Telegram Web
🔸 به‌نظرتون افزایش حقوق و دادن پاداش بیشتر می‌تونه رضایت افراد رو تو محل کار بیشتر کنه یا ایجاد تنوع در وظایف اون‌ها؟

🔹 ممکنه با خودتون بگین که افزایش حقوق و پاداش می‌تونه باعث بشه اعضای تیم رضایت بیشتری داشته باشن. اما شاید براتون جالب باشه که تنوع داشتن توی وظایف هم کم تأثیرتر از پاداش نیست.

🔸 در واقع مدیران برای بهبود رضایت کارمندان و اعضای تیمشون نیازه تا رویکرد‌های مختلفی داشته باشن تا بتونن به افراد کمک کنن انگیزه‌شون رو حفظ کنن و وظایفشون رو انجام بدن. توی این پست یه سری از این رویکردها رو براتون گفتیم.

به‌نظرتون چه عوامل دیگه‌ای می‌تونه کمک کنه رضایت اعضای تیم بیشتر بشه؟

#رهبری #رضایت_شغلی

🔸@TechRasaFarsi
6👍3
گزارش ۱۴۰۲ متریکس.JPG
742.7 KB
🔹متریکس پلتفرم یکپارچه‌ی اتریبیوشن و مارکتینگ اتومیشن، به‌تازگی گزارشی را از وضعیت اپلیکیشن‌های ایرانی در سال ۱۴۰۲ منتشر کرده است. در این گزارش آمار مربوط به بیش از ۱۴۵۰ اپلیکیشن ایرانی منتشرشده در فروشگاه‌های اپلیکیشن شامل ۲۳٪ بازی و ۷۷٪ برنامه بررسی شده است.

🔸بخش اول: نصب غیرارگانیک شامل نصب‌هایی می‌شود که از طریق تبلیغات به دست آمده‌اند. در سال‌های گذشته نصب غیرارگانیک برنامه‌ها با فاصله حدودی ۱۰٪ بیشتر از بازی‌ها بوده اما در سال ۱۴۰۲ این فاصله از بین رفته است.

🔹بخش سوم: اپلیکیشن‌های بازی علاوه بر نرخ تبدیل کلیک به نصب کمتر، نرخ تقلب در نصب بیشتری در مقایسه با اپلیکیشن‌های برنامه را تجربه کرده‌اند که نشان‌دهنده نرخ بازدهی پایین تبلیغات برای جذب نصب در این دسته‌بندی است.


🔸 سه نوع تقلب تعامل غیرعادی کاربر با اپلیکیشن (Too Many Engagement) ، تزریق کلیک (Click injection) و تقلب از نوع توزیع نامتعارف (Distribution outlier) در سال ۱۴۰۲ شناسایی شده است که ۶۳٪ از کل تقلب‌ها مربوط به تعامل غیرعادی کاربر با اپلیکیشن بوده است.

@metrix_ir

🔻 گزارش:
https://metrix.ir/blog/annual-report-1402/

🔸@TechRasaFarsi
👍21
🔸چی باعث می‌شه توی مسیر رسیدن به اهدافمون ناامید بشیم؟

🔹خیلی وقت‌ها تصویر ایده‌آل و نادرست ما از مسیر رسیدن به هدف ممکنه باعث بشه وسط راه یا حتی وقتی خیلی نزدیکیم، انگیزه‌مون رو از دست بدیم و
رها کنیم.

🔸رسیدن به هدف اصلا ساده نیست و ممکنه توی راه شکست بخوریم، احساس سردرگمی کنیم و البته خیلی چیزها هم یاد بگیریم.

🔹اما مهمه که استقامت داشته باشیم و موفقیت‌های گذشته رو به خودمون یادآوری کنیم تا بتونیم ادامه بدیم.

تجربه شما چطور بوده؟

🔸 @TechRasaFarsi
6👍5👌41🔥1
🔸 شما چیزی رو ترجیح می‌دین که حالتون رو خوب می‌کنه یا چیزی که براتون دردناکه؟

🔹احتمالاً جواب اکثر ما اینه که چیزی که حالمون رو خوب می‌کنه رو انتخاب می‌کنیم. اما آلن دو باتن معتقده هر چیزی که حالمون رو خوب می‌کنه لزوماً خوب نیست و برعکس چیزی که دردناکه، لزوماً بد نیست، اما یعنی چی؟

🔸تصور کنید در حال کار کردن هستید. تصمیم می‌گیرید کار رو کنار بذارید و سراغ تفریح برین چون حالتون رو بهتر می‌کنه. اما در طولانی‌مدت چطور؟ این کار احتمالاً باعث به‌تعویق افتادن کارها و در نهایت استرس و حال بدتر شما می‌شه. یا در مقابل این فکر کنین که تصمیم می‌گیرین با یکی از ترس‌های مهم‌تون توی زندگی روبه‌رو بشین. احتمالاً تجربه خیلی دردناک و ناخوشایندیه، اما در طولانی‌مدت باعث رشد شما می‌شه.

🔹بنابراین خیلی مهمه که پیامدهای بلندمدت هر کاری رو بسنجیم و از اینکه توی شرایط سخت و چالش‌برانگیز قرار بگیریم فرار نکنیم، چون ممکنه به نفعمون باشه.

شما با این جمله موافقین؟

#تصمیم‌گیری #توسعه_فردی 

🔸@TechRasaFarsi
👍144
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔸 آزمایش ابن سینا؛ ترس چگونه شما را می‌کشد؟

🔹 به‌نظرتون یه گرگ می‌تونه بدون انجام هیچ کاری یه بره رو بکشه؟

احتمالاً می‌گین نه امکانش نیست! اما ابن سینا هزار سال پیش با طراحی یه آزمایش این موضوع رو اثبات کرده بود. اما چرا این آزمایش مهمه و چه ارتباطی با زندگی روزمره ما داره؟ توی ویدئو براتون توضیح دادیم.

🔸 @TechRasaFarsi
7👏5👌3👍1🔥1
🔸 به‌نظرتون کدومش بیشتر می‌تونه برای کار کردن انگیزه بده؟
۱- پاداش گرفتن بعد از عملکرد خوب در سازمان
۲- آزادی عمل برای زمان و چگونگی کار

🔹 خیلی‌ها ممکنه فکر کنن که گرفتن پاداش می‌تونه محرک بیشتری برای انگیزه برای کار کردن باشه. مشوق‌های مالی یا تأیید و تحسین می‌تونن برای انگیزه خوب باشن، اما اثرشون کوتاه‌مدته و توی بلند‌مدت نمی‌تونن به افراد انگیزه برای ادامه دادن بدن.

🔸 به همین دلیل برای اینکه انگیزه تو بلندمدت توی کار حفظ بشه نیازه که افراد انگیزه‌های درونی داشته باشن. دنیل پینک ( Daniel Pink) سه عامل آزادی عمل (Autonomy)، تبحر (Mastery) و رسالت و هدف (Purpose) رو برای ایجاد انگیزه درونی لازم می‌دونه. مدیران می‌تونن با ایجاد این ۳ عامل در کارمندانشون انگیزه ایجاد کنن. خود ما هم اگر می‌بینیم انگیزه‌ای نداریم می‌تونیم بسنجیم و ببینیم که کدوم یکی از این عوامل مشکل داره و سعی کنیم رفعش کنیم.

شما تا به حال شده به دلیل نبود این عوامل انگیزه‌تون رو از دست بدین؟

#انگیزه #توسعه_فردی

🔸@TechRasaFarsi
13👍5
🔸به نظرتون افرادی که عملکرد بالایی دارن چه ویژگی دارن؟

🔹ممکنه فکر کنیم هوش بالا یه عامل مهم توی عملکرده و کسی که هوش بالاتری داشته باشه عملکرد بهتری هم داره، اما اینطور نیست! افراد با عملکرد بالا یه سری ویژگی‌های رفتاری و ذهنی دارن به بهشون کمک می‌‌کنه خودشون و شرایط رو مدیریت کنن و بازدهی بهتری داشته باشن. توی این پست ۶ مورد رو توضیح دادیم.

🔸اما این موارد کجا به کار ما میان؟ اگر ما مدیر یک شرکت هستیم زمان استخدام بجز هوش و تجربه خوبه که حواسمون به این ویژگی‌ها هم باشه. همین‌طور خود ما به‌عنوان یک فرد خوبه که این مهارت‌ها و ویژگی‌ها رو کسب‌ کنیم تا عملکرد بهتری پیدا کنیم.

به‌نظرتون چه موارد دیگه‌ای رو می‌شه اضافه کرد؟

#عملکرد #توسعه_فردی

🔸@TechRasaFarsi
👍114👌1
گزارش ۱۴۰۲ ادتریس.jpg
865.2 KB
🔹 ادتریس گزارش جامع موبایل مارکتیگ ایران را با بررسی داده ۷۰۰ اپلیکیشن و ۱۶۰ میلیون دستگاه از زمان شروع کار ادتریس تا انتهای سال ۱۴۰۲ منتشر کرده است. تحلیل داده‌های ۶۰۰ میلیون کلیک و ۱۴۵ میلیون نصب در سال ۱۴۰۲ نیز در این گزارش منعکس شده است.

🔸 سه نوع تقلب تعامل غیرعادی کاربر با اپلیکیشن (Too Many Engagement) ، تزریق کلیک (Click injection) و تقلب از نوع توزیع نامتعارف (Distribution outlier) در سال ۱۴۰۲ شناسایی شده است که ۶۳٪ از کل تقلب‌ها مربوط به تعامل غیرعادی کاربر با اپلیکیشن بوده است.

@adtrace_io

🔻 مشاهده گزارش:
https://click.adtrace.io/fq911z4

🔸@TechRasaFarsi
👍3
🔸 تا حالا شده برای حل یه مسئله کلی تلاش کرده باشین و راه‌های مختلف رو رفته باشین ولی آخرش هم به نتیجه نرسیده باشین؟ فکر می‌کنین چرا این اتفاق می‌افته؟

🔹 توماس جی واتسون، مدیرعامل شرکت IBM معتقده یکی از مشکلاتی که خیلی از ما داریم اینه که صورت مسئله رو درست برای خودمون تعریف نمی‌کنیم. وقتی نمی‌دونیم دقیقاً با چه مشکلی روبه‌رو هستیم، سؤالاتی رو از خودمون می‌پرسیم که به‌جای رسیدن به جواب، ما رو به بی‌راهه می‌بره.

🔸پس قبل از اینکه دنبال راه‌حل بگردین، سعی کنین اول مسئله رو دقیق و درست برای خودتون تعریف کنین. اینطوری می‌تونین با شفاف شدن مسئله در نهایت سؤال بهتری بپرسین و راه‌حل‌های بهتری رو پیدا کنین.

شما با این جمله موافقین؟

🔸 @TechRasaFarsi
👍17
🔸وقتی زمان مقرری برای تحویل یک پروژه دارین و اون پروژه نیازمندی‌های مختلفی داره چیکار می‌کنین؟

🔹تو چنین شرایطی باید برای انجام کارهای پروژه، اولویت‌بندی انجام داد. اما چطوری؟ یه روش اولویت‌بندی که می‌تونه توی پروژه‌های مختلف کمکمون کنه، روش MoSCoW هستش. این روش تمامی وظایف که برای موفقیت یه پروژه نیازه انجام بشن رو با توجه به اهمیت و اولویتی که دارن به چهار گروه باید انجام شود، لازم است انجام شود، می‌تواند انجام شود و نیازی به انجام نخواهد بود تقسیم می‌کنه.

🔸این روش اولین بار توسط یک متخصص نرم‌افزار و برای اولویت‌بندی در توسعه محصول استفاده شده. اما برای هر پروژه یا وظیفه‌ای که نیاز به اولویت‌بندی داشته باشه می‌شه اون رو استفاده کرد. این روش زمانی به کار میاد که ما زمان‌بندی و موعد مشخصی برای تحویل پروژه داریم بنابراین نیازه که نیازمندی‌های پروژه رو اولویت‌بندی کنیم تا در زمان مقرر پروژه رو با استاندارد موردنیاز به نتیجه برسونیم. توی این پست این روش رو توضیح دادیم.

شما از چه روشی برای اولویت‌بندی پروژه استفاده می‌کنین؟

✏️منابع:
Agile Business
monday.com
ProductPlan

#اولویت‌بندی

🔸 @TechRasaFarsi
🙏21👍1
🔸 به نظرتون کدوم بهتره؟ ۱: «روزی یه صفحه کتاب می‌خونم» یا ۲: «این کتاب رو یک‌هفته‌ای تموم می‌کنم»

🔹 ممکنه فکر کنید دومی بهتره چون کمک می‌کنه سریع‌تر کتاب رو تموم کنیم. اما در واقع توی اولی شما دارین روی ساختن یک عادت خوب یعنی روزی چند دقیقه مطالعه کردن، تمرکز می‌کنین که توی طولانی‌مدت هم ماندگاره. همین‌طور قدم‌ها و اقداماتی که برای خودتون تعیین کردین کوچک و قابل‌انجامه پس احتمالا ادامه دادنش خیلی بیشتره.

🔸 توی گزینه دوم احتمال خیلی زیادی وجود داره که وسط هفته دست از خوندن بکشیم چراکه شدت کار انقدر زیاده که ما رو خسته می‌کنه و کار به اجرای کوچک و قابل‌انجام تقسیم نشده. حتی اگر کتاب رو هم یک‌هفته‌ای بخونیم، کار رو انجام دادم ولی احتمالاً عادتی توی خودمون ایجاد نکردیم.

🔹 بنابراین خوبه که توی هدف‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌هامون سعی کنیم تمرکزمون رو از شدت و کار سریع انجام دادن برداریم و به‌جاش روی استمرار و ساختن عادت تمرکز کنیم.

شما با کدوم موافقین؟

🔸 @TechRasaFarsi
👍174👏2👌2🔥1
🔸همه ما دوست داریم رشد کنیم و‌ بتونیم به اهدافمون برسیم و موفق بشیم. برای همین باید همیشه خودمون و مسیرمون رو ارزیابی کنیم و ببینیم برای موفقیت دقیقاً به چه چیز‌هایی نیاز داریم.

🔹مثلاً اگه به مهارت خاصی نیاز داریم، راجع بهش کتابی رو بخونیم یا حتی دوره‌ای رو بگذرونیم. در کنار این‌ کار‌ها یه راه دیگه هم کمکمون می‌کنه اینه که سراغ افراد موفق بریم و ببینیم اون‌ها چطوری موفق شدن.

🔸استفاده از تجربه و تکنیک‌های افراد موفق می‌تونه بهمون دید بده و همینطور کمکمون کنه راحت‌تر توی مسیرمون حرکت کنیم. توی این پست براتون ۶ تا از عادت‌های افراد موفق رو گفتیم. 

تا حالا از این تکنیک‌ها استفاده کردین؟ شما از چه تکنیک‌های دیگه‌ای استفاده می‌کنین؟

#رشد #توسعه_فردی

🔸️ @TechRasaFarsi
👍129😁1
2025/07/12 18:04:46
Back to Top
HTML Embed Code: