Telegram Web
🔸 چقدر توی مکالمه و گفت‌وگو مهارت دارین؟

🔹 ارتباط و گفت‌وگو پایه و اساس موفقیت فردی و جمعی رو تشکیل می‌ده و تو هر جنبه‌ای از زندگی خودش رو نشون می‌ده. اگه کسی بتونه از قدرت ارتباط و مکالمه درست استفاده کنه، راه می‌تونه مسیر موفقیت رو در زندگی شخصی و حرفه‌ای برای خودش هموار کنه.

🔸 اما نکته مهم اینه که مکالمه فقط صحبت کردن نیست و برای یک مکالمه مؤثر باید عوامل متفاوت دیگه‌ای رو هم رعایت کنیم. توی این پست به چند مورد از این عوامل پرداختیم.

شما چه عوامل دیگه‌ای رو می‌تونید اضافه کنید؟

#ارتباط #مهارت

🔸 @TechRasaFarsi
6🔥2👍1
🔸به‌نظرتون تفاوت بین امید و ناامیدی توی چیه؟‌

🔹 آلن دو باتن معتقده که تفاوتشون توی نگرش ما به شرایط و اتفاق‌ها و روایت ما از اون‌هاست. بیاین با هم یه مثال رو بررسی کنیم. فرض کنین شما یه کسب‌وکار یا پروژه جدید رو شروع کردین و توی راه به موانع و چالش‌های زیادی برخورد کردین.

🔸توی این شرایط شما می‌تونین دو تا روایت از این اتفاق به خودتون بگین. روایت اول: من مناسب این کار نیستم و احتمالاً به‌خاطر نابلد بودن منه که به این چالش‌ها برخوردم. من هر کاری بکنم شکست می‌خورم.

🔹روایت دوم: توی یه مسیر جدید اینکه به چالش بربخوریم خیلی طبیعیه. می‌تونیم از کسایی که تجربه بیشتری دارن کمک بگیرم و سعی کنیم اگر تغییری نیازه انجام بدم تا بتونم و یاد بگیرم تا موفق بشم.

🔸توی هر دو این روایت‌ها، واقعیتی که اتفاق افتاده یکسان بود و روایت ما از اون واقعیت بود که باعث امید یا ناامیدی می‌شد. برای همین خیلی مهمه که بتونیم توی شرایط مختلف دید صحیحی داشته باشیم و به این موضوع آگاه باشیم.

شما این جمله رو قبول دارین؟

🔸@TechRasaFarsi
24👍5👏21
🔸 تا حالا شده با خودتون فکر کنین که «نکنه شکست بخورم»؟

🔹 احتمالاً همه ما با خودمون همچین فکری رو کردیم. حتی ممکنه ترس از شکست خوردن باعث شده باشه اصلاً اون کار رو انجام ندیم! اما راهکار چیه؟

🔸 یه دلیل این اتفاق اینه که ما وقتی می‌خوایم کاری رو شروع کنیم یا هدفی داریم، نگاه و توجهمون فقط به هدف و مقصود نهاییه. همین باعث می‌شه ترس از شکست توی بیشترین حالت خودش باشه چون ما صرفاً داریم به نتیجه فکر می‌کنیم و نه مسیر و حتی ممکنه ندونیم چه اقداماتی نیازه انجام بدیم.

🔹 پس بهتره هدف نهایی خودمون رو به اقدامات و اهداف کوچک‌تر و قابل‌دستیابی تقسیم کنیم. اینجوری هم مسیر برامون روشن می‌شه و هم می‌تونیم به‌جای اینکه به هدف نهایی فکر کنیم، تمرکزمون رو روی انجام یک اقدام ملموس و کوچک بذاریم. این کار باعث می‌شه ترس از شکست توی ما کم بشه و احتمال موفقیتمون هم بالا می‌ره.

راه‌حل شما برای زمانی که ترس از شکست دارین چیه؟

#شکست #رشد

🔸 @TechRasaFarsi
👍123👏2🔥1
🔔شرکت مشاوره مدیریت ایلیا برگزار می‌کند:

Agile For All
Creating and Leading High Performing Teams for Non-Tech Leaders

🔻مدرسین دوره:
👤 مرتضی احمدی | دایرکتور تحول چابک اسنپ
👤 ساناز صدوقی | بنیان‌گذار و مدیرعامل LeanLead

📆 زمان برگزاری:
۲۰ - ۲۶ - ۲۷ مهر | ساعت ۹ تا ۱۷:۳۰

🔻 سرفصل مطالب دوره:
▪️کوچینگ تیمی: رازهای ایجاد تیم‌های با عملکرد‌ و همکاری بالا را کشف کنید.
▪️کوچینگ حرفه‌ای: به یک کوچ توانمند برای شکوفایی افراد و تیم‌ها تبدیل شوید.
▪️تسهیل‌گری: جلسات و گفتگوهای تیم را به سمت نتایج موثر هدایت کنید.
▪️کانبان: با استفاده از تکنیک کانبان، کارهای روزمره را به صورت چابک مدیریت کنید.
▪️مدیریت تغییر: با درک عمیق تحولات، سازمان‌ را در مسیر توسعه هدایت کنید.
▪️بهبود مستمر: فرهنگ‌ تعالی و‌ بهبود مستمر را در سازمان خود نهادینه‌ کنید.

🔗اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام:
https://academy.ilia.co/agilecoaching/
👍1
🔸 تعریف شما از خوشحالی چیه؟

🔹 بعضی‌ وقت‌ها ممکنه ما دید نادرستی به خوش‌حالی داشته باشیم. مثلاً فکر کنیم برای خوش‌حال بودن باید تعداد زیادی دوست داشته باشیم یا پول خیلی زیاد داشته باشیم یا حتی ممکنه فکر کنیم از یه سنی به بعد دیگه نمی‌شه خیلی خوش‌حال بود. اما آیا این موارد درسته؟

🔸 کریستین پونزگن (Christian Poensgen)، نویسنده و کوچ، نکاتی رو درباره خوشحالی بیان می‌کنه که می‌تونه دید ما رو به این موضوع تغییر بده. توی این پست ۵ تا از این نکات رو گفتیم.

شما چه مورد دیگه‌ای می‌تونین اضافه کنین؟

🔸@TechRasaFarsi
8👍2👏1
🔸 شما وقتی تو موقعیت‌های سخت قرار می‌گیرن و احساس کنین به آخر خط رسیدین چیکار می‌کنین؟ جا می‌زنین؟

🔹 همه ما توی زندگی شرایطی رو تجربه می‌کنیم که پر از استرسه و فشاره. شاید توی این شرایط سریع‌ترین و ساده‌ترین راهکاری که به ذهنمون می‌رسه اینه که تسلیم بشیم و رها کنیم. اما آیا راه دیگه‌ای وجود نداره؟

🔸 یه راه دیگه برای اینکه بتونیم به مسیرمون ادامه بدیم اینه که ذهنمون رو آموزش بدیم تا ظرفیتش بیشتر بشه، قوی‌تر بشه و سرسختی روانی داشته باشه. سرسختی روانی به این معنی که بتونیم متمرکز و تاب‌آور بمونیم و به راهمون ادامه بدیم، حتی زمانی که شرایط سخت می‌شه.

🔹 اما چطوری می‌تونیم سرسختی روانی رو توی خودمون ایجاد و تقویت کنیم؟ توی این پست ۴ عامل اصلی در سرسختی روانی رو توضیح دادیم و اونا رو بررسی کردیم.

شما چه راهکار‌های دیگه‌ای برای این موقعیت‌ها دارین؟

#سرسختی_روانی #تاب_‌آوری

🔸 @TechRasaFarsi
5👍2
اینفوگرافیک_گزارش_سال_۱۴۰۲_دیجی‌اکسپرس.jpg
4.4 MB
🔹 دیجی‌اکسپرس به‌تازگی اولین گزارش عملکرد سالانه خود در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرده است. دیجی‌اکسپرس که تا سال ۱۳۹۹ به‌عنوان واحد لجستیک دیجی‌کالا فعالیت داشت، با توسعه زیرساخت‌ و گسترش مناطق تحت‌پوشش، قصد دارد خود را به‌عنوان یکی از بازیگران مهم صنعت لجستیک ایران معرفی کند. در این پست خلاصه‌ای از این گزارش را می‌بینید.

🔻مشاهده گزارش:
https://easyupload.io/bxn0nx

🔸@TechRasaFarsi
👍6🤯2
🔸احتمالاً هممون اون لحظه‌ای رو تجربه کردیم که برای رسیدن به چیزایی که می‌خوایم و اینکه در آینده زندگی بهتری داشته باشیم باید تصمیم‌های سختی رو می‌گرفتیم. 

🔹مثلاً فرض کنین به‌جای اینکه تفریح کنین و دوستانتون رو ببینین، توی خونه موندین و درس خوندین تا روی توسعه فردی‌تون کار کنین. یا با وجود اینکه خیلی خسته بودین و دلتون نمی‌خواسته ورزش کنین باز هم به باشگاه رفتین چون می‌دونستین که در نهایت این کار باعث می‌شه چندین سال دیگه جسم سالم‌تری داشته باشین.

🔸این نشون می‌ده که این ما هستیم که قبول می‌کنیم تصمیم‌های سختی رو الان بگیریم تا در آینده زندگی بهتری داشته باشیم یا اینکه مسیر آسونی رو انتخاب کنیم و در آینده با چالش‌های مختلفی روبه‌رو بشیم.

شما چه تصمیم‌های سختی رو تو زندگی‌تون گرفتین؟

#تصمیم‌_گیری #رشد

🔸️ @TechRasaFarsi
👍53
چه_زمانی_نیاز_به_جلسه_حضوری_داریم؟_اینفو.jpg
6.7 MB
🔸 شما چند بار تو هفته جلسه برگزار می‌کنین؟

🔹 وقتی یه چالش یا مشکلی پیش میاد شاید تو نگاه اول بهترین راه برای حل مسئله، هماهنگ کردن جلسه حضوری باشه. درصورتی که توی خیلی از شرایط ما نیازی به این کار نداریم و اون مسئله رو می‌تونیم به روش‌های دیگه مثل ایمیل یا تماس هم حل کنیم.

🔸 جلسه حضوری چیز بدی نیست اما ممکنه توی مواقع مختلف، وقت و انرژی زیادی از ما بگیره و حتی باعث کاهش بهره‌وری ما بشه. توی این پست یه سری سوال مطرح شده که بهتون کمک می‌‌کنه تصمیم بگیرین آیا جلسه حضوری نیاز هست یا نه.

شما کدوم شیوه رو ترجیح می‌دین؟

🔸@TechRasaFarsi
👍54
🔸ما در طی روز‌ اطلاعات مختلفی رو از طریق شبکه‌های اجتماعی، اینترنت یا دوستانمون می‌خونیم و‌ می‌شنویم. اما از کجا می‌شه فهمید کدومشون صحیحه و کدومشون نه؟

🔹یه راهی که کمکمون می‌کنه انواع اطلاعات رو برای خودمون تجزیه‌و‌تحلیل کنیم و درستی اون‌ها رو بسنجیم اینه که تفکر انتقادی داشته باشیم.

🔸تفکر انتقادی داشتن کمک می‌کنه بتونیم از دیدگاه‌های مختلف به یه موضوع نگاه کنیم، دلایل پشت هر چیزی رو بفهمیم و بتونیم در نهایت تصمیم‌های بهتری رو بگیریم. اما چطور می‌شه تفکر انتقادی داشت؟

🔹توی این پست یه سری مهارت که کمکمون می‌کنه تفکر انتقادی داشته باشیم رو براتون گفتیم.

به‌نظرتون چه مهارت‌های دیگه‌ای رو می‌شه اضافه کرد؟

#تفکر‌_انتقادی #حل‌_مسئله

🔸️ @TechRasaFarsi
5👍3
2025/07/13 12:57:26
Back to Top
HTML Embed Code: