tgoop.com/SariBedonesansor/1384
Last Update:
حق السکوت
تیر ماه امسال بود که بحران آب خوزستان بار دیگر به نگرانی از آینده آبی مازندران شدت بخشید. اما نکته عجیب سکوت سوال برانگیز بعضی از عوامل موثر استانی در این زمینه بود.
از زمان مطرح شدن بحث انتقال آب دریای مازندران به فلات مرکزی ایران و بطور عامیانه انتقال آب دریای خزر به سمنان جدای از مجمع نمایندگان مازندران و سمنان بعضی از نفرات ازشخصیت های حقیقی گرفته تا جایگاه های حقوقی بیش از دیگران در معرض دید قرار گرفتند. افرادی که تمامی آن ها به شکلی عجیب دچار تغییر رویه شدند.
سازمان حفاظت از محیط زیست، سازمانی با نگاه صرفا تخصصی و فنی، اجرای این طرح را در یک دوره مضر و آسیبزا تشخیص میدهد و آن را شوخی دولت قبلی مینامد و پای نظر تخصصی خود هم میایستد ولی همان تشکیلات پس از تغییر رییس دچار تغییر موضع میگردد و به یکی از طرفداران جدی طرح انتقال آب تبدیل میشود و تصمیم به اجرای شوخی دولت قبلی میگیرد.
محمد دامادی، علی اصغر یوسف نژاد و رمضانعلی شجاعی؛ نمایندگان ادوار گذشته ساری در مجلس شورای اسلامی نیز همگی جزو افرادی بودند که در برهه های مختلف زمانی از مخالفان این طرح بودند، مخالفتی که البته هیچوقت جدیت لازم را نداشت و بعد از هر فریاد با شو خبری «فینسک تعطیل شد» به پایان می رسید و خبری از تعطیلی فینسک نبود. سکوتی که باید ریشه آن را در جابجایی های نیرو های نزدیک به نمایندگان در بدنه و شرکت های وابسته به وزارت نیرو جستجو کرد.
علی اکبر طاهایی، ربیع فلاح و محمد اسلامی نیز استانداران مازندران در زمان بحث و جدل این طرح بودند، استاندارانی که آن ها هم هیچگاه مخالفت جدی با طرح نکردند. سکوتی که شاید با زادگاه دو رییس جمهور قبلی چندان بی ارتباط نباشد
نتیجه و خروجی طرحهای انتقال آب چیزی جز تجربیات آزمودن و به خطا رسیدن نبودهاند. انتقال بین حوضهای آب ممکن است در کوتاه مدت سبب احیای صنعت و زراعت یک منطقه کم برخوردار از منابع آبی شود؛ اما در دراز مدت اسبابی برای خشکسالی، نابودی زمینهای زراعی و زیست بوم و تنوع گیاهی و جانوری منطقه مبداء خواهد بود. شواهد آزموده شده نشان میدهد که با انتقال بین حوضهای آب منطقه مقصد هم چندان عاقبت به خیر نمیشود.
امروز اما نگاه ها به علی بابایی کارنامی، منصور علی زارعی و مجید حسین زادگان دوخته شده است، اولین استاندار ساروی مازندران پس از انقلاب و دو نماینده ای که روزی شعار وافیسنکا سر می دادند امروز زیر ذرهبین رسانه ها هستند.
آیا حسین زادگان، زارعی و بابایی کارنامی هم مثل گذشتگان خود با دریافت حق السکوت چشم بر روی مطالبه به حق مردم مازندران و ساری می بندند؟
به راستی حق السکوت بستن چشمان بر روی غارت آب مازندران و به بازی گرفتن حیات مردم این منطقه چیست؟
رسانه ها سکوت نخواهند کرد
https://www.tgoop.com/SariBedonesansor
شفافیت در ساری بدون سانسور
پیج اینستاگرام :
http://instagram.com/SariBedonesansor
BY ساری بدون سانسور
Share with your friend now:
tgoop.com/SariBedonesansor/1384