Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
2626 - Telegram Web
Telegram Web
کارنامه روانکارها در مرداد 1403؛
نفت سپاهان بازنده رالی تولید و درآمد در گروه روانکارها

طبق گزارش‌های فعالیت ماهانه روانکارهای بورسی، شرکت نفت پارس در مردادماه امسال موفق شد میدان تولید و فروش این صنعت را از آن خود کند و در صدر لیست افزایش درآمد و تولید قرار بگیرد. 

بررسی گزارش‌های فعالیت ماهانه شرکت‌های صنعت روانکار خبر از آن می‌دهد که مجموع درآمد چهار روانکار بورسی در مردادماه ۱۴۰۳ به رقم هشت هزار و ۱۹۲ میلیارد تومان رسیده است. این عدد در مقایسه با ماه گذشته یعنی تیر افزایش بیش از ۲۹ درصدی را تجربه کرده است. همچنین مقایسه این رقم با درآمد صنعت روانکار در مردادماه سال گذشته خبر از جهش ۳۷.۵ درصدی آن می‌دهد.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
کارنامه روانکارها در مرداد 1403؛ نفت سپاهان بازنده رالی تولید و درآمد در گروه روانکارها طبق گزارش‌های فعالیت ماهانه روانکارهای بورسی، شرکت نفت پارس در مردادماه امسال موفق شد میدان تولید و فروش این صنعت را از آن خود کند و در صدر لیست افزایش درآمد و تولید قرار…
•گفتنی‌ست، درآمد حاصل از فروش تمامی روانکارهای بورسی در این ماه نسبت به مردادماه سال ۱۴۰۲ افزایش داشته است. همچنین مقایسه ارقام فروش روانکارها در مرداد‌ماه با ماه گذشته یعنی تیر ۱۴۰۲ نیز این روند را نشان می‌دهد. 

•با این حال باید دید کدام روانکار در مرداد ۱۴۰۳ درآمد خود را بیشتر از سایر رقبا افزایش داده است؟ انرژی‌ پرس در این گزارش وضعیت درآمدزایی روانکارهای بورسی را مورد ارزیابی قرار داده است.

بیشترین افزایش درآمد ماهانه نسبت به مرداد ۱۴۰۲  
•همان‌طور که گفته شد، تمامی چهار روانکار بورسی در مرداد ۱۴۰۳ موفق به افزایش مبلغ فروش خود نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ شده‌اند. در این حین اما نفت پارس (#شنفت) با افزایش حدود ۵۶ درصدی درآمد ماهانه خود نسبت به مرداد ۱۴۰۲ بیشترین افزایش درآمد را میان رقبای خود به ثبت رسانده است. به طوری که مبلغ فروش ماهانه نفت پارس از ۹۸۷ میلیارد تومان در مرداد ۱۴۰۲ به هزار و ۵۳۶ میلیارد تومان در این ماه رسیده است. به علاوه، این رقم نسبت به ماه گذشته یعنی تیر ۱۴۰۲ حدود ۴۷ درصد افزایش داشته است. 

•همچنین نفت بهران نیز درآمد ماهانه خود را نسبت به مرداد ۱۴۰۲ حدود ۳۹ درصد افزایش داد و از هزار و ۸۸۴ میلیارد تومان در مرداد ۱۴۰۲ به دو هزار و ۶۱۳ میلیارد تومان رساند. به این ترتیب نفت بهران در جایگاه دوم بیشترین افزایش درآمد ماهانه نسبت به مرداد ۱۴۰۲ قرار گرفته است. لازم به ذکر است درآمد ماهانه این شرکت در مقایسه با تیر ۱۴۰۲ نیز حدود ۱۲ درصد افزایش داشته است. 

•جایگاه سوم بیشترین افزایش درآمد ماهانه روانکارهای بورسی در مردادماه به نفت ایرانول تعلق می‌گیرد؛ چرا که درآمد مردادماه این شرکت حدود ۳۷ درصد افزایش داشته و به هزار و ۸۱۸ میلیارد تومان رسیده است. لازم به ذکر است درآمد نفت سپاهان نیز در مردادماه حدود ۲۷ درصد رشد کرده است. 

بیشترین افزایش مقدار تولید نسبت به مرداد ۱۴۰۲ 
•همان‌طور که گفته شد درآمد تمامی چهار روانکار بورسی در مردادماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است. اما در بخش تولید، یکی از شرکت‌های این صنعت در مردادماه امسال با کاهش تولید روبه‌رو شده است. 

•نگاهی به گزارش‌های فعالیت ماهانه روانکارها حکایت از آن دارد که نفت پارس در مرداد‌ماه ۱۴۰۳ توانست با افزایش ۲۹.۴ درصدی مقدار تولید خود نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲، عنوان «بیشترین افزایش مقدار تولید، نسبت به مرداد ۱۴۰۲» را از آن خود کند. به این ترتیب پارس در مرداد ۱۴۰۳ موفق شد مقدار تولید خود را به ۴۰ میلیون لیتر برساند. 

•همچنین شرکت نفت بهران نیز در این ماه موفق شد حجم تولید خود را حدود ۱۶ درصد بالا ببرد و دومین شرکت برتر این بخش لقب بگیرد. لازم به ذکر است حجم فروش نفت ایرانول نیز در مردادماه حدود سه درصد بالا رفته است. 

•در طرف دیگر ماجرا شرکت نفت سپاهان در مردادماه امسال با کاهش دو درصدی مقدار تولید نسبت به مردادماه سال گذشته روبه‌رو شده است.

@Petroplus_ir
✔️فن آوران سه‌گانه رکورد را شکست
‏مجموع فروش ۵ ماهه امسال به ۴.۸ همت رسید که نسبت به فروش ۳.۸ همتی سال گذشته رشد ۲۶ درصدی را نشان می‌دهد همچنین در افشای کدال که توسط فن‌آوران با موضوع نرخهای قطعی گاز در سال ۱۴۰۲ منتشر شده، شفن خبر از بازگشت ۱.۱ همت به حسابهای شرکت داد.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️فن آوران سه‌گانه رکورد را شکست ‏مجموع فروش ۵ ماهه امسال به ۴.۸ همت رسید که نسبت به فروش ۳.۸ همتی سال گذشته رشد ۲۶ درصدی را نشان می‌دهد همچنین در افشای کدال که توسط فن‌آوران با موضوع نرخهای قطعی گاز در سال ۱۴۰۲ منتشر شده، شفن خبر از بازگشت ۱.۱ همت به حسابهای…
•باید «حسین رفیق‌دوست»، مدیر بومی‌ و توانمند پتروشیمی فن‌آوران را که این روزها پس از سودآوری قابل توجه در ۵ ماهه نخست امسال برای سهامداران، میزان تولید را به شکل قابل توجهی افزایش داده و رکورد سالیان گذشته در تولید را شکسته و به سراغ اجرای طرح‌هایی رفته که بیش از ۲ دهه روی کاغذ مانده بود، موفق‌ترین مدیرعامل شرکت‌های تابعه شستا در کلاس صنعت ارزش‌آفرین پتروشیمی دانست و لقب مدیر نوظهور و شماره یک صنعت متانول را به او داد.

 •بر اساس گزارش ماهانه شرکت‌های بورسی، فروش پتروشیمی فناوران در ۵ ماهه نخست امسال و بعد از اسفند ۱۴۰۰ در تاریخ این شرکت بی سابقه بوده به نحوی که در ۴ ماه از ۵ ماهه ابتدایی امسال بیشترین فروش ماهانه در ۳ سال اخیر ثبت شده است.

 •مجموع فروش ۵ ماهه امسال به ۴.۸ همت رسید که نسبت به فروش ۳.۸ همتی سال گذشته رشد ۲۶ درصدی را نشان می‌دهد همچنین در افشای کدال که توسط فن‌آوران با موضوع نرخهای قطعی گاز در سال ۱۴۰۲ منتشر شده، شفن خبر از بازگشت ۱.۱ همت به حسابهای شرکت داد.

•همچنین این شرکت در ۵ ماهه نخست امسال دستاوردهای چشم‌گیری را برای سهامداران داشته است و پس از دریافت تندیس سیمین نهمین جایزه ملی مدیریت انرژی، بالاترین رکورد تولید اسید استیک را با ثبت بالاترین میزان تولید از بدو راه اندازی تاکنون ثبت کرده است و علاوه بر دریافت تندیس ملی رهبران اقتصادی و نشان برتر رویداد ملی حکمت، بار دیگر به سراغ رکورد شکنی تاریخی رفته و با ثبت رکورد جدید فعالیت بدون وقفه و مستمر در واحد اسید استیک، روند سودآوری شرکت را پس از سالها شتاب بخشیده است.

 •شفن با رهبری حسین رفیق‌دوست در نخستین همایش ملی عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی توانسته جایگاه قابل توجه و برتر را در میان صنایع پتروشیمی کسب کند و پس از کسب تندیس مجمع جهانی دیپلماسی برند، با شکستن رکوردهای فروش در ۵ ماهه نخست سال ۱۴۰۳، سه گانه رکوردشکنی خود را تکمیل کرده است تا تبدیل پتروشیمی فن‌آوران به برترین شرکت صنعت متانول در نیمه نخست سال ۱۴۰۲‌محقق شود.

•آغاز پروژه‌های مانند VAM پس از ۲ دهه و ارتقای جایگاه محیط زیستی و پروژهایی با ازش افزوده بالا نیز گوشه‌های دیگری از ساختن شرکتی در تراز شستا و صنعت ارزش آفرین پتروشیمی‌ تلقی می‌شود.

@Petroplus_ir
✔️جم پیلن، از آزمایشگاه تا بازار: جهشی بزرگ در تولید گریدهای جدید

مدیرعامل پتروشیمی جم پیلن اعلام کرد که این شرکت با تمرکز بر توسعه گریدهای جدید و کاهش هزینه‌های تولید، توانسته است به رشد قابل توجهی در تولید و فروش دست یابد.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️جم پیلن، از آزمایشگاه تا بازار: جهشی بزرگ در تولید گریدهای جدید مدیرعامل پتروشیمی جم پیلن اعلام کرد که این شرکت با تمرکز بر توسعه گریدهای جدید و کاهش هزینه‌های تولید، توانسته است به رشد قابل توجهی در تولید و فروش دست یابد. @Petroplus_ir
•او اظهار کرد: یکی از محورهای اصلی فعالیت بخش R&D، توسعه گریدهای جدید پلی‌پروپیلن است. این گریدها با هدف افزایش کیفیت محصولات، کاهش هزینه‌های تولید و افزایش قابلیت صادرات طراحی شده‌اند.

•مدیرعامل پتروشیمی جم پیلن در این خصوص توضیح داد: ما با فعالیت ویژه در حوزه تولید و رونمایی از گریدهای جدید، به دنبال گریدهایی هستیم که هم در بازار داخلی رقابت‌پذیر باشند و هم قابلیت صادرات داشته باشند؛ این گریدها باید در عین حال که کیفیت بالایی دارند، قیمت تمام شده را کاهش دهند و به کاهش مصرف انرژی کمک کنند.

•گنجی با اشاره به اینکه دو گرید جدیدی که در سال جاری معرفی شده‌اند، در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی کاربرد دارند، عنوان کرد: این گریدها به دلیل کیفیت بالا و قیمت تمام شده کمتر، می‌توانند به کاهش هزینه‌های تولید محصولات غذایی کمک کنند و در نهایت به نفع مصرف‌کننده تمام شود.

•آنطور که مدیرعامل پتروشیمی جم پیلن بیان کرد، بخش دیگری از فعالیت‌های بخش R&D این مرکز، کاهش هزینه‌های تولید از طریق بهینه‌سازی مصرف مواد شیمیایی است؛ او در این خصوص گفت: ما در تلاش هستیم تا با کاهش مقدار مصرف مواد شیمیایی و تولید داخلی آن‌ها، هزینه‌های تولید را کاهش دهیم. همچنین، با ایجاد تغییراتی در فرآیند تولید، می‌توانیم به حداقل رساندن مصرف این مواد کمک کنیم.

•او اعلام کرد که با تمرکز بر توسعه گریدهای جدید و کاهش هزینه‌های تولید، پتروشیمی جم پیلن توانسته است به رشد قابل توجهی در تولید و فروش دست یابد.

•مدیرعامل این شرکت با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی فروش در پنج ماهه اول سال، گفت: با وجود چالش‌های متعدد، توانستیم با برنامه‌ریزی دقیق و تمرکز بر تولید گریدهای با ارزش افزوده بالا، به موفقیت‌های چشمگیری دست یابیم.

•او همچنین افزود: پتروشیمی جم با همکاری پالایشگاه تهران در تلاش است تا زنجیره ارزش خود را توسعه دهد و با سرمایه‌گذاری در پروژه‌های جدید، به تولید محصولات متنوع‌تری بپردازد.

•او با اشاره به ۶۰ پروژه پیشنهادی به پالایشگاه تهران گفت: با اجرای این پروژه‌ها، می‌توانیم به تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر پرداخته و سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص دهیم.

@Petroplus_ir
در ۶ ماهه نخست سالجاری رقم خورد؛
✔️رشد ۳۴ درصدی تولید در پتروشیمی ارومیه

•به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی ارومیه، بررسی آمار تولید محصولات مختلف شرکت پتروشیمی ارومیه در ۶ ماهه نخست سالجاری، رشد ۳۴ درصدی تولید را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان می‌دهد.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
در ۶ ماهه نخست سالجاری رقم خورد؛ ✔️رشد ۳۴ درصدی تولید در پتروشیمی ارومیه •به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی ارومیه، بررسی آمار تولید محصولات مختلف شرکت پتروشیمی ارومیه در ۶ ماهه نخست سالجاری، رشد ۳۴ درصدی تولید را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان می‌دهد.…
•مجموع تولید محصولات این شرکت در نیمه نخست سال گذشته حدود ۵۴ هزار و ۲۲۹ تن بود که این میزان در ۶ ماهه نخست سال جاری به ۷۲ هزار و ۷۹۵ تن رسیده است که بیش از ۱۸ هزار تن افزایش دارد.

•بررسی آمار مقایسه‌ای تولید محصولات پتروشیمی ارومیه در ۶ ماهه سالجاری نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ به تفکیک نشان می‌دهد که تولید کریستال ملامین ۶۱ درصد، سولفات آمونیوم ۳۹ درصد، اسید سولفوریک ۱۸ درصد، سولفات آمونیوم ۴۰ درصد و اسید کلریدریک ۷۲ درصد افزایش یافته‌است.

•با توجه به استراتژی تکمیل زنجیره ارزش و راه اندازی واحد تولید کود‌های ترکیبی (NPK)، کود نیتروژن گوگردی با ظرفیت ۴۰ هزار تن در سال وارد مدار تولید شده که صادرات این محصول باعث افزایش درآمد شرکت می‌شود.

•پروژه پلی آلومینیوم کلراید (PAC) که به جهت تولید نوع جامد آن یک پروژه ملی محسوب می‌شود، آماده بهره‌برداری بوده و در آینده نزدیک با حضور مسئولان ارشد وزارت نفت و هلدینگ خلیج فارس به صورت رسمی افتتاح و وارد مدار تولید خواهد شد.

•بهره برداری از دو پروژه نیتروژن گوگردی و پلی آلومینیوم کلراید برای پتروشیمی ارومیه مجموعا حدود ۱۶ میلیون دلار ارزآوری خواهد داشت که به حرکت رو به پیشرفت شرکت کمک شایانی خواهد کرد.

@Petroplus_ir
✔️رکورد تاریخی تولید در تمام ادوار پتروشیمی امیرکبیر شکسته شد/رشد ۷۰درصدی درآمدهای صادراتی پتروشیمی امیرکبیر

مدیرعامل شرکت پترشیمی امیرکبیر خاطرنشان کرد: محصولات پلیمری در این دوره با افزایش تولید ۱۴ درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل و ۲۱ درصدی نسبت به برنامه، موفق به ثبت رکورد تولید این محصولات در این دوره زمانی شد.

بازنگری در استراتژی تولید محصولات، افزایش ضریب دسترسی واحدهای مجتمع و ثبت رکورد کمترین میزان توقف در خط تولید و مدیریت هدفمند تامین خوراک در شش ماهه نخست امسال، موجب ثبت رکورد تولید تاریخی محصولات پلیمری در تمام ادوار شرکت پتروشیمی امیرکبیر شد.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️رکورد تاریخی تولید در تمام ادوار پتروشیمی امیرکبیر شکسته شد/رشد ۷۰درصدی درآمدهای صادراتی پتروشیمی امیرکبیر مدیرعامل شرکت پترشیمی امیرکبیر خاطرنشان کرد: محصولات پلیمری در این دوره با افزایش تولید ۱۴ درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل و ۲۱ درصدی نسبت به برنامه،…
•سعید صادقی، مدیرعامل این شرکت با بیان اینکه میزان کل تولیدات این مجتمع در ۶ ماهه ابتدای سال جاری با افزایش ۶ درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل مواجه شده است، اظهار داشت: این میزان تولید با افزایش ۳ درصدی نسبت به برنامه تدوین شده صورت گرفت.

•مدیرعامل شرکت پترشیمی امیرکبیر در ادامه خاطرنشان کرد: محصولات پلیمری در این دوره با افزایش تولید ۱۴ درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل و ۲۱ درصدی نسبت به برنامه، موفق به ثبت رکورد تولید این محصولات در این دوره زمانی شد.

•وی این میزان تولید محصولات پلیمری در بازه زمانی شش ماهه را معادل ۹ درصد بیشتر از میزان طراحی واحد های پلیمری دانست و افزود: در حوزه تولید محصولات پلیمری می توان به ثبت رکورد در تولید محصول پلی‌اتیلن سنگین با تولید در ۶ ماهه ابتدای سال اشاره کرد که این میزان ۱۶ درصد نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۲۲ درصد نسبت به برنامه و ۱۹ درصد نسبت به طراحی افرایش داشته است و این رکوردشکنی برای اولین بار در تمام ادوار پتروشیمی امیرکبیر رخ می‌دهد.

•صادقی در پایان گفت: پتروشیمی امیرکبیر در تولید محصول پلی‌اتیلن سبک با افزایش ۲۴ درصدی نسبت به سال قبل، ۱۸ درصدی نسبت به برنامه و ۶ درصدی نسبت به طراحی موفق به ثبت رکورد در شش ماهه ابتدای سال جاری شده است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
•سعید صادقی، مدیرعامل این شرکت با بیان اینکه میزان کل تولیدات این مجتمع در ۶ ماهه ابتدای سال جاری با افزایش ۶ درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل مواجه شده است، اظهار داشت: این میزان تولید با افزایش ۳ درصدی نسبت به برنامه تدوین شده صورت گرفت. •مدیرعامل شرکت…
•به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی امیرکبیر، مدیرعامل این شرکت با اعلام این خبر گفت: طبق گزارش سامانه جامع ناشران (کدال)، مجموعه پتروشیمی امیرکبیر با ۲/۵۶۱ هزار میلیارد تومان افزایش درآمد‌های صادراتی طی پنج‌ماهه نخست امسال، از رقم ۶/۲۲۳ هزار میلیارد تومانی عبور کرد.

•دکتر سعید‌صادقی با اشاره به افزایش ۳۳ درصدی حجم صادرات پلیمر افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۳ و با اصلاح استراتژی توسعه بازار، موفق شدیم حجم صادرات انواع پلی اتیلن را از ۱۰۲ هزار تن در پنج ماهه نخست به عدد ۱۳۴ هزار تن برسانیم.

•وی در ادامه خاطرنشان کرد: شرکت پتروشیمی امیرکبیر یکی از تولیدکنندگان و
صادرکنندگان اصلی پلی‌اتیلن در ایران است و محصولات این شرکت در سطح جهان به کشورهای اروپایی، چین، CIS، خاورمیانه، ترکیه، هند، کشورهای شرق مدیترانه و همسایگان صادر می‌شود.
صادقی در پایان گفت: واحد تحقیق و توسعه و بازرگانی این شرکت در حال فعالیت بر روی برنامه توسعه بازار در امریکای لاتین، آفریقا و جنوب شرق آسیا می‌باشد که نتایج مثبت آن در آینده‌ای نزدیک مشخص خواهد شد.

@Petroplus_ir
✔️رشد فروش داخلی و صادراتی نفت سپاهان

از ابتدای سال جاری تا پایان مرداماه ۴ هزار و ۲۸۳ میلیارد تومان انواع محصولات تولیدی شرکت نفت سپاهان در بازار داخلی به فروش رسیده که این رقم نسبت به فروش ۳ هزار و ۵۷۲ میلیارد تومانی پنج‌ماهه نخست سال گذشته، رشدی ۲۰درصدی را نشان می‌دهد.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️رشد فروش داخلی و صادراتی نفت سپاهان از ابتدای سال جاری تا پایان مرداماه ۴ هزار و ۲۸۳ میلیارد تومان انواع محصولات تولیدی شرکت نفت سپاهان در بازار داخلی به فروش رسیده که این رقم نسبت به فروش ۳ هزار و ۵۷۲ میلیارد تومانی پنج‌ماهه نخست سال گذشته، رشدی ۲۰درصدی…
•بررسی آمار کدال نشان می‌دهد که مجموع فروش داخلی و فروش صادراتی شرکت نفت سپاهان در پنج‌ماهه نخست امسال نسبت به دوره مشابه سال قبل با رشد همراه بوده است.

•شرکت نفت سپاهان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان روغن  پایه  و فرآورده های حوزه روانکار در ایران و خاورمیانه است که نقش مهمی در تأمین نیاز داخلی روغن‌موتور و دیگر محصولات صنعت روانکار دارد.

•بررسی آمار کدال نشان می‌دهد که مجموع فروش داخلی و فروش صادراتی شرکت نفت سپاهان در پنج‌ماهه نخست امسال نسبت به دوره مشابه سال قبل با رشد همراه بوده است.

•از ابتدای سال جاری تا پایان مرداماه 4 هزار و 283 میلیارد تومان انواع محصولات تولیدی شرکت نفت سپاهان در بازار داخلی به فروش رسیده که این رقم نسبت به فروش 3 هزار و 572 میلیارد تومانی پنج‌ماهه نخست سال گذشته، رشدی 20درصدی را نشان می‌دهد.

•همچنین در این مدت، فروش صادراتی محصولات تولیدی نفت سپاهان بیش از 5 هزار و 507 میلیارد تومان بوده که نسبت به فروش 4 هزار و 652 هزار تومانی محصولات این شرکت در پنج‌ماهه نخست سال گذشته، رشدی 18 درصدی داشته است.

•در بین تمامی محصولات تولیدی شرکت نفت سپاهان، بیشترین میزان رشد تولید را در روغن موتور دیزلی، روغن پایه، روغن‌های فرآیندی و پارافین شاهد هستیم.

•همچنین در بین محصولات صادراتی این شرکت، صادرات روغن‌های صنعتی رشد چشم‌گیری داشته و با رشد 54درصدی در تناژ فروش و رشد 118درصدی در درآمد حاصل از صادرات این محصول مواجه بوده است.

@Petroplus_ir
عملکرد پتروشیمی خارک زیر ذره‌بین تحلیل ؛
✔️وقتی استراتژی های مدیریتی سودآوری شخارک را تضمین می کند
شهریور طلایی شخارک چگونه رقم خورد؟

شرکت در شهریور سال جاری بالغ بر ۱۷۶ هزار تن محصول فروخته که این رقم جهش ۵۱۹ درصدی را نسبت به شهریور سال گذشته نشان می دهد.
مطابق با جدیدترین گزارش ها، پتروشیمی خارک در شش ماهه ابتدایی سال جاری، بالغ بر ۶٠١ هزار تن انواع محصول به مبلغ ٨۴.۵ هزار میلیارد ریال فروخته که رشد ۵٩ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می دهد.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
عملکرد پتروشیمی خارک زیر ذره‌بین تحلیل ؛ ✔️وقتی استراتژی های مدیریتی سودآوری شخارک را تضمین می کند شهریور طلایی شخارک چگونه رقم خورد؟ شرکت در شهریور سال جاری بالغ بر ۱۷۶ هزار تن محصول فروخته که این رقم جهش ۵۱۹ درصدی را نسبت به شهریور سال گذشته نشان می دهد.…
•پتروشیمی خارک یکی از بزرگترین تولیدکنندگان متانول در کشور است که خوراک خود را بعنوان گاز ترش از شرکت نفت فلات قاره دریافت کرده و محصولات خود اعم از متانول را صادر می کند. از این رو شخارک همواره از دو عامل افزایش تقاضای جهانی و رشد نرخ ارز بهره می برد.

 شخارک مرزهای رکوردشکنی در فروش را جابجا کرد
•در این میان اما شخارک باوجود نوسانات اخیر نرخ های جهانی متانول پس از افت قیمت گاز، عملکردی متفاوت از سایر متانول‌سازها ارائه کرد به نحوی میزان تناژ فروش شرکت در شش ماهه ابتدایی سال جاری در بالاترین سطح ۵ ساله گذشته (شش ماهه ابتدایی ۵ سال گذشته مورد نظر است) ایستاد. گفتنی است شرکت در مدت مذکور مجموعا ۶٠١،٢٢۴ تن انواع محصول فروخته که این عدد ٣١ درصد بیشتر از مدت مشابه سال قبل است.

نگاهی به شهریور طلایی پتروشیمی خارک
•البته به طور خاص شرکت در شهریور سال جاری بالغ بر 176 هزار تن محصول فروخته که این رقم جهش 519 درصدی را نسبت به شهریور سال گذشته نشان می دهد.

رشد 59 درصدی مبلغ فروش قطعا به پرواز سود خالص می انجامد
•نکته جالب تر این گزارش، مبلغ فروش شرکت در ۶ ماه ابتدایی امسال است. شخارک تا پایان شهریورماه مجموعا ٨۴ هزار میلیارد محصول فروخته که رشد ۵٩ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل را نشان می دهد. البته از منظر فروش دلاری نیز این شرکت در ۶ ماه، ١٩٣ میلیون دلار فروش را به ثبت رسانده که این عدد نیز ٣٧ درصد بالاتر از عدد فروش دلاری شش ماهه ابتدایی سال ١۴٠٢ بوده است.

شخارک چطور بر ریسک های صنعت متانول فائق آمد؟
•همچنین باید توجه داشت که این رکورد شکنی فروش درحالی به ثبت رسیده که سایه دو ریسک سیستماتیک و غیر سیستماتیک بر سر شرکت بوده که با استراتژی های صحیح بازاریابی و فروش بکارگرفته شده، عملا این دو ریسک خنثی شده است. جدول زیر بطور خلاصه رشدهای پی در پی فروش در پتروشیمی خارک را بیان می کند.

•گفتنی است با افت نرخ جهانی گاز، قیمت متانول در بازارهای بین‌المللی دستخوش تغییرات منفی شد که این ریسک سیستماتیک برای صنعت متانول در داخل کشور محسوب می شود.از سویی دیگر مدیریت صحیح بکارگرفته شده در خصوص تامین پایدار خوراک نیز سبب خنثی شدن اثر ریسک غیر سیستماتیک تعمیر لوله های انتقال گاز فلات قاره به پتروشیمی خارک شد و با همه این چالش ها اما شاهد عملکرد فراتر از انتظار شخارک در شش ماه ابتدایی سال جاری بودیم.

سال طلایی سودآوری در انتظار سهامدارن پتروشیمی خارک
•در نتیجه اینکه در پی رشد مقداری و مبلغی فروش، سهامداران شخارک باید منتظر انتشار صورت مالی شش ماهه با افزایش قابل توجه میزان سود خالص این شرکت باشند که حاکی از بکارگیری استراتژی های صحیح مدیریتی در فروش صادراتی می باشد|نفت ما

@Petroplus_ir
✔️بهران همچنان پیشتاز صنعت روانکار

فاصله معنادار بهران از سایر رقبا در فروش موجب شده این روانکار بورسی بتواند نیمی از سهم بازار داخلی را در اختیار بگیرد.

•عملکرد شش ماهه پالایشگاهای صنعت روانکار نشان می‌دهد که شرکت نفت بهران با فروش ۱۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومانی و حجم ۳۴۱ میلیون لیتری انواع محصولات با فاصله معنادار از سایر رقبا در جایگاه نخست قرار گرفته است که با احتساب فروش شرکت‌های تابعه خود بیش از نیمی از سهم بازار داخلی را در اختیار دارد. گفتنی است شرکت‌های نفت سپاهان، نفت ایرانول و نفت پارس در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

•نفت بهران از نظر فروش ریالی، ۳۸ درصد، فروش مقداری ۱۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته و با نرخ فروش بالاتر نسبت به رقبا، عملکرد مطلوبی را ثبت کرده است.

•گروه نفت بهران ضمن کسب جایگاه نخست در تولید انواع محصولات روانکار، حلال‌های فرایندی، پارافین، اسلک وکس و اکسترکت با در اختیار داشتن ۹ جایگاه سوخت مالکیتی و ۶ جایگاه سوخت برند، یکی از بزرگترین توزیع‌کنندگان سوخت در کشور است.

@Petroplus_ir
✔️بررسی عملکرد تولیدی 5 ماهه اول سال 1403 شرکت‌های تابعه هلدینگ بزرگ تاپیکو؛
میزان تولید پتروشیمی خراسان به فراتر از برنامه مصوب ماه و سال رسید.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️بررسی عملکرد تولیدی 5 ماهه اول سال 1403 شرکت‌های تابعه هلدینگ بزرگ تاپیکو؛ میزان تولید پتروشیمی خراسان به فراتر از برنامه مصوب ماه و سال رسید. @Petroplus_ir
بررسی عملکرد تولیدی 5 ماهه نخست سال 1403 شرکت‌های تابعه هلدینگ بزرگ تاپیکو از تحقق 101 درصدی میزان تولید محصولات شرکت پتروشیمی خراسان نسبت به رقم مصوب 5 ماهه تولید در سال 1403 حکایت دارد.

•به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی تاپیکو، در 5 ماهه نخست سال 1403 میزان تولید محصولات پتروشیمی خراسان (آمونیاک، اوره و کریستال ملامین) با 101 درصد تحقق نسبت به رقم مصوب بودجه ای (421 هزار و 609 تن) به 426 هزار و 382 تن رسیده است.

•همچنین میزان تولید انواع محصولات این شرکت در مردادماه 1403 به 85 هزار و 429 تن افزایش یافته، این در حالی است که رقم مصوب تولید در این ماه 85 هزار و 424 تن بوده است.

•برهمین اساس، میزان تولید انواع محصولات پتروشیمی خراسان در مردادماه 1403 نسبت به رقم مصوب تولید ماهانه بیش از 100 درصد تحقق نشان می‌دهد.

•گفتنی است، از پتروشیمی خراسان، از شرکت‌های تابعه هلدینگ بزرگ تاپیکو به‌عنوان بزرگترين مركز توليد محصولات شيميايی شمال و شمال شرق كشـور یاد می‌شود که در ارديبهشـت سال 1371 در بجنورد، مركز استان خراسـان شمالی تأسيس و از خرداد 1375 با آغـاز فعاليت‌های بهره‌برداری در ليست بنگاه‌های صنعتی و توليدی كشور قرار گرفته، ضمن اینکه اين مجتمع با بهره‌گيري از آخرين متدهای علمي و تكنولوژيک و با تركيبی از نيروی انسانـی جوان، متخصص و كارآمد از نخستين روزهای بهره‌برداری نيل به اصل خودكفايی را به عنوان هدف غايی در امـر توليد سرلوحـه كار خود قرار داده است.

@Petroplus_ir
کارنامه روانکارها در شهریور ۱۴۰۳
✔️رشد درآمد صنعت روانکار ادامه دارد

گزارش‌های فعالیت ماهانه روانکارهای بورسی نشان می‌دهد، شرکت‌های این صنعت در شهریورماه عملکرد خوبی در درآمدزایی به ثبت رسانده‌اند.

به نحوی که تمامی شرکت‌های روانکار، درآمد خود را در شهریورماه بالا برده‌اند. در این میان اما دو شرکت نفت ایرانول و نفت پارس عملکرد درخشانی به ثبت رساندند و درآمد خود را به ترتیب ۵۷ و ۴۰ درصد افزایش داده‌اند.

در بخش تولید اما این روند دیده نشده؛ به طوری که دو شرکت نفت ایرانول و سپاهان در شهریورماه پیروز این بخش بودند و دو شرکت نفت پارس و بهران با کاهش حجم تولید روبه‌رو شدند.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
کارنامه روانکارها در شهریور ۱۴۰۳ ✔️رشد درآمد صنعت روانکار ادامه دارد گزارش‌های فعالیت ماهانه روانکارهای بورسی نشان می‌دهد، شرکت‌های این صنعت در شهریورماه عملکرد خوبی در درآمدزایی به ثبت رسانده‌اند. به نحوی که تمامی شرکت‌های روانکار، درآمد خود را در شهریورماه…
وضعیت درآمدزایی صنعت روانکار در شهریور
•بررسی گزارش‌های فعالیت ماهانه شرکت‌های صنعت روانکار خبر از آن می‌دهد که مجموع درآمد چهار روانکار بورسی در شهریورماه ۱۴۰۳ به رقم هشت هزار و ۲۳۲ میلیارد تومان رسیده است. این عدد در مقایسه با ماه گذشته یعنی مرداد افزایش حدود ۰.۵ درصدی را تجربه کرده است. همچنین مقایسه این رقم با درآمد صنعت روانکار در شهریورماه سال گذشته خبر از جهش ۳۱.۸ درصدی آن می‌دهد.

•گفتنی‌ست، درآمد حاصل از فروش تمامی روانکارهای بورسی در این ماه نسبت به شهریورماه سال ۱۴۰۲  افزایش داشته است. در مقابل اما مقایسه ارقام فروش روانکارها در شهریور‌ماه با ماه گذشته یعنی مرداد ۱۴۰۲ خبر از رشد درآمد دو روانکار می‌دهد.

بیشترین افزایش درآمد ماهانه نسبت به شهریور ۱۴۰۲ 
•همان‌طور که گفته شد، تمامی چهار روانکار بورسی در شهریور ۱۴۰۳ موفق به افزایش مبلغ فروش خود نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ شده‌اند. در این حین اما نفت ایرانول (شرانل) با افزایش حدود ۵۷ درصدی درآمد ماهانه خود نسبت به شهریور ۱۴۰۲ بیشترین افزایش درآمد را میان رقبای خود به ثبت رسانده است. به طوری که مبلغ فروش ماهانه نفت پارس از هزار و ۲۴۹ میلیارد تومان در شهریور ۱۴۰۲ به هزار و ۹۶۴ میلیارد تومان در این ماه رسیده است. به علاوه، این رقم نسبت به ماه گذشته یعنی مرداد ۱۴۰۲ حدود هشت درصد افزایش داشته است.

•همچنین نفت پارس نیز درآمد ماهانه خود را نسبت به شهریور ۱۴۰۲ حدود ۴۱ درصد افزایش داد و از ۸۹۷ میلیارد تومان در شهریور ۱۴۰۲ به هزار و ۲۶۳ میلیارد تومان رساند. به این ترتیب نفت پارس در جایگاه دوم بیشترین افزایش درآمد ماهانه نسبت به شهریور ۱۴۰۲ قرار گرفته است. لازم به ذکر است درآمد ماهانه این شرکت در مقایسه با مرداد ۱۴۰۲ حدود ۱۸ درصد کاهش داشته است.

•جایگاه سوم بیشترین افزایش درآمد ماهانه روانکارهای بورسی در شهریورماه به نفت سپاهان تعلق می‌گیرد؛ چرا که درآمد شهریورماه این شرکت حدود ۳۱ درصد افزایش داشته و به هزار و ۸۱۸ میلیارد تومان رسیده است. لازم به ذکر است درآمد نفت سپاهان نیز در شهریورماه حدود ۲۷ درصد رشد کرده است.

بیشترین افزایش مقدار تولید نسبت به شهریور ۱۴۰۲
•همان‌طور که گفته شد درآمد تمامی چهار روانکار بورسی در شهریورماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است. اما در بخش تولید، دو شرکت این صنعت در شهریورماه امسال با کاهش تولید روبه‌رو شده است.

•نگاهی به گزارش‌های فعالیت ماهانه روانکارها حکایت از آن دارد که نفت ایرانول در شهریور‌ماه ۱۴۰۳ توانست با افزایش ۲۴.۸ درصدی مقدار تولید خود نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲، عنوان «بیشترین افزایش مقدار تولید، نسبت به شهریور ۱۴۰۲» را از آن خود کند. به این ترتیب ایرانول در شهریور ۱۴۰۳ موفق شد مقدار تولید خود را به ۶۲ هزار مترمکعب برساند.

•همچنین شرکت نفت سپاهان نیز در این ماه موفق شد حجم تولید خود را حدود ۱۵ درصد بالا ببرد و دومین شرکت برتر این بخش لقب بگیرد.

•در طرف دیگر ماجرا دو شرکت نفت پارس و بهران در شهریورماه امسال با کاهش مقدار تولید نسبت به شهریورماه سال گذشته روبه‌رو شده‌اند.

@Petroplus_ir
2025/07/13 11:54:39
Back to Top
HTML Embed Code: