در آبان سال گذشته است. از این رو پتروشیمی نوری در این ماه عملکرد چشم‌گیری نداشته است.

○با این حساب می‌توان گفت تنها پتروشیمی این گروه که در تولید موفق بوده، بوعلی سیناست. به طوری که گزارش‌ فعالیت ماهانه این پتروشیمی رشد بیش از ۲۰ درصدی حجم تولید و رقم ۱۶۳ هزار و ۲۶۴ تن را مخابره کرده است

بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی آروماتیک‌سازان
○اما موضوعی که باید به آن پرداخته شود این است که پتروشیمی‌های صنعت آروماتیک در هشت ماهه ابتدایی سال جاری چقدر از ظرفیت تولید اسمی سالانه خود را محقق کرده‌اند.
نگاهی به گزارش‌های تجمیعی پتروشیمی‌های آروماتیکی نشان می‌دهد پتروشیمی بوعلی سینا با تحقق ۷۸ درصد از ظرفیت اسمی سالانه خود، بهتر از سایر رقبا عمل کرده است. همچنین پتروشیمی نوری نیز با ثبت رقم ۷۲ درصد عملکرد چشم‌گیری داشته است.

○اما دو پتروشیمی اصفهان و فاربی در این زمینه نتوانستند عملکرد مناسبی را به ثبت برسانند و تنها ۲۵ و ۲۰ درصد از ظرفیت اسمی تولید سالانه خود را محقق کرده‌اند.

@Petroplus_ir
کدام پتروشیمی ها کم ترین تولید را ثبت کردند؟
✔️#مارون،#خراسان و #بوعلی سه پتروشیمی برتر در تحقق ظرفیت اسمی

بررسی گزارش‌های ماهانه پتروشیمی‌های بورسی در آبان‌ ۱۴۰۳ نشان می‌دهد، اکثر پتروشیمی‌های بورسی در این ماه کاهش تولید داشتند. با این حال رشد نرخ فروش محصولات این شرکت‌ها، درآمد آن را بر مدار صعودی قرار داد و در نهایت درآمد کل صنعت بالا رفت.

آبان ۱۴۰۳ برای صنعت پتروشیمی ترکیبی از فراز و نشیب بود؛ ماهی که در آن درآمد اکثر پتروشیمی‌های بورسی رشد چشم‌گیری داشت و در مقابل، تولید بسیاری از آن‌ها کاهش یافت.

در این میان، پتروشیمی‌های نوری، پارس و بوعلی سینا به‌عنوان پردرآمدترین‌ها خوش درخشیدند، در حالی که برخی دیگر مانند پتروشیمی #آبادان و #اصفهان با کاهش درآمد و تولید، کارنامه ضعیفی به ثبت رساندند.
این گزارش نشان می‌دهد چالش‌های این صنعت همچنان پابرجاست، اما با وجود این روند درخشش برخی از شرکت‌ها امیدوارکننده است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
کدام پتروشیمی ها کم ترین تولید را ثبت کردند؟ ✔️#مارون،#خراسان و #بوعلی سه پتروشیمی برتر در تحقق ظرفیت اسمی بررسی گزارش‌های ماهانه پتروشیمی‌های بورسی در آبان‌ ۱۴۰۳ نشان می‌دهد، اکثر پتروشیمی‌های بورسی در این ماه کاهش تولید داشتند. با این حال رشد نرخ فروش محصولات…
وضعیت صنعت پتروشیمی در آبان‌ ۱۴۰۳
○گزارش عملکرد آبان‌‌ماه ۲۴ پتروشیمی بورسی منتشر شد و خبر از رشد درآمد اکثر پتروشیمی‌ها داد. در مقابل اما حجم تولید تعداد زیادی از پتروشیمی‌ها در این ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش است.

○طبق گزارش عملکرد ماهانه شرکت‌های پتروشیمی، مجموع درآمد ۲۴ پتروشیمی‌ بورسی در آبان‌ ۱۴۰۳ به ۶۶ هزار و ۹۴۶ میلیارد تومان رسیده که نسبت به آبان‌ماه سال گذشته ۳۶ درصد افزایش داشته است.

○البته باید به این نکته توجه کرد که بخشی از این جهش بزرگ مربوط به رشد نسبتا شدید درآمد سه پتروشیمی نوری، جم و جم پیلن بوده؛ از آنجا که این سه پتروشیمی در آبان سال گذشته اورهال داشتند، مقایسه درآمد آن‌ها در این ماه با آبان سال گذشته جهش بزرگی را نشان می‌دهد.

○البته مقایسه درآمد صنعت پتروشیمی در آبان‌ماه با ماه گذشته یعنی مهر کاهش حدود سه درصدی را مخابره می‌کند. گفتنی‌ست سه پتروشیمی نوری، پارس و بوعلی سینا پردرآمدترین پتروشیمی‌های بورسی در آبان‌ بودند.

○۱۸ پتروشیمی در این ماه موفق به افزایش «درآمد حاصل از فروش» خود نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲ شده‌اند. انرژی پرس در این گزارش کارنامه تولید و فروش پتروشیمی‌های بورسی را مورد ارزیابی قرار داده است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
وضعیت صنعت پتروشیمی در آبان‌ ۱۴۰۳ ○گزارش عملکرد آبان‌‌ماه ۲۴ پتروشیمی بورسی منتشر شد و خبر از رشد درآمد اکثر پتروشیمی‌ها داد. در مقابل اما حجم تولید تعداد زیادی از پتروشیمی‌ها در این ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش است. ○طبق گزارش عملکرد ماهانه شرکت‌های…
بیشترین افزایش درآمد پتروشیمی‌ها نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲
○پیش از هر نکته‌ای باید گفت سه پتروشیمی جم، جم پیلن و نوری در آبان سال گذشته اورهال داشتند و مقایسه درآمد آن‌ها در آبان امسال با آبان سال گذشته رشد بزرگی را نشان داده است. از این رو سه پتروشیمی مذکور در رقابت تولید و فروش پتروشیمی‌ها شرکت داده نشده‌اند.

○پتروشیمی فارابی در آبان‌ماه ۱۴۰۳ توانست عملکرد درخشانی در بخش فروش از خود نشان دهد و تناژ فروش خود را بالا ببرد. همچنین نرخ فروش محصولات فارابی نیز در این ماه نسبت به آبان‌ماه سال گذشته رشد خوبی را تجربه کرد و در نهایت این دو موضوع سبب شد تا درآمد پتروشیمی فارابی جهش چشم‌گیری را تجربه کند.

○به نحوی که درآمد ماهانه این پتروشیمی در آبان‌ ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ حدود ۱۳۰ درصد بالا رفت و از ۹۲ میلیارد تومان به ۲۱۱ میلیارد تومان رسید. همچنین مقایسه درآمد پتروشیمی فارابی در آبان‌ با ماه گذشته یعنی مهر نیز رشد حدود ۴۲ درصدی را نشان می‌دهد.

○پتروشیمی تخت جمشید نیز دومین شرکتی بود که در آبان‌ماه ۱۴۰۳ توانست در بخش درآمدزایی موفق ظاهر شود. به نحوی که این پتروشیمی در آبان‌ موفق شد درآمد ماهانه خود را با افزایش بیشتر از ۱۰۳ درصدی از ۳۳۶ میلیارد تومان در آبان‌ ۱۴۰۲ به ۶۸۳ میلیارد تومان در آبان‌ ۱۴۰۳ برساند. همچنین باید گفت رقم فروش شجم در این ماه نسبت به ماه گذشته یعنی مهر حدود دو درصد افزایش داشته است.

○جایگاه سوم بیشترین افزایش درآمد ماهانه در آبان‌ ۱۴۰۳ نیز به پتروشیمی غدیر تعلق می‌گیرد. چرا که مبلغ فروش آبان‌‌ماه این شرکت با افزایش ۷۶ درصدی از ۳۲۸ میلیارد تومان در آبان‌ ۱۴۰۲ به ۵۷۷ میلیارد تومان در آبان‌ سال ۱۴۰۳ رسید.

○همچنین دو پتروشیمی پارس و مارون نیز دیگر پتروشیمی‌های موفق در رشد درآمد آبان‌ماه بوده‌اند.

بیشترین کاهش درآمد ماهانه در آبان‌ ۱۴۰۳
○طبق جدول درآمدزایی پتروشیمی‌ها سه پتروشیمی آبادان، زاگرس و کرمانشاه بیشترین کاهش درآمد را در آبان‌ سال ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ تجربه کردند. پتروشیمی آبادان که در چند سال اخیر بحران بزرگی را پشت سر می‌گذارد در این ماه نیز رقم عجیبی را ثبت کرد؛ به نحوی که درآمد پتروشیمی آبادان در این ماه نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲ بیشتر از ۴۷ درصد کاهش داشته و به ۱۵ میلیارد تومان رسیده است. میزان کاهش درآمد سایر پتروشیمی‌ها نیز در جدول فوق قابل مشاهده است.

بیشترین افزایش مقدار تولید در آبان‌ ۱۴۰۳
○روند افزایش درآمد پتروشیمی‌های بورسی در بخش تولید تکرار نشد و اکثر پتروشیمی‌ها در این ماه مانند ماه گذشته کاهش تولید داشتند. در این میان اما برخی از پتروشیمی‌ها مانند تندگویان، تخت جمشید و فناوران عملکرد خوبی در تولیدات خود ثبت کردند.

○بررسی گزارش فعالیت ماهانه شرکت‌های پتروشیمی نشان می‌دهد، پتروشیمی تندگویان در آبان‌ماه ۱۴۰۳ عنوان «بیشترین افزایش مقدار تولید» را نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲ از آن خود کرده است. به نحوی که تناژ تولید پتروشیمی تندگویان در آبان‌ ۱۴۰۳ نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲ حدود ۳۶ درصد افزایش داشت و از ۷۷ هزار تن به ۱۰۵ هزار تن رسیده است.

○پتروشیمی تخت جمشید نیز دیگر پتروشیمی بود که موفق شد افزایش قابل قبولی در تناژ تولید خود به عمل بیاورد. به صورتی که تناژ تولید این شرکت از پنج هزار و ۱۶۰ تن در آبان‌ ۱۴۰۲ با رشد ۲۴ درصدی به ۶ هزار و ۴۱۰ تن در آبان‌ ۱۴۰۳ رسیده است.

○سومین پتروشیمی که در آبان‌‌ماه عملکرد خوبی در بخش تولید از خود نشان داد، پتروشیمی فن آوران بود؛ به طوری که این شرکت در آبان‌ ۱۴۰۳ موفق شد تناژ تولید خود را با افزایش ۲۰ درصدی از ۸۳ هزار تن در آبان‌ ۱۴۰۲ به بیش از ۱۰۰ هزار تن در آبان‌ ۱۴۰۳ برساند.

○همچنین بوعلی سینا، پارس و مارون نیز دیگر پتروشیمی‌هایی بودند که در این ماه عملکرد خوبی در تولید داشتند‌‌ و این رقم را نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲ افزایش دادند.

بیشترین کاهش مقدار تولید پتروشیمی‌ها در آبان‌ ۱۴۰۳
○در طرف دیگر اما ۱۵ پتروشیمی در این ماه با کاهش حجم تولید روبه‌رو شدند. در این میان اما پتروشیمی‌های آبادان، زاگرس و اصفهان به ترتیب بیشترین کاهش تولید را نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲ به ثبت رسانده‌اند.

بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی پتروشیمی‌ها
○اما مهم‌ترین بخش تولید، تحقق ظرفیت اسمی تولید سالانه است؛ به طوری که هرچقدر میزان تحقق ظرفیت اسمی در بازه مورد نظر بیشتر باشد، بیانگر عملکرد بهتر پتروشیمی مورد نظر در این بخش است.

○پتروشیمی مارون، خراسان و بوعلی سینا عملکرد درخشانی در تولید داشتند و در هشت ماه از سال موفق به تحقق حدود ۸۰ درصد از ظرفیت تولید اسمی سالانه خود شده‌اند. در سمت دیگر ماجرا نیز سه پتروشیمی آبادان، فارابی و اصفهان وضعیت وخیمی را در تولیدات خود تجربه می‌کنند.

@Petroplus_ir
مدیرعامل پتروشیمی تخت جمشید خبر داد:
✔️رشد ۶۴ درصدی فروش و ۲۶ درصدی سود خالص شجم
درآمدهای عملیاتی شجم در سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ بالغ بر ۵ هزار و ۲۳۶ میلیارد تومان شد که در مقایسه با سال مالی قبل که ۳ هزار و ۱۹۰ میلیارد تومان بود، رشد ۶۴ درصدی را نشان می دهد.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
مدیرعامل پتروشیمی تخت جمشید خبر داد: ✔️رشد ۶۴ درصدی فروش و ۲۶ درصدی سود خالص شجم درآمدهای عملیاتی شجم در سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ بالغ بر ۵ هزار و ۲۳۶ میلیارد تومان شد که در مقایسه با سال مالی قبل که ۳ هزار و ۱۹۰ میلیارد تومان بود، رشد ۶۴ درصدی را…
○محمد جواد بدری، مدیرعامل پتروشیمی تحت جمشید در گزارش خود به مجمع در خصوص عملکرد این شرکت اظهار داشت: پتروشیمی تخت جمشید به عنوان قطب الاستومر و بزرگترین تولید کننده رابر در کشور است. بزرگترین رکورد تاریخ شرکت در فروردین ماه امسال با ۸۲۰۰ تن ثبت شد. میزان تولید شرکت در سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ به ۸۳ هزار تن رسید. 

○مدیرعامل پتروشیمی تخت جمشید ادامه داد :درآمدهای عملیاتی شجم در سال مالی منتهی به 31 شهریور 1403 بالغ بر 5 هزار و 236 میلیارد تومان شد که در مقایسه با سال مالی قبل که 3 هزار و 190 میلیارد تومان بود، رشد 64 درصدی را نشان می دهد. جمع فروش داخلی PBR، SBR و STP پتروشیمی تخت جمشید بالغ بر 2 هزار و 777 میلیارد تومان و جمع فروش صادراتی PBR، SBR شجم نیز 1هزار و 825 میلیارد تومان شد.

○بدری افزود: بهای تمام شده درآمد عملیاتی به 4 هزار و 601 میلیارد تومان بالغ شد که نسبت به مدت مشابه سال مالی گذشته که 2 هزار و 748 هزار میلیارد تومان بود افزایش 67 درصدی داشت.

○مدیرعامل پتروشیمی شجم تصریح کرد: سود ناخالص شرکت رقم 6 هزار و 346 میلیارد تومان را شاهد بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل که 4 هزار و 413 میلیارد تومان بود، رشد 44 درصدی داشت.

○بدری ادامه داد: در سال مالی منتهی به 31 شهریور 1403 سود خالص پتروشیمی تخت جمشید به 4 هزار و 141 میلیارد تومان رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که 3 هزار و 283 میلیارد تومان بود رشد 26 درصدی را ثبت نمود. همچنین،‌ سود خالص هر سهم نیز به 637 ریال بالغ شد که در مقایسه با سال مالی قبل که 505 ریال بود شاهد رشد 26 درصدی است.
در پایان مجمع توزیع سود به ازای هر سهم 60 تومان در نظر گرفته شد که مورد موافقت قرار گرفت.

@Petroplus_ir
2025/07/12 11:35:22
Back to Top
HTML Embed Code: