tgoop.com/Shahrdarchi/16328
Last Update:
#نظر_شما
سلام و ارادت
در یکی از گزارشات و پیامهای ارسالی در زمینه خشکیدگی درختان چنار که در رسانه شما آمده، عنوان شده ، تحقیقات گروهی از متخصصین .… ، باید عرض شود که به لطف خدا متخصصین بیطرف زیادی در کشور وجود دارد و البته متخصصین متبحری که دارای تجارب بسیاری در همین ابرشهر هستند و البته مناطقی که در همین شرایط حاکم آب و هوایی و ... به نحو مناسبی در حال نگهداشت مناسب از پوشش گیاهی موجود میباشند. اما چند نکته قابل ذکر ؛
۱ . لطفا یک محوری رو به عنوان محور نمونه انتخاب کنین، بطوریکه در این محور تصفیه خانه آب مربوط به سازمان آب وجود داشته باشه و یا مسیل و رودخانه حتی فصلی از کنار آن عبور کرده باشه، به وضوح دیده میشه که چنارهای موجود در حریم تصفیه خانه که در واقع سرسبز و قوی و با ارتفاع مناسب و پوشش عالی است و درست در همین موقعیت در داخل خیابانی که تحت نگهداشت شهرداری است درختان هرساله ضعیف و ضعیفتر شده تا اینکه جان به جان آفرین تسلیم کنند( درخت ضعیف شده و منجر به عدم توانایی مقاومت در برابر بیماری و...) و درنهایت دوستان تبر و اره موتوری برداشته درخت مفلوک را گردن زده و یک نهال نحیف جایگزین کرده و اما ...حالا جالب میشود که در پاییز و زمستان نهال جدید کاشته میشود، گزارش داده میشود ، بهار و تابستان همین نهال آب داده نمیشود و چرخه تسلسل کاشت و عدم داشت و خشک و حذف و مجددا کاشت و گزارش و هزینه کرد و...و این سیر مراحل برخی مناطقی است که با لطایف الحیل ...این چرخه رو میچرخانند.
اما چرا همین متخصصین سری به پارکهای مناطق نمیزنند و بینند که پیرمردها و پیرزنهایی که سالها در آن بوستانها با درختانش زندگی کردهاند چه میگویند؟
تابستان سال جاری در یکی از بوستانها بین نگهبان و خانم پیری بحثی پیش آمده بود و نگهبان در پاسخ چرایی و علت عدم آبیاری درختان عنوان نمود که مادر کارگری برای آبیاری نداریم و پیمانکار کارگر کافی ندارد که آن مادر گفت من و دوستانم حاضریم به نوبت آبیاری کنیم که درختان خشک نشوند
( برادر و خواهران متخصص در جریان باشین که به تناسب پوشش گیاهی در قراردادها نفرات و تجهیزات تخصیص میابد که به جهت عدم توجه متولیان امر پیمانکاران با زیرکی و البته همراهی مدیران ارشد به چپاول بیت المال مشغولند حالا چه جورش رو ...)
درختان خشک هم که حذف میشوند( چندین هزار درخت قطور در این یکی دوسال اخیر حذف شده اند ) خود منبع درآمدی شده برای پیمانکاران .
پس پیمانکار در
۱) کاهش نفرات و نیروی انسانی است .
۲)عدم تخصیص تجهیزات لازم به هر پروژه
از جمله تانکرهای آبیاری، وانت های سمپاشی و دفع آفات ( جالبه که عنوان شده سمپاشی باعث حذف حشرات مفید شده، خیر میزان سمپاشی در پیمانها به صفر نزدیک است.)
۳) درآمد زایی از فروش چوب
لازم بذکر است در سایه همراهی متولیان امر
( مدیران فضای سبز و ...) و البته بی توجه و ناآگاهی واحدهای نظارتی پیمانکارانی با چند پیمان در یک منطقه و یا دو منطقه مجاور فعال بوده ( با شرکتهای مختلف که البته همه نفر اصلی رو میشناسند ) و در هنگام مراجعه واحدهای نظارتی با کارگران پیمانهای محور هم پوشانی میکنند.
ساختار نظارتی سازمان پارکها نیاز به خون جدید و تغییرات گسترده دارد چراکه آب از سرچشمه گل آلوده است.
مورد بالا در خدمات شهری و سایر واحدهایی که پیمانهای نگهداشت دارند بیداد میکند
در پایان باید عرض کنم پس از ۲۵ سال سابقه کار در شهرداری فساد سیستمی در حال از پاشیدن ساختار سازمانی است و این مهم در فضای سبز که با موجود زنده در ارتباط است بیشتر خودنمایی میکند و بزودی و با خشکاندن درختان باقیمانده نتیجه اهمال های فعلی بیشتر نمایان خواهد شد.
Instagram.com/shahrdarchi
@shahrdarchi 👈
BY شهردارچي
Share with your friend now:
tgoop.com/Shahrdarchi/16328