Telegram Web
🔸معرفی اساتید و سرفصل‌های طرح جامع بیوانفورماتیک «از صفر تا تسلط»، بخش اول: مقدمات بیوانفورماتیک

🔹در بخش اول طرح جامع بیوانفورماتیک «از صفر تا تسلط» که به بیوانفورماتیک مقدماتی اختصاص دارد، بیش از ۱۱۰ ساعت آموزش هدفمند و اصولی طراحی شده‌است. این آموزش‌ها به‌گونه‌ای تدوین شده‌اند که مخاطبان حتی با حداقل دانش در حوزه زیست‌شناسی و ریاضیات بتوانند یادگیری بیوانفورماتیک را آغاز کنند.


🔵برای کسب اطلاعات بیشتر از جامع‌ترین و اصولی‌ترین دوره جامع بیوانفورماتیک و دریافت کد تخفیف ویژه اتحاد، به آیدی زیر پیام دهید:

📱 @bioinfoetehad


⭕️ثبت‌نام ازطریق سامانه اتحاد زیست‌شناسان ایران

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
🔍کشف و توسعه درمان های جدید سرطان

🔄💊 استفاده مجدد از دارو: بیوانفورماتیک می تواند با تجزیه و تحلیل داده های بیان ژن و شبکه های تعامل دارویی به شناسایی داروهای موجود که ممکن است در برابر سرطان های خاص موثر باشد کمک کند. به عنوان مثال، روش‌های بیوانفورماتیک برای استفاده مجدد از داروهایی که در اصل برای سایر بیماری‌ها برای درمان سرطان ساخته شده بودند، به کار گرفته شده‌اند و در نتیجه دسترسی به درمان‌ها را برای بیماران تسریع می‌کنند.

💻 مدل‌سازی پیش‌بینی‌کننده: رویکردهای مدلسازی محاسباتی در بیوانفورماتیک می‌توانند پیش‌بینی کنند که سلول‌های سرطانی چگونه به ترکیب‌های دارویی مختلف پاسخ می‌دهند و رژیم‌های درمانی را بهینه می‌کنند. با شبیه سازی تعاملات بین داروها و مسیرهای سلولی، محققان می توانند موثرترین استراتژی های درمانی را شناسایی کنند و در عین حال سمیت را به حداقل برسانند.

🔻ادامه دارد...

#cancer_bioinformatics

سهیلا سلحشورفرد

─━⊱ آکادمی سرطان ایران

┏━━━━━━
    ♋️ @ir_cancer_academy🍀
┗━━━━━━
فیبر بالا، سلاحی جدید علیه سرطان خون🩸

🟡 • پژوهشگران در مرکز سرطان (MSK) نتایج اولین آزمایش بالینی را گزارش داده‌اند که نشان می‌دهد یک مداخله غذایی گیاهی با فیبر بالا می‌تواند پیشرفت به سمت مولتیپل میلوما، یک نوع نادر و غیرقابل درمان سرطان خون که مغز استخوان را تحت تاثیر قرار می‌دهد، را به تاخیر بیندازد.

🟡 • این مطالعه ۲۰ شرکت‌کننده با یک اختلال خون پیش‌سرطانی و شاخص توده بدنی (BMI) بالا که در معرض خطر توسعه مولتیپل میلوما بودند، را درگیر کرد. آنها به مدت ۱۲ هفته وعده‌های گیاهی با فیبر بالا و ۲۴ هفته مشاوره دریافت کردند.

🟡 • دو شرکت‌کننده که پیش از مطالعه بیماری‌شان در حال پیشرفت بود، بهبودی معنا‌داری در مسیر پیشرفت بیماری‌شان نشان دادند. علاوه بر این یک سال بعد، هیچ‌کدام از شرکت‌کنندگان به مولتیپل میلوما دچار نشدند.

🟡 • محققان معتقدند که این داده ها قدرت تغذیه ، به‌ویژه یک رژیم گیاهی با فیبر بالا را نشان می‌دهد و درک بهتری از چگونگی بهبود میکروبیوم و متابولیسم برای ساخت یک سیستم ایمنی قوی‌تر فراهم می‌کند.

•حیدر لیبی‌زادگان•


┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
کلید طلایی ایمنی‌درمانی، رمزگشایی از سرطان با بیوانفورماتیک

📟 بیوانفورماتیک به‌عنوان پلی میان زیست‌شناسی و علوم کامپیوتری، نقشی انکارناپذیر در طراحی واکسن‌های سرطان پستان ایفا می‌کند. این علم با استفاده از داده‌های ژنومی و پروتئومی، به محققان کمک می‌کند تا آنتی‌ژن‌های اختصاصی تومور را شناسایی کنند. علاوه‌بر‌این، بیوانفورماتیک در پیش‌بینی پاسخ ایمنی به واکسن‌ها و طراحی واکسن‌های چند اپی‌توپی نقش کلیدی در درمان سرطان پستان دارد.

💉 شخصی‌سازی واکسن‌ها با توجه به تنوع ژنتیکی تومورهای مختلف و ویژگی‌های ژنتیکی هر بیمار، می‌تواند چالش‌های بسیاری را در زندگی مبتلایان حل کند. بیوانفورماتیک با نقش اساسی خود در تحلیل و بررسی این داده‌ها، به طراحی واکسن‌هایی کمک می‌کند که پاسخ ایمنی قوی‌تری را علیه سلول‌های سرطانی ایجاد می‌کنند. همچنین، این علم در کاهش هزینه‌ها و زمان توسعه واکسن‌ها نیز نقش مهمی دارد.

🧬 بیوانفورماتیک با استفاده از توالی‌یابی نسل جدید (NGS)، جهش‌های ژنتیکی منحصربه‌فرد هر تومور را شناسایی می‌کند. این جهش‌ها که منجر به تولید پروتئین‌های خاصی می‌شوند، تنها در سلول‌های سرطانی بیمار یافت می‌شوند و به عنوان آنتی‌ژن‌های خاص تومور (TSA) شناخته می‌شوند. TSA در ساختار واکسن طراحی شده، دستگاه ایمنی بدن را تحریک کرده و سلول‌های T کشنده طی واکنش‌هایی به این سلول‌ها حمله کرده و آن‌ها را از بین می‌برند.

🔬 با بهره‌گیری از قدرت بیوانفورماتیک، دانشمندان به سوی آینده‌ای روشن در درمان سرطان پستان گام برمی‌دارند. شناسایی دقیق آنتی‌ژن‌های منحصر به فرد تومورها و طراحی واکسن‌های شخصی‌سازی شده، نویدبخش درمان‌های مؤثرتر با عوارض جانبی کمتر است. این دستاورد بزرگ، حاصل تلفیق دانش زیست‌شناسی و علوم کامپیوتر بوده و آینده‌ای امیدوارکننده را برای بیماران مبتلا به سرطان پستان رقم می‌زند.

•مسیحا عدالتی•

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
🌍 جشن روز جهانی حقوق حیوانات و جایزه نوبل! 🌍

امروز، ما به نقش حیاتی حیوانات در دنیایمان و دستاوردهای برجسته‌ای که با جایزه نوبل شناخته می‌شوند، افتخار می‌کنیم. 🐾🏆


🤔حقوق حیوانات و جایزه نوبل: ارتباطی هماهنگ

☑️حیوانات، همیشه نقش مهمی در تحقیقات علمی داشته‌اند و به ما کمک کرده‌اند تا رازهای زندگی را کشف کنیم و سلامت انسان را بهبود بخشیم. اما، ضروری است که پیشرفت علمی را با ملاحظات اخلاقی متعادل کنیم و از رفاه و حقوق حیوانات، محافظت کنیم. اینجاست که اخلاق زیستی وارد می‌شود و محققان را به انجام مطالعات انسانی و مسئولانه هدایت می‌کند.


❄️جایزه نوبل، اغلب تحقیقاتی را برجسته می‌کند که نه‌تنها مرزهای دانش را گسترش می‌دهند، بلکه به استانداردهای اخلاقی نیز پایبند هستند. به‌عنوان مثال، توسعه روش‌های جایگزین برای آزمایش‌های حیوانی و پیشرفت‌های بیوتکنولوژی که رنج حیوانات را کاهش می‌دهند، از دستاوردهای قابل تقدیر هستند.


🤔اما چرا این موضوع مهم است؟

- تحقیقات اخلاقی: ترویج رفتار انسانی با حیوانات در تحقیقات، تضمین می‌کند که پیشرفت‌های علمی بدون آسیب غیرضروری به دست می‌آیند.
- راه‌حل‌های نوآورانه: تحقیقات برنده نوبل اغلب شامل رویکردهای نوآورانه‌ای است که رفاه حیوانات را در اولویت قرار می‌دهند و استانداردی برای مطالعات آینده تعیین می‌کنند.
- آگاهی جهانی: روز جهانی حقوق حیوانات ما را به مسئولیت‌مان در حفاظت از حیوانات یادآوری می‌کند؛ درحالی‌که جایزه نوبل ما را به‌دنبال‌کردن برتری اخلاقی در همه زمینه‌ها تشویق می‌کند.


🫥بیایید برای آینده‌ای که در آن همدلی و نوآوری دست در دست هم دارند، تلاش کنیم! 🌟🐾


🫥نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید و این پیام را گسترش دهید! 📢💬


┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ در این پست، کلیه فرصت‌های شغلی که زیست‌شناسان می‌توانند داشته باشند و مزایا و معایب هر حوزه را بررسی کردیم.

اگر دغدغه انتخاب مسیر شغلیت رو داری
اول این پست رو با دقت بخون و بعد از لینک داخل بیو پیج اینستاگراممون، نقشه راه رو دنبال کن تا جایگاه شغلیت رو پیدا کنی.

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
📌بیوانفورماتیک و آنالیز آماری دو حوزه کلیدی در پژوهش‌های علمی، به ویژه در زمینه‌های زیست‌شناسی و پزشکی هستند. این دو حوزه به طور جدایی‌ناپذیری با یکدیگر مرتبط‌اند و در بسیاری از مقالات علمی به کار می‌روند.

▫️به همین دلیل آکادمی بایوکن مگزین ایران وبیناری کاربردی در ارتباط با این دو حوزه مهم برگزار می‌کند.

🔸تاریخ برگزاری:
چهارشنبه ۹/۲۱ (امشب)
ساعت ۱۹

🔹رایگان

🔸همراه با گواهی

🔺برای ثبت‌نام از طریق لینک زیر اقدام کنید.
.
.
.
🌱@biocan_magazine🌱
🔸مدل‌سازی در زیست‌شناسی و درک تعاملات مولکولی
تمامی علوم، از جمله ریاضیات، فیزیک، شیمی و کامپیوتر، در "سیستم بیولوژی" گرد هم آمده‌اند تا به سؤالات زیستی پیچیده پاسخ دهند.

🔹کامپیوترها برای تحلیل و مدل‌سازی داده‌ها حیاتی هستند
💻مدل‌سازی سیستم‌های بیولوژیکی یکی از کاربردهای مهم زیست‌شناسی سیستمی و زیست‌شناسی ریاضیاتی به شمار می‌آید.

🔸شبکه‌های متابولیکی، ابزارهای قدرتمند برای مطالعه و مدل‌سازی متابولیسم
💡شناسایی تغییرات کمی در مولکول‌های کوچک از طریق مطالعات متابولومیکس می‌تواند در تشخیص زودهنگام بیماری‌ها و درمان بیماران نقش بسزایی داشته باشد.

•فاطمه جلالی•

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
🦠 اعلام خبر ناپدید شدن صدها نمونه‌ی ویروس کشنده از آزمایشگاهی در استرالیا پس از یک سال!

📢 دولت کوئینزلند اعلام کرد که ۳۲۳ ویال از ویروس‌‌های مرگ‌آور از جمله ویروس هندرا، لیسا ویروس و هانتا ویروس از آزمایشگاهی در کوئینزلند از آگوست سال گذشته مفقود شده‌است. این در حالی‌است که برخی از هانتاویروس‌ها دارای نرخ مرگ‌ومیر بیش از ۱۰۰ برابر کشنده‌تر از کووید-۱۹ هستند.

با توجه به اهمیت بالای این موضوع، مشخص نیست که چرا خبر ناپدید شدن ویروس‌ها اکنون و بعد از گذشت یک سال منتشر شده‌است. همچنین، مشخص نیست که نمونه‌های عفونی این آزمایشگاه توسط کدام افراد به سرقت یا از بین رفته‌اند و چرا این عمل رخ داده‌است!

🔬 با توجه به توانایی محدود این عوامل بیماری‌زا برای انتقال از فردی به فرد دیگر، خطر اپیدمی بسیار کم است؛ اما نمونه‌های بیماری‌زای ناپدید شده به علّت توانایی مرگ‌ومیر بسیار بالایی که دارند می‌توانند تهدیدی برای انسان باشند و احتمال دستیابی گروه‌های تروریستی به این ویروس‌ها، باعث نگرانی از افزایش تهدیدات زیستی شده‌است.

✍🏻مترجم: صبا قیدارپور
📥منبع: Foxnews

✦⊱
آکـادمـے ژنـتیــڪ ایران
@Ir_Genetics_Academy ⊱✦
🧬هشتمین سمپوزیوم ژن‌درمانی

🤩 با حضور برجسته‌ترین اساتید داخل و خارج از کشور در این حوزه

پس از استقبال بی‌نظیر شما و اتمام ظرفیت حضوری و درخواست مکرر شما با رایزنی‌های صورت‌گرفته و فراهم‌کردن زیرساخت‌های برگزاری آنلاین، امکان ثبت‌نام و حضور به‌صورت آنلاین نیر فراهم شد.

🔹ریاست سمپوزیوم: جناب پروفسور امیرعلی حمیدیه

🔹زمان: ۲۹ آذرماه ۱۴۰۳

🔹دارای گواهی معتبر

✍🏻برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام کلمه‌ی «سمپوزیوم» را کامنت کنید.

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
🧬هشتمین سمپوزیوم ژن‌درمانی

🌐 ویژه‌ حضور آنلاین در سمپوزیوم

🎖 با حضور برجسته‌ترین اساتید داخل و خارج از کشور در این حوزه

🔹ریاست سمپوزیوم: جناب پروفسور امیرعلی حمیدیه

🔹زمان: ۲۹ آذرماه ۱۴۰۳

🔹دارای گواهی‌نامه معتبر


✦⊱ آکـادمـے ژنـتیــڪ ایران
@Ir_Genetics_Academy ⊱✦
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔸در این ویدیو رشد و تکثیر و مهاجرت سلول‌ها در جنین برای تشکیل یک موجود کامل قابل مشاهده‌ است.

🔬 دانشمندان در CZ Biohub SF یک اطلس به‌نام "زبراهاب" ساخته‌اند که به بررسی رشد جنین ماهی زبرا کمک می‌کند. این اطلس ویدیوهای زمانی و داده‌های ژنی را ترکیب می‌کند تا محققان رفتار سلول‌ها را در مراحل مختلف رشد ببینند.


🔆 هدف آن فهم بهتر این است که چگونه یک سلول تبدیل به یک موجود کامل می‌شود و ابزارهایی برای زیست‌شناسان فراهم می‌کند. زبراهاب به‌طور رایگان در دسترس محققان قرار دارد و به تحقیقات علمی کمک می‌کند.


🐠 ماهی زبرا که به‌عنوان یک گونه آب شیرین بومی جنوب آسیا شناخته می‌شود، یک مدل قدیمی برای تحقیقات توسعه‌ای مرتبط با سلامت انسان است.


🧬 حدود ۷۰ درصد از ژن‌های انسانی مشابهی در ماهی زبرا وجود دارند و این ماهی به‌دلیل شفافیت جنین‌هایش، به محققان اجازه می‌دهد رشد اولیه آن‌ها را به‌طور دقیق زیر میکروسکوپ مشاهده کنند.

حیدر لیبی‌زادگان

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
کشف مولکولی با توانایی ترمیم روده و مبارزه با سرطان

🟡 • دانشمندان اخیراً مولکولی را کشف کرده‌اند که می‌تواند هم به ترمیم روده‌ها کمک کند و در کنار آن از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری کند. این کشف می‌تواند تحول بزرگی در درمان بیماری‌های گوارشی و سرطان به همراه داشته باشد. 

🟡 • این مولکول با تحریک سیستم ایمنی بدن و فعال‌سازی فرآیندهای ترمیم طبیعی در روده، به بازسازی بافت‌های آسیب‌دیده کمک شایانی کند. علاوه بر این، این مولکول توانایی مهار گسترش سلول‌های سرطانی را داشته و به کاهش رشد تومورها کمک میکند. 

🟡 • عملکرد دوگانه این مولکول در ترمیم روده و مبارزه با سرطان می‌تواند راهی نوین برای درمان بیماری‌های گوارشی و سرطان فراهم کند. نتایج اولیه تحقیقات نشان می‌دهد که این مولکول در آزمایش‌های انجام شده موفقیت‌های چشمگیری از خود نشان داشته است. 

🟡 • محققان امیدوارند با تحقیقات بیشتر در این زمینه، این مولکول به درمانی مؤثر برای بیماران مبتلا به مشکلات روده‌ای و سرطان تبدیل شود.

نویسنده: آی‌ناز عابدینی
گردآورنده: ملیکا بیرامی

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/12/18 15:11:28
Back to Top
HTML Embed Code: