Telegram Web
Forwarded from هم‌میهن
آمار نزاع در سال ۱۴۰۲ نسبت به ۷ سال اخیر به بالاترین حد خود یعنی بالای ۲۵۰ هزار مورد رسیده است

هشدار درباره خشونت روزمره در ایران

🔹در جامعه امروز ایران، خشونت چه وضعی دارد و خشونتگران و خشونت‌دیدگان چه کسانی‌اند؟ این مهمترین سوالی است که تعداد زیادی از جامعه‌شناسان، حقوقدانان و کارشناسان علوم سیاسی در «سمپوزیوم ملی علیه خشونت» دور هم جمع شدند تا به آن و بسیاری از دیگر سوال‌ها در این باره پاسخ دهند. بررسی ابعاد خشونت در ایران امروز، موضوع اصلی این سمپوزیوم بود و شرکت‌کنندگان در آن سعی کردند آخرین وضعیت خشونت در این روزهای ایران را به‌طور دقیق بررسی کنند.

سارا سبزی/ خبرنگار گروه جامعه

📌متن کامل:
https://hammihanonline.ir/fa/tiny/news-17315

@hammihanonline
@DrNematallahFazeli-توسعه فرهنگی سقز.mp3
🎵 فایل صوتی سخنرانی دکتر نعمت الله فاضلی در نشست

🔶 توسعه فرهنگی شهر سقز

🔹 20 اردیبهشت 1403، سالن اجتماعات دانشگاه آزاد سقز

🔹حجم فایل: 21.2MB، زمان: 92 دقیقه

توسعه فرهنگی شهر نیازمند داشتن نگاه تاریخی، تطوری و انباشتی به شهر است. از این منظر نوآوری ها باید در پیوند با تاریخ شهر انجام شوند.

در توسعه فرهنگی کلیه قواعد و طراحی شهر در خدمت شکل دادن نگرش و شخصیت انسان هستند.

توسعه فرهنگی شهر نیازمند درک شهر در بستری بزرگتر و در نظر گرفتن پیوند همه اجزا و عناصر طبیعی، اقتصادی، فرهنگی، زبانی و ...شهر باهم است.

توسعه فرهنگی نیازمند توجه به تحقق صلح مثبت در حیات شهری و استفاده از سنت های هنری شهر در ایجاد صلح مثبت است.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📌گزارش تصویری تاک سی‌ویکم: پاسخ به مسئله ایران
بازگشت به راه‌های توسعه‌ای

در تاک سی‌ویکم مجموعه پانوراما که در ۲۷ اردیبهشت ماه سال ۳ برگزار شد، همراه با مقصود فراستخواه، استاد دانشگاه، درباره رئالیسم عاملانه و کنشگری مرزی به بحث نشستیم.

🎥ویدئوی کامل این تاک را به زودی می‌توانید در کانال یوتیوب پانوراما تماشا کنید.

@panora_ma

اینستاگرام پانوراما:
https://instagram.com/panoraa.ma
Forwarded from نشر همرخ
👥 گزارش اختصاصی نشست نقد و بررسی کتاب صلح ایرانی (در کتابفروشی اردیبهشت) با حضور استادان گرامی، آقای مصطفی ملکیان و آقای محمد درویش
۱۴۰۳/۰۳/۲۷

https://hamrokh.com/solh-e-irani-occasion-ordibehesht-bookstore/
Audio
سخنرانی استاد مصطفی ملکیان- نشست صلح ایرانی (۲۷ خرداد ۱۴۰۳)
Audio
سخنرانی مهندس محمد درویش- نشست صلح ایرانی (۲۷ خرداد ۱۴۰۳)
⭕️ چگونه کاریزماتیک باشیم؟

✍️ معصومه صبور روح | کارشناس مشاوره 

💢 کلمه‌ کاریزما از کلمه‌ای یونانی با مفهوم لطف بی‌دریغ ریشه می‌گیرد. ماهیت کاریزما عشق و علاقه است و افرادی را که در آماج محبت شما قرار می‌گیرند، مجاب می‌کند تا لطف و توجه‌تان را با خوبی متقابل پاسخ دهند.

💢 برای این‌که شخصیتی کاریزما داشته باشید باید اصولی را رعایت کنید. مردم بیشتر به معاشرت با کسانی تمایل دارند که در کنارشان احساس شادی، خوشی، امنیت و آرامش داشته باشند و از حس زیبای دوست داشته‌شدن بهره‌مند شوند؛ بنابراین با دیگران با نهایت درک و مهربانی برخورد کنید و امیدوار باشید که می‌توانید با این طرز برخورد متقاعدشان کنید.

💢 گشاده‌رو و خوش‌قول باشید و از دورویی بپرهیزید و خودتان را با فریب و تظاهر آلوده نکنید. از کسی کینه به دل نگیرید و به دیگران هدیه دهید. ظرفیت و ذکاوت اطرافیان‌تان را باور کنید و به آنها روحیه بدهید و اهداف‌تان را مشخص کنید.

💢 از کسانی‌ که می‌شناسید، سپاسگزاری کرده و همچنین بجا و صادقانه از آنها تعریف‌ و تمجید کنید. شنونده خوبی باشید و با نشستن پای صحبت‌های دیگران شخصیت طرف مقابل‌تان را بهتر بشناسید و بینش خود را در مورد طبیعت انسان‌ها وسعت ببخشید.

💢 احتمال بروز سوء‌تفاهم را در روابط‌تان به حداقل برسانید. دانش خود را در مورد موضوعات مختلف ارتقا بدهید تا بتوانید پیرامون مباحث بیشتری صحبت کنید. در مورد شخصیت‌های کاریزماتیک، نظریه‌های روان‌شناسی و جامعه‌شناسی، سیاست، اقتصاد و حتی جنگ‌های تاریخی و ادیان مختلف اطلاعات کسب کنید.

💢 با مردم معاشرت کنید و اهل گفت‌و‌گو باشید و در جمع صحبت کنید. مردم دوست دارند مسائلی را که به حوزه‌ تخصصی‌شان مربوط می‌شود، برای دیگران توضیح دهند تا باهوش و کاربلد به ‌نظر برسند.

💢 پس این فرصت جلوه‌گری را با سؤال‌پرسیدن در اختیارشان قرار بدهید. از احساسات مخرب دوری کنید و هرگز وقتی بسیار عصبانی، ناراحت، دستپاچه و مضطرب هستید، اقدام به تصمیم‌گیری نکنید.

💢 دقیق و باریک‌بین باشید، هرگز دیگران را با اِعمال ناصحیح قدرت‌تان از خود نرنجانید و در تحقق اهداف‌تان محکم و استوار باشید. فرصت زندگی‌کردن را غنیمت بشمارید و لحظات عمر را به بیهودگی و تباهی نگذرانید. زندگی زیباست و این فرصت را با ناسپاسی از دست ندهید.

🆔 @JamejamDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from محمد درویش
🟢 پهنه‌بندی جمعیت امروز جهان و دریافت‌های آن! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ جمعیت جهان درحال حاضر از مرز ۸.۱ میلیاردنفر گذر کرده است. برای اغلب ما، این عدد بزرگی است. ولی وقتی به درصد تبدیل می‌شود، آمارها بهتر با ما سخن می‌گویند!

2️⃣ ۱۱ ٪ در اروپا هستند،
- ۵ ٪ در امریکای شمالی
- ۹ ٪ در امریکای جنوبی
- ۱۵ ٪ در افریقا
- ۶۰ ٪ در آسیا‌.

3️⃣ از میان کل جمعیت ۴۹ ٪ درحومه شهرها زندگی می‌کنند و ۵۱ ٪ در شهرها.
۷۷ ٪ خانهء شخصی دارند و ۲۳ ٪ اصلاً خانه ندارند.
۲۱ ٪ پرخور هستند.
۶۳ ٪ خوب می‌خورند.
۱۵ ٪ کمبود تغذیه دارند‌ و یک درصد آخرین غذایشان را خورده ولی فردایی برایشان نیست.
درآمد روزانهء ۴۸ ٪ کمتر از ۲ دلار است.
۸۷ ٪ آب سالم می‌خورند.
۱۳ ٪ یا آب سالم نمی‌خورند و یا منبع آبی آنها آلوده است.
٪۷۶ تلفن همراه دارند اما ۲۵ ٪ ندارند
۳۲ درصد دسترسی به اینترنت دارند.
*۷ ٪ تحصیلات دانشگاهی دارند،*
۸۳ ٪ باسوادند،

4️⃣ ۳۳ ٪ مسیحی
۲۲ ٪ مسلمان
۱۴ ٪ هندو
۷ ٪ بودایی
۱۲ ٪ دینهای مختلف
۱۲ ٪ اعتقاد به هیچ دینی ندارند.

5️⃣ بنابراین:
اگر شما خانه خودتان را دارید، غذای خوب می‌خورید، آب سالم دارید، می‌توانید وارد اینترنت شوید، به دانشگاه رفته‌اید، شما عضو تعداد محدودی از انسان‌های خوشبخت هستید (کمتر از ۷٪ جمعیت جهان)

6️⃣ یادمان باشد: فقط هشت درصد اهالی زمین، بیش از ۶۵ بهار را تجربه می‌کنند. قدر دوستان هشت درصدی خود را بدانیم و آن دوستان ۸درصدی هم قدر این بخت را ...

♦️نامه دریافتی با اندکی ویرایش

#جمعیت_جهان
#آمار_سخن_میگوید
#محمد_درویش
پویش‌های تاثیرگذار و تحول‌آفرین محلی

👈تجمیع توان‌های مردمی با راه‌اندازی جریان‌ها و پویش‌هایی به دست اهالی محلی برای رفع مسائل و چالش‌های اجتماعی، ظرفیتی مهم برای اثرگذاری بر جریانات توسعه، پیشرفت و تغییر در آینده مناطق کوچک و جوامع محلی است.

باور ما در مدرسه توسعه پایدار این است که «پویش‌های مردمی» ظرفیت زیادی برای تحول در مناطق خود دارند و بایستی آنها را در مسیر طراحی برنامه‌های پیشرفت، آبادانی و توسعه پایدار جوامع محلی به خوبی به کار گرفت. این پویش‌ها نقش مهمی در تقویت گفتمان‌هایی چون «مردمی‌سازی»، «خوداتکایی‌»، «توانمندسازی» در ابتکارات توسعه محلی دارند و البته نباید فراموش کرد که اجرایشان به سادگی نیست و راه‌ورسم خود را برای دستیابی به موفقیت نیاز دارند.

🌟در این رویداد مجازی، علاوه بر ارائۀ تجاربی دسته‌اول و ارزنده از برخی پویش‌های مردمی منتخب از گوشه و کنار کشور، سعی می‌کنیم با حضور اساتید و صاحب‌نظران، درس‌آموخته‌های آنها را نیز بررسی کنیم.

📌پنجشنبه 31 خرداد-ساعت 16 تا 20 (مجازی)
⬅️توضیحات بیشتر و ثبت نام: sdschool.ir/socialcamp

📍مدرسه توسعه پایدار
@sdschool
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دهم تیرماه ۱۳۹۹ به دعوت شبکه فعالان فرهنگ صلح ایران، از چالش ها و چشم اندازهای صلح سازی در سردشت-شهر صلح و مهربانی-سخن گفتم.


این کلیپ به لطف مهندس #زکریا_احمدنژاد، از کُنجِ آرشیو مجازی بیرون کشیده شده است که به احباب همواره همراه و هم آنان که در طول ربع قرن گذشته، با همکاری بزرگ منشانه و نقدهای به جا و رئوف نوازی همواره شان، یار شدند، و بر پیمودن مسیر درست ترغیب مان کردند و نیز اصلاح نموده یا موجب عبرت و پندآموزی از سبک برخورد، شدند،تقدیم می گردد...

باشد که چراغی فرا راه صلح ورزی و صلح گستری مان باشد و روزگاران بهتری را با هم اندیشی ها وهمنوازی ها، خلق کنیم.

هفتم تیرماه هرسال، مصادف است با سالگرد بمباران شیمیایی سردشت و چه خوبست که در این روز، پرده از تاریخ کنشگری های اجتماعی و فرهنگی و... شهروندان سردشت در مسیر پاسداشت یاد شهدا و به داشت تجارب زیسته و نیز به کرد عمل امروزمان، برداریم..

🌹🌹
#بنیاد_توسعه_صلح_و_مهربانی
#نامهربانی_های_بزرگ
#سردشت
#سالگرد_بمباران_شیمیایی
#معربانی_های_کوچک
#صلح_سازی
#تجارب_زیسته
#رئوف_آذری
#شبکه_فعالان_فرهنگ_صلح

@sopskf
مفهوم‌ پردازی ژئوپلیتیک صلح

https://www.tgoop.com/Sopskf/6759

محمدرضا جوفار
کیومرث یزدان پناه درو


چکیده
از نگاه سنتی ژئوپلیتیک به معنای کسب قدرت است و با مفاهیمی همچون رقابت، منازعه و جنگ همراه است. در این رویکرد صلح یک پدیده ناهنجار تلقی می‌شود. اما در ژئوپلیتیک نوین مفاهیمی بررسی می‌گردند که در آن‌ها، صلح پدیده‌ای انگاشته می‌شود که تعارض منافع برای ایجاد قدرت و امنیت کشورها ایجاد نمی‌کند. علاوه بر آن می‌تواند همگرایی را میان بازیگران بین‌المللی فراهم کند. ژئوپلیتیک صلح مفهوم نوینی است که سال‌های اخیر در چارچوب ژئوپلیتیک نوین بررسی‌شده است؛ اما از آن یک تعریف جامع‌ومانع نشده و این پژوهش قصد دارد با بررسی هستی‌شناسی و معرفت‌شناسی ژئوپلیتیک صلح، به تعریف مناسبی از این واژه دست پیدا کند. سوال اصلی پژوهش این است که «ژئوپلیتیک صلح چیست». روش پژوهش حاضر کیفی و ازنظر رویکرد توصیفی-تحلیلی و گردآوری منابع اسنادی-کتابخانه‌ای است و از کتب، مقالات علمی و منابع اینترنتی استفاده‌شده است. به‌طورکلی پژوهش حاضر ناظر بر رویکرد ژئوپلیتیک انسان‌گرا انجام‌شده است. نتایج حاصل از این پژوهش، ژئوپلیتیک صلح را، نوعی از صلح تمام‌عیار و مثبت می‌داند که اختلافات و مناقشات ژئوپلیتیکی و جغرافیای سیاسی در آن وجود ندارد و ابعاد ژئوپلیتیک صلح را از مراتب فرو ملی تا جهانی می‌انگارد. تا زمانی که مقیاس‌های کوچک‌تر به صلح دست نیابند، در مقیاس بعدی،h امکان ایجاد صلح میسر نخواهد بود. مولفه‌های ژئوپلیتیک صلح شامل تامین نیازهای اساسی، عدم احساس تهدید فردی، فقدان تهدید خارجی برای یک ملت، حفظ تمامیت ارضی، پاسخگویی حاکمان، وابستگی دولت به مردم، وجود دموکراسی، ارتقای منابع حیاتی، بقای سیستم اجتماعی، قرارداد اجتماعی، وجود عدالت، گردش قدرت، وجود رسانه‌های آزاد، حفظ کرامت انسانی، عدم فساد، عدم نژادپرستی و حقوق شهروندی است.


کلیدواژه‌ها
ژئوپلیتیک، صلح، جنگ، امنیت، رقابت

+پیوست اصل مقاله👇
https://www.tgoop.com/Sopskf/6761


++معنای صلح از منظر ژئوپلتیک صلح(نگارندگان)👇
https://www.tgoop.com/Sopskf/6762
---
نقل از:
@peacelibrary

+‌بازنشر👇
@sopskf
تابلوی  شهر من کو؟
https://www.tgoop.com/Sopskf/6763


از ابتدای دهه ۹۰ ،
تابلویی بر دروازه ورودی شهر خودنمایی می کرد با عنوان مبارکِ
"به سردشت، میعادگاه صلح جهانی خوش آمدید"

پس از عملیات خاکبرداری، گودبرداری و تخریب جنگل های شانه خاکی دروازه ورودی شهر، این تابلو، ذیل تلی از خاک، مدفون شد که پس از تماس احدی از اعضای این بنیاد با شهردار وقت و طلبیدن توضیح درباب علت مدفون کردن تابلو، دستورشان موجد اقدام فوری بخش ماشین آلات شد ولی چنان ناشیانه و با تیغه لودر، از زیر خاک بیرون کشیده شد که آن نیم جان باقی اش نیز ستانده شد و نیمروزی خوابیده بر زمین بر شانه خاکی جاده، مظلومانه اوضاع صلح در شهر را بازنمایی کرد تا اینکه به انباری شهرداری منتقل و تا به امروز، خبری از آن منتشر نشد!


ابرام و اصرار و مطالبه بنیاد توسعه صلح و مهربانی،
اقدام  وقت شهردار رسولی را در پی داشت و سبب شد متن چهارزبانه پیشنهادی بنیاد (به سردشت، شهر صلح و مهربانی، خوش آمدید)، بر سه تابلوی دیگر، نقش بندد تا در سه دروازه شهر، نصب شوند.

یکی از اساتید خط و نقاشی شهر مٲمور شد و در کمتر از ده روز، سه تابلوی مذکور طبق فرمت پیشنهادی تهیه و نقاشی شد ولی وااسفا که تا به امروز نیز آن سه تابلوی تهیه شده، نصب نشده اند و دردا که خبر گرفتیم در طول فصل برف و باران، در فضای باز انبار شهرداری، رها شده اند و باز نیز لودر شهرداری در اتفاقی مشابه حتی در انباری از روی یکی از آنها رد شده و کمر یکی را شکسته اند!

این همه بگفتیم و حضوری نیز فرماندار و شورای شهر و شهردای طلبیده ایم تا بلکه مسئولی تلنگری خورد و اقدامی کند ول در کمال تٲسف، شاهدیم تابلویی که منشٲ تصورات نادرست و برداشت هایی مشابه سازندگان فیلم میم مثل مادر و... در باب شهروندان سردشت و محیط زیست جمعی آنان و جزامی پنداری این مردمان شریف است با امضای بنیاد شهید و امور ایثارگران و شورای شهر و شهرداری، مجدد بر پیشانی شهر، آوایزان است و کسی و مسئولی ککش نمی گزد که عنوان تابلویی بر پیشانی شهر، ممکن است نسلی و نسل هایی را با فحوای استحصالی از آن در حبس تاریخی و مظلومیت ابدی، گرفتار نماید!

حال بفرمایید، تابلوی شهر من و ما کجاست و چرا آن نیست و این هست؟

یادتان و یادمان باشد، امروز هفتم تیرماه، مصادف با سالگرد بمباران شیمیایی شهر سردشت در سال ۱۳۶۶ است که بیش از یکصد شهید و هشت هزار و بیست و چهارنفر مصدوم شیمیایی برجای گذاشت اما علی رغم آن همه زخم خردل و رنج دوران، این مردمان شهرسردشت- شهر صلح و مهربانی- بودند که امید نباختند و همچنان با شعار صلح، ده و صد و بیشتر پروژه صلح ساز، میدان داری کردند...

حق این مردمان، تابلویی بر تارگ شهر است که تعبیری و نمادی از تاب آوری شان و البته امید و مهرورزی و اراده های صلح گسترشان باشد...

راستی، تابلوی شهر من و ما کجاست و چرا این هست و آن نیست؟!

داستان آن لودر مهارنشدنی تابلو شکن چیست؟!



+لینک تصویر دو تابلوی صلح دهه ۹۰ و دهه بعد...👇
https://www.tgoop.com/Sopskf/6765

@sopskf
تابلوی صلح شهر من و ما کو، کجاست؟

@sopskf
🔶سردشت؛ زخم کهنه، فریاد رسا

✍🏼عثمان عباسی


🔹عثمان عباسی, کنش‌گر حوزه رسانه و فرهنگ، هفتم تیرماه، سالروز #بمباران_شیمیایی_سردشت، را فاجعه‌ای که هنوز ننگ آن بر پیشانی بشریت حک شده می داند و معتقد است؛ در چنین شرایطی، نقش فعالان رسانه و کنش‌گران حوزه فرهنگ در زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای این فاجعه و ترویج فرهنگ صلح و دوستی، بیش از هر زمان دیگری اهمیت پیدا می‌کند.


kurdpress.com/x48hJ
.............
@KurdPress_Iran
Forwarded from ژیانەوە
هفتم تیرماه ۱۳۶۶، سال‌روز بمباران شیمیایی زادگاهم، شهر سردشت توسط رژیم بعث عراق است که در این رویداد تلخ، هزاران نفر از مردم بی‌دفاع سردشت، شهید و مصدوم شدند و هنوز هم بعد از ۳۷ سال عده‌ی زیادی از ساکنان این شهر از عوارض و پیامدهای آن رنج می‌برند.
سال‌های مدیدی است که انجمن‌ها و فعالان مدنی در داخل و خارج از کشور به‌دنبال استیفای حقوق خانواده‌ی شهیدان، جانبازان و خسارت دیدگان این واقعه هستند.
این فعالیت‌ها، کم‌و بیش دستاوردهایی داشته اما ناکامی‌ها بیش از دستاوردها بوده است.
بنده چه زمانی‌که سال ۶۶ در تبریز دانشجو بودم و چه زمانی‌که نایب‌رییس و مسئول کمیسیون فرهنگی اجتماعی اولین دوره‌ی شورای شهر سردشت بودم، آنچه را در توان داشتم، انجام داده‌ام و اسناد آن موجود است و همیشه هم در سالگرد هفتم تیر، با حضور مستقیم و غیرمستقیم، از ایفای نقش خود غافل نبوده و دریغ نکرده‌ام. اما امسال، تنها به نقل یک رویداد تاریخی اکتفا می‌کنم:
♦️در کشور روسیه تازه انقلاب شده بود. بلشویکها تمام خانواده تزار را قتل‌عام کرده بودند. مردی در میدان سرخ مسکو اعلامیه پخش می‌کرد.
«کا گ ب» او را دستگیر کرد.
پس از بازرسی متوجه شدند که
همه اعلامیه‌هایش سفید است
به او گفتند چرا برگهٔ سفید پخش میکنی و چیزی رویش ننوشته‌ای؟!
جواب داد: دیگر چیزی برای نوشتن نمانده و همه‌چیز مثل روز روشن است.

https://www.tgoop.com/zhiyaneve
2024/06/28 21:30:20
Back to Top
HTML Embed Code: