Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
یلدا؛ آیین مهر و همدلی ایرانیان

یلدا فقط یک شب نیست؛ یک جشن است برای تمام لحظه‌های زندگی. شبی که یادمان می‌آورد حتی طولانی‌ترین شب‌ها هم با گرمای حضور عزیزان، کوتاه‌تر و دلنشین‌تر می‌شوند. شبی برای مرور خاطرات، شنیدن قصه‌های قدیمی و ساختن لبخندهایی که تا همیشه با ما بمانند.

انار، هندوانه، گرمای آتش و صدای خنده‌ها... همه چیز آماده است تا یلدای امسال به یادماندنی‌ترین شود. شما کدام خاطره‌ی یلدا را هرگز فراموش نمی‌کنید؟

@agarpub
ای اگبونو، یکی از چشمگیرترین تفاوت‌ها بین روش پدران کهن و فرزندانشان این است که مفهوم زمان برای این فرزندان همان مفهوم زمان برای مردمان سفید است. مردمان سفید از مدت‌ها قبل فرضشان بر این بود که زمان موجودیتی الهی دارد، یعنی که انسان می‌بایست به آن گردن نهد. مثلاً با دنبال کردن تیک تاکی تعیین‌شده، شما به محل مشخصی می‌رسید و مطمئن خواهید بود که فلان رویداد در زمان تعیین‌شده آغاز می‌شود. به نظر می‌رسد که آن‌ها می‌گویند: «برادران، بازوان الوهیت در میان ماست و قطعاً اراده‌ای در کار است که (مثلاً) رأس ساعت دوازده و چهل دقیقه فلان رویداد روی دهد، پس باید از این امر اطاعت کنیم.» اگر اتفاقی بیفتد مردمان سفید خود را مجبور می‌کنند که آن را به زمان نسبت دهند. «در این روز (مثلاً) بیستم جولای ۱۹۸۵، فلان و فلان اتفاق افتاد.» این در حالی است که زمان برای پدران همایونی ما، هم معنوی بود و هم انسانی. بخشی از آن که خارج از کنترل آن‌ها بود به وسیله‌ی همان نیرویی که جهان را به وجود آورده به نظم در‌می‌آمد. هروقت آن‌ها می‌خواستند شروع فصلی را تشخیص دهند یا سن یک روز را تقطیع کنند یا طول یک سال را اندازه بگیرند، به طبیعت نگاه می‌کردند ...

ارکستر اقلیت‌ها | چیگوزی اوبیوما | ترجمه‌ی لیلی فرهادپور | چاپ اول ۱۴۰۲، رقعی، شمیز، ۵۸۴ صفحه، ۵۵۰۰۰۰ تومان، #باکتاب.

@agarpub
حمام عمومی مکان زندگی است. زندگی، پرنبض و پرهیاهو در حمام جریان دارد. حمام در کنش اجتماعی آن زمان به‌مثابه‌ی مکانی در حوزه‌ی عمومی بود، با پتانسیل پاتوق شدن و فراهم آوردن امکان برقراری شکلی از ارتباط جمعی و خصوصی به‌طور توأمان. ساختارها و مناسبات مادی زندگی سنتی حمام را همچون مسجد و بازار و قهوه‌خانه به یکی از ارکان حیاتی زندگی روزمره، معاشرت افراد با یکدیگر و به یکی از ستون‌های اصلی آئین‌ها و رسوم زندگی اجتماعی بدل می‌کرد؛ رکنی که با فرهنگ پیوندی عمیق و درهم‌تنیده داشت. به همین سبب، افزون بر آداب و ترتیب‌های شست‌وشو، که از سوی همگان به جای آورده می‌شد، خود امر استحمام و آئین‌هایش ردپایی عمیق و گسترده و نقشی پررنگ در زبان و فرهنگ بر جای گذاشته است، در شعرها و ترانه‌ها و تصنیف‌ها و در ضرب‌المثل‌ها، قصه‌ها، متل‌ها و کنایات؛ چراکه مکانی به نام حمام و آئین‌های مربوط به استحمام، از امور پراهمیت زندگی فردی و اجتماعی به حساب می‌آمد و پیوندی جدایی‌ناپذیر و ناگسستنی با جریان جاری زندگی برقرار کرده بود، چه در امور فردی مثل شیوه‌های دوا و درمان سنتی، جادوجنبل و بخت‌گشایی، و چه در امور اجتماعی مثل رسم و رسوم ازدواج و زایمان.

سرگذشت اجتماعی خزینه در ایران | سولماز سپهری آزاد | چاپ اول ۱۴۰۲، رقعی، شمیز، ۱۲۷ صفحه، ۱۵۰۰۰۰ تومان، #باکتاب.

@agarpub
داریم از لانه‌ی زنبور، از دهان کفتارها خارج می‌شویم. سوار بر ماشین. من حتی دست و سرم را برایشان تکان می‌دهم که یعنی خداحافظ. همه‌ی ما تا آخرین لحظه منتظر یک فاجعه‌ایم. باور نمی‌کنیم سوار ماشین شده باشیم و صحیح و سالم از آن‌جا در حال خروج باشیم. بازوی در بالا می‌رود و ما بیرون می‌آییم. می‌گویم آقای سخی، تو را خدا پایت را بگذار روی گاز. ما از طالبان گریختیم. و بعد هر کدام صداهای حبس‌شده در دهانمان را رها می‌کنیم. ما آگاهانه و بدون داشتن مجوز خطر کرده‌ بودیم و حالا سلامت بیرون آمده بودیم و زمری سخی با آخرین سرعت در جاده‌های آفتاب‌گرفته‌ی پنجشیر می‌راند. ما می‌دانیم جایی در عمق کوه‌ها و دره‌های زیبا، مقاومت هنوز زنده است و از جوانان برومند افغانستانی کسانی هستند که با روزها پیاده‌روی خود را به مخفی‌ترین هسته‌های مقاومت می‌رسانند.

وقتی مجاهد خنديد | زهرا مشتاق | چاپ دوم ۱۴۰۲، شمیز، رقعی، ۲۱۶ صفحه، ۸۵۰۰۰ تومان، #باکتاب.

@agarpub
به خط عابر پیاده ابی رُد که رسیدم غریب آرام شدم. ترافیک نبود، شاید واقعاً راه را بسته بودند. ناگهان به فکرم رسید بار اولی که پا می‌گذاشتم روی خط عابر پیاده محبوبی داشتم و در ضمن نمی‌لنگیدم. نشستم روی دیواره‌ی بیرون استودیو. یادم آمد مردی که نزدیک بود زیرم بگیرد با حالت خاصی مویم را نوازش کرده بود، انگار به مجسمه دست می‌کشید، یا به چیزی که قلب در سینه ندارد. درباره‌ی این موضوع فکر می‌کردم که زنی آمد طرفم، سیگاری آتش‌نزده دستش بود و رو به من تکان‌تکانش می‌داد. پیراهنی آبی تنش بود. پرسید آتش دارم. موی بلوند کوتاهش آن‌قدر روشن بود که به نقره‌ای می‌زد. رنگ سبز چشمانش روشن‌ترین بود، مثل خرده‌شیشه‌ای که آب تا ساحل شسته، دست کردم توی جیبم و دنبال فندکم گشتم، فندک فلزی زیپو که همیشه همراهم بود، نسخه‌ی قدیمی و مقاوم در برابر باد و بدقواره‌ی فندکی که ارتش آمریکا در جنگ جهانی دوم و بعد در ویتنام استفاده کرد. زن دست من و فندک را باهم محکم چسبید و با کنجکاوی چشم تنگ کرد تا حرف‌های حک‌شده روی بدنه‌ی فندک را بخواند. توضیح دادم فندک مالِ آن روزهای پدرم بوده که عادت داشت هم‌زمان با حمامِ هر ماه یک بارش سیگاری هم دود کند. گفتم پدرم تازه مرده و من یک قوطی کبریت از خاکسترش را با خودم می‌برم آلمان شرقی تا در برلین شرقی کمونیست به خاک بسپارم. این‌ها را که می‌گفتم دستم می‌لرزید. خواهش کردم کمی پیشم بشیند. قبول کرد شانه‌به‌شانه روی لبه‌ی دیوار استودیو نشسته بودیم. صدای دم و بازدمش را می‌شنیدم. دود از سوراخ‌های بینی‌اش بیرون می‌زد، مثل اژدهای پشت کیمونوی جنیفر...

مردی که همه‌چیز را می‌دید | دبورا لوی | ترجمه‌ی نيلوفر صادقي | چاپ اول ۱۴۰۱، شمیز، رقعی، ۳۱۸ صفحه، ۱۷۰۰۰۰ تومان، #باکتاب.

@agarpub
جنبش سیاه یا به‌گفته‌ی کتاب حاضر مقاومت سیاه، تنها جنبش بیداری سیاهان آمریکا و اروپا نیست؛ بیداری سیاه جامعه‌ی سفیدپوستان و همه‌ی نسل‌های انسانی است در صحنه‌ی همه‌ی جغرافیایی سیاسی جهان. جنبش و مقاومت سیاه سفید را به «وضعیت» تاریخی و انسانی خودش آگاه‌تر کرده است. مسئله‌ی سیاه، مسئله‌ای نیست که به‌گفته‌ی داگلاس موری، صرفاً به تاریک‌ترین دوران تاریخ غرب متعلق باشد، بلکه در همه‌ی جوامع انسانی، در مرکز و پیرامون جهان سیاسی و اقتصادی و فرهنگی، میراث برده‌داری هنوز با ماست. چنان‌که کاترین هال توضیح داده است، راه بیدارگری و شوریدن علیه بنیادهای نژادپرستی و فاشیسم، این هولناک‌ترین دستاورد انسان مدرن، ادامه خواهد داشت. انسان‌گرایی و معرفت انسانی، چنان‌که ادوارد سعید گفته است، آخرین راه مقاومت ماست دربرابر تحریف تاریخ و وضع غیرانسانی و ناعادلانه‌ی جامعه‌ی انسانی...

کتاب حاضر از پایان‌نامه‌ای با عنوان «شکل‌گیری هویت آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار: فرهنگ اعتراض و مقاومت در اندیشه‌ی لوترکینگ و ملکم اکس» مایه گرفته است.

مقاومت سیاه | مهدی نوریان | چاپ اول ۱۴۰۲، شمیز، رقعی، ۱۳۶ صفحه، ۱۹۰۰۰۰ تومان، #پیشنهاد_کتاب

@agarpub
📚به مناسبت فعال‌شدنِ امکان خرید آنلاین، تمام کتاب‌های ما با ۲۰٪ تخفیف ویژه در دسترس شما هستند.

از هشتم تا شانزدهم دی ماه

همین حالا اقدام کنید.

سفارش آسان از طریق وب‌سایت:
www.agarpub.ir

@agarpub
📍 سرگذشت اجتماعی اشیا در ایران

سرگذشت اجتماعی تقویم در ایران


كتاب سرگذشت اجتماعی تقويم در ايران سرگذشت تقويم را در ايران از گذشته تا امروز شرح می‌دهد و نشان می‌دهد تقويم چطور همچون بستری برای رقابت ميان قدرت‌ها و مردم برای تأثيرگذاری بر تحولات بوده است.
تقويم‌ها از قديمی‌ترين ابزارهای زمانی هستند. مشخص كردن فصول، روزها و ماه‌ها، همواره برای زندگي بشر اهميت داشته است؛ از يک‌سو، زمان كاشت و برداشت را مشخص می‌کرده و از سوی ديگر، زمان جشن‌ها و آيين‌های مذهبی را يادآوری می‌كرده است.

سرگذشت اجتماعی توالت در ایران

كتاب سرگذشت اجتماعی توالت در ايران سرگذشت پرفرازونشيب توالت را در ايران از گذشته تا امروز شرح می‌دهد كه تأثيرش را می‌توان در شهرسازی و معماری، ادبيات، فرهنگ، هنر و… ديد.

سرگذشت اجتماعی لب‌آرایی در ایران

كتاب سرگذشت اجتماعی لب‌آرايی در ايران روند تاريخی شكل‌گيری رژلب‌های امروزی را در نسبت با اجتماع برای خوانندگان شرح می‌دهد.
از اولين آرايش زنان و مردان در تاريخ سال‌های زيادی گذشته، تا آن‌جا كه حتی شايد نتوان با قطعيت تاريخ مشخصی را نشان داد و گفت كه از اين تاريخ انسان‌ها شروع به رنگ كردن صورت و بدنشان كرده‌اند.

سرگذشت اجتماعی خزینه در ایران

كتاب سرگذشت اجتماعي خزينه در ايران روايت مقاومت‌های مردمی در مقابله با دوش و شكل‌گيری مطالبه‌ی‌ اجتماعی «خواست خزينه» است و توضيح می‌دهد كه «جنبش خزينه» چطور و در پی هم‌آيندی كدام نيروهاي اجتماعی شكل گرفت.
پيامد تغيير در ساختار حمام تنها تغييري ساده در آداب مأنوس شست‌وشو نبود، كه البته آن هم در جای خودش حائز اهميت است. حمام عمومی قرن‌ها بخشی مهم از زندگی روزمره و حيات اجتماعی مردم بوده است...

@agarpub
کاتالوگ-اگر-زمستان-1403-mdvn1a.pdf
6 MB
📍لیست کتاب‌های منتشرشده در نشر اگر

تا شانزدهم دی ماه می‌توانید این آثار را با بیست درصد تخفیف از وب‌سایت نشر اگر سفارش بدهید.

▶️ www.agarpub.ir

@agarpub
📍 مطالعات زنان: گام به گام تا شکستن مرزهای تبعیض و ساختن جامعه‌ای عادلانه‌تر

مطالعات زنان شاخه‌ای از علوم انسانی و اجتماعی است که به بررسی نقش، جایگاه، و تجربه‌های زنان در جوامع مختلف می‌پردازد. این حوزه با تحلیل تاریخی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، تلاش می‌کند نابرابری‌های جنسیتی را شناسایی و به چالش بکشد. اهمیت مطالعات زنان در آگاهی‌بخشی و ایجاد تغییرات مثبت در ساختارهای اجتماعی نهفته است. این رشته از طریق نقد سنت‌های تبعیض‌آمیز و ارائه راه‌حل‌های عملی، به ترویج عدالت جنسیتی کمک می‌کند. همچنین، با گسترش دیدگاه‌های میان‌رشته‌ای، فهم عمیق‌تری از هویت‌ها و روابط انسانی ارائه می‌دهد و به ایجاد جامعه‌ای عادلانه‌تر یاری می‌رساند.

مطالعات زنان در نشر اگر:

عصیان ریشه‌دار
شرقی غمگین
زنان در برابر فمینیسم

این آثار را می‌توانید تا شانزدهم دی با بیست درصد تخفیف از وب‌سایت نشر اگر سفارش بدهید.

@agarpub
📍 مجموعه‌ی «پدران بنیان‌گذار ایران جدید»

این مجموعه به زندگی، زمانه و آرا و اندیشه‌‌های آن نسل از رجال فکری-سیاسی ایران می‌پردازد که در گام اول نهضت مشروطه و نظام پارلمانی برآمده از آن و در گام دوم دولت متمرکز مدرن رضاشاهی را مستقیم و غیرمستقیم تغذیه‌ی فکری کردند و شالوده‌ی آن چیزی را ریختند که به طور کلی می‌توان و می‌باید آن را «ایران جدید» خواند. به عبارتی برای شناخت سرچشمه‌های فکری ایران جدید، اینکه نظم اجتماعی و سیاسی جدید در ایران در دو مقطع مشروطیت و در ادامه در پهلوی اول بر بنیان چه ایده‌ها و باورها و تصوراتی شکل گرفت، می‌بایست به بررسی همه‌جانبه و البته انتقادی میراث فکری و سیاسی آن پدران منورالفکر ایران جدید پرداخت.

این روشنفکران کسانی هستند که سنگ‌بنای تجددخواهی در ایران را بنا نهادند و این پروژه را پیش بردند و ایران مدرن را پایه گذاشتند. ویژگی روشنفکرانی که در مجموعه‌ی «پدران بنیان‌گذار ایران جدید»، به افکار سیاسی آنها و دستاوردهایشان پرداخته شده است، آنها فارغ از هر مرام و مشربی، پیشرفت ایران را می‌خواسته‌اند و برای آن می‌کوشیده‌اند. در مجموعه‌ی «پدران بنیان‌گذار ایران جدید» از میراث روشنفکرانی سخن رفته است که از عصر ناصرالدین‌شاه تا دوران مشروطه و نیز در ابتدای دوران پهلوی اول، در آوردن اندیشه‌ی سیاسی مدرن به ایران و مدرن‌سازی این کشور و پایه‌گذاری نهادهای مدرن در آن کوشیدند. رویکرد این مجموعه، از جمله کتاب «مشروطه‌خواه لیبرال: سیدحسن تقی‌زاده»، این است که دستاوردهای مثبت این روشنفکران که امروز نیز به کار می‌آید، معرفی و شناخته شود و نیز وجوه قابل نقد اندیشه‌ها و اقدامات آنان با نگاهی نقادانه مورد بررسی قرار گیرد.

پدران بنیان‌گذار ایران جدید: سید حسن تقی‌زاده، مشروطه‌خواه لیبرال | به‌کوشش فرهاد سلیمان‌نژاد
پدران بنیان‌گذار ایران جدید: میرزا فتحعلی آخوندزاده، طلایه‌دار مدرنیسم سیاسی در ایران | به‌کوشش فرهاد سلیمان‌نژاد

@agarpub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📍 مطالعات تاریخی

از مصدق تاریخی تا مصدق اسطوره‌ای (با نگاهی به آثار و اسناد کمتر دیده‌شده)
نویسنده در این کتاب سعی کرده‌ است توضیح دهد که مصدق در افکار عمومی یا در روان جمعیِ ایرانیان چگونه پدیدار شده و «مصدق تاریخی» در چه شرایطی و با چه فرایندی به «مصدق اسطوره‌ای» تبدیل شده است.

پاپ و موسولينی (تاريخ پنهان پاپ پيوس يازدهم و ظهور فاشيسم در اروپا)
این کتاب خواندنی که بر اساس هفت سال پژوهش در بایگانی واتیکان و فاشیست‌ها انجام شده است و شامل گزارش‌هایی از جاسوسان موسولینی است که در سطوح بالای کلیسا رخنه کرده بودند، درک خواننده را از نقش واتیکان در ایجاد فاشیسم در اروپا برای همیشه تغییر داد.

پدران بنیان‌گذار ایران جدید: سید حسن تقی‌زاده
اولین مجلد از مجموعه‌ی «پدران بنیانگذار ایران جدید» درباره‌ی سیدحسن تقی‌زاده است. او با این‌که در بین منورالفکران ایرانی اولین نبود، در سیاست عملی و نه در سیاست نظری، خصوصاً به‌واسطه‌ی جایگاه بی‌بدیلش در مجالس اول و دوم مشروطه، در تثبیت فرهنگ و حقوق سیاسی مدرن پیشتاز بود.

پدران بنیان‌گذار ایران جدید: میرزا فتحعلی آخوندزاده
این کتاب درباره‌ی حیات فکری و سیاسی میرزا فتحعلی آخوندزاده است. او افزون‌بر پیشتازی‌اش در نقد ادبی مدرن و هنر تئاتر در جهان اسلام، نه‌تنها ایران، خصوصاً به‌واسطه‌ی نظراتش درباره‌ی تجدد سیاسی نامور است.

شاهنشاهی جهان‌روا (تأملاتی درباره‌ی مناسبات دین و دولت در ایران پیش از اسلام)
این مجموعه بر آن است پرتویی بر مسئله‌ی بغرنج رابطه‌ی دین و دولت در ایران باستان افکنده شود تا از شناخت ناشی از آن سنجه‌ای برای واکاوی وضعیت امروز و البته بی‌شک راهنمایی برای آتیه‌ی نزدیک داشته باشیم.

مناقشه در خزر
«مناقشه در خزر» روایتگر حکایت‌هایی عمدتاً تلخ در خصوص روابط حقوقی ایران با همسایه/همسایگان شمالی درباره‌ی دریای خزر پیش و پس از انقلاب ۱۳۵۷ است. عمده‌ی گرفتاری‌های ایران ناشی از عدم وجود دیدگاه استراتژیک و ضعف دیپلماسی از دوره‌ی قاجار تا دوره‌ی حاضر بوده است.

@agarpub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
در همان هفته در پاودا مزدوران فاشیست به نوجوانان دستور دادند که نشان گروه جوانان کاتولیک را از سینه‌ی خود جدا کنند. یکی از جوانان از انجام دادن این کار سر باز زد. یکی از فاشیست‌ها لوله‌ی تفنگش را روی سر جوان قرار داد و دیگران نشان گروه را از لباسش جدا کردند. در شبی دیگر در ماه دسامبر، در نزدیکی ویچنزا، اتومبیلی بیرون دفتر مرکزی جوانان کاتولیک متوقف شد. هفت پیراهن مشکی از ماشــین پیاده شــدند که همگی تفنگ در دست داشتند. چهار نفر بیرون خانه ماندند و سه نفر از آنها سرزده وارد خانه شدند. مردان با حالتی تهدیدآمیز بیست جوان وحشت‌زده را که آنجا جمع شده بودند، گوشه‌ای جمع کردند و آنها را مجبور کردند که سکوت کنند. سپس تفنگ‌هایشان را به سمت دو کشیش که مسئول برگزاری جلسه بودند، نشانه گرفتند و آنها را مجبور به نوشیدن بطری‌های روغن کرچک کردند (...)

چنین خشونت‌هایی به‌صورت منظم در سال‌های بعد هم تکرار شد اما مطبوعات کاتولیک در یک اقدام مشترک از پذیرش سازماندهی‌شده‌ی این خشونت‌ها سر باز زدند و اعلام کردند: این حملات به عهده‌ی افراطی‌های منزوی خارج از کنترل موسولینی است. گروه‌های اقدام کاتولیک محلی ازجمله مهم‌ترین اهداف جوخه‌های فاشیستی بودند؛ این گروه‌ها توسـط پاپ پیوس دهم در سال ۱۹۰۵ تأسیس شـده بودند تــا چهارچوبی برای سازماندهی مردم عادی پیرو کاتولیک فراهم آورند.

پاپ و موسولينی (تاريخ پنهان پاپ پيوس يازدهم و ظهور فاشيسم در اروپا) | ديويد آي. كرتزر | ترجمه‌ی محمود قلی‌پور | چاپ دوم ۱۴۰۰، شمیز، رقعی، ۵۹۹ صفحه، ۳۳۰۰۰۰ تومان، #باکتاب.

@agarpub
در سنجش رابطه‌ی قدرت و تقویم می‌توان گفت که تقویم همواره در ایران با قدرت سیاسی و حاکمیت رابطه داشته است، اما نوع این رابطه و میزان اثرگذاری قدرت در تقویم در هر دوران متفاوت بوده است. در دوران پیش از حکومت پهلوی، همواره منجمان در خدمت شاهان و شاهزادگان و اشراف بوده‌اند، اما این خدمت از جهت تعیین سعد و نحس امور برای کمک به تصمیم‌گیری‌هایشان بوده است. پادشاهان، به ویژه از دوران ناصرالدین‌شاه به بعد، در تعیین منجم مسئول انتشار تقویم نیز مداخله می‌کردند تا از تشتت در انتشار تقویم‌های گوناگون با استخراج‌های نجومی متفاوت جلوگیری کنند. این کار از دوران پهلوی به‌تدریج به یک کمیسیون سپرده شد که در خصوص مسائل نجومی تقویم تصمیم می‌گرفت و منجم مسئول انتشار تقویم رسمی را مشخص می‌کرد. در دوران قاجار تمایل همزمان مردم و قدرت به اختیارات تقویم بود. زمانی که ناصرالدین‌شاه تصمیم گرفت انتشار اختیارات را در تقویم ممنوع کند، با مقاومت شدید مردم مواجه شد، به صورتی که اقبال مردم منجمان را وادار کرد پس از یک سال، مجدداً سعد و نحس روزها را وارد تقویم کنند.

سرگذشت اجتماعی تقویم در ایران | زهره سروش‌فر | چاپ اول ۱۴۰۲، شمیز، رقعی، ۱۳۹ صفحه، ۱۵۰۰۰۰ تومان، #باکتاب.

@agarpub
📍 نسلِ دیجیتالِ «اگر»

هر آنچه می‌خواستید درباره‌ی الگوهای رفتاری زمانه‌ی نو بدانید و از پرسیدن آن خجالت می‌کشیدید ...

آداب دیجیتال
در این کتاب با ویکتوریا تُرک، ژورنالیست فناوری و بانویی که به مدت طولانی در اینترنت رنج دیده است، همراه شوید تا یک راهنمای ضروری برای «دنیای قشنگ نو» در الگوهای رفتاری زمانه‌ی نو باشد.

بازی‌آفرینی در گردشگری (طراحی تجربه‌های به‌یادماندنی)
این کتاب با محوریت گردشگری و طراحی تجربه‌هایی جذاب و ناب در سفر است؛ تجربه‌هایی که به‌خودی‌خود و فارغ از جذابیت‌های توریستی دیگر بتوانند گردشگران را راهی هتل، منطقه، شهر یا کشوری خاص کنند.

کودکان و خانواده‌‌ها در عصر دیجیتال
اين كتاب به جای اين‌كه نگاه تحليلی خود را به فناوری يا كودک معطوف كند، پويايی متقابل آن‌ها را همراه با تعاملات در حال ظهور ميان والدين، معلمان، خواهرها و برادرها، و دوستان با رسانه‌های ديجيتال بررسی می‌كند.

مدیریت کلاس در عصر دیجیتال
این کتاب یکی از نیازهای پایه‌ای معلمان و خانواده‌هاست که توضیح می‌دهد معلمان مجهز به فناوری، چگونه می‌توانند با ابزارهای قدرتمند همکاری، خلاقیت و ارتباطات را بیشتر و آموزش را مفیدتر کنند.

مادران رسانه‌ای، پدران دیجیتال
یلدا اولز که پیش‌تر به عنوان فیلمنامه‌نویس شهرت داشت، اکنون یکی از مهم‌ترین پژوهشگران حوزه‌ی دنیای دیجیتال کودکان است و نتایج تحقیقات او در مجلات پر مخاطب تایم، نیویورک تایمز و همچنین نشریات علمی منتشر می‌شود. کتاب حاضر یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های این نویسنده و پژوهشگر است.

@agarpub
2025/01/10 13:03:59

❌Photos not found?❌Click here to update cache.


Back to Top
HTML Embed Code: