Telegram Web
🔸 تاحالا شده نتونین به درخواست کسی نه بگین؟

🔹 شاید خیلی اوقات نه گفتن برای ما سخت باشه؛ چراکه فکر می‌کنیم این کار بی‌احترامی به دیگرانه. درصورتی که خیلی از اوقات ممکنه اون درخواست با اهداف شما همسو نباشه یا اصلا برنامه زمانی‌تون پر باشه و نتونین اون درخواست رو به‌درستی انجام بدین.

🔸به‌خصوص زمانی که یک مدیر باشین ممکنه درخواست‌ها از شما زیاد باشه و برای اینکه بتونین درست کارها و افراد رو مدیریت کنین باید بتونین به خیلی چیزها «نه» بگین. اما در چه مواقعی نیازه که نه بگیم و چطور می‌تونیم این کار رو انجام بدیم؟


🔹 توی این پست به پنج موقعیتی پرداختیم که یک درخواست رو باید رد کنیم و بررسی کردیم که توی هر کدوم از این شرایط چی بگیم بهتره.

شما چجوری درخواست دیگران رو رد می‌کنین و بهشون نه می‌گین؟

#رشدفردی #عزت_نفس
🔸@techrasafarsi
6👍1🙏1
اینفوگرافیک وایزر.jpg
5.4 MB
🔹 وایزر سومین گزارش سالانه خود با عنوان «گزارش ادراک امنیت در برابر سرقت» را منتشر کرده است. وایزر ارائه‌کننده سیستم امنیتی هوشمند خودرو و موتورسیکلت است که از سال ۱۳۹۵ شروع به کار کرده و در سال ۱۳۹۶ اولین محصول ردیاب جی‌پی‌اس خود را روانه بازار کرد.

🔸بخش اول: ۷۶/۷ هزار خودرو در سال ۱۴۰۲ به سرقت رفته است که ۲۴٪ کل سرقت‌ها در تهران اتفاق افتاده است.

🔹 بخش دوم: نسبت سرقت خودرو به‌ازای هر ۱۰۰ هزار نفر از جمعیت کل ایران، ۸۶/۳ سرقت بوده است که نزدیک به نسبت ۸۵/۳ در جهان است.

🔸 بخش سوم: ۶۹٪ کل سرقت‌های خودرو در سال ۱۴۰۲ متعلق به پراید و پژو بوده است. خودروهای مدل ۸۱ تا ۸۵ نیز به‌تنهایی بیش از ۴۰٪ سرقت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.

🔹بخش چهارم: تا مرداد ۱۴۰۳، بیش از ۱۸۰ هزار مشتری از دستگاه‌های وایزر استفاده کرده‌اند. وایزر سهم خود از بازار دستگاه‌‌های ردیاب در ایران را ۴۵٪ اعلام کرده است.

🔻 مشاهده گزارش:
https://landing.wizerco.com/report-1402

🔸@TechRasaFarsi
2
🔸تا حالا شده تو شرایط مختلف کار یا رفتاری رو انجام بدین که بعداً از انجامش پشیمون بشین؟ فکر می‌کنین علتش چیه؟

🔹علت رخ دادن چنین رفتار‌هایی اینه که ما معمولاً احساسی می‌شیم و می‌خوایم در لحظه سریع نسبت به شرایط واکنش نشون بدیم. این باعث می‌شه تا نتونیم درست فکر کنیم و در نتیجه نتونیم پاسخ صحیح رو نسبت به شرایط داشته باشیم. اما به‌نظرتون چطوری می‌شه توی شرایط مختلف پاسخی رو بدیم که آگاهانه باشه؟ توی این پست براتون مراحلی رو که کمک می‌کنن تا پاسخ آگاهانه بدین رو براتون گفتیم.

شما چطوری تو شرایط مختلف سعی می‌کنین تا پاسخ آگاهانه به مسائل مختلف بدین؟

#خودآگاهی #توسعه_فردی

🔸 @TechRasaFarsi
4👍1
🔸تا حالا چند بار به خودتون گفتین: «وقتی زمانم آزادتر شد انجامش می‌دم» یا «الان دیگه دیره»؟

🔹احتمالاً همه‌مون این جملات رو بارها به خودمون گفتیم. اما آیا واقعاً حقیقت دارن؟ گاهی بدون اینکه متوجه باشیم، دروغ‌هایی به خودمون می‌گیم که جلوی رشد و پیشرفتمون رو می‌گیرن.

🔸مثلاً اینکه فکر کنیم «از من گذشته» یا «دیگه دیر شده». درسته که برای بعضی کارها شروع در سنین کمتر بهتره، اما این به این معنی نیست که دیگه نمی‌تونیم کاری رو شروع کنیم. زمان به هر حال می‌گذره. ما دو انتخاب داریم:
یا همین حالا شروع کنیم و برای نتیجه تلاش کنیم، یا هیچ کاری نکنیم.

🔹پس باید حواسمون به این حرف‌های محدودکننده که هر روز به خودمون می‌زنیم، باشه. توی این پست، ۵ مورد از این دروغ‌ها رو معرفی کردیم.

شما چه مثالی از این دروغ‌هایی که به خودمون می‌گیم دارین؟

🔸@techrasafarsi
6👍3🙏1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔸چرا سوپراپ‌ها به سمت همکاری با اگریگیتورها رفتند؟

🔹تنوع خدمات یکی از ویژگی‌های مهم یک سوپراپلیکیشنه. اما توسعه خدمات متنوع هزینه و زمان زیادی می‌بره. به همین دلیل بعضی از سوپراپلیکیشن‌ها برای متنوع کردن خدمات خودشون از استراتژی‌های دیگه‌ای استفاده کردن.

🔸در این ویدیو باقر صمدی، معاون سابق دیجیتال ایرانسل، درباره این موضوع توضیح می‌دن.

🔹این ویدیو در پاییز ۱۴۰۲ فیلم‌برداری شده است.

🔗ویدئو کامل رو می‌تونین در کانال یوتیوب تکراسا فارسی مشاهده کنین:
https://youtu.be/2P8oQ0PI2DU

🔸@techrasafarsi
👍2
🔸تا حالا شده با کسی حرف بزنین و احساس کنین که منظور هم رو نمی‌فهمین؟ خیلی وقتا تفاوت دیدگاه یا نوع توضیح دادن ما ممکنه باعث بشه نتونیم به صورت موثر ارتباط برقرار کنیم. حتی ممکنه سوءتفاهم پیش بیاد و ارتباط ما رو دچار مشکل کنه. اما راه‌حل چیه؟

🔹سعی کنین وقتی دارین با کسی صحبت می‌کنین، حداکثر به ۳ نکته اشاره کنین و نکات زیادی رو نگین که فرد مقابل گیج بشه. سعی کنین اون نکات رو به روش‌های مختلفی توضیح بدین که مطمئن بشین قابل درکه و همین طور اون‌ها رو تکرار کنین تا به یاد بمونه.

شما این موضوع رو تجربه کردین؟ چه راه‌حل دیگه‌ای دارین؟

🔸️ @TechRasaFarsi
🔥84👍2😁1
🔸 تصور شما از آزادی چیه؟

🔹 اکثر ما شاید به عنوان مثال وقتی به مستقل شدن فکر کنیم، فقط رها بودن و قدرت انتخاب داشتنش رو ببینیم؛ ولی این آزادی ابعاد دیگه‌ای هم داره که باید بهشون توجه کنیم.

🔸 قدرت انتخاب داشتن و آزادی علاوه بر جذاب بودنش همراه با خودش مسئولیت میاره؛ چراکه حالا دیگه این ما هستیم که مسئول عواقب انتخاب و تصمیممون هستیم، چه نتیجه خوب باشه چه بد.

🔹 پذیرش مسئولیت هم کار بسیار سختیه و افراد معمولاً ازش فرار می‌کنن؛ اما نباید فراموش کنیم که همین مسئولیت‌پذیریه که باعث رشد ما می‌شه.

🔸 زیگموند فروید، عصب‌شناس و بنیان‌گذار دانش روانکاوی درباره این موضوع حرف جالبی می‌زنه که توی این پست بهش پرداختیم.

شما این جمله رو قبول دارین؟

#تصمیم_گیری #مسئولیت_پذیری

🔸@techrasafarsi
👍162
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔸همکاری با اگریگیتورها برای سوپراپ‌ها چه مزیتی دارد؟

🔹سوپراپ‌ها مثل اسنپ، آپ و ایرانسل من میلیون‌ها کاربر فعال دارن. اما چطور می‌تونن از این ارتباط گسترده برای ارائه خدمات بهتر و ایجاد ارزش بیشتر استفاده کنن؟ همکاری با شرکت‌هایی مثل اگریگیتورها چه مزیت‌هایی برای اون‌ها داره؟

🔸 در این ویدیو، محمدرضا فرحی، بنیان‌گذار و رئیس هیئت‌مدیره بیمه بازار، درباره اهمیت این همکاری‌ها و فرصت‌هایی که ایجاد می‌کنه توضیح دادند.

🔹این ویدیو در پاییز ۱۴۰۲ فیلم‌برداری شده است.

🔗ویدئو کامل رو می‌تونین در کانال یوتیوب تکراسا فارسی مشاهده کنین:
https://youtu.be/1NufmNXVpow

🔸@techrasafarsi
👍4
🔸 تا حالا احساس کردین رشدتون متوقف شده یا دارین درجا می‌زنین؟

🔹 یکی از دلایلی که می‌تونه مانع رشد ما بشه، موندن توی منطقه امن‌مونه.

🔸 منطقه امن ممکنه در ابتدا احساس خوبی داشته باشه اما هیچ رشدی توی اون اتفاق نمی‌افته و کم‌کم باعث نارضایتی ما می‌شه. پس بهتره که آگاهانه سعی کنیم از منطقه امن‌مون خارج بشیم. اما مشکل اینجاست که این کار اصلا راحت نیست و ممکنه با ترس و درد همراه باشه.

🔹 حالا با این شرایط چطور می‌تونیم از منطقه امن‌مون خارج بشیم؟ توی این پست به چهار راه‌حل برای این موضوع پرداختیم.

شما چجوری از منطقه امن‌تون خارج می‌شید؟

#منطقه_امن #رشدفردی

🔸@techrasafarsi
🔥12👍41
2025/07/09 16:44:46
Back to Top
HTML Embed Code: