Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
3996 - Telegram Web
Telegram Web
📍 "چهارمین جلسه" از دور دوم سلسله ‌جلسات هم‌اندیشی و گفتگوی میان شورای مرکزی انجمن‌ها با دبیر اتحادیه برگزار شد.

در این جلسه که در سه‌شنبه مورخ دوم مردادماه، بصورت مجازی با حضور اعضای شورای مرکزی انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه گیلان برگزار شد، به دغدغه‌ها و چالش‌های شورای مرکزی جدید این انجمن‌ پرداخته شد.

🔺 این جلسات به صورت هفتگی با انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی عضو اتحادیه از دانشگاه‌های سراسر کشور به منظور آشنایی بیشتر اعضای شورای مرکزی انجمن‌ها با ماهیت و فعالیت‌های اتحادیه و همچنین بررسی مشکلات و چالش‌های پیش روی آنان و ارائه راهکار برای حل آن‌ها برگزار خواهد شد.
————————————
روابط عمومی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران

@usips_ir
💢اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران برگزار می‌کند:


📍کارگاه اصول تشریفات و مذاکره سیاسی

👥مدرسین:

◽️دکتر مهدی آهویی
شنبه ۱۷ شهریورماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۷ الی ۱۹

◽️دکتر سید داوود آقایی
یکشنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۷ الی ۱۹

🔻به صورت مجازی از بستر گوگل میت اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران


⭕️جهت نام‌نویسی به شناسه‌ی تلگرامی زیر مراجعه فرمائید:
@usips_admin
——————————————————

روابط عمومی اتحادیه انجمن‌‌های علمی علوم سیاسی ایران
#رویدادنگار

با هم، رویداد‌های تقویم را می‌خوانیم.


۲ سپتامبر (۱۲ شهریور) سالروز پایان جنگ جهانی دوم

💠 پیشینه
تداوم کدورت‌ها از جنگ بین‌الملل نخست، برهم خوردن توازن منافع بر سر مستعمرات

💠 رخداد
حمله آلمان به لهستان؛ آغاز و پیگیری جنگ در دو جبهه متفقین (آلمان، ایتالیا، ژاپن)، متحدین (روسیه، فرانسه، انگلیس+آمریکا)

💠 نتیجه
چندین میلیون کشته، چندصدهزار کیلومتر ویرانه و صلح!
اتحادیه انجمن های علمی علوم سیاسی ایران
Photo
💠‌ فرجامِ تلخیِ بی‌پایان

انسان، این موجود کمال‌گرا و مشتاق به باقیات، اگر باور به بعد روحانی و عظمت و شکوه آن داشته باشد، تمام مفاهیم توام با انسانیت را شامل خود می‌بیند؛ اما اگر در مسیر کمال، انحطاط و انحراف کوچکی پیدا کند، غرق در ناهمواری‌های غرایز می‌شود.
آنجاست که دیگر از هیچ جنایتی سر باز نمی‌زند. در واقع، دایره‌ی امکانش در حول محور جنایت و ناپرهیزی مدور می‌شود. آنجاست که برای هدف خود هر کاری می‌کند و میل بقا و کمال را در شهوات و نفسانیات خلاصه می‌کند. دیگر اهمیت ندارد که برای داشتن یک مزرعه بیشتر، تلاش بیشتری کند، حقه بزند یا هفت تیر بکشد! دیگر مهم نیست که با گفت‌وگو مشکل را حل کند، صبر و شکیبایی پیشه کند، یا با تیر و طایفه‌ی خود یورش برد! و چون اینها مهم نیست، اهمیتی نخواهد داشت که چند فرزند یتیم می‌شوند؛ چند مادر داغ‌دار فرزندانشان خواهند بود و چند پدر چشم به راه فرزندان می‌مانند؛ رویاهای چند دختر جوان، بیوه می‌شود!
وقتی در مسیر کمال، پا در مسیر غرایز بگذاری و لحظه‌ای از خود و بعد روحانی بربندی، به خود می‌آیی و می‌بینی در مهلکه‌ای سهمگین قرار گرفته‌ای، که پایان آن، چندین هزار کیلومتر ویرانه، چندین میلیون نفر کشته و ژنی که با ترس و لرز، به آیندگان منتقل می‌شود، باقی مانده است.
آنجا که سردمداران، غرق در غرایز، به فکر جاه‌طلبی‌های خود هستند، تصور نمی‌کنند که چند گل لاله زیر پای سربازان لگدمال خواهد شد؟ چند زن آبستن، از ترس بمب‌ها و مسلسل‌ها، بچه‌های خود را از زاده‌شدن در آن محیط آغشته به مرگ، منصرف می‌کنند؟ چند کودک، با پوکه‌های فشنگ، اسباب بازی درست می‌کنند و چند پدر و مادر، تنها دل‌خوشی‌شان پس از جنگ، می‌شود عوض کردن قاب عکس فرزند یا فرزندان کشته‌شده‌شان، در دکور منزل!
نفرین؟ لعن؟ دشنام؟ فریاد؟ کدام مفهوم در قالب کدام واژه، مصیبت‌های پس از جنگ را به روی بانی‌شان خواهد زد، تا دین دشواری‌هایی که نثار انسان‌ها شده‌است را تلافی کند؟ هیچ واژه‌ای مناسب نیست، که کار از کار گذشته است و هیچ دادگاهی، نمی‌تواند مرده را زنده کند.
اما امروز، در سالروز پایان خونبارترین جنگ تاریخ شناخته‌شده‌ی بشر، برای ما که مشق سیاست می‌کنیم، باید ننگ و نفرین تراشید که سوگند نیز بی‌فایده است! باید همین ابتدا بگوییم ننگ بر هر آنکه  لحظه‌ای به جز صلح بیاندیشد؛ مگر چاره‌ای جز جنگ برای دفاع از مام وطن ندا‌شته باشیم. لعنت به ما اگر در آینده، تصمیمی گرفتیم که نتیجه‌ی آن اردوهای کار اجباری شود. نفرین بر ما اگر در آینده به دستور ما، چاق یا خندان، بمب هسته‌ای بر سر اشرف مخلوقات ریختیم.
القصه، با تمام دشواری‌ها، روزی خواهد رسید که مرزی وجود نداشته باشد، مگر از آن دری برای تعامل گشوده شده باشد؛ روزی خواهد رسید که بشر دست از اسلحه کشیده، مضراب ساز و قلم‌موی نقاشی و خودکار در دست دارد و به جای نفرت، زیبایی می‌آفریند؛ عشق زبان تعامل شده‌است و به جای دلار، محبت معیار مبادلات است.
آن روز دور نخواهد بود که سیاستمداران به جای تاریخ هجو و هزل جنگ، غزل و قصیده را در سخنرانی‌ها بگنجانند. آن روز، همه از بند نفس و غریزه رها خواهند بود و بازار آزاد، برده‌ای در قالب کالا ارائه نخواهد کرد. آن روز، همه آزادیم!
میبینم
آن شکفتن شادی را
گلبانگ بلند آدمیزادی را
آن جشن بزرگ روز آزادی را...

🖋محسن عوضوردی
دانشجوی کارشناسی علوم سیاسی دانشگاه حکیم سبزواری 

رویداد نگار، کاری از معاونت فرهنگی-اجتماعی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران


همراه ما باشید با مروری بر تقویم مناسبتی ایران و جهان

جهت همکاری با کارگروه تولید محتوا به شناسه تلگرامی زیر مراجعه فرمایید:
@usips_admin
————————————
روابط عمومی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران

@usips_ir
Forwarded from مطالعات چین
🌐 هسته مطالعات چین دانشکده معارف اسلامی و علوم سیاسی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، اندیشکده مطالعات راهبردی ایران و چین و دفتر دیپلماسی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برگزار می‌کنند:

🇨🇳 دومین مدرسه تابستانه چین 🇨🇳

📚 ۲۵ جلسه تخصصی در ۳ محور سیاسی، اقتصادی و فرهنگی

🧧 همراه با ارائه گواهی معتبر

👤 با ارائه‌ی سفرای سابق ایران در چین، معاونین وزرا، اعضای هیئت علمی، اساتید و کارشناسان برتر حوزه چین در ایران و...

💢 برگزاری بصورت مجازی

📆 بازه برگزاری دوره: از شنبه ۱۷ شهریور تا دوشنبه ۲۶ شهریور

💰 هزینه ثبت‌نام: ۵۰۰ هزار تومان ۴۵ درصد تخفیف ویژه دانشجویان، بسیجیان، اعضای هیئت علمی و طلاب
۶۰ درصد
تخفیف ویژه ثبت‌نام گروهی (۳ نفر به بالا)

🔗 پیوند ثبت‌نام:
https://formafzar.com/form/5ps0b

جهت کسب اطلاعات بیشتر در کانال @chinastudy_group در پیام‌رسان‌های بله، ایتا و تلگرام عضو شده و یا با شماره ۰۹۰۱۹۴۶۱۹۹۲ تماس حاصل فرمائید.

______________

🇨🇳 هسته مطالعات چین دانشگاه امام صادق (ع) 🇨🇳

بله | ایتا | تلگرام
#رویدادنگار

با هم، رویداد‌های تقویم را می‌خوانیم.


۱۳ شهریور، بزرگداشت ابوریحان بیرونی و روز مردم‌شناسی

💠 پیشینه
سابقه دانش مردم‌شناسی در ایران به کوشش‌های ابوریحان بیرونی برمی‌گردد. از این رو، در سال ۱۳۹۳ به تصویب شورای فرهنگ عمومی کشور، ۱۳ شهریور روز بزرگداشت ابوریحان بیرونی، به عنوان روز "مردم‌شناسی" نام‌گذاری شده است.
اتحادیه انجمن های علمی علوم سیاسی ایران
Photo
💠 ریشهٔ "مردم" در مردم‌شناسی

آدمی همواره به دنبال سرمنشاءها می‌گردد؛ گویی زنجیری بلند در دست دارد که دلش می‌خواهد بداند اولین حلقه‌اش به کجا وصل شده است.
به دنبال اولین‌ها می‌گردیم، به دنبال پیشینیان‌مان. گاه فکر می‌کنیم اولین بیمار چگونه درمان شد، موسیقی از کجا ظهور کرد، فرهنگ‌ها چطور شکل گرفتند، زبان چگونه پدید آمد و سوالات بسیاری از این قبیل؛ هرگاه دنبال آخرین حلقهٔ این زنجیره‌ها بودید، به سراغ مردم‌شناسی بروید ‌و قدم در دنیای بی‌انتهایش بگذارید‌. یک دست انسان‌شناسی در دست علم و دست دیگرش در دست دانش است؛ پس بپرسید تا پاسخ شما را بدهد.
در تقویم ایران روز ۱۳ شهریور ماه روز مردم‌شناسی نام‌گذاری شده است. "مردم‌شناسی" با نام ابوریحان بیرونی گره خورده و این میراث جاودان از همت او برمی‌خیزد.
مردم‌شناسی در تمام ادوار تاریخ می‌تواند دریچه‌ای به سوی فهم دین، فرهنگ، اعتقادات و عادات یک ملت و یک سرزمین باشد که برای سالیان سال مردمانی در آن زیسته‌اند و تاریخ و آیندهٔ یکدیگر را به ارث می‌برند.
شهید مطهری به راستی معتقد بودند که انسان از نظر محیط اجتماعی تنها تحت تاثیر زمان حال نیست و به گذشته وابسته است؛ گذشته، نطفه و هستهٔ آینده خواهد بود.
حال با این پرسش مواجه می‌شویم که چرا زادروز ابوریحان بیرونی روز مردم‌شناسی نام گرفت؟
ابوریحان بیرونی یکی از طلایه‌داران و بنیان‌گذاران این حوزه از علوم انسانی شناخته می‌شود که سابقهٔ دانش مردم‌شناسی به کوشش‌های او باز می‌گردد و می‌توان او را یکی از نخستین مردم‌شناسان جهان در علوم انسانی معرفی کرد.
بعدها اشخاصی مانند محمدعلی فروغی، غلامرضا رشید یاسمی، ویلیام‌ هاس آلمانی، مسعود کیهان، نصرالله فلسفی، علی‌هانیبال و کوهی کرمانی، کارگزاران، مشاوران علمی و کارشناسان آن بودند و برای توسعه این رشته تلاش کردند. نخستين طرح مؤسسه مردم‌‌شناسى ايران به کوشش جمعى از علاقه‌مندان و صاحب‌نظران در سال ۱۳۱۶ آماده شد و نخستين اقدام آن، تأسيس موزه بود که در سال ۱۳۳۷ ادارهٔ فرهنگ عامه در وزارت فرهنگ تشکيل شد و به همت جمعی از کارشناسان به تحقیق در روستاها و ايلات پرداخت.
مردمان، بنای توسعهٔ اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و تاب‌آوری یک ملت را در برابر بیگانگان فراهم خواهند ساخت و همین امر پاسخی خواهد بود به این سوال که هیتلر چگونه در آلمان سر برآورد، ژاپن چگونه خورشید تابان شد، انگلستان چگونه به دموکراسی رسید و ما چگونه به جایگاه امروزی رسیدیم و ایران شدیم.
در نتیجه، نمی‌توان لفظ مردم را صرفا یک لغت زبانی دانست؛ زیرا من و شما، ما شدیم و ما، مردم را خواهیم ساخت و این چرخه در اندر احوالات روزگارِ آدمیان، تداعی‌گر خون و اشکی خواهد بود که در باریکهٔ آزادی برای تجلی و دستیابی به آرزوهای دیرینه‌مان با رنج و محنتی سرشار متحمل شده‌ایم.

🖋مهلا فریدونی
دانشجوی کارشناسی ارشد روابط بین‌الملل دانشگاه علامه طباطبایی

رویداد نگار، کاری از معاونت فرهنگی-اجتماعی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران


همراه ما باشید با مروری بر تقویم مناسبتی ایران و جهان

جهت همکاری با کارگروه تولید محتوا به شناسه تلگرامی زیر مراجعه فرمایید:
@usips_admin
————————————
روابط عمومی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران

@usips_ir
🔵انجمن مطالعات منطقه‌ای شعبه کرمانشاه، انجمن علمی دانشجویی مطالعات منطقه‌ای و روابط بین الملل دانشگاه رازی و انجمن علمی دانشجویی علوم سیاسی دانشگاه گیلان با همکاری گروهی از انجمن های علمی علوم سیاسی دانشگاه‌های برتر کشور برگزار میکنند:

🟨موضوع نشست: پیامدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بر تحولات غرب اسیا

⬛️سخنرانان:

◼️دکتر رحمان حریری(مدیرگروه و عضو هیئت علمی علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه رازی کرمانشاه)

◼️دکتر سجاد بهرامی مقدم(عضو هیئت علمی علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه گیلان)

🕗زمان: جمعه 16شهریور ساعت 20

🌐مکان: دانشگاه رازی، بستر اسکای روم
لینک ورود:http://skyroom.online/ch/razi.ac.ir/room2

🔸ورود برای عموم رایگان و ازاد میباشد

♦️همراه با صدور گواهی معتبر برای شرکت کنندگان گرامی


📢کانال تلگرام انجمن علمی دانشجویی مطالعات منطقه‌ای و روابط بین‌الملل دانشگاه رازی: https://www.tgoop.com/IntlRelationsRS

📢کانال تلگرام انجمن علمی دانشجویی علوم سیاسی دانشگاه گیلان:https://www.tgoop.com/guilanpolitic
💢اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران برگزار می‌کند:


📍کارگاه اصول تشریفات و مذاکره سیاسی

👥مدرسین:

◽️دکتر مهدی آهویی
شنبه ۱۷ شهریورماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۷ الی ۱۹

◽️دکتر سید داوود آقایی
یکشنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۷ الی ۱۹

🔻به صورت مجازی از بستر گوگل میت اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران


⭕️جهت نام‌نویسی به شناسه‌ی تلگرامی زیر مراجعه فرمائید:
@usips_admin
——————————————————

روابط عمومی اتحادیه انجمن‌‌های علمی علوم سیاسی ایران
«بسم الله الرحمن الرحیم»

📍سوگندنامه علوم سیاسی ایران

🔺معاونت فرهنگی اجتماعی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران در دورهٔ هفتم اتحادیه تاسیس شد. در این دوره، ضرورت وجود سوگندنامه در رشته علوم سیاسی مورد توجه قرار گرفت و در نهایت، پیشنهاد تهیه و تنظیم آن در معاونت مذکور مطرح گردید.
متنی که شاهد آن هستید متشکل از ارزش‌ها، عقاید و ذخایر هویتی ایران‌زمین است که حاصل ساعت‌ها تلاش و همفکری دانشجویان علاقه‌مند، اساتید گرانقدر و مشاوران محترم اتحادیه است.
امید است که سوگندنامهٔ تهیه شده مورد عنایت جامعه علمی و‌ دانشگاهی علوم سیاسی ایران قرار گیرد و دانشجویان این رشته در جشن دانش‌آموختگی خود متن سوگندنامه را قرائت نمایند و در تمامی فعالیت‌های علمی و اجرایی خویش بدان پایبند باشند.
🔻اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران از تمامی بزرگوارانی که در تهیه و تدوین متن سوگندنامه همکاری داشتند، کمال تشکر و قدردانی را دارد.

————————————
روابط عمومی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران

@usips_ir
اتحادیه انجمن های علمی علوم سیاسی ایران
Photo
#رویدادنگار

با هم، رویداد‌های تقویم را می‌خوانیم.


۱۷ شهریور، سالروز قیام ۱۷ شهریور ۱۳۵۷

💠 علت وقوع
از آن‌جایی که هر عملی، عکس‌العملی را در پی خواهد داشت؛ هر رخدادی قطعا پیشینه‌ای را به خود اختصاص داده است.‌ رخداد ۱۷ شهریور ماه، ماحصل زیاده‌خواهی‌های افراطی‌ای قلمداد شده است؛ که خود عاملی بر  نمایان‌سازی توطئه‌های حکومت ذکر شده؛ در نتیجه مخالفت‌های عموم مردم را قسمت خود ساخته است.
به دنبال نارضایتی‌های به وجود آمده؛ همواره جرقه‌هایی نیاز بود تا منجر به اعتراضی عظیم در اکثر کلان‌شهرهای ایران شود: آتش‌سوزی سینما رکس آبادان در ۲۸ مرداد ماه ۱۳۵۷؛ رحلت مشکوک مصطفی خمینی فرزند امام؛ اعمال خلاف عفت جامعه (مانند: برگزاری جشن هنر شیراز در ماه رمضان).

💠 رخداد
اعتراضات ۱۷ شهریور ماه ۱۳۵۷ که منجر به جمعه خونین شد.
درست از زمانی که مردم نسبت به حکومت دچار شک و تردید شدند؛ در ۱۳ شهریور ماه بعد از نماز عید سعید فطر برای نشان دادن اعتراضات خود به خیابان‌ها آمدند و شعارهایی سر می‌دادند. در مقابل، حکومت برای جلوگیری از ادامه روند اعتراضات در شهرهای بزرگی همچون کرج، شیراز، قم، اصفهان، مشهد و... حکومت نظامی اعلام کرد.
در روز ۱۶ شهریور اعتراضات به بازار کشید و دکان‌ها را با تعطیلی مواجه ساخت.
در ۸ صبح روز ۱۷ شهریور ماه ۱۳۵۷ هنگامی که هزاران نفر در میدان ژاله تهران، گرد هم آمده‌ بودند‌ تا خواستار تغییر وضع موجود شوند؛ به گفته بسیاری از زمین و آسمان به آنها شلیک می‌شود‌.

💠 پیامد
نخستین و شاید موثرترین اعتراضی که پیروزی انقلاب را با خود به ارمغان آورد.
حادثه‌ی پیش آمده به قدری ناگوار بوده که اعتراضات از گوشه و کنار را به خود اختصاص داده است.
در داخل کشور، مرجع‌های تقلید دست به صدور اعلامیه‌ها علیه این جنایت سنگدلانه زدند.
در خارج از کشور، حادثه توسط جامعه جهانی محکوم شد.
حال می‌توان گفت، سرکوب  نه تنها مانعی در روند انقلاب ایجاد نکرد؛ بلکه به تحقق بخشیدن هر چه سریع‌تر آن نیز، کمک شایانی نمود.
از نمونه پیامدهای کلی ۱۷ شهریور ماه ۱۳۵۷: شکست اصلاحات لیبرالی مطرح شده؛ اراده سیاسی دولت روندی رو به افول را به خود گرفت؛ تزلزل جایگاه ارتش؛ در نهایت خروج محمدرضا شاه پهلوی از ایران را به دنبال داشت جرقه‌ای بود که پیروزی انقلاب اسلامی را تسهیل نمود.
اتحادیه انجمن های علمی علوم سیاسی ایران
#رویدادنگار با هم، رویداد‌های تقویم را می‌خوانیم. ۱۷ شهریور، سالروز قیام ۱۷ شهریور ۱۳۵۷ 💠 علت وقوع از آن‌جایی که هر عملی، عکس‌العملی را در پی خواهد داشت؛ هر رخدادی قطعا پیشینه‌ای را به خود اختصاص داده است.‌ رخداد ۱۷ شهریور ماه، ماحصل زیاده‌خواهی‌های افراطی‌ای…
💠 آغاز سرنگونی

چون‌ داد عادلان به جهان در بقا نکرد‌
  بیداد   ظالمان   شما‌‌   نیز‌   بگذرد*

همواره در طول دوران‌ها، افراد و حکومت‌هایی بوده‌اند؛ که با غرور و زیاده‌خواهی‌های غیرمتعارف خود، جامعه و مردم را با سختی‌های بسیاری مواجه ساخته‌اند و در نهایت پدیده‌ای تحت عنوان ظلم در آن جامعه متبلور شده است.
انسان، به عنوان آفریده‌ای که متناسب با ذات خود همواره از بدو هستی تا کنون به دنبال بی‌نهایت‌ها بوده است؛ با توجه به این موضوع، گاه کنترل رفتار خود را از دست داده و دچار غرور و زیاده‌خواهی‌هایی‌ می‌شود؛ که نه تنها خود، بلکه دیگران را با رفتارش آزرده خاطر می‌سازد.
به این طریق هنگامی که فردی، پادشاهی و فرمانروایی یک سرزمین را عهده‌دار می‌شود، اگر افسار خصلت و رفتار خویش را متوجه غرور سازد، ناخودآگاه بر دیگران ظلم‌ میکند؛ رفته رفته این رفتار ناخودآگاه به رفتاری آگاه بدل می‌شود.
این ظلم در ابتدا قدرتی را نصیب فرد حاکم می‌کند که قادر به انجام هر کاریست؛ اما رفته رفته رفتار ظالمانه و نارضایتی‌های دنباله‌ی آن، باعث طغیان مردم می‌شود، به تدریج آنقدر شمار طغیان‌ها زیاد خواهد شد، که حکومت در اجرای سیاست‌های خود به تزلزل رفته و گروه عظیمی از مردم بر آن چیره می‌شوند و آن را از بین می‌برند.
رویدادهای تاریخی این مسئله را ثابت نموده؛ حکومت و رژیمی که درگیر خود بزرگ‌بینی و غرور کاذب و زیاده‌خواهی شود قطعا قبر خود را با دستان خود کنده است و در نهایت خود، سبب از بین رفتن خود می‌شود.
رژیم پهلوی، در ابتدای کار خود سیاستی موافق با مردم در همه زمان‌ها را به کار گرفته بود و خود را هم‌رنگ با مردم معرفی کرد. اما با گذشت زمان  متناسب با زیاده‌خواهی‌های غرب، سياست ظالمانه‌تر را پیش گرفته و خواهان اجرای یکباره آن در فرهنگ ایرانی بود که در نتیجه نارضایتی مردم را برانگیخت.
نیمه دوم رژیم پهلوی که محمدرضا شاه با سياست آمریکا پیش می‌رفت؛ برنامه‌هایی را به اجرا در می‌آورد که در آینده، ایران را با مشکلات جدی‌تری مواجه می‌ساخت در این میان علمای دین با پی بردن به نتیجه این برنامه‌ها مردم را متوجه کردند. از آن پس رژیم نسبت به خواسته‌های مردم بی‌اعتنا‌تر شده و نارضایتی بیشتر و شک و تردید بیشتری را از خود در دل مردم انداخت.
وضعیت به گونه‌ای بود که هر حرکت اعتراضی مردم و علما منجربه سرکوب مردم و دستگیری علما می‌شد. در این زمان حکومت به نوعی ظالمانه و بدون توجه به مردم کارهایش را از روی غرور و زیاده‌خواهی‌های افراطی پیش می‌برد.
درست به همین خاطر بود که ماجرای اعتراضات شهریور ماه ۱۳۵۷ اتفاق افتاد و حکومت به جای پاسخ مناسب به معترضان دست به سرکوب شدید آنها زد.
به گفته بسیاری اگر رژیم پهلوی، در بحبوحه‌ی اعتراضات شهریور ماه درست عمل کرده بود قطعا سرنوشت بهتری را نصیب خود می‌کرد؛ و اینگونه سبب از بین رفتن خود نمی‌شد.


*بیت ذکر شده از سیف فرغانی.

🖋هاجر سرداری
دانشجوی کارشناسی علوم سیاسی دانشگاه شیراز

رویداد نگار، کاری از معاونت فرهنگی-اجتماعی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران


همراه ما باشید با مروری بر تقویم مناسبتی ایران و جهان

جهت همکاری با کارگروه تولید محتوا به شناسه تلگرامی زیر مراجعه فرمایید:
@usips_admin
————————————
روابط عمومی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران

@usips_ir
🖋 نشر ترنگ و انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه شیراز تقدیم می‌کنند :

📚 سلسله مسابقات خلاصه نویسی

📆 ثبت نام
از شنبه ۱۴۰۳/۰۶/۱۷ تا جمعه ۱۴۰۳/۰۶/۲۳
📆 خلاصه نویسی
از شنبه ۱۴۰۳/۰۶/۲۴ تا جمعه ۱۴۰۳/۰۷/۰۶

🎁 ارزش هدیه از ۲۰۰/۰۰۰ تومان به بالا خواهد بود .

🎀 هدیه به انتخاب شرکت کنندگان گرامی می باشد :
دریافت پول نقد 💵 یا کتاب 📚

📌 شرکت در مسابقه رایگان می باشد .

📘 قیمت کتاب با احترام : ۱۲۸/۰۰۰ تومان

👥️️ ثبت نام برای عموم آزاد است

📝 ارزش یابی مسابقه به ترتیب زیر است :

۱. خلاصه کتاب : ۲۰۰ امتیاز
۲. معرفی هر نفر : ۵ امتیاز ( با معرفی ۱۰ نفر به بالا به جای ۵ امتیاز ، ۷ امتیاز و با معرفی ۲۰ نفر به بالا به جای ۷ امتیاز ، ۱۰ امتیاز داده خواهد شد ) ۲۰۰ امتیاز
۳. تفسیر ( امتیاز ویژه ) : ۱۰۰ امتیاز


( در مورد جزئیات می توانید پیام دهید )

جهت شرکت و سفارش کتاب به آیدی زیر پیام دهید 👇🏻
@Torang_sell
🛜 https://www.tgoop.com/shzu_political_science
2024/09/21 11:50:37
Back to Top
HTML Embed Code: