Telegram Web
🔸 نظم‌وانضباط داشتن به چه معناست؟

🔹 نظم‌وانضباط ممکنه در موقعیت‌های مختلف معنی و شکل‌های مختلفی پیدا کنه. گاهی اینکه جلوی یک وسوسه مثل خوردن یک خوراکی ناسالم یا یه حواس‌پرتی مقاومت کنیم نوعی از نظم‌وانضباطه. گاهی استمرار و ادامه دادن تو سختی و بی‌انگیزگی نشونه‌ای از نظم‌وانضباطه و خیلی از مثال‌های دیگه. اما چطور می‌شه اون رو بهبود داد؟

🔸 توی این پست ۵ روش ساده‌ای که کمک می‌کنه می‌کنه نظم‌وانضباط و کنترل بیشتری روی خودمون داشته باشیم رو بیان کردیم.

به‌نظرتون چه موارد دیگه‌ای رو می‌شه اضافه کرد؟

🔸@techrasafarsi
🔸تا حالا چند بار شده بخواین جلوی یه فکری رو بگیرین؟

🔹خیلی وقت‌ها ما دوست داریم افکار خودمون رو کنترل کنیم. اما این کار چقدر مؤثره؟ احتمالاً این رو هم تجربه کرده باشین که تلاش برای سرکوب کردن و کنترل کردن یک فکر معمولاً جواب نمی‌ده و حتی ممکنه برعکس هم بشه. پس راهکار چیه؟

🔸دن میلمن معتقده که ما نباید افکارمون رو سرکوب یا کنترل کنیم. همه ما افکار مختلفی رو تجربه می‌کنیم این کاملاً طبیعیه. اما چیزی که مهمه اینکه نذاریم این افکار رفتار، گفتار و اقدامات ما رو کنترل کنن. خوبه که این افکار رو مشاهده کنیم و بپذیریم و به رسمیت بشناسم و بهشون آگاه باشیم، اما واکنش خودمون به این افکار رو کنترل کنیم.

شما با این موضوع موافقید؟

🔸@techrasafarsi
🔸به‌نظرتون تفاوت عزت‌نفس و اعتمادبه‌نفس چیه؟

🔹احتمالاً کلماتی مثل عزت‌نفس، اعتمادبه‌نفس، پذیرش خود و موارد مشابه رو زیاد شنیدیم. اما اینا به چه معنی هستن و چه تفاوتی دارن؟

🔸عزت‌نفس در واقع احساس کلی که ما درباره ارزش و اهمیت خودمون داریم. عزت‌نفس یکی از عوامل مهم توی سلامت روانه و عزت‌نفس بالا می‌تونه اثرات مثبت زیادی رو داشته باشه. اما جالبه بدونین عزت‌نفس به مفاهیم دیگه‌ای هم نزدیک و شبیهه. این مفاهیم با هم دیگه مرتبط هستن و همه‌شون توی شکل‌گیری و توسعه عزت‌نفس ما تأثیرگذارن، اما یکی نیستن. توی این پست این مفاهیم و تفاوتشون رو توضیح دادیم.

🔹اما چرا مهمه که این موارد رو بدونیم؟ تشخیص دادن تفاوت هر کدوم از این مفاهیم کمک می‌کنه بدونیم کجا نیاز به تمرکز و رشد بیشتری داریم تا بتونیم اون رو تغییر بدیم و دید بهتر نسبت به خودمون پیدا کنیم و عزت‌نفسمون رو بالا ببریم.

شما نیاز دارین روی کدوم مورد کار کنین؟


🔸@techrasafarsi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔸تیزر دومین قسمت از ویدیوهای تحلیلی تکراسا فارسی

🔹دومین قسمت از ویدیوهای تحلیلی تکراسا فارسی فردا منتشر می‌شه. توی این ویدیو به بررسی یک مدل کسب‌وکار نوآورانه و چالش‌ها و مزایای اون پرداختیم. تیزر این قسمت رو می‌تونین توی این پست تماشا کنید. منتظر ویدیو اصلی باشید.

فکر می‌کنین توی این ویدیو به چه موضوعی پرداختیم؟

#کارآفرینی #استارتاپ
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔸 چرا سوپراپلیکیشن‌ها برای فروش بیمه سراغ همکاری با وب‌سایت‌های فروش بیمه رفتند؟
🔹این همکاری چه مزایا و چالش‌هایی داشته؟
🔸چرا در صنعت بیمه رگولاتور شرکت‌های بیمه رو به نوآوری ترغیب نمی‌کنه؟

🔹 در این ویدئو با بررسی موردی شرکت بیمه بازار، گفتگو با یک سوپراپلیکیشن و دعوت از آقای خوشکلام خسروشاهی به عنوان متخصص رگولاتوری صنعت بیمه، سعی کردیم به سؤال‌های بالا پاسخ بدیم و نگاه کاملی از مسیر همکاری سوپراپلیکیشن‌ها و اگریگیتورها، مسائل و چالش‌ها، نحوه حل مسئله، مدل کسب‌وکار و همچنین رگولاتوری در صنعت بیمه بدیم.

🔗این ویدئو رو می‌تونین در کانال یوتوب تکراسا فارسی مشاهده کنین:
https://youtu.be/1NufmNXVpow

🔸 از متخصصان و فعالین صنعت ممنونیم که دانش، تجربه و وقت خودشون رو در اختیار ما گذاشتن:
پرویز خوشکلام خسروشاهی، رئیس کل بیمه مرکزی
باقر صمدی، معاون سابق دیجیتال ایرانسل
محمدرضا فرحی، بنیان‌گذار و رئیس هیئت‌مدیره بیمه بازار
محمد کلانتری، مدیرعامل و عضو هیئت‌مدیره بیمه بازار
صالح خانچی، مدیر ارشد محصول بیمه بازار

🔹 از تیم بیمه بازار ممنونیم که در تهیه ویدیو ما رو همراهی کردند.

🔸 @TechRasaFarsi
🔸احتمالاً براتون پیش اومده که دوستی بهتون حرفی زده ولی شما منظورش رو جور دیگه‌ای متوجه شدین. یا تو محیط کار مدیر یا همکارتون ازتون چیزی رو بخوان ولی شما کار دیگه‌ای رو انجام بدین که مدنظر اون‌ها نیست.

🔹دلیل این اتفاق‌ها اینه که معمولا اونچه که ما می‌شنویم دقیقا همون‌ چیزی که گفته شده نیست. علاوه بر این چیزی که‌ از شنیده‌هامون درک می‌کنیم هم بر اساس ذهنیت‌ها و سوگیری‌های خودمونه و لزوماً کامل و درست نیست.

🔸️هر کسی ممکنه توی تعاملات شخصی و کاریش با چنین مشکلی مواجه بشه و اگه بهش دقت نکنیم امکان به‌وجود اومدن سوءتفاهم بین ما و افراد وجود داره.

🔹️برای اینکه چنین مشکلاتی برامون رخ نده باید بتونیم دقیق و فعالانه به حرف‌های فرد مقابل گوش بدیم تا بتونیم منظورش رو بهتر درک کنیم.

🔸️همینطور بهتره برای اینکه مطمئن بشیم منظور فرد رو فهمیدیم ازش سؤال کنیم و باهاش بیشتر در تعامل باشیم.

شما برای اینکه منظور فرد مقابل رو درک کنین چه راهکاری دارین؟

🔸@techrasafarsi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔸آیا بیمه مرکزی قصد داره جلوی نوآوری در صنعت بیمه رو بگیره؟ در این ویدئو، پرویز خوشکلام خسروشاهی، رئیس کل بیمه مرکزی، درباره این موضوع توضیح دادند.

🔹همین‌طور ویدیو کامل مصاحبه با آقای خوشکلام خسروشاهی، رئیس کل بیمه مرکزی رو می‌تونید در یوتیوب تکراسا فارسی ببینید. در این ویدیو به سؤال‌های زیر پاسخ دادیم و درباره صنعت بیمه در ایران و جهان گفتگو کردیم.

▪️ آیا ارائه تخفیف از سوی اگریگیتورها و رقابت قیمتی خلاف قانون است؟
▪️ آیا بیمه مرکزی مانع رشد اگریگیتورها بوده است؟
▪️ چرا بیمه مرکزی شرکت‌های بیمه را به نوآوری ترغیب نمی‌کند؟
▪️ چه عواملی باعث می‌شود سرعت تغییر و تحول در صنعت بیمه کند باشد؟
▪️ دلیل ایجاد سامانه سنهاب از سوی بیمه مرکزی چه بوده است؟
▪️ دلیل عدم دسترسی اگریگیتورها به سیستم‌های صدور و قیمت‌دهی بیمه چیست؟
▪️ وضعیت تحول دیجیتال در صنعت بیمه در دنیا و منطقه چگونه است؟

🔗مشاهده ویدئوی کامل گفتگو:
https://youtu.be/JZGdwztZFfM

🔹️ از آقای خوشکلام خسروشاهی ممنونیم که وقت، دانش و تجربه خودشون رو در اختیار ما قرار دادند‌.

🔻این ویدئو در پاییز ۱۴۰۲ فیلم‌برداری شده است

@techrasafarsi
🔸چه کارهایی رو هر روز به‌صورت تکراری انجام می‌دین؟

🔹هر کدوم از ما یک‌سری از کارهایی داریم که هر روز انجامشون می‌دیم، مثلاً چک کردن ایمیل‌ها، هماهنگی جلسات، به‌روز‌رسانی‌ کردن جدول‌های مخارج و ... . برای خیلی‌هامون ممکنه این کارها خسته‌کننده باشن و خیلی‌هامونم ممکنه مشکلی باهاشون نداشته باشیم.

🔸اما نکته مهمی که باید بهش توجه کنیم اینه که تکرار هر روزه این وظایف باعث به‌هم‌ریختگی ذهنی ما می‌شه و هر روز مقداری از انرژی و تمرکزمون رو می‌گیره، در صورتی که می‌تونیم این تمرکز رو روی کارهای دیگه‌ای بذاریم. پس راهکار چیه؟

🔹یک راه ساده اینه که اون وظایفی که امکانش رو دارن رو جمع کنیم و یک روز در هفته رو به انجام اون‌ها اختصاص بدیم. برای مثال هفته‌ای یک‌بار ایمیل‌ها رو چک کنیم یا جدول مخارج رو به‌روز‌رسانی کنیم. این کار کمک می‌کنه، انرژی ذهنی‌مون رو حفظ کنیم و برای کارهای دیگه تمرکز بیشتری داشته باشیم. البته ممکنه بعضی از وظایف این امکان رو نداشته باشن و هر روز انجام دادنشون ضروری باشه.

شما چه تعداد وظایف تکراری تو روز انجام می‌دین؟ چه راهکاری براشون دارین؟

🔸@techrasafarsi
2025/07/08 04:08:40
Back to Top
HTML Embed Code: