Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
383 - Telegram Web
Telegram Web
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💥 دانش، چاره است.
به‌بهانه‌ی نوبل امسال، سری به جایزه نوبل سال گذشته زدیم

🗓 در زمان همه‌گیری کرونا، نحوه‌ی واکنش دانشمندان نسبت به ویروسی که آن را مطالعه می‌کردند، کمتر مرموز و مطمئنا قابل‌پیش‌بینی‌تر بود.

🎮 آن‌ها در آزمایشگاه‌های خود در شرایط سختی کار می‌کردند و نتایج درخشانی را به بار آوردند. یکی از آن نتایج، توسعه‌ی ساخت واکسن بر پایه‌ی mRNA بود که جایزه‌ی نوبل پزشکی سال ۲۰۲۳ را برای Katalin Kariko و Drew Weissman به همراه داشت.

🛡 در mRNA طبیعی، نوکلئوزید یوریدین اغلب توسط سیستم ایمنی به عنوان نشانه‌ای از RNA ویروسی شناخته می‌شود که منجر به واکنش‌های التهابی می‌شود.

😮 برای جلوگیری از این موضوع، کاریکو و وایزمن، یوریدین را با یک باز اصلاح‌شده، مانند سودویوریدین، جایگزین کردند. این باز تغییریافته، شبیه به یوریدین است؛ اما، واکنش ایمنی مضر را ایجاد نمی‌کند.

👍 با استفاده از این بازهای اصلاح‌شده، mRNA می‌تواند به طور موقت از شناسایی توسط سیستم ایمنی ذاتی فرار کند تا به پروتئین مورد نظر (مانند پروتئین اسپایک در واکسن‌های COVID-19) ترجمه شود و واکنش ایمنی را بدون ایجاد التهاب مضر تحریک کند.

این بازهای اصلاح‌شده همچنین پایداری و کارایی mRNA را بهبود می‌بخشند و اطمینان می‌دهند که پروتئین به طور مؤثری تولید می‌شود.

📌 در حال حاضر، این فناوری mRNA، امکانات جدیدی را برای توسعه‌ی واکسن علیه آنفولانزا، HIV و حتی درمان سرطان ایجاد کرده است.

👀 برای اطلاعات بیشتر، ویدئوی همراه با پست را مشاهده کنید.

🔜 منتظر ویدئوی نوبل امسال هم باشید.

❤️ گردآورنده: آی‌ســـان نـقــابــی

📱 Telegram
📱 LinkedIn
📱 Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
RSG - Iran pinned a photo
RSG - Iran
شاخه دانشجویی انجمن جهانی زیست‌شناسی محاسباتی در ایران با همکاری انجمن بیوانفورماتیک دانشگاه خوارزمی تقدیم می‌کند: 6️⃣ششمین سخنرانی از مجموعه سخنرانی‌های CB TALK با محوریت نقش زیست محاسباتی در سرطان 🗓 تاریخ: ۲۶ مهرماه ۱۴۰۳ ▶️ ساعت ۹:۳۰ الی ۱۳ این برنامه…
☄️ سرطان دیگر یک بیماری ناشناخته و پیچیده نیست!

📈با پیشرفت‌ در علم، اکنون در مسیری هستیم که می‌توانیم نقشه ژنتیکی تومورها را دقیق‌تر از همیشه
رمزگشایی کنیم.
✔️اما باید توجه داشت با حجم عظیم داده‌های ژنتیکی و بالینی که در اختیار محققان است، توانایی تحلیل و درک این داده‌ها بدون استفاده از الگوریتم‌ها و ابزارهای محاسباتی تقریبا غیرممکن است.

در ششمین cb talk، به بررسی ضرورت استفاده از زیست‌شناسی محاسباتی در تحقیقات سرطان خواهیم پرداخت و به شما نشان خواهیم داد که چگونه این رویکرد نوآورانه می‌تواند مسیر جدیدی در درمان سرطان ایجاد کند.

📣با سخنرانان ششمین cb talk بیشتر آشنا شوید:

💡 دکتر حسام منتظری، استادیار بیوانفورماتیک ibb، بر مدل‌های آماری و یادگیری ماشین در کشف ژن‌های سرطان‌زا و شناسایی ارتباطات سلولی در سرطان تمرکز دارد.
در این سخنرانی، دکتر منتظری به بررسی روش‌های محاسباتی برای شناسایی عوامل محرک سرطان می‌پردازد. او با استفاده از یادگیری ماشین و مدل‌های ژنتیکی پیشرفته، ابزارهایی را معرفی می‌کند که می‌توانند ژن‌های دخیل در ایجاد سرطان را شناسایی کند.

💡دکتر محبوبه ضرابی، دانشیار گروه بیوتکنولوژی دانشگاه الزهرا، بر استفاده از بیوانفورماتیک ساختاری برای مطالعه پروتئین‌ها و تعاملات مولکولی در سرطان تمرکز دارد و به بررسی ساختارهای پروتئینی برای بهبود درمان‌های هدفمند سرطان می‌پردازد.
در این سخنرانی دکتر ضرابی به روش های استفاده از بیوانفورماتیک ساختاری برای بررسی تعاملات مولکولی در سرطان می‌پردازد.

💬 در این cb talk که به‌صورت هیبرید  برگزار می‌شود منتظر حضور شما هستیم؛
🔴آنلاین: در بستر اسکای روم
🔴حضوری: در سالن ۱۷ شهریور دانشگاه خوارزمی

🔗 ثبت‌نام حضوری و آنلاین در این برنامه از طریق سایت رایازی قابل ثبت است.

🚀Telegram
🖼LinkedIn
🖼Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
RSG - Iran
شاخه دانشجویی انجمن جهانی زیست‌شناسی محاسباتی در ایران با همکاری انجمن بیوانفورماتیک دانشگاه خوارزمی تقدیم می‌کند: 6️⃣ششمین سخنرانی از مجموعه سخنرانی‌های CB TALK با محوریت نقش زیست محاسباتی در سرطان 🗓 تاریخ: ۲۶ مهرماه ۱۴۰۳ ▶️ ساعت ۹:۳۰ الی ۱۳ این برنامه…
⚠️همراهان عزیز RSGIran توجه فرمایید:

برگزاری ششمین جلسه از سلسه جلسات CB TALK، در ساختمان پروین اعتصامی، سالن دانشکده‌ی علوم زمین برگزار خواهد شد.

📍آدرس دقیق محل برگزاری :
تهران، خیابان مفتح، نرسیده به دروازه دولت، دانشگاه خوارزمی، ساختمان دانشکده‌ی علوم زمین

و دقت بفرمایید:
🖥چنانچه قصد شرکت در این جلسه را دارید، تنها تا ساعت 20:00 امشب فرصت باقی است.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
RSG - Iran pinned «⚠️همراهان عزیز RSGIran توجه فرمایید: برگزاری ششمین جلسه از سلسه جلسات CB TALK، در ساختمان پروین اعتصامی، سالن دانشکده‌ی علوم زمین برگزار خواهد شد. 📍آدرس دقیق محل برگزاری : تهران، خیابان مفتح، نرسیده به دروازه دولت، دانشگاه خوارزمی، ساختمان دانشکده‌ی علوم…»
⚠️اطلاعیه مهم برای شرکت‌کنندگان حضوری ایونت CB TALK

همراهان عزیز،
به اطلاع شما می‌رسانیم که برای ورود به ایونت CB TALK، لطفاً از درب مشخص شده در تصویر پیوست استفاده کنید. محل برگزاری این رویداد در سالن 17 شهریور، دانشکده زمین قرار دارد.

این نکته را مد نظر داشته باشید تا از هرگونه سردرگمی جلوگیری شود و به راحتی به محل ایونت دسترسی پیدا کنید.

با تشکر از همراهی شما و امیدواریم لحظات خوبی را در این ایونت سپری کنید!
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
❤️ پس از برگزاری موفقیت آمیز دو سری کارگاه حضوری و آنلاین در تابستان ۱۴۰۲ با موضوع:
طراحی پروتئین با تدریس سرکار خانم  دکتر فاطمه فروتن و
آشنایی و جست‌وجو در محیط لینوکس با تدریس جناب آقای دکتر رضا کربلایی.

این بار در پاییز ۱۴۰۲ شاخه دانشجویی انجمن جهانی زیست‌‌شناسی محاسباتی آماده‌‌است تا در کارگاه  Single-cell RNA-seq ( ۳جلسه‌ تدریس و یک جلسه پرسش و پاسخ) مهارت‌های شما را به سطح بالاتری در حوزه بیوانفورماتیک و زیست‌ محاسباتی ببرد.

🙂 شما می‌توانید بخشی از نظرات شرکت‌کنندگان‌ دو سری کارگاه قبلی را در یک ویدئو ۶۰ ثانیه‌ای ببنید.




🚀Telegram
🖼LinkedIn
🖼Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
❤️ خرسندیم که بار دیگر در کنار شما بودیم
💡 دورهمی علمی پاییزه
🎙 همراه با سخنرانی جناب آقای دکتر میلاد غفوری با موضوع آیا طراحی دارو از بیوانفورماتیک فاصله گرفته است؟

🗓 پنجشنبه ۱۹ام مهر ماه ۱۴۰۳
📍 سرای محله قیطریه

🚀 Telegram
🖼 LinkedIn
📱 Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
‼️ برای بیش از ۱۵۰ سال، نشریه Nature سنگ بنای اکتشافات و نوآوری‌های علمی بوده است.  از تحقیقات پیشگامانه گرفته تا بررسی های روشنگرانه.

🖥 نشریه Nature طیف گسترده‌ای از رشته‌ها را پوشش می‌دهند و آخرین پیشرفت‌ها را به‌طور مستقیم در دسترس شما قرار می‌دهند.  

آیا می‌دانستید که nature اولین مقاله در مورد ساختار DNA توسط واتسون و کریک را در سال ۱۹۵۳ منتشر کرد؟ 

🔍 چه در حال جست‌وجو در اسرار کیهان یا جست‌وجو در پیچیدگی‌های زندگی روی زمین باشید، نشریات Nature بستری را برای باهوش‌ترین ذهن‌ها فراهم می‌کنند تا یافته‌های خود را به اشتراک بگذارند.

برای مطالعه بیشتر درمورد نشریه نیچر پست معرفی این نشریه در پلت‌فرم اینستاگرام شاخه دانشجویی انجمن بین‌الملی زیست محاسباتی را مطالعه کنید.


🚀Telegram
🖼LinkedIn
🖼Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💡 فناوری جدید برای تجزیه و تحلیل بیان ژن در سطح  تک سلول‌ها

😮 توالی یابی RNA تک سلولی (scRNA-seq) یک فناوری پیشرفته است که برای تجزیه و تحلیل بیان ژن در سطح تک سلول‌ها استفاده می‌شود که اطلاعات ارزشمندی را در مورد ناهمگنی و عملکرد سلولی ارائه می‌دهد. 

🔖 زمینه‌های توالی‌یابی RNA تک سلولی (scRNA-seq):

زیست شناسی توسعه: scRNA-seq به ردیابی چگونگی تمایز سلول‌ها در طول زمان کمک می‌کند و اطلاعاتی را در مورد مسیرهای رشد بافت‌ها و اندام‌های مختلف ارائه می‌دهد.

تحقیقات سرطان: برای مطالعه ناهمگنی تومور، شناسایی زیرجمعیت‌های متمایز سلول‌های سرطانی که ممکن است به مقاومت دارویی، متاستاز یا پیشرفت بیماری کمک کنند، استفاده می‌شود.

ایمونولوژی: scRNA-seq به محققان اجازه می‌دهد تا تنوع سلولی ایمنی را مطالعه کنند و جمعیت سلول‌های ایمنی نادر و همچنین نحوه واکنش این سلول‌ها به عفونت، التهاب یا سرطان را کشف کنند.

علوم اعصاب: مطالعه انواع سلول‌های مختلف سیستم عصبی در، نقشه برداری از چگونگی کمک سلول‌های مختلف به رشد مغز، عملکرد  و بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر کمک کننده است.

تحقیقات سلول‌های بنیادی: محققان از scRNA-seq برای مطالعه رفتار و مسیرهای تمایز سلول‌های بنیادی استفاده می‌کنند که به پیشرفت در پزشکی بازساختی کمک می‌کند.

تحقیقات بیماری‌های عفونی: به فهم فعل و انفعالات پاتوژن میزبان در سطح تک سلولی کمک می‌کند و نحوه واکنش انواع سلول‌های مختلف به عفونت‌هایی مانند COVID-19 را شناسایی می‌کند.

تحقیقات قلبی عروقی: scRNA-seq برای مطالعه بافت قلب استفاده می‌شود و به ترسیم انواع سلول‌های دخیل در بیماری قلبی و مکانیسم‌های ترمیم پس از آسیب‌های قلبی کمک می‌کند.

🔝 اهمیت توالی یابی RNA تک سلولی:

📎 ناهمگنی سلولی: scRNA-seq تفاوت‌های بیان ژن را بین سلول‌های فردی آشکار می‌کند که می‌تواند برای فهم بافت‌ها یا بیماری‌های پیچیده بسیار مهم باشد.

📎 شناسایی سلولی نادر: این روش می‌تواند انواع سلول‌های نادر یا قبلا ناشناخته را شناسایی کند که می‌تواند برای درک مکانیسم یا توسعه بیماری بسیار مهم باشد.

📎 الگوهای بیان ژن: امکان نقشه‌برداری دقیق از بیان ژن در انواع مختلف سلول، بهبود درک فرآیندهای بیولوژیکی و مسیرهای سیگنالینگ را فراهم می‌کند.

📎 کشف مکانیسم بیماری: با تجزیه و تحلیل سلول‌های بیمار در مقابل سلول‌های سالم، scRNA-seq به کشف چگونگی توسعه بیماری‌ها در سطح سلولی کمک می‌کند و به توسعه درمان.های هدفمند کمک می‌کند.

✏️زمینه‌های پژوهشی که در آن scRNA-seq استفاده می‌شود:

🧬ژنومیک سرطان و ایمونوتراپی: درک ریزمحیط تومور و رفتار سلول‌های ایمنی.

🧠 اختلالات عصبی: بررسی تغییرات بیان ژن در بیماری‌هایی مانند: آلزایمر، پارکینسون و اسکیزوفرنی.

🦠 بیماری‌های عفونی: بررسی پاسخ‌های ایمنی و آسیب بافتی ناشی از عفونت‌ها.

🩺 سلول‌های بنیادی و پزشکی احیا کننده: بررسی تمایز سلولی و بازسازی بافت.

🫀 قلب و عروق: نقشه برداری از انواع سلول‌های قلب برای بهبود درمان‌های جدید برای بیماری‌های قلبی.

❗️تاثیر scRNA-seq در یک مقاله:
اگر مقاله‌ای حاوی scRNA-seq باشد، به‌طورمعمول به دلیل:
⬆️فناوری پیشرفته،
⬇️تجزیه و تحلیل دقیق
⬆️و حجم بالای داده‌های تولید شده، نشان از یک مطالعه سطح بالاست.

💯این مطالعات اغلب اطلاعاتی در مورد فرآیندهای بیولوژیکی پیچیده ارائه می‌دهند که منجر به انتشار در مجلات با ضریب تاثیر بالا می‌شود.

مطالعاتی که از این تکنیک استفاده می‌کنند در زمینه‌هایی مانند: پزشکی دقیق و شخصی‌سازی شده و مدل‌سازی بیماری کمک کننده هستند.

🔗 برای کسب اطلاعات کامل و طبقه‌بندی شده در مورد single cell RNA sequencing می‌توانید در سومین کارگاه شاخه دانشجویی انجمن جهانی زیست محاسباتی شرکت کنید؛ به‌دلیل استقبال شما همراهان و مخاطبان عزیر ظرفیت حضوری کارگاه تکمیل شده است و می‌توانید از فرصت محدودی که باقی مانده است برای شرکت در کارگاه به‌صورت آنلاین استفاده کنید.

📱 Telegram

📱 LinkedIn

📱 Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📣تنها دو روز تا شروع کارگاه Single Cell RNA Sequencing

برای ثبت‌نام و شرکت در کارگاه به‌صورت آنلاین کمتر از ۴۸ ساعت 🚨 فرصت دارید!

📱 Telegram
📱 LinkedIn
📱 Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
RSG - Iran pinned a video
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
❤️ کارگاه Single Cell RNA Sequencing با تدریس جناب آقای ادیب میرکی شروع شد.🥳

🗓 ۲۹ مهر ماه ۱۴۰۳، جلسه اول

📱 Telegram
📱 LinkedIn
📱 Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔔شاخه‌ی دانشجویی انجمن جهانی زیست‌شناسی محاسباتی در ایران با همکاری آنلیم بزودی سلسله مسابقاتی را تحت‌عنوان CB Code (Computational Biology Code) برگزار خواهد کرد!

🎉 سری رویدادهای رقابتی CB Code، یک تجربه منحصربه‌فرد از ترکیب کدنویسی و زیست‌شناسی‌ست! 🎉

🌍 می‌خواهیم در قالب مسابقات کوچک برنامه‌نویسی، هم کدنویسی کنیم و هم به‌صورت گام‌به‌گام با مباحث زیست‌شناسی محاسباتی آشنا شویم.
گفتنی‌ست که در هر دور، به نفرات برتر جایزه اهدا خواهیم کرد! 🎁

👍 این رویداد برای تمامی علاقه‌مندان به دو زمینه‌ی دانشِ Computational Biology، یعنی دانش محاسبات و زیست‌شناسی طراحی شده است!

👨‍💻 اگر برنامه‌نویس هستید و یا پیش‌زمینه‌ی محاسباتی دارید، این رویداد فرصتی عالی برای آشنایی با سناریوهای واقعی بیوانفورماتیک است. CB Code به شما نشان می‌دهد که در این زمینه‌ی علمی چه مباحثی وجود دارد و چقدر این حوزه به دانش و مهارت برنامه‌نویسان نیازمند است.

👩‍🔬👨‍🔬 اگر زیست‌شناس و یا دارای پیش‌زمینه‌ی علوم تجربی هستید و قصد ورود به دنیای بیوانفورماتیک را دارید، اولین گام یادگیری تفکر الگوریتمی و یک زبان برنامه‌نویسی‌ست. برای شما CB Code فرصتی برای شروع به تمرین کد زدن در مسائل مختلف زیست‌شناسی محاسباتی خواهد بود.

🎒🗿 اگر دانش‌آموزی کنجکاو و علاقه‌مند به برنامه‌نویسی هستید و شاخه های علوم تجربی همواره برایتان جالب توجه بوده، این رویداد نه تنها برای دیدن و درک پیوند میان زیست‌شناسی و کدنویسی فرصتی عالی‌ست، بلکه برای انتخاب رشته‌ی تحصیلی و یا مسیر شغلی در آینده به شما چشم‌انداز بهتری برای تصمیم‌گیری خواهد داد.

👩‍🎓 و اما! اگر خودتان را یک بایوانفورماتیک‌کار حرفه‌ای می‌دانید ، این مسابقات فرصتی برای محک زدن مهارت‌ها و دانش خودتان به موازات نوشیدن یک فنجان چای خواهد بود.

🔜با حل چالش‌های علمی در زمان محدود، می‌توانید توانایی‌های خودتان را در کنار لذت بردن از رقابت با دیگران بسنجید و حتی جایزه دریافت کنید!

🎁 جوایز برندگان:

🥇 مقام اول: جایزه نقدی ۱۰ میلیون ریال
گواهی مدال طلا از طرف ISCB-RSG ایران
کد تخفیف ۱۰۰٪ برای سمینار زیست‌شناسی محاسباتی پیشرفته - HBC 2025
دعوت برای پیوستن به ISCB-RSG و گروه تحقیقاتی رایازی، با فرصت‌های پژوهشی در کنار برترین دانشمندان زیست‌شناسی محاسباتی.

🥈 مقام دوم: جایزه نقدی ۶ میلیون ریال
گواهی مدال نقره از طرف ISCB-RSG ایران
کد تخفیف ۱۰۰٪ برای HBC 2025
دعوت به همکاری پژوهشی با ISCB-RSG و گروه تحقیقاتی رایازی.

🥉 مقام سوم: جایزه نقدی ۴ میلیون ریال
گواهی مدال برنز از طرف ISCB-RSG ایران
کد تخفیف ۱۰۰٪ برای HBC 2025
دعوت به فرصت‌های پژوهشی با ISCB-RSG و گروه تحقیقاتی رایازی.

🏅 مقام‌های چهارم تا دهم: کد تخفیف ۵۰٪ برای HBC 2025.

🩸 جایزه ویژه "First Blood": اولین شخصی که هر سوال را به‌درستی پاسخ دهد، بدون توجه به رتبه نهایی‌اش، کد تخفیف ۱۰۰٪ برای سمینار HBC 2025 دریافت خواهد کرد!

📣 گوش به زنگ باشید و برای نشان دادن مهارت‌هایتان در یک مسابقه‌ی هیجان انگیز خودتات را آماده کنید!

🌐 Powered by Unlim.ir

🚀 Telegram
🖼 LinkedIn
🖼 Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔔روز دوم کارگـــاه single cell RNA sequencing

📍پارک علم و فناوری دانشگاه تهران 🔡

🚀 Telegram
🖼 LinkedIn
🖼 Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اولین سری مسابقات 🔠🔠🟢🔠 🔤🔠
Computational biology code

🔣 برای نشان دادن مهارت‌هایتان در یک مسابقه‌ی هیجان انگیز آماده شوید🔣.

🌐 Powered by Unlim.ir

🚀 Telegram
🖼 LinkedIn
📱 Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
⚡️کارگاه Single Cell RNA-seq به‌صورت‌ حضوری و مجازی در روزهای ۳۰ام مهر ماه و ۱ آبان ۱۴۰۳ در باشگاه علم و فناوری دانشگاه تهران با تدریس جناب آقای ادیب میرکی برگزار شد.

🗓 شنبه ۵ آبان ماه، آخرین جلسه تدریس این کارگاه با تدریس آقای آرین امانی به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

▶️ در این ویدئو کوتاه به اهمیت موضوع Single Cell RNA-seq و نحوه تعامل با شرکت‌کنندگان با زمینه زیست، کامپیوتر و سرفصل‌هایی که در کارگاه تدریس می‌شود از زبان مدرسین کارگاه می‌پردازیم.

🚀 Telegram
🖼 LinkedIn
🖼 Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📣 بیست و پنجمین #ژورنال_کلاب شاخه دانشجویی انجمن جهانی زیست‌شناسی محاسباتی در ایران

📌موضوع:
Enhancing Genomic language Models for improved Downstream Analysis of DNA Sequencing

👨🏻‍💻با حضور جناب آقای محمد صالح رفاهی

🗣️ آقای محمد صالح رفاهی، دانشجوی مقطع دکتری مهندسی کامپیوتر در دانشگاه Drexel در آمریکا است.

پیش از این، مدرک کارشناسی خود را در رشته‌ی مهندسی برق از دانشگاه امیرکبیر و مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته‌ی یادگیری ماشین از دانشگاه Drexel با تحقیق در زمینه محاسبات زیستی دریافت کرده است.

🧬 هم‌اکنون ایشان در زمینه بررسی و درک داده‌های متاژنومیک از میکروبیوم‌ها با استفاده از روش‌های کلان‌داده‌ها و یادگیری ماشین فعالیت می‌کنند.🗣️

🖥 جهت آشنایی بیشتر با پروژه‌های تحقیقاتی جناب آقای صالحی می‌توانید به اکانت لینکدین و گوگل اسکالر ایشان مراجعه کنید.


🛍 تقویت مدل‌های زبان ژنومی (gLMs) شامل اصلاح مدل‌های زبان بزرگ آموزش‌دیده بر روی توالی‌های DNA برای بهبود عملکرد آن‌ها در وظایف تحلیل پایین‌دستی است.

🧬 هدف این مدل‌ها درک و پیش‌بینی عناصر عملکردی درون ژنوم است، مشابه این که مدل‌های پردازش زبان طبیعی چگونه زبان انسان را تفسیر می‌کنند.

با استفاده از تکنیک‌های پیشرفته یادگیری ماشین، gLMها می‌توانند الگوها و تعاملات درون توالی‌های DNA را شناسایی کنند و به کارهایی مانند:
📱پیش‌بینی محدودیت عملکردی
📱طراحی توالی
📱 و پیش‌بینی اثرات متغیر کمک کنند.

🌀 این پیشرفت‌ها برای گسترش و عمیق‌شدن درک ما از سیستم‌های پیچیده بیولوژیکی و بهبود دقت تجزیه و تحلیل ژنومی ضروری است.

🗓 زمان برگزاری: یکشنبه ۶ آبان ماه
🔜 ساعت برگزاری: ۲۰ الی ۲۲
🌐 ثبت‌نام در سایت رایازی


🚀 Telegram
🖼 LinkedIn
🖼 Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💻 🔠🔤 🔠🟢🔠🔠

برای شرکت در اولین دوره از سری مسابقات CB Code، از لینک‌های درج شده استفاده کنید:

🌐 ثبت‌نام در سایت رایازی

🖥 پلتفرم آنلیم

🔗 روم مسابقه در پلتفرم آنلیم

🔒 پسورد روم مسابقه:
➡️ CB-CODE-GATTACA


🎮 پس از تکمیل ثبت‌نام و پروفایل خود در سایت رایازی و پلتفرم آنلیم، می توانید مسابقه CB Code را در داشبورد خود در سایت آنلیم، در قسمت: "مسابقات" > "مسابقات من" مشاهده کنید.

🗓 مسابقه روز پنجشنبه، ۱۰ آبان ماه (۳۱ اکتبر)، رأس ساعت ۱۲ باز خواهد شد و تا ساعت ۱:۳۰ بعدازظهر ادامه خواهد داشت.

🟢 Powered by Unlim.ir


✉️ جهت اطلاع از اخبار، به‌روزرسانی‌ها و ارتباط با تیم برگزاری، حتماً در گروه و کانال تلگرامی زیر عضو شوید:
CB Code Channel
CB Code Community
RSG
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/12/18 08:55:21
Back to Top
HTML Embed Code: