Telegram Web
🔸 چطور می‌تونیم بفهمیم که باید یه تغییر بزرگ توی زندگی‌مون ایجاد کنیم؟

🔹 برای همه افراد پیش میاد که یه روزهایی انگیزه نداشته باشن و حتی کوچک‌ترین کارها رو هم نتونن انجام بدن و کاملاً طبیعیه. اما اگر این بی‌انگیزگی ادامه‌دار باشه و هر روزمون به این شکل باشه این یعنی باعث می‌شه احساس شکست و بی‌هدفی کنیم و یعنی یه مشکلی وجود داره.

🔸 این اتفاق معمولاً یه نشانه‌ست که بهمون می‌گه چیزی توی زندگی شخصی یا حرفه‌ای ما درست نیست و نیازه که اون رو شناسایی کنیم  و تغییری ایجاد کنیم. اما به نظر شما چطور می‌شه مطمئن شد که احساس شما موقتی نیست و به یک تغییر اساسی نیازه؟ توی این پست سعی کردیم ۴ تا نشانه رو بگیم.

شما کدوم رو تجربه کردین؟ چه مورد دیگه‌ای می‌تونین اضافه کنین؟

🔸@TechRasaFarsi
4👍2👏1
گزارش عملکرد سال ۱۴۰۲ اُکالا.jpg
5.3 MB
🔹 اُکالا به‌تازگی گزارشی از عملکرد خود در سال ۱۴۰۲ منتشر کرده است. اُکالا یک پلتفرم خرید سوپرمارکتی است که سال ۱۳۹۶ آغاز به کار کرده و بخشی از خانواده گروه گلرنگ است. در این پست خلاصه‌ای از این گزارش را می‌بینید.

🔸 بخش اول: اُکالا بیش از ۱۹ میلیون کاربر دارد و در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲.۳ میلیون سفارش ثبت‌شده در یک ماه ثبت‌ شده است.

🔹 بخش دوم: به‌طور متوسط هر یک از مشتریان اُکالا ۴۷٪ بیشتر از سال قبل سفارش ثبت کردند. همچنین ۶۵٪ از مشتریان بعد از تجربه خرید اول در سال ۱۴۰۲، خرید مجدد از این پلتفرم داشته‌اند.

🔸 بخش چهارم: اُکالا در سال ۱۴۰۲ برای افزایش سرعت عمل و کیفیت در ارسال سفارش‌ها زیرساخت‌های فنی و لجستیکی خود را توسعه داده است و ۷۲٪ ارسال‌ سفارش‌ها زیر ۳۵ دقیقه بوده است.

🔹 بخش پنجم: بیش از ۴۳٪ همکاران اُکالا در بخش پشتیبانی مشتریان مشغول به کار هستند.

🔻 مشاهده گزارش:
https://asset.okala.com/marketing/OKALA-AnnualReport1402.pdf

🔸@TechRasaFarsi
👍42
🔔گزارش عملکرد سالانه شرکت مشاوره مدیریت ایلیا ۱۴۰۲

🔻شرکت مشاوره مدیریت ایلیا به‌تازگی گزارشی از عملکرد خود در سال ۱۴۰۲ منتشر کرده است. در این گزارش می‌توانید درباره موارد زیر بخوانید:
▪️مشاوره مدیریت، صنعت چندبرابری
▪️مقدمه‌ای بر گزارش
▪️سال ۱۴۰۲ در یک نگاه
▪️بازطراحی یک سازمان پیشرو
▪️رویکرد ایلیا در تألیف گزارش‌ها
▪️در مسیر چابکی سازمانی
▪️توسعه بین‌المللی

🔗مطالعه و دانلود گزارش:
https://ilia.co/fa/insights/annual-report-1402
👍1👎1
🔸 همه ما در طول زندگی اهداف مختلفی رو برای خودمون تعیین کنیم. اما رسیدن به اهداف همیشه آسون نیستن و ممکنه توی مسیر انگیزه‌مون رو از دست بدیم یا با موانعی مواجه بشیم که از مسیر منحرفمون کنن.

🔹«انضباط شخصی» همون چیزیه که توی مسیر به کمکمون میاد. انضباط شخصی داشتن یعنی اینکه فارغ از اینکه چه احساسی داریم و انگیزه داریم یا نه، مسیرمون رو ادامه بدیم.

🔸 توی این پست براتون ۵ راهکاری که کمک می‌کنه انضباط شخصی داشته باشین رو گفتیم.

شما چطور انضباط شخصی‌تون رو حفظ می‌کنین؟

#نظم‌و‌انضباط #توسعه_فردی

🔸 @TechRasaFarsi
11👍4🔥1
🔸️بهترین خودمون بودین یعنی چی؟

🔹️ممکنه فکر کنیم اینکه بهترین خودمون باشیم یعنی باید هر روز ۱۰۰٪ انرژی‌مون رو بذاریم. اما این غیرممکنه! چون انرژی و حال و توانایی ما هر روز یکسان نیست و نمی‌تونیم از خودمون این انتظار رو داشته باشیم که هر روز عین روز قبل عمل کنیم.

🔸️احتمالاً برای شما هم پیش اومده که یه روزایی خیلی خلاق و متمرکز باشید و یه روزایی خیلی بی‌حوصله و خسته. توی هر کدوم از این روزها ما می‌تونیم نهایت تلاشمون رو بکنیم و سعی کنیم بهترین خودمون باشیم، ولی بهترین ما روزبه‌روز متفاوته. حتی یه روز همین که بتونیم کار کنیم یعنی بهترینمون رو انجام دادیم.

🔹️بنابراین خوبه که واقع‌بینانه به این موضوع نگاه کنیم. هر روز باید تلاشمون رو بکنیم اما اگر عملکرد ما تو روزای مختلف مثل هم نیست و حتی بعضی روزها عملکرد پایینی داریم، کاملاً طبیعیه و نباید خودمون رو سرزنش کنیم.

❓️شما این موضوع رو تجربه کردین؟

🔸️ @TechRasaFarsi
👍9👏43🔥1🙏1
🔸 چه چیزی باعث می‌شه توی یک ارتباطمون با دیگران گاهی احساس خطر و تهدید کنیم و گاهی هم حس خوب بگیریم؟

🔹 دیوید راک (Dr. David Rock)، در سال ۲۰۰۸ تئوری رو معرفی کرد که می‌گه همه ما در تعاملات اجتماعی‌مون ۵ نیاز اساسی داریم که اون‌ها رو برای بقا و امنیت ضروری می‌دونیم. این ۵ نیاز همون مواردی هستن که بهشون توی این پست پرداختیم.

🔸 در واقع اگر این ۵ نیاز ما برآورده نشه یا توی شرایطی قرار بگیریم که این نیازها زیر سوال برن، ذهن ما احساس خطر می‌کنه و توی حالت تدافعی قرار می‌گیره. و بر عکس اگر در شرایطی باشیم که این نیازها برآورده باشن، ذهنمون احساس پاداش گرفتن داره و پذیراست.

🔹 اما چرا دونستن این موارد مهمه؟ چون هم به شناخت خودمون کمک می‌کنه و هم کمک می‌‌کنه ارتباطات و تعاملات بهتری داشته باشیم. به‌خصوص اگر یک مدیر یا رهبر هستیم باید حواسمون باشه که این نیازها رو برای افراد دیگه فراهم کنیم.

شما کدوم یکی رو تجربه کردین؟

منبع:
Neuroleadership
Commonslibrary
Bitesizelearning
modelthinkers

#ارتباطات #توسعه_فردی

🔸 @TechRasaFarsi
8👏3👍1🙏1
🔹 الگوی شما توی زندگی کیه؟

🔸 خیلی از ما برای خودمون افرادی رو به‌عنوان الگو داریم و دوست داریم که شبیه اون‌ها بشیم. حتی ممکنه کارها یا رفتارهاشون رو تکرار کنیم. اما نسیم نیکلاس طالب معتقده که باید تمرکزمون رو به‌جای الگوها روی ضدالگوها بذاریم. اما این یعنی چی؟

🔹 ضدالگوها افرادی هستن که ما نمی‌خوایم شبیه اون‌ها باشیم. وقتی برای خودمون ضدالگو داشته باشیم می‌تونیم رفتار و افکاری که دور از مسیر و هدف ما هستن رو شناسایی کنیم. همین‌طور می‌تونیم از اشتباه‌های اون‌ها درس بگیریم.

🔸 از طرف دیگه هم خیلی وقت‌‌ها ما وقتی الگویی برای خودمون مشخص می‌کنیم و سعی می‌کنیم شبیه به اون بشینم، خودمون و ویژگی‌های منحصربه‌فرد خودمون یا حتی هدفمون رو فراموش می‌کنیم. برای همین ضدالگو داشتن حتی بیشتر بهمون کمک می‌‌کنه که کسی که واقعا هستیم رو پیدا کنیم.

شما با این موضوع موافقین؟

🔸 @TechRasaFarsi
👍271🙏1
2025/07/10 10:40:56
Back to Top
HTML Embed Code: