Telegram Web
🔸️احتمالاً دقت کردین که یه روز‌هایی خیلی سر‌حال هستین و می‌خواین موفق‌ترین آدم دنیا باشین، اما یه روز‌هایی انقدر خسته‌این که حتی حاضر نمی‌شین از جاتون بلند بشین.

🔹در واقع ما با توجه به میزان و نوع انرژی که داریم، احساسات مختلفی رو تجربه می‌کنیم. اگه بخوایم مسیرمون رو پیوسته ادامه بدیم باید نسبت به انرژی‌ها و احساسات همراهشون آگاه بشیم. یکی از این راه‌ها استفاده از ماتریس انرژی احساسی هست.

🔸️این ماتریس، انرژی و احساسات ما رو به چهار سطح منطقه بقا، کارایی، احیا و فرسودگی تقسیم می‌کنه. افراد می‌تونن با مطالعه اون ببینن تو چه وضعیتی قرار دارن و اگه نیاز داشتن تغییراتی رو تو زندگی‌شون اعمال کنن. در این پست براتون ماتریس انرژی احساسی رو به همراه مناطق اون توضیح دادیم.

شما تا حالا این مناطق رو تجربه کردین؟

✏️‌منابع:
Masterclass
Powerofpositivity
leaninorg

#رشد #ماتریس_انرژی_احساسی

🔸@techrasafarsi
13👍5🙏1
🔸️چی ارزش ما رو تعیین می‌کنه؟

🔹️زندگی پر از نوسانه. گاهی احساس خوبی داریم، گاهی نه. گاهی عملکردمون عالیه، گاهی افت می‌کنیم. حال روحی و جسمی ما هم همیشه در یک سطح ثابت باقی نمی‌مونه.

🔸️اما چیزی که نباید فراموشش کنیم اینه که ارزش و جایگاه ما به این نوسان‌ها وابسته نیست و نباید تحت تاثیر اون‌ها قرار بگیره.

🔹️باید بدونیم که ارزش ما نه به احساسات و روحیه‌مون بستگی داره، نه به دستاوردها و موفقیت‌هامون. ارزش واقعی ما یک چیز درونیه که ریشه در هویت، تفکر و باورهای ما داره. و البته، هر انسانی به‌خودی‌خود ارزشمنده.

به نظر شما این تفکر درسته؟

#انسان_ارزشمند #عملکرد

🔸@techrasafarsi
21👍9🔥2
🔸درد هر روز مطالعه کردن بیشتره یا درد هیچ پیشرفتی نکردن؟

🔹واقعیت اینه که نظم و انضباط داشتن و تلاش کردن سخت و گاهی دردناکه. خیلی‌هامون ممکنه بخوایم از این سختی فرار کنیم یا دلسرد بشیم و به‌خاطرش بی‌خیال هدف‌هامون بشیم.

🔸اما نرسیدن به خواسته‌ها، پیشرفت نکردن، یا حسرت کارهایی که انجام ندادیم هم درد داره و چه بسا خیلی بیشتر!

🔹برای مثال، شاید هر روز ورزش یا مطالعه کردن سخت باشه، اما از اون سخت‌تر اینه که سلامتمون به خطر بیفته یا رشد نکنیم و حسرت بخوریم. برای همینه که جیم ران معتقده ما باید بین درد نظم و درد حسرت یکی رو انتخاب کنیم. شما با این حرف موافقین؟

حالا شما بگین، کدوم درد رو انتخاب می‌کنین؟

#انضباط #حسرت

🔸@techrasafarsi
🔥18👍126
🔸چه کارهایی هستن که درعین حال که مخرب هستن، زندگی ما رو هم کنترل می‌کنن؟

🔹خیلی از عادت‌هایی که داریم و هر روز انجامشون می‌دیم، بی‌صدا و بدون اینکه حواسمون باشه جلوی پیشرفت ما رو می‌گیرن.

🔸این عادت‌ها و الگوها باعث می‌شن تمرکز ما کم بشه، اعتمادبه‌نفسمون کاهش پیدا کنه و آسیب‌های مختلفی ببینیم.

🔹اگه می‌خوایم از این چرخه تکراری خارج بشیم، باید آگاهانه رفتارامون رو بررسی کنیم، الگوهای محدودکننده رو بشناسیم و با تغییرات هدفمند، کنترل زندگیمون رو دوباره دست بگیریم.

به نظر شما چه رفتارهای مخرب دیگه‌ای هستن که ما رو کنترل می‌کنن؟

#توسعه_فردی #خودشناسی #زندگی_متعادل

🔸@techrasafarsi
18👍6👌2
🔸چطور می‌تونیم به خردمندی برسیم؟

🔹توی مسیر رشد و رسیدن به خرد، بیشتر ما از نقطه‌ی راحتی شروع می‌کنیم—جایی که همه‌چیز آشناست و حس امنیت داریم. اما پل بین راحتی و یادگیری، کنجکاویه. وقتی شروع می‌کنیم به سؤال پرسیدن و کشف کردن، کم‌کم از منطقه امن خارج می‌شیم و وارد دنیای یادگیری می‌شیم.

🔸در مرحله بعد، این یادگیری با گذر از یک نقطه‌ عطف و تحول ذهنی به دانش تبدیل می‌شه—جایی که اطلاعات تازه، دیدگاه و رفتار ما رو تغییر می‌دن.

🔹اما فقط داشتن دانش کافی نیست. با تأمل و خوداندیشی، اونچه یاد گرفتیم رو پردازش می‌کنیم، بین مفاهیم ارتباط برقرار می‌کنیم، و به یک درک عمیق‌تر و منسجم‌تر می‌رسیم.

🔸در نهایت، برای رسیدن به خرد، باید بتونیم از چارچوب خودمون بیرون بیایم و با دیگران همدلی کنیم.

🔹خرد یعنی اینکه بدونیم کی، کجا و چطور از دانسته‌هامون استفاده کنیم؛ به شکلی که به خودمون، دیگران و دنیا احترام بذاره.

🔸این مسیر نشون می‌ده که چطور می‌تونیم از راحتی به خرد برسیم. راه ساده‌ای نیست، اما با کنجکاوی، تلاش، تأمل و همدلی، کاملاً شدنیه و واقعاً ارزشش رو داره.

شما با این موضوع موافقین؟

#خردمندی #کنجکاوی

🔸@techrasafarsi
👍104🔥2👏2👎1
🔸هرم لنچیونی ۵ سطح از عواملی رو که موجب اختلال و ناکارآمدی عملکرد یه تیم می‌شه رو معرفی می‌کنه. در این هرم نبود اعتماد، ترس از اختلاف، تعهد نداشتن، اجتناب از پاسخگویی و مسئولیت‌پذیری و عدم توجه به نتیجه در ۵ سطح علت‌های ناکارآمدی یک تیم معرفی شدن.

🔹بر اساس این مدل، یک مدیر برای اینکه بتونه تیم کارآمد و موفقی داشته باشه باید مهارت‌هایی رو یاد بگیره که بتونه این ۵ اختلال رو مدیریت کنه و از بین ببره.

🔸برای مثال اگه یه مدیر می‌بینه که افراد از مسئولیت‌پذیری اجتناب می‌کنن باید بتونه بر عملکرد افراد نظارت بیشتری داشته باشه و اون‌ها رو هدایت کنه. یا اگه می‌بینه به نتیجه بی‌توجهی می‌شه، باید به خروجی‌ها دقت بیشتری داشته باشه و نتیجه‌محور بشه.

به نظر شما یه مدیر چه مهارت‌های دیگه‌ای باید داشته باشه؟

#مهارت #رهبری

🔸@techrasafarsi
9👍6
🔸 ۱۰ سال آینده می‌خواین کجا باشین؟

🔹 خیلی‌هامون ممکنه برنامه‌ها و اهداف خاصی برای ۱۰ سال آینده‌مون داشته باشیم. اما خیلی مهمه که اول با پرسیدن یک سری سؤال عمیق شرایط خودمون رو بررسی کنیم.

🔸این سؤال‌ها کمک می‌کنن ببینیم که آیا مسیر و جهتمون درسته؟ اولویت‌هامون رو درست انتخاب کردیم؟ هویت و عادت‌هامون هم‌راستا با خواسته‌مون هست؟

🔹 توی این پست ۵ تا از این سؤال‌ها رو گفتیم که کمک می‌کنه ابعاد مختلف زندگی خودمون رو بررسی کنیم. ابعادی که می‌تونن ۱۰ سال آینده ما رو تعیین کنن.

شما چه سؤال دیگه‌ای از خودتون می‌پرسین؟

#توسعه_فردی #هدف #ارتباط

🔸@techrasafarsi
9👍4👏2👎1
پژوهشنامه فراگیری مالی داتین.JPG
516.7 KB
🔸داتین پژوهش‌نامه «فراگیری مالی» را با هدف تبیین مفهوم فراگیری مالی در اسفند ماه سال ۱۴۰۳ منتشر کرد. هدف اصلی این پژوهش‌نامه، موشکافی فراگیری مالی و بررسی مسیر تسهیلات‌دهی در ایران است.

▪️بخش اول: ایران در مقایسه با نرخ مالکیت حساب در جهان (۷۶٪) در جایگاه خوبی قرار دارد. بخش قابل توجهی از زنان (۸۵٪) و افراد با درآمد پایین (۸۷٪) در ایران، متأثر از پرداخت‌های یارانه‌های دولت و نیازمندی حساب بانکی برای دریافت آن، مالک حساب هستند.

▪️بخش دوم: سهم تسهیلات خانوارها از کل تسهیلات ارائه‌شده توسط شبکه بانکی، از سال ۱۴۰۱ تاکنون روند افزایشی داشته است.

▪️بخش سوم: خرید کالاهای شخصی، بیشترین میزان از سهم تسهیلات خانوار را به خود اختصاص داده است.

▪️بخش چهارم:  سهم تسهیلات اعطاشده از طریق تسهیلات‌یاران در استان‌های نیمه‌برخوردار و کم‌برخوردار بیشتر از سهم تسهیلات اعطایی بانک‌ها در ایران بوده است.

دانلود پژوهش‌نامه:
https://www.dotin.ir/dotin-financial-inclusion-research-paper/

🔸@techrasafarsi
7🔥1
🔸آیا ترس‌هامون واقعیت دارن؟

🔹خیلی وقت‌ها چیزی که باعث رنج ما می‌شه، خود واقعیت نیست، بلکه برداشت و تصوریه که ازش داریم.

🔸همین‌طور ذهن آدم می‌تونه تهدیدهای کوچیک رو بزرگ کنه و نگرانی‌هایی بسازه که اصلاً وجود خارجی ندارن. برای همین خیلی وقت‌ها چیزی که ما رو اذیت می‌کنه این نیست که آسیب دیدیم، بلکه ترسمونه.

🔹وقتی به این موضوع آگاه بشیم و بتونیم افکارمون رو مدیریت کنیم، می‌فهمیم که خیلی از ترس‌ها هیچ دلیلی ندارن و می‌تونیم راحت ازشون بگذریم و به آرامش برسیم.

شما تجربه کردین که ترس‌تون واقعی نباشه؟ برامون بنویسید

#توسعه_فردی #سخن_بزرگان #مدیریت_ترس

🔸@techrasafarsi
👍96👌3
2025/07/12 00:22:28
Back to Top
HTML Embed Code: