Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
3587 - Telegram Web
Telegram Web
✔️فروش تجمعی آریاساسول تا پایان اردیبهشت به ۹۶ هزار میلیارد ریال رسید.
شرکت پلیمر آریاساسول در ماهی که گذشت در تولید و فروش عملکرد خوبی را ثبت کرد و آمارها حاکی از افزایش مبلغ فروش نسبت به دوره مشابه سال گذشته است.

  نماد آریا در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ موفق به تولید ۱۶۷ هزار تن انواع محصولات شد که نسبت به ماه گذشته ۲۶ درصد رشد داشته است. 

همچنین آریا در دومین ماه سال جاری ۹۷ هزار تن محصولات فروخت که دارای ۱۹ درصد رشد نسبت به ماه گذشته بوده است.

مبلغ خوب فروش آریا در اردیبهشت‌ماه ۵۱ هزار میلیارد ريال بود که ۱۳ درصد نسبت به ماه گذشته رشد داشته و در همین حال ۳۴ درصد نسبت به اردیبهشت ماه سال گذشته افزایش نشان می‌دهد. 

#آریا

@Petroplus_ir
ماجرای تغییر ظرفیت اسمی پتروشیمی شازند چه بود؟
پس از انتشار گزارشی مربوط به تحقق ظرفیت اسمی پتروشیمی شازند، این شرکت در توضیحی کارشناسی، به متغیرهایی اشاره کرد که ظرفیت اسمی آن را دستخوش تغییر می‌کند. بر اساس بررسی مجدد داده‌ها و لحاظ‌ نکردن بنزین A80 در محاسبه ظرفیت اسمی، شازند موفق شده بیش از ۱۰۳ درصد ظرفیت اسمی را محقق کند.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
ماجرای تغییر ظرفیت اسمی پتروشیمی شازند چه بود؟ پس از انتشار گزارشی مربوط به تحقق ظرفیت اسمی پتروشیمی شازند، این شرکت در توضیحی کارشناسی، به متغیرهایی اشاره کرد که ظرفیت اسمی آن را دستخوش تغییر می‌کند. بر اساس بررسی مجدد داده‌ها و لحاظ‌ نکردن بنزین A80 در محاسبه…
○پتروشیمی شازند در واکنش به گزارش تحقق ظرفیت اسمی، اعلام کرد که بخشی از ظرفیت تولیدی آن به بنزین A80 اختصاص دارد؛ محصولی که به دلیل نبود تقاضای پایدار در بازار، همیشه در تولید نهایی لحاظ نمی‌شود. به همین دلیل، شرکت معتقد است ظرفیت اسمی ثابتی برای آن تعریف نشده و باید با انعطاف به سراغ تحلیل این داده رفت.

پتروشیمی شازند به تحقق ۱۰۳ درصدی رسید
○با این توضیح، بررسی‌های جدید نشان می‌دهد که اگر بنزین A80 از محاسبه ظرفیت اسمی حذف شود، پتروشیمی شازند در سال ۱۴۰۳ معادل ۱۰۳ درصد ظرفیت اسمی خود را محقق کرده است. همچنین اگر این محصول در محاسبات لحاظ شود، رقم به ۱۱۴ درصد می‌رسد که نشان از تولیدی فراتر از ظرفیت دارد.
همچنین میزان تولید پتروشیمی شازند از ۱۶۲ هزار تن در فروردین ۱۴۰۳ به ۱۶۴ هزار تن افزایش یافته است.

○با در نظر گرفتن تمام متغیرها و شرایط خاص تولید بنزین A80، عملکرد پتروشیمی شازند در سال گذشته قابل قبول و حتی فراتر از انتظار ارزیابی می‌شود. اما نباید فراموش شود که این پتروشیمی به دلیل استفاده از سوخت نفتا همواره هزینه‌های تولید بالایی داشته؛ به همین جهت حاشیه سود پتروشیمی شازند به شدت پایین آمده است.

۱۴۰۴/۳/۷

@Petroplus_ir
✔️افزایش ۲.۵ میلیون دلاری سود سالانه ایرانول با بهره برداری از پروژه جدید
با بهره برداری از پروژه "بهبود راندمان واحد موم‌گیری شرکت نفت ایرانول" این شرکت به جمع صادر کنندگان پارافین پیوست.

پروژه بهبود راندمان واحد موم‌گیری، روغن پایه تولیدی ایرانول را در حدود ۴ درصد افزایش خواهد داد و روغن موجود در اسلک وکس از ۲۵ تا ۲۸ درصد به زیر ۱۳ درصد کاهش می‌یابد. همچنین اسلک وکس با ارزش‌تری نیز تولید می‌شود که افزایش ۲.۵ میلیون دلار سود سالانه را به دنبال خواهد داشت.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️افزایش ۲.۵ میلیون دلاری سود سالانه ایرانول با بهره برداری از پروژه جدید با بهره برداری از پروژه "بهبود راندمان واحد موم‌گیری شرکت نفت ایرانول" این شرکت به جمع صادر کنندگان پارافین پیوست. پروژه بهبود راندمان واحد موم‌گیری، روغن پایه تولیدی ایرانول را در…
"ایرانول متا دیزل" با بالاترین سطح کیفی جهان بزودی عرضه می‌شود
○شرکت نفت ایرانول در راستای تحقق شعار سال با نام "سرمایه گذاری برای تولید" اولین عرضه کننده‌ی نسل جدید روغن موتور دیزلی دارای بالاترین سطح کیفی جهانی‌
API FA-۴ با فرمولاسیون برتر تمام سینتتیک درآینده نزدیک خواهد بود. این محصول مناسب جهت استفاده در تریلر‌ها و کامیون‌های مدرن با موتور‌های طراحی شده از سال ۲۰۱۷ به بعد، دارای استاندارد EURO۶ و مجهز به سیستم کاهش آلایندگی هوا (DPF)، با نام ایرانول متا دیزل است

بالاترین رکورد در تاریخ ایرانول 
○سال ۱۴۰۳، بی نظیرترین سال در تاریخ ایرانول بود و رکورد‌های جدیدی در شاخص‌های عملکردی شرکت به ثبت رسید. فروش ایرانول در سال گذشته با رشد ۴۸ درصدی به حدود ۲۲۰ هزار میلیارد ریال، مقدار فروش با رشد ۱۳ درصدی به بالای ۶۵۰ میلیون لیتر و مقدار تولید با رشد ۱۳ درصدی به ۶۵۴ میلیون لیتر رسیدو سود شرکت نیز رشد قابل توجهی دارد که بالاترین رکورد در تاریخ ایرانول بود. 

ایرانول، تولید کننده برایت استاک در خاورمیانه
○شرکت نفت ایرانول در زمینه تولید روغن موتور، گریس و روان‌ساز‌ها فعالیت می‌کند. این شرکت تنها تولیدکننده انبوه برایت استاک در خاورمیانه است. محصولات این شرکت در غرب آسیا شناخته شده است.

○همچنین شرکت نفت ایرانول یکی از بزرگترین صادرکنندگان انواع روانکار و محصولات جانبی است، که در سال گذشته عمکلرد چشمگیری را در حوزه صادرت به ثبت رسانده است.

@Petroplus_ir
کارنامه پتروشیمی‌های صنعت «الفین و پلیمر» در
 اردیبهشت‌ ۱۴۰۴
✔️رشد درآمد پلیمری‌ها با وجود افت تولید؛ تندگویان و جم درخشان در تولید و فروش
پس از فروردینی کم‌رمق، صنعت «الفین و پلیمر» در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ توانست بخشی از ظرفیت تولیدی خود را بازیابی کند؛ هرچند سایه کاهش تولید همچنان بر سر نیمی از شرکت‌ها باقی‌ست. اما در این میان تندگویان، تخت‌جمشید و قائدبصیر توانستند با ثبت افزایش تولید، عنوان برترین‌های این ماه را به خود اختصاص دهند.

با وجود بهبود نسبی در روند تولید، صنعت الفین و پلیمر در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ همچنان نتوانسته به ظرفیت‌های سال گذشته خود بازگردد. داده‌ها نشان می‌دهد میزان تولید در این صنعت نسبت به اردیبهشت سال قبل ۵.۷ درصد کاهش داشته است.

 
گفتنی‌ست نیمی از تولیدکنندگان بزرگ این صنعت همچنان با کاهش تولید مواجه‌اند. امیرکبیر، مارون و جم‌پیلن از جمله شرکت‌هایی بودند که کاهش چشمگیری در تولید ثبت کردند. در سمت دیگر، تندگویان، تخت جمشید و قائدبصیر با رشد تولید در اردیبهشت ماه عملکرد مثبتی داشتند.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
کارنامه پتروشیمی‌های صنعت «الفین و پلیمر» در  اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ ✔️رشد درآمد پلیمری‌ها با وجود افت تولید؛ تندگویان و جم درخشان در تولید و فروش پس از فروردینی کم‌رمق، صنعت «الفین و پلیمر» در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ توانست بخشی از ظرفیت تولیدی خود را بازیابی کند؛ هرچند…
صنعت الفین و پلیمر در اردیبهشت‌‌ ۱۴۰۴
○گزارش ماهانه پتروشیمی‌های تولیدکننده پلیمر و الفین در اردیبهشت‌‌ماه ۱۴۰۴ منتشر شد و مشخص کرد مجموع درآمد شرکت‌های این صنعت در این ماه به ۴۴ هزار و ۳۶۳ میلیارد تومان رسیده است.
لازم به ذکر است این عدد در مقایسه با ماه گذشته یعنی فروردین حدود ۱۴ درصد رشد داشته که به دلیل تعطیلات رسمی فروردین است.

○نکته مهم دیگر اینکه مقایسه درآمد این صنعت در ماه اردیبهشت‌‌ ۱۴۰۴ با مدت مشابه سال گذشته، افزایش ۴۲ درصدی را مخابره می‌کند. جهش چشمگیر نرخ‌های فروش این صنعت با تاثیر از قیمت‌های جهانی و رشد قیمت دلار، این افزایش درآمد را رقم زده است.
گفتنی‌ست ۱۱ پتروشیمی فعال در زمینه «الفین و پلیمر» در اردیبهشت‌‌ماه ۱۴۰۴ موفق به تولید یک میلیون و ۳۱۹ هزار تن از محصولات خود شده‌اند که در مقایسه با اردیبهشت‌‌ماه سال گذشته ۵.۷ درصد کاهش داشته است. همچنین این رقم نسبت به ماه گذشته یعنی فروردین کاهش بیشتر از ۱۱ درصدی را تجربه کرده است.

بیشترین افزایش درآمد ماهانه نسبت به اردیبهشت‌‌ ۱۴۰۳  
○پیش از هر نکته‌ای باید گفت درآمد ۱۱ پتروشیمی‌‌‌ گروه «پلیمر و الفین» در اردیبهشت‌‌ماه ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۳ افزایش داشته است. این روند به واسطه رشد قیمت دلار و نرخ جهانی پلیمر و الفین شکل گرفته است.

○بررسی و مقایسه گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های پلیمر و الفینی در اردیبهشت‌‌ ۱۴۰۴ نشان می‌دهد، پتروشیمی جم در این ماه پیشتاز الفین‌سازها بوده و موفق شد درآمد خود را بیشتر از رقبا افزایش دهد و در صدر لیست قرار بگیرد.
به این شرح که پتروشیمی #جم با جهش ۶۷ درصدی که در درآمد ماهانه خود نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۳ به عمل آورد، توانست عنوان «بیشترین افزایش درآمد ماهانه» را از آن خود کند.

○همچنین پتروشیمی #تندگویان، دیگر شرکت فعال در گروه «پلیمر و الفین» بوده که موفق به رشد چشم‌گیر رقم درآمد خود در اردیبهشت‌‌ماه شده است. به نحوی که درآمد این شرکت در اردیبهشت‌‌ ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۳ حدود ۶۴ درصد افزایش داشته است.

پتروشیمی #پارس نیز دیگر پتروشیمی گروه «پلیمر و الفین» در اردیبهشت‌‌ماه ۱۴۰۴ موفق شد جهش حدود ۵۶ درصدی را در درآمد ماهانه خود رقم بزند و عنوان سومین پتروشیمی برتر را در زمینه رشد درآمدزایی اردیبهشت‌‌ماه این گروه را کسب کند.

#تخت_جمشید، #قائدبصیر و #آریاساسول نیز به ترتیب رتبه‌های چهار تا ۶ این گروه را در رشد درآمدزایی کسب کرده‌اند.

بیشترین افزایش مقدار تولید پلیمری‌ها در اردیبهشت‌‌ ۱۴۰۴
○در سمت تولیدات گروه «پلیمر و الفین» اما روند متفاوتی دیده شد؛ به طوری که در اردیبهشت‌‌ماه امسال نیمی از صنعت «الفین و پلیمر» کاهش تولید داشتند.

○بررسی گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی‌ها فعال در این صنعت نشان می‌دهد، پنج پتروشیمی #امیرکبیر، #مارون، #جم پیلن، #غدیر و #شازند به ترتیب بیشترین کاهش تولید را در اردیبهشت ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ثبت کردند.

در مقابل اما سه پتروشیمی #تندگویان، #تخت_جمشید و #قائدبصیر در بخش تولید نیز عملکرد خوبی داشتند و تناژ تولید خود را در اردیبهشت بالا بردند. همچنین #جم، #آریا ساسول و #پارس نیز در این ماه افزایش تولید را گزارش کردند.

۱۴۰۴/۳/۱۷

@Petroplus_ir
عملکرد مطلوب پتروشیمی امیرکبیر در بهار ۱۴۰۴؛
✔️رشد ۲۵۵ درصدی سود خالص شکبیر با وجود اورهال
در دو ماه نخست سال ۱۴۰۴ «شکبیر» در بازار سرمایه، عملکردی درخشان و متمایز با رشد ۳۸ درصدی فروش و افزایش ۲۵۵ درصدی سود خالص هر سهم نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به ثبت رسانید و توانست جایگاه خود را در میان شرکت‌های پیشرو صنعت پتروشیمی تثبیت کند.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
عملکرد مطلوب پتروشیمی امیرکبیر در بهار ۱۴۰۴؛ ✔️رشد ۲۵۵ درصدی سود خالص شکبیر با وجود اورهال در دو ماه نخست سال ۱۴۰۴ «شکبیر» در بازار سرمایه، عملکردی درخشان و متمایز با رشد ۳۸ درصدی فروش و افزایش ۲۵۵ درصدی سود خالص هر سهم نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به ثبت…
○بر اساس آمار منتشر شده در سامانه جامع ناشران(کدال)، تولید محصولات پلیمری شکبیر در بازه دو ماه نخست سال جاری به ۱۲۷,۷۴۰ تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۳ (معادل ۱۱۸,۸۳۲ تن)، افزایشی ۷ درصدی را نشان می‌دهد.

○با وجود کاهش موقت تولید اتیلن و خوراک هیدروکربنی به دلیل اجرای اورهال واحدهای کلیدی، تمرکز بر بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت‌های پلیمری و مدیریت بهینه منابع، موجب شد تا شکبیر به رکورد بالایی در تولید و بهره‌وری دست یابد.

○در حوزه مالی، شکبیر در اردیبهشت‌ماه موفق به ثبت فروش ۴,۶۴۳ میلیارد تومانی شد و مجموع فروش دو ماهه نخست سال را به ۸,۷۰۷ میلیارد تومان رساند؛ رقمی که بیانگر رشد ۳۸.۲۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است. همچنین فروش اردیبهشت نسبت به فروردین، ۴.۴۳ درصد و نسبت به اردیبهشت سال ۱۴۰۳، ۳۲.۲۹ درصد رشد داشته است.

○تحلیل ترکیب فروش شکبیر نشان می‌دهد که ۵۸ درصد درآمد فروش از بازار داخلی و ۴۲ درصد از بازارهای صادراتی تأمین شده است. پلی‌اتیلن سبک خطی (LLDPE) سهمی معادل ۴۸ درصد از فروش داخلی و پلی‌اتیلن سبک (LDPE) سهمی معادل ۹۱ درصد از فروش صادراتی را به خود اختصاص داده که نشان‌دهنده حضور پررنگ و پایدار این شرکت در بازارهای داخلی و بین‌المللی است.

@Petroplus_ir
✔️افزایش صادرات متانول، بوتان و پروپان؛ خارک به‌دنبال سهم بیشتر در بازار صادراتی
پتروشیمی #خارک در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با رشد پرشتاب صادرات، کارنامه قابل توجهی میان صادرکنندگان محصولات پتروشیمی داشته است. به طوری که فروش صادراتی این شرکت به بیش از دو هزار و ۳۲۷ میلیارد تومان رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۴ درصد رشد کرده است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️افزایش صادرات متانول، بوتان و پروپان؛ خارک به‌دنبال سهم بیشتر در بازار صادراتی پتروشیمی #خارک در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با رشد پرشتاب صادرات، کارنامه قابل توجهی میان صادرکنندگان محصولات پتروشیمی داشته است. به طوری که فروش صادراتی این شرکت به بیش از دو هزار و…
○پتروشیمی خارک در اردیبهشت امسال، عملکردی فراتر از انتظار در بخش صادرات ثبت کرد. به این صورت که مجموع درآمد صادراتی این شرکت با جهش ۶۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته از مرز دو هزار و ۳۲۷ میلیارد تومان عبور کرد؛ گفتنی‌ست این رقم در اردیبهشت پارسال ‌هزار و ۴۱۷ میلیارد تومان ثبت شده بود.

○طبق گزارش فعالیت ماهانه، بیشترین رشد مربوط به صادرات بوتان است که با رشد ۳۹۰ درصدی، از ۱۴۰ میلیارد تومان به ۶۸۶ میلیارد تومان رسیده و یکی از عوامل کلیدی افزایش درآمد صادراتی خارک در اردیبهشت بوده است.

○پروپان نیز با صادرات ۶۷۱ میلیارد تومان، رشد ۱۶۷ درصدی را تجربه کرده که نشان‌دهنده تقاضای بالا در بازارهای خارجی دارد.

○متانول نیز با فروش ۹۷۰ میلیارد تومانی و رشد ۱۵ درصدی، همچنان پرفروش‌ترین محصول شرکت باقی مانده و سهم اصلی در درآمد صادراتی دارد.
رشد همزمان سه محصول صادراتی اصلی خارک نشان می‌دهد شرکت توانسته از فرصت‌های بازار خارجی بهره‌برداری مناسبی داشته باشد. به نظر می‌رسد اگر این روند ادامه‌دار باشد، خارک می‌تواند جایگاه خود را در میان صادرکنندگان بزرگ متانول تثبیت کند.

۱۴۰۴/۳/۱۸

@Petroplus_ir
کارنامه آروماتیکی‌های بورسی در اردیبهشت ۱۴۰۴
درآمد صنعت آروماتیک به مرز ۲۴ همت رسید؛ تولید در نصف صنعت پایین آمد
در شرایطی که نیمی از تولیدکنندگان آروماتیک در اردیبهشت افت تیراژ را تجربه کردند، پتروشیمی #نوری و #فارابی با عملکردی فراتر از انتظار ظاهر شدند. رشد تولید در این دو شرکت نه تنها افت بقیه بازیگران را جبران کرد، بلکه باعث شد مجموع تولید صنعت نسبت به پارسال افزایش یابد؛ موضوعی که در گزارش‌ها به‌خوبی قابل مشاهده است.

اگرچه نیمی از شرکت‌های این گروه در اردیبهشت امسال با کاهش تولید مواجه بودند، اما جهش تولید در پتروشیمی #نوری باعث رشد کلی تولید در این صنعت شد. در مجموع چهار پتروشیمی #نوری، #بوعلی، #اصفهان و #فارابی بیش از ۶۱۶ هزار تن محصول تولید کردند که نسبت به اردیبهشت پارسال اندکی رشد داشته است.

در حوزه درآمد اما وضعیت روشن‌تر بود؛ تمامی شرکت‌های این صنعت در اردیبهشت ۱۴۰۴ افزایش درآمد داشتند. دلیل اصلی این رشد، افزایش نرخ ارز و بهبود قیمت فروش محصولات است. درآمد کل این چهار شرکت به حدود ۲۳ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان رسید که نسبت به اردیبهشت پارسال رشد ۴۴ درصدی را نشان می‌دهد.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
کارنامه آروماتیکی‌های بورسی در اردیبهشت ۱۴۰۴ درآمد صنعت آروماتیک به مرز ۲۴ همت رسید؛ تولید در نصف صنعت پایین آمد در شرایطی که نیمی از تولیدکنندگان آروماتیک در اردیبهشت افت تیراژ را تجربه کردند، پتروشیمی #نوری و #فارابی با عملکردی فراتر از انتظار ظاهر شدند.…
وضعیت صنعت آروماتیک در اردیبهشت‌‌ ۱۴۰۴
○گزارش فعالیت ماهانه آروماتیکی‌های بورس منتشر شد و خبر از رشد درآمد کل این صنعت در اردیبهشت‌‌ ۱۴۰۴ داد. نگاهی به ارقام گزارش‌های این صنعت نشان می‌دهد چهار پتروشیمی تولیدکننده آروماتیک یعنی نوری، بوعلی، اصفهان و فارابی مجموعا در اردیبهشت‌‌ماه موفق به شناسایی درآمد ۲۳ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومانی شده‌اند.

○مقایسه این عدد با درآمد صنعت آروماتیک در اردیبهشت‌‌ماه سال گذشته، افزایش ۴۴ درصدی آن را نشان می‌دهد. لازم به ذکر است عمده این افزایش درآمد، مربوط به رشد درآمد پتروشیمی نوری در این ماه است.

○همچنین درآمد پتروشیمی‌های آروماتیکی‌ نسبت به ماه گذشته یعنی فروردین حدود پنج درصد افزایش داشته که به دلیل تعطیلات رسمی فروردین است.

○گفتنی‌ست چهار پتروشیمی فعال در زمینه تولید آروماتیک در اردیبهشت‌‌ماه ۱۴۰۴ موفق به تولید ۶۱۶ هزار و ۸۹۱ تن از محصولات خود شده‌اند. این عدد در مقایسه با اردیبهشت‌‌ماه سال گذشته رشد ۲.۳ درصدی داشته است.

بیشترین افزایش درآمد ماهانه آروماتیکی‌ها
○بررسی و مقایسه گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های تولیدکننده آروماتیک در اردیبهشت‌‌ماه ۱۴۰۴ نشان می‌دهد، پتروشیمی اصفهان در این ماه جهش قابل توجهی را در درآمدزایی داشته که به دلیل رشد حجم فروش و قیمت محصولات آن است. به طوری که رقم فروش این شرکت با رشد ۱۰۹ درصدی از ۵۶۴ میلیارد تومان به هزار و ۱۸۰ میلیارد تومان رسیده است.

○همچنین پتروشیمی فارابی نیز در اردیبهشت‌ عملکرد قابل توجهی در فروش داشت؛ به نحوی که درآمد ماهانه پتروشیمی فارابی از ۱۰۲ میلیارد تومان در اردیبهشت‌‌ماه سال ۱۴۰۳ با رشد ۶۲ درصدی به ۱۶۶ میلیارد تومان رسیده است. از این رو پتروشیمی فارابی در جایگاه دوم جدول رشد درآمدزایی گروه آروماتیک قرار می‌گیرد.

○همچنین پتروشیمی نوری نیز در این ماه موفق شد درآمد خود را حدود ۵۵ درصد افزایش دهد و جایگاه سوم رتبه‌بندی افزایش درآمد را تصاحب کند. درآمد این پتروشیمی از ۱۱ هزار و ۵۸۳ میلیارد تومان در اردیبهشت‌‌ ۱۴۰۳ به ۱۷ هزار و ۹۳۵ میلیارد تومان در اردیبهشت‌‌ماه ۱۴۰۴ رسیده است.

○پتروشیمی بوعلی سینا نیز در این ماه توانست درآمد خود را نسبت به اردیبهشت ۱۴۰۳ حدود ۶ درصد بالا ببرد و رقم چهار هزار و ۶۱۹ میلیارد تومان را گزارش کند.

بیشترین افزایش تولید ماهانه آروماتیکی‌ها
○در سمت تولید اما این روند دیده نشد و نیمی از صنعت با کاهش تولید روبه‌رو شدند؛ نگاهی به گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های آروماتیکی حکایت از آن دارد که دو پتروشیمی فارابی و نوری به ترتیب ۲۰ و هفت درصد در اردیبهشت امسال رشد تولید داشتند.

○در این حین اما اوضاع برای پتروشیمی‌های اصفهان و بوعلی سینا متفاوت بود؛ چرا که حجم تولید این دو پتروشیمی به ترتیب ۲۴ و ۶ درصد پایین‌تر از مدت مشابه سال گذشته بوده است.

۱۴۰۴/۳/۱۸

@Petroplus_ir
✔️نرخ‌های جدید یوتیلیتی بالاخره اجرایی شد؛ فجر انرژی پیشتاز جهش سودآوری
بعد از مدت‌ها انتظار و مکاتبه، نرخ‌های جدید برق، بخار، آب و اکسیژن بالاخره در صورت‌های مالی شرکت‌های یوتیلیتی اعمال شد. فجر انرژی خلیج فارس به ‌عنوان اولین شرکت پیشتاز این تحول، با افزایش قابل‌توجه درآمد و سود، نشان داد که سیاست‌های جدید می‌توانند به سودسازی پایدار در این صنعت کمک کنند.

فجر به‌ عنوان تامین‌کننده اصلی یوتیلیتی در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در بندر امام خمینی، نخستین شرکتی است که آثار این افزایش نرخ را در سطوح مختلف سودآوری خود ثبت کرده است. رشد ۳۵ درصدی درآمد فروش و جهش ۳۴ درصدی در سود خالص در سال ۱۴۰۳ اولین نتیجه این افزایش نرخ‌ها البته در کنار رشد تولید بوده است.

این نقطه آغاز یک دوره جدید برای شرکت‌های یوتیلیتی است؛ دوره‌ای که در آن قیمت محصولات به تناسب با هزینه‌های تولید بالا می‌رود و سودسازی این صنعت تضمین می‌شود. فجر انرژی خلیج فارس، به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین تامین‌کنندگان یوتیلیتی در کشور، در سال ۱۴۰۳ توانست درآمد خود را با رشد ۳۵ درصدی به بیش از ۲۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان برساند.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️نرخ‌های جدید یوتیلیتی بالاخره اجرایی شد؛ فجر انرژی پیشتاز جهش سودآوری بعد از مدت‌ها انتظار و مکاتبه، نرخ‌های جدید برق، بخار، آب و اکسیژن بالاخره در صورت‌های مالی شرکت‌های یوتیلیتی اعمال شد. فجر انرژی خلیج فارس به ‌عنوان اولین شرکت پیشتاز این تحول، با افزایش…
○این رشد درآمد در حالی رخ داده که نرخ‌های جدید خدمات یوتیلیتی اعمال شده‌اند و همین موضوع، سودآوری شرکت را نیز بهبود بخشیده است.

افزایش درآمدزایی فجر انرژی در سایه نرخ‌های جدید
○بررسی صورت‌های مالی سالانه فجر انرژی خلیج فارس نشان می‌دهد، درآمد عملیاتی شرکت از فروش محصولات یوتیلیتی در سال ۱۴۰۳ به رقم ۲۳ هزار و ۶۰۹ میلیارد تومان رسیده که نسبت به رقم ۱۷ هزار و ۴۸۵ میلیارد تومان سال ۱۴۰۲ رشد ۳۵ درصدی داشته است. این رشد ناشی از رشد تولید شرکت و افزایش نرخ‌های فروش بوده است.

رشد ۳۰ درصدی سود ناخالص فجر با وجود جهش بهای تمام‌شده
○نگاهی به ارقام صورت‌های مالی فجر انرژی حاکی از آن است که بهای تمام‌شده محصولات یوتیلیتی در سال ۱۴۰۳ به رقم ۱۵ هزار و ۸۴۶ میلیارد تومان رسیده که رشد ۳۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.

○به این ترتیب سود ناخالص فجر انرژی خلیج فارس با رشد ۳۰ درصدی به عدد هفت هزار و ۷۶۳ میلیارد تومان رسیده است. این روند نشان می‌دهد، اگرچه هزینه‌های تولید فجر انرژی خلیج فارس افزایش یافته، اما شرکت توانسته با استفاده از رشد تولید و قیمت‌های جدید، حاشیه سود خود را حفظ کند.

سود عملیاتی و خالص فجر انرژی در مدار صعودی
○بررسی صورت‌های مالی سالانه فجر انرژی خلیج فارس نشان می‌دهد، سود عملیاتی شرکت با رشد ۳۴ درصدی به ۱۴ هزار و ۵۲۵ میلیارد تومان رسیده که ناشی از بهبود عملیات مالی شرکت است.

○همچنین سود خالص فجر انرژی نیز دقیقا به همین میزان، از ۹ هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ به ۱۲ هزار و ۴۵۲ میلیارد تومان رسیده است.

○این روند نشان می‌دهد که رشد فروش و افزایش نرخ‌های یوتیلیتی، به شکل موثر در سود نهایی شرکت منعکس شده کمد رشد هزینه‌های مالی را پوشش داده است.

فجر انرژی خلیج فارس در مسیر بهره‌برداری
○شرکت فجر انرژی با بهره‌برداری از فضای جدید نرخ‌گذاری در حوزه یوتیلیتی، توانسته رشد سودسازی خود را تثبیت کند.

○ادامه این روند، یعنی رشد متناست نرخ‌های یوتیلتی با هزینه‌های تولید آن و سرمایه شرکت، می‌تواند فجر را به یکی از ستاره‌های سودسازی در صنعت شیمیایی تبدیل کند.

۱۴۰۴/۳/۲۰

@Petroplus_ir
✔️جهش درآمدزایی پتروشیمی بوعلی در اردیبهشت ۱۴۰۴؛ فروش پارازایلین و برش سنگین ۲ برابر شد.

پتروشیمی بوعلی سینا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۴ با ثبت رکوردی جدید در درآمدزایی اردیبهشت‌ماه، موفق شد رقم فروش خود را به بیش از چهار هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان برساند. این روند به واسطه جهش فروش محصولات بوعلی نظیر برش سنگین، پارازایلین، گاز مایع و ارتوزایلین نسبت به اردیبهشت سال ۱۴۰۳ رخ داده است.  بر اساس داده‌های منتشر شده، مجموع درآمد پتروشیمی بوعلی سینا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۴ به رقم چهار هزار و ۶۱۹ میلیارد تومان رسیده است. این رقم در مقایسه با درآمد چهار هزار و ۳۶۱ میلیارد تومانی ثبت شده در اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۳ افزایشی بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان داشته است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️جهش درآمدزایی پتروشیمی بوعلی در اردیبهشت ۱۴۰۴؛ فروش پارازایلین و برش سنگین ۲ برابر شد. پتروشیمی بوعلی سینا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۴ با ثبت رکوردی جدید در درآمدزایی اردیبهشت‌ماه، موفق شد رقم فروش خود را به بیش از چهار هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان برساند. این…
○بررسی دقیق‌تر جزئیات گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی بوعلی سینا، از نقش پررنگ دو محصول «برش سنگین» و «پارازایلین» در این جهش درآمدی حکایت دارد. به طوری که پتروشیمی بوعلی سینا از فروش محصول برش سنگین در این ماه هزار و ۳۲۳ میلیارد تومان درآمد داشته است.

○با این حساب «برش سنگین» در اردیبهشت ۱۴۰۴ نه تنها پرفروش‌ترین محصول این مجموعه بوده، بلکه فروش آن نسبت به اردیبهشت سال گذشته، رشدی بیش از دو برابری را تجربه کرده است.

○همچنین پارازایلین نیز در این ماه به فروش ۸۳۵ میلیارد تومانی رسید و سومین محصول پردرآمد پتروشیمی بوعلی سینا لقب گرفت.

○جالب است گفته شود که درآمد پتروشیمی بوعلی از فروش پارازایلین در اردیبهشت امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد قابل ملاحظه ۱۱۲ درصدی داشته؛ این روند نشان از موفقیت پتروشیمی بوعلی سینا در بهره‌برداری از ظرفیت‌های تولید و فروش این محصول استراتژیک دارد.

۱۴۰۴/۳/۲۱

@Petroplus_ir
موتور پتروشیمی زاگرس روشن شد؛ تولید متانول به بیش از ۲ برابر رسید.

پتروشیمی زاگرس در اردیبهشت ۱۴۰۴ با جهشی خیره‌کننده، تولید متانول خود را به بیش از دو برابر سال گذشته رساند و رکورد جدیدی ثبت کرد. این شرکت با تولید ۲۲۷ هزار تن متانول در اردیبهشت و رشد ۱۱۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، قدرت خود را در بازار جهانی به نمایش گذاشت. تناژ کل تولید نیز در این پتروشیمی با افزایش ۱۱۹ درصدی به ۷۲۶ هزار تن رسیده است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
موتور پتروشیمی زاگرس روشن شد؛ تولید متانول به بیش از ۲ برابر رسید. پتروشیمی زاگرس در اردیبهشت ۱۴۰۴ با جهشی خیره‌کننده، تولید متانول خود را به بیش از دو برابر سال گذشته رساند و رکورد جدیدی ثبت کرد. این شرکت با تولید ۲۲۷ هزار تن متانول در اردیبهشت و رشد ۱۱۵…
○شرکت پتروشیمی زاگرس به عنوان یکی از پیشتازان صنعت متانول کشور در اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۴ با ثبت آمارهای صعودی در تولید، عملکردی خیره‌کننده از خود به نمایش گذاشت. این شرکت در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (اردیبهشت ۱۴۰۳) رشد تولید قابل توجهی داشته؛ به عنوان مثال میزان تولید متانول که یک محصول استراتژیک محسوب می‌شود نسبت به پارسال دو برابر شده است.

○بر اساس آمارهای منتشر شده، تولید متانول پتروشیمی زاگرس در اردیبهشت ۱۴۰۴ به رقم ۲۲۷ هزار و ۱۰۷ تن رسید که در مقایسه با تولید ۱۰۵ هزار و ۸۰۷ تنی در اردیبهشت ۱۴۰۳ رشدی معادل ۱۱۵ درصد را تجربه کرده است.

○این جهش تولید در یکی از مهم‌ترین محصولات پتروشیمی، نشان از توانایی بالای این شرکت در تامین نیازهای داخلی و افزایش سهم در بازارهای جهانی دارد.

○تناژ کل تولید پتروشیمی زاگرس نیز در اردیبهشت ۱۴۰۴ با رشدی قابل توجه به ۷۲۶ هزار و ۵۹۸ تن رسیده است. این در حالی است که تناژ کل تولید زاگرس در اردیبهشت ۱۴۰۳ تنها ۳۳۱ هزار تن بوده؛ این آمار نشان‌دهنده افزایش ۱۱۹ درصدی در تناژ کل تولید شرکت است.

۱۴۰۴/۳/۲۱

@Petroplus_ir
کارنامه اوره‌سازان بورسی در اردیبهشت  ۱۴۰۴
✔️پایان رکود در اوره‌سازها؛ کرمانشاه پرچم‌دار جهش تولید در صنعت اوره
پس از عبور از زمستانی سخت و محدودیت‌های گازی، صنعت اوره ایران در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با رشد تولید و جهش درآمدزایی به مدار رونق بازگشت. در این میان، پتروشیمی #کرمانشاه با افزایش چشم‌گیر ۱۳۲ درصدی تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته، عملکردی فراتر از انتظار ثبت کرد. 

صنعت اوره ایران در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ پس از گذر از خاموشی‌های فصلی و محدودیت‌های گازی زمستان، بار دیگر به مدار تولید بازگشت.

دسترسی مجدد به گاز طبیعی به عنوان خوراک اصلی، زمینه را برای جهش تولید در واحدهای اوره‌ساز فراهم کرد؛ به ‌طوری که کل تولید صنعت با رشد ۱۲ درصدی نسبت به فروردین، به بیش از یک میلیون تن رسید.

@Petroplus_ir
2025/07/09 04:27:46
Back to Top
HTML Embed Code: