tgoop.com/QuantumTEQ/943
Last Update:
⚠️برابری دوگانگی موج-ذره و عدمقطعیت کوانتومی در آزمایش تأیید شد⚠️
🔹فیزیکدانان در اروپا به طور تجربی پیشبینی نظری سال 2014 را تأیید کردند که عدم قطعیت کوانتومی را با دوگانگی موج-ذره مرتبط میکند. آنها با استفاده از حالتهای تکانه زاویهای اوربیتالی نور(light’s orbital angular momentum)، ثابت کردند که یک مرز ثابت پایینی از عدم قطعیت، بدون توجه به اینکه یک جسم کوانتومی مانند یک موج، یک ذره یا ترکیبی از هر دو رفتار میکند، باقی میماند.
🔸این آزمایش که توسط تیم Guilherme Xavier در دانشگاه Linkoping هدایت می شود، بر اساس آزمایش نمادین دو شکاف است. این پدیده که توسط ریچارد فاینمن به عنوان راز اصلی مکانیک کوانتومی توصیف شده است، دوگانگی موج-ذره را برجسته میکند: ذرات تداخل را در صورت مشاهده نشدن نشان میدهند، اما زمانی که مسیرشان ردیابی میشود به عنوان ذرات عمل میکنند. تحقیقات قبلی نشان دادهاند که رفتارهای جزئی موجمانند و ذرهمانند میتوانند در کنار یکدیگر وجود داشته باشند و بین آنها مبادله ای وجود داشته باشد.
🔹این تیم با استفاده از پالسهای لیزر تک فوتونی، دید (رفتار موج مانند) و قابلیت تشخیص (رفتار ذرهمانند) فوتونها را آزمایش کردند، که مشابه موقعیت و تکانه در اصل عدم قطعیت هایزنبرگ است. آنها مسیرهای فوتون را از طریق یک پرتوشکن قابل تنظیم و مدولاتور فاز دستکاری کردند تا نحوه ترکیب مجدد فوتونها را کنترل کنند و در نتیجه تعادل بین دید و قابلیت تشخیص را بررسی کنند.
🔸نتایج تأیید کرد که صرف نظر از تنظیمات تجربی، حداقل حد عدم قطعیت، مطابق با پیشبینی نظری سال 2014 توسط پاتریک کولز و همکاران، همیشه باقی میماند. این کار پیشگامانه درک ما را از #عدم_قطعیت_اندازهگیری_کوانتومی ارتقا میدهد و پایه و اساس کاربردهای عملی مانند پروتکلهای ارتباطی کوانتومی را میسازد.
🔹در حالی که نتایج با نظریه کولز مطابقت دارد، فیزیکدان Jonas Maziero خاطرنشان می کند که یافته ها بر جنبه های خاصی از مکمل بودن موج-ذره تمرکز دارند. گسترش این چارچوب برای پوشش موارد گستردهتر مانند پیشبینی مبتنی بر درهمتنیدگی میتواند مسیر جالبی برای تحقیقات آینده باشد.
🌐لینک خبر
‼️لینک مقاله
📎join: @QuantumTEQ
🔵LinkedIn
_._._._._._._._._._._._
#اخبار #فیزیک_کوانتومی #ااپتیک_کوانتومی
BY Quantum News
Share with your friend now:
tgoop.com/QuantumTEQ/943