Telegram Web
«سلام استاد گرامی، از شما دعوت می شود در گردهمایی بزرگ اساتید کشور با حضور دکتر ... شرکت فرمائید.
زمان: چهارشنبه 30 خردادماه، ساعت 8 الی 10 صبح. آدرس: خیابان انقلاب، دانشگاه تهران، تالار علامه امینی.
لغو11»
این پیام ۲ روز پیاپی برای من آمده است. چه کسانی به شماره اساتید دسترسی دارند و با چه اجازه‌ای شماره ما در اختیار ستادهای انتخاباتی قرار می گیرد؟ آیا این اطلاعات به هر کاندیدایی که شماره تلفن اقشار مختلف را بخواهد داده می شود؟

#انتخابات

@alirabiei_ir
لَّا يُحِبُّ اللَّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلَّا مَن ظُلِمَ ۚ وَكَانَ اللَّهُ سَمِيعًا عَلِيمًا

سوره نساء آیه ۱۴۸

خدا بلند كردن صدا را به بدگويى دوست ندارد، مگر از آن كس كه به او ستمى شده باشد، و خدا شنوا و داناست.

#برای_ایران
#پزشکیان
#محمد_فاضلی

@alirabiei_ir
من رفتنی‌ام، ایران تو بمان

محمد فاضلی

من دو بار به ناحق از دانشگاه اخراج شدم (۱۳۹۰ و ۱۴۰۰) و همکارانم در هر دو دانشگاه شاهدان این رفتار ناحق هستند. بار اول حتی شکایت نکردم و دم برنیاوردم. بار دوم هم کلامی درباره آن در عرصه عمومی نگفتم، تا آن‌‌جا که می‌توانستم آن‌را پنهان کردم و هیچ نقشی در رسانه‌ای شدن آن نداشتم. فقط در مهرماه ۱۴۰۰ به وزارت علوم شکایت کردم که تا امروز به آن رسیدگی نشده است. اما هیچ کدام از این‌ها مهم نیستند و تلویحاً و با صراحت بارها گفته‌ام که حتی اگر امروز بگویند به دانشگاه برگرد، بازنمی‌گردم. به هیچ شغل دولتی بازنمی‌گردم. هیچ اهمیتی هم ندارد.

من همکاری با دکتر مسعود #پزشکیان را آگاهانه #برای_ایران انتخاب کردم. سخنانش را شنیدم، از دوستان درباره شخصیت و کارش پرسیدم، ده‌ها نفر تماس گرفتند و از من خواستند به ستاد ایشان کمک کنم. من اطمینان پیدا کردم که مسعود پزشکیان بهترین گزینه موجود است، صداقت دارد، ساختار مجلس و دولت و نظام حکمرانی را می‌فهمد، کلامی دروغ نمی‌گوید، و یکی از بزرگ‌ترین دردهای این کشور یعنی عدم توافق میان نخبگان و نزاع دائمی میان آن‌ها و در نتیجه عقب‌ماندگی کشور را می‌فهمد و برای درمان آن منش و روش دارد.

من آمده بودم به دور از هیاهو، در زمانه‌ای که دعوت به عدم مشارکت، تحسین و لایک بیشتری دارد، از ضرورت مشارکت و قرار دادن کشور در مسیر «عقلانیت بهبود تدریجی اما مستمر» بدون تندروی بگویم. و اتفاق دیشب در تلویزیون هیچ تغییری در این باورم ایجاد نکرده است. من در آن صحنه نه شخص محمد فاضلی، بلکه مشاور نامزدی بودم که می‌خواهد «عقلانیت اصلاح‌جوی میانه‌رو، توافق‌ساز و تدریجی‌گرا» را نمایندگی کند.

اما #شهاب_اسفندیاری که اهمیت یک امر ملی را درک نمی‌کند، تلویزیون کشور را در مهم‌ترین رخداد سیاسی جاری آن، به صحنه کینه‌توزی شخصی، بالا آوردن پرونده‌ای شخصی که من خود سه سال است از آن دم نزده‌ام، و صحنه‌آرایی برای تحقیر شخص من تبدیل کرد. بدتر آن‌که از لحن حرف زدن، تا زمان پرسیدن سؤال تا اقدام برای قطع میکروفون، همه طراحی شده بود تا #محمد_فاضلی را تحقیر و حضور انتخاباتی دکتر #پزشکیان را تضعیف کنند.

آن‌چه مرا به هم ریخت، جز مشاهده یک صحنه کاملاً آماده شده در همه ابعاد برای تبدیل کردن یک امر ملی، امری حیاتی برای ایران، به صحنه کینه‌توزی شخصی بود. هیچ دلیلی وجود نداشت که در برنامه‌ای در این سطح به زندگی شخصی کسی وارد شوند که در آن برنامه مشاور نامزد ریاست جمهوری است نه شخص محمد فاضلی. با این‌حال، از بینندگانی که از این رخداد ناراحت شدند، عذرخواهی می‌کنم.

سخن آخر

پرتاب میکروفون رفتاری از سر عصبانیت شدید در آن لحظه بود. هیچ معنایی جز اعتراض به آنچه شرح دادم، نداشت.

من عمیقاً به شجاعت، صداقت و از خودگذشتگی مسعود پزشکیان احترام می‌گذارم که با از خود گذشتگی برای کار کردن در مملکتی پا به میدان گذاشته است که در رسانه ملی آن می‌توانند «امر ملی انتخابات» را به صحنه کینه‌توزی شخصی بدل کنند.

من همه عمر برای ایران زندگی کرده‌ام، به ایران و مسائلش اندیشیده‌ام، و بقیه عمر را هم همین گونه خواهم زیست. ورودم به هیچ عرصه‌ای از سیاست برای منفعت شخصی نبوده و نیست. اکنون نیز بر همان راه و روشم.

از صمیم قلب به دکتر مسعود پزشکیان احترام می‌گذارم و امیدوارم آن‌چه گذشت ایشان را در پیمودن راهی که انتخاب کرده‌اند استوارتر سازد؛ ایمانش به سیاست اخلاقی و رفع تبعیض بیشتر شود.

در چند جلسه‌ای که با مسعود پزشکیان داشتم، او را مجذوب اخلاق و راستی یافتم؛ سخنش درباره مردم حقیقی است؛ مثل مردم زیسته است؛ تبعیض را درک کرده؛ صداقت و دیانت رحمانی را در خود نهادینه کرده؛ و باوری عمیق به علم و تخصص دارد. به قیمت چند رأی بیشتر هم حاضر به دادن وعده‌های دروغین نیست.

ما با انتخاب او هم ده‌ها مشکل عظیم پیش رو داریم، و بهبودهای بزرگ در زندگی ما ایرانیان به آسانی به دست نخواهد آمد؛ اما در منش و روش و اخلاق و کردار مسعود پزشکیان، و بدنه اجتماعی اثرگذاری که او را پشتیبانی می‌کند، ظرفیت‌های ایجاد بهبود وجود دارد.

من با عزمی جزم‌تر به مسعود #پزشکیان رأی می‌دهم و هیچ انتظار شخصی از او ندارم، بالاخص انتظار برای پیگیری کردن آن‌چه در آن برنامه گذشت.

شما هم بیایید راه «عقلانیت بهبود تدریجی اما مستمر» را انتخاب کنیم.

من رفتنی‌ام، ما رفتنی هستیم، ایران تو بمان.


@alirabiei_ir
🔻 نامه به رئیس جمهور فقید

✍️علی ربیعی

«قسمت اول»

مدتهاست اخراج اساتید دانشگاه در منظر افکار عمومی مورد بحث و گفتگو است و به شکلی ناباورانه، چشم در چشم ملت و همچنین اخراجی‌ها این موضوع انکار می‌شود. در جلسه نشست رییس‌جمهور فقید با سران احزاب و فعالان سیاسی در تاریخ ۱۲ دی ۱۴۰۲، نکاتی در مورد روند اخراج استادان و فضای دانشگاهی مطرح کردم.

چند روز بعد، از دفتر زنده‌یاد مرحوم رئیسی با من تماس گرفتند و از قول ایشان خواستار لیست اسامی اخراجی‌ها و جزییات مطالب مطرح شده از سوی من در جلسه شدند، نامه ذیل برای ایشان تهیه و ارسال شد. هرچند به رغم ارجاع به وزارتخانه‌های علوم و بهداشت، اقدام خاصی صورت نگرفت و  نتیجه‌ای نیز حاصل نشد؛ اما این سنت نیکو و اخلاق حسنه پیگیری رئیس جمهور فقید قابل تقدیر است. آن‌گونه که من شنیده‌ام حلقه‌های خاصی در این تصمیم‌گیری‌ها نقش داشته که سیاست اخراج به شیوه‌های مختلف و جایگزینی افرادی با گرایش‌های مدنظر را در راستای خالص‌سازی دنبال می‌کنند. ورود این‌گونه افراد و جایگاه نشناختن برای شایستگان یکی از مقاومت‌ها و جدال‌های اعضای گروه‌های علمی در این سالهاست.در این دوره انجمن‌های علمی سخت‌ترین دوران خود را می‌گذرانند و نه تنها هیچ کمکی مالی به آنها نمی‌شود بلکه در معرض محدودیت‌های بسیار قرار دارند. به عنوان مثال در حدود پنج ماه قبل برای انتخاب دو نماینده انجمن‌های علمی در شورای عتف به رغم اعتراض اعضا، به بهانه سرعت در اعلام، انتخابات به طور الکترونیکی برگزار شد و تا به امروز از اعلام اسامی دو نماینده منتخب خبری نیست).

  لازم به یادآوری است بعد از ارسال این نامه نیز تعدادی دیگر به این لیست افزوده شدند و ممکن است تغییراتی در وضعیت برخی دیگر صورت گرفته باشد.

در لیست پیوست این نامه، به وضعیت اساتید اخراج شده به تفکیک  دانشگاه‌ها تا آن تاریخ به نام و رشته و شیوه محرومیت از تدریس، اشاره شده است. این نامه حاوی اسامی ۱۵۸ استاد اخراجی و َشصت استاد بازنشسته زودتر از موعد در دانشگاه پیام‌نور  است.

در دانشگاه آزاد نیز ده سال از بازه تدریس کاسته و سن بازنشستگی اساتید و دانشیاران کاهش داده شده است. بدین ترتیب اساتید موردنظر  از تدریس در دانشگاه‌ها و دانشجویان از وجود این اساتید محروم شده‌اند.

به نام خدا
حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای رییسی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

با سلام و احترام؛ پیرو تماس دفتر جنابعالی، به پیوست لیست اولیه اسامی اساتیدی که به انحای مختلف از خدمت در دانشگاه محروم شده‌اند و اینجانب تا کنون موفق به جمع آوری اسامی آنها شده است، جهت استحضار ایفاد می گردد، شایان ذکر است که:

۱ - این محرومیت‌ها در قالب‌های گوناگون از جمله عدم تبدیل وضعیت، عدم تمدید قرارداد، اخراج مستقیم، بازنشستگی اجباری (با استفاده از تبصره در اختیار وزیر)، عدم ارتقا (به رغم داشتن صلاحیت) و .... صورت پذیرفته است.لازم به یادآوری است که اعمال این موارد نه به عنوان قاعده کلی، بلکه صرفا در خصوص اساتیدی اعمال شده است که صرفا از موضع علمی و تخصصی، انتقاد های دلسوزانه ای مطرح می‌کردند. بنابراین تعداد زیادی اخراج، تعدادی بازنشسته اجباری، برخی ممنوع التدریس، برخی عدم تبدیل وضعیت و برخی نیز که سالیان دراز استاد مدعو بوده اند، دیگر دعوت به تدریس نشده‌اند. ممکن است تعداد اندکی از افراد فوق مجددا با تضمین کتبی به کار برگشته باشند اما اقدام اولیه آثار منفی خود را گذاشته است.

۲ - اعمال محدودیت‌‌های متعدد از سوی وزات علوم و دانشگاه‌ها در خصوص انجمن‌های علمی صورت می‌گیرد. به عنوان مثال، به انجمن جامعه‌شناسی و انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات -بنده به عنوان عضو در هر دو انجمن کاملا از شرایط مطلع هستم- اجازه برگزاری هیچ جلسه و حتی انتخابات در محیط دانشگاه داده نشده است یا به اتحادیه انجمن های علوم اجتماعی (متشکل از ۱۶ انجمن علمی) که بر اساس مجوز وزارت علوم، انتخابات هیات مدیره آن برگزار شده و من هم عضو منتخب هیات مدیره هستم با گذشت بیش از دو سال و به رغم نامه‌نگاری با وزیر محترم علوم هیچ پاسخی داده نشده است.

۳-  در فرآیند جذب هیات علمی و نیز انتخاب مدیران گروهها، به نظر اعضای هیات علمی توجهی نمی شود و موارد متعددی از عدم تایید مدیران انتخاب شده توسط اعضای گروه وجود دارد که با مداخله مستقیم و ایجاد چالش، حکم برای فرد دیگری صادر شده است و یا منتخبان اعضای علمی برای هیات ممیزه دانشگاه ها حذف شده اند.
@alirabiei_ir
🔻 نامه به رئیس جمهور فقید

✍️علی ربیعی

«قسمت دوم»

۴- شیوه اعلام رئیس محترم دانشگاه آزاد مبنی بر «اخراج ۱۸ هزار استاد دعوت شده و جایگزین آن با دانشجویان دکترای انقلابی» هم بر ابهام این فضا افزود. حتما در اخبار ملاحظه فرموده‌اید که «نوید برزنجه» دکترای فلسفه هنر دانشگاه آزاد پرند و اهل سنندج، در پی اخراج خود متاسفانه اقدام به خودکشی نمود.
متاسفانه سلایق شخصی نیز در دانشگاه ها مزید بر علت شده است.

در مجموع اتفاقاتی از این دست، سبب پدید آمدن فضای منفی در دانشگاه‌ها و در میان اساتید و دانشجویان شده و حاشیه‌هایی ایجاد کرده است که به کارکرد دانشگاه ها و انجمن های علمی لطمه زده است.

۵ _ مساله مهم دیگر موج مهاجرت افزایشی در میان اساتید و دانشگاهیان است. فضای دلسرد کننده‌ای که از موارد فوق ، و دیگر عوامل ناامیدی و عدم اطمینان به آینده در میان نخبگان و دانشگاهیان ایجاد شده است، منجر به شکل‌گیری سطح وسیعی از تمایل به مهاجرت و انتخاب دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی غربی برای اقامت و اشتغال در میان دانشگاهیان گردیده است که این پدیده موجب کاهش سرمایه انسانی کشور خواهد شد.

۶_ علاوه بر مطالب گفته شده فوق، وضعیت اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی هم شایسته توجه ویژه است.گزارش‌های دریافتی حکایت از عدم تمایل پزشکان جوان به ادامه تحصیلات تخصصی دارد. رشته‌هایی نظیر رادیولوژی، جراحی قلب، داخلی، اطفال و حتی جراحی عروق در دوره های اخیر بدون داوطلب مانده‌اند. این امر به همراه موج بازنشسته کردن اجباری اساتید و موج مهاجرت‌ها، افق تربیت نیروهای متخصص در آینده را بسیار تیره و تار می‌سازد.

به عنوان جمع‌بندی مطالب یادشده؛ معتقدم مدیریت مسایل دانشگاه نیازمند سیاست‌های معطوف به آرامش و ارتقاء اعتماد و گسترش سرمایه اجتماعی و به رسمیت شناختن تفاوت ها و جلب مشارکت در بین اعضای هیات علمی و توجه به شأن و جایگاه اجتماعی و همچنین معیشت دانشگاهیان و مشارکت هرچه بیشتر نخبگان در تصمیمات ملی است.

با آرزوی سلامتی و توفیق شما در خدمت به مردم

علی ربیعی

@alirabiei_ir
در حال مشاهده مناظره سوم هستم.
با خود می‌اندیشم این‌گونه است که اخلاق و بی‌اخلاقی از سمت نخبگان سیاسی، جامعه را متاثر می‌کند!

ایران امروز به اخلاق، آرامش و باهم‌بودگی نیاز دارد.

کشورمان بیش از همه از بی‌اخلاقی، تقسیم هر روزه آدم‌ها، انگ زدن‌ها، وعده‌های بی‌مبنا و جاخالی دادن از مسئولیت آسیب دیده است.

دولت پزشکیان، دولت اخلاق خواهد بود.

#برای_ایران
#پزشکیان
#بازگشت_زندگی
#بازگشت_به_اخلاق
#مناظره_انتخابات

@alirabiei_ir
دو رویکرد در مواجهه با فرهنگ وجود دارد: اولی مهندسی فرهنگ با نگاهی ساخت و سازی مثل پول دادن و بتن ریختن، و رویکرد دوم پرورشی و رشد فرهنگ از بطن جامعه.

در حوزه فرهنگ؛ آزادی اندیشه ، تکثرگرایی ، مدارا و گفتگو در بطن جامعه موجب پویایی است.

در مناظره امشب پزشکیان بر عدم اجبار و تحمیل در حوزه فرهنگ تاکید کرد و به درستی گفت نباید اهل فرهنگ و هنر ممنوع الخروج یا مجبور به خروج شوند.

پزشکیان تاکید بر دولت فرهنگی در مقابل فرهنگ دولتی دارد.


#برای_ایران
#پزشکیان
#فرهنگ
#بازگشت_زندگی

@alirabiei_ir
امشب چهار نفر با انکار آثار زیان‌بار یکدست‌سازی، سعی در یک القای همدستانه داشتند.

دولت پزشکیان، دولت اول او خواهد بود و به جای یکدست‌سازی، با هم بودن و انسجام را دنبال خواهد کرد.

در تداوم شما نه تنها توسعه‌ای حاصل نمی‌شود بلکه بقایی با زجر بیشتر و جامعه ای ضعیف‌تر پدید می‌آید.

قهر مردم در انتخابات گذشته گواه این مساله است.

#پزشکیان
#برای_ایران
#بازگشت_زندگی
از روز اول شناسایی کرونا تا آخرین روزهای مسئولیتم در تمام جلسات بودم.
یادم نمی‌رود همه دوگانگی‌هایی که ساختید. از یاد نمی‌برم گفتید انتخابات است، اعلام نکنید. دوگانه واکسن داخلی و خارجی را شما ساختید. امروز که همه در مسئولیت هستید، چگونه چشم در چشم ملت امضاهایتان را انکار می‌کنید. آن روز هم گفتم و درست هم گفتم که همبسته تحریم و FATF مانع همه مبادلات از جمله واکسن است.
در ضمن حدود صد و بیست میلیون دز سفارش شده بود. کرونا در جهان فروکش کرده بود و مازاد واکسن کرونا در دسترس بود. حتی پایتان را برای گل زدن دراز نکردید. داستان واکسن و کرونا، دوگانه‌سازان را خواهم نوشت.

تا نشان سم اسبان گم کنند
ترکمانا نعل را وارونه زن

#پزشکیان
#برای_ایران
#بازگشت_زندگی
#واکسن #کرونا

@alirabiei_ir
آخرین نظرسنجی‌ها حاکی از رشد خیره‌کننده تمایل رای به پزشکیان است.

رقیب پزشکیان، این چهار نفر نیستند! رقیب پزشکیان، ناامیدی از نتایج مشارکت است که آن هم برآمده از کارشکنی‌ها در گذشته و در مقابله با رای مردم و همچنین عملکرد جریان یک‌دست‌شده سالهای اخیر می‌باشد.

مردم؛ با مشارکت شما، امید #برای_زندگی و برای احیای ایران ایجاد خواهد شد.

هر فرد، یک رسانه برای امیدبخشی و تشویق به مشارکت

#پزشکیان
#برای_ایران
#بازگشت_زندگی

@alirabiei_ir
🔻پزشکیان: چه کار خواهم کرد؟
و چه کار نخواهم کرد؟


🔹 پرسش این است که در اولین گام چه خواهم کرد؟ اگر از مردم بپرسیم که چه مشکلی را باید رئیس‌جمهور حل کند اکثریت قاطع مردم به  مسائل اقتصادی چون تورم، عدم تناسب دخل و خرج، بیکاری، بی‌ثباتی سیاست‌ها، وضعیت بانک‌ها، مالیات‌های غیر قابل توجیه، و ... اشاره  می‌کنند. در مرحله بعد مسائل سیاست خارجی و ارتباط با جهان و موضوعات اجتماعی و فرهنگی اشاره خواهند کرد.

🔹 اما مردم شریف ایران، اگر از من بپرسید مهم‌ترین کاری که رئیس‌جمهور باید انجام دهد چیست، می‌گویم مهم‌ترین کار رئیس‌جمهور پاسخ دادن به این سؤال است که چرا این مسأله‌ها حل نمی‌شوند. وجود مسأله در همه جوامع طبیعی است، آن‌چه طبیعی نیست حل نشدن مسأله‌ها و باقی ماندن آن‌ها برای مدت طولانی است. من به شما می‌گویم چرا این مسأله‌ها حل نشده و با ادامه وضع موجود، نیز حل نمی‌شوند.

🔹 اول، شکاف‌های عمیق داخل ساختار سیاسی، و نیز شکاف میان مردم و دولت. این‌ها مهم‌ترین موانع تصمیم‌گیری است. مصالح مردم قربانی درک‌های متفاوت از منافع ملی شده است. در ضمن، شکاف بین مردم و دولت باعث ترس از تصمیم‌گیری‌های مهم و عدم اطمینان به حمایت مردم از این تصمیمات شده است. با این سطح از نزاع درون حکومت و شکاف بین مردم و دولت نمی‌شود برای ایران کار مهمی کرد. با این نزاع‌ها و شکاف‌ها نمی‌شود برای تورم، نظام چندنرخی ارز، قیمت‌گذاری حامل‌های انرژی، مسأله آب، و تحریم‌ها راه‌حل پیدا کرد.

🔹 بهترین راه‌حل‌های کارشناسانه در میان نزاع‌های سیاسی و شکاف‌ مردم و حکومت، بی‌اثر می‌شوند و خود به موضوعی برای منازعه و شکاف بیشتر تبدیل می‌شوند. همان گونه که در گذشته موضوعی ملی نظیر برجام به موضوع نزاع سیاسی و شکاف اجتماعی بدل شد. من می‌خواهم الگویی از سیاست‌ورزی و اخلاق سیاسی معطوف به توافق‌سازی را سرلوحه کار قرار دهم و از شدت منازعات سیاسی و شکاف دولت و مردم کم کنم.

🔹 دوم، ارجاع به امر کارشناسی وظیفه من است. هیچگاه نمی‌پذیرم برای کسب رای در اینجا و در حضور ملت ایران وعده‌های غیرکارشناسی و پوچ دهم. امر کارشناسی همراه با شفافیت و پاسخگویی راهبرد من است. من به‌کارگیری دیگران را بر اساس شایستگی‌های کارشناسی انجام خواهم داد.

🔹 سوم؛ من از رویکرد زورمدارانه و تحقیر و توهین، می‌پرهیزم. این شیوه زندگی من است. من ارزش‌های دینی و اجتماعی خودم را دارم ولی معتقدم در هیچ زمینه‌ای نمی‌توان دیگران را نادیده گرفت و تحقیر کرد یا توهین نمود. شما در چندین جلسه‌ای که در خدمتتان بودم اخلاق مرا دیدید. مطمئن باشید که به این راه و روش خود پایبند هستم. مردم ایران فهیم هستند و اخلاق‌مداری را ضرورت سیاست‌ورزی می‌دانند و نه نمایشی بی‌فایده. من در برخورد با رقبا، مواجهه با کارشناسان، و در زندگی با مردم اصول اخلاقی را همواره رعایت کرده و خواهم کرد. من نقدپذیری و تن دادن به آزادی بیان را لازمه دولت شفاف، پاسخ‌گو و به دور از فساد می‌دانم.

🔹 من وعده‌های بی‌پشتوانه نمی‌دهم چون برای مردم احترام قایل هستم و ممکن نیست که برای کسب رأی یا خوشایند صاحبان قدرت و ثروت، مردم را فریب دهم. من دروغ نخواهم گفت. اگر موفق نشوم، عذرخواهی خواهم کرد. اطمینان دارم فقط با اتکای بر راست‌گویی خودم و همه ارکان دولت، اعتماد شما را جلب می‌کنم و این سرمایه عظیم ما در مسیر ساختن ایران خواهد شد.

🔹 من در عمر خودم و خانواده‌ام از رانت‌ها بهره نبرده‌ام. به شما قول می‌دهم گزارشی درباره انواع رانت‌های غیرمولدی که در کشور توزیع می‌شود و جز فساد و نابرابری و بی‌اعتمادی تولید نمی‌کنند به مردم ارائه کنم.

🔹 من به آزادی رسانه‌ها و شفافیت باور دارم.

🔹 من معتقد به توسعه هستم و بقای کشور و سعادت مردم را در گرو کارامدی دولت و توسعه می‌دانم.

🔹 من به رعایت حقوق شهروندی مردم باور دارم. من رئیس‌جمهوری شنونده و پاسخ‌گو خواهم بود نه سخن‌گو و ناشنوا. دولت من، دولت شنیدن صدای مردم خواهد بود.

🔹 تکرار می‌کنم. من دروغ نخواهم گفت. این بزرگترین رذیلت اخلاقی و ویروسی کُشنده است که مثل اپیدمی به جان سیاست‌ ایران افتاده است.


🔹 من از همه کسانی که با افتخار برای سربلندی و آبادی ایران رای می‌دهند تشکر می‌کنم و اطمینان دارم دوره جدیدی را در ایران شاهد باشیم.

@alirabiei_ir
دارم مناظرات را می‌بینم. فقدان دانش و رفتار توده‌ستا غوغا می‌کند. به جای صحبت از آینده‌ای با دستاوردهای ملموس، رویا‌فروشی رواج دارد.

با القای تصویری از یک غایب به عنوان دشمن موهوم و با اتهام زدن به او، برای حذف پزشکیان تلاش می‌کنند.
انگار هیچ عملکردی در این سه سال وجود نداشته است.

پزشکیان دروغ نخواهد گفت و به آنچه تعهد می‌کند، عمل خواهد کرد.

#پزشکیان
#برای_ایران
#بازگشت_زندگی

@alirabiei_ir
پورمحمدی درست می‌گوید . یکی از مشکلات وزرا مقابله با فشارهای گروه‌های فشار با اهرم‌هایی مثل سوال، استیضاح و... بود. سهم‌خواهی جناح‌های سیاسی عمدتا عامل فساد و ناکارآمدی است.

متاسفانه امروز اخباری دارم که شرکتهای بزرگ دولتی و خصولتی تبدیل به شرکتهای سهامی احزاب سیاسی به ظاهر انقلابی شده‌اند. حتی در این انتخابات وضعیتی پدید آمده که کارها تعطیل و برای حفظ پست های فتح شده، هریک به ستادهای چهارگانه یا همزمان در چند ستاد سرک می‌کشند.

به عنوان مثال، رییس مهم‌ترین سازمان اجتماعی در حمایت و تعامل نزدیک با ستاد یک کاندیدای اصلی و بخشی ازهیات مدیره در ستاد رقیب او دردرون جبهه انقلاب! در تلاش هستند.

#پزشکیان
#پورمحمدی
#برای_ایران
#بازگشت_زندگی

@alirabiei_ir
مسئله، تنها سیاست خارجی،  تحریم و مناسبات عادی ایران با جهان نیست‌.

پیش از آن، اولویت مسائل ایران امروز، سیاست‌های داخلی، فرهنگی،  اجتماعی و زندگی روزمره ایرانیان است.
از چهار کاندیدی که در مقابل پزشکیان قرار دارند، نه تنها اراده‌ای بر تغییر سیاست‌های داخلی مشاهده نمی‌شود، بلکه حتی برخی از کاندیداها با رویکردی رو به عقب، در اندیشه ایجاد فضایی بسته‌تر با امکان تنفسی کمتر برای مردم  هستند.

ذهنی که ایده‌ای برای تغییر و گشایش ندارد همانند چاهی که آب ندارد، با شعار و حرف زدن، غنی و پرآب نمی‌شود.
پزشکیان نماد تغییر برای زندگی بهتر و راحت‌تر ایرانیان است.

#پزشکیان
#برای_ایران
#بازگشت_زندگی

@alirabiei_ir
نتیجه دولت عمیق و پنهان در دهه نود و تداوم آن با حمایت همه جانبه درسه سال اخیر، فقط سیصد میلیارد دلار زیان ملی و نابودی زیرساختها وزندگی پررنج و فقر مردم ناشی از فشار تحریم نبود، بلکه سبب پدید آمدن آثار نگران‌کننده‌‌تری همچون تنگ‌شدن فضای زندگی اجتماعی، تعارض با زندگی روزمره مردم وناامیدی مزمن شده است.

پزشکیان نماد گشایش داخلی وحل مسائل خارجی است.

#پزشکیان
#برای_ایران
#بازگشت_زندگی

@alirabiei_ir

وقتی می‌بینم عده‌ای بعد از سانحه دلخراش برای رئیس‌جمهور فقید، ناکارامدی امیدزدای خود را آن‌چنان پنهان می‌کنند که گویی سه سال از تاریخ ایران حذف شده است.

بر اساس جامعه شناسی سیاسی در تبیین این وضعیت، در بحران دستاورد، دو واکنش و یک نتیجه وجود دارد:
۱. غیر واقع گویی پر تکرار
۲. دشمن سازی موهوم

و نتیجه: انشعابهای درون سیستم است.

#پزشکیان
#برای_زندگی
#بازگشت_زندگی

@alirabiei_ir
همه نظرسنجی‌ها حاکی از پیشتاز بودن آرای پزشکیان با درصد قابل‌توجهی است.

این وظیفه تاریخی و سرنوشت‌ساز همه ما است که هر ایرانی، چند رای؛ یعنی هر فرد به عنوان یک رسانه، برای رای به تغییر و عبور از وضع موجود در این ساعات اندک باقی مانده تلاش و اطلاع رسانی کند.

#پزشکیان
#برای_ایران
#بازگشت_زندگی

@alirabiei_ir
بیانیه جامعه‌شناسان در حمایت از دکتر پزشکیان

@alirabiei_ir
🔻 متن بیانیه جامعه‌شناسان در حمایت از دکتر پزشکیان:

باسمه تعالی

ملت شریف و آگاه ایران

با سلام و احترام

به نیکی آگاهید که در زمان و شرایط سخت و مهمی قرار داریم. کشور ایران، علیرغم سابقه بلند تاریخی، منابع و ظرفیت‌های ‏فراوان و مردمی وفادار، با رنج و تنگناهای عدیده‌ای که اغلب برآمده از نبود سیاست‌های همه‌شمول، تحریم‌های ‏یکجانبه و ناعادلانه، بی‌توجهی به خرد جمعی، بی‌توجهی به شایسته‌سالاری، و مدیریت ناکارآمد بوده؛ مواجه ساخته است. برآیند چنین ‏شرایطی، مشکلات اقتصادی گسترده، مسائل اجتماعی فراوان، بحران‌های اقلیمی و زیست‌محیطی خطرناک، و نابرابری‌های ‏اجتماعی و فضایی گسترده، شده که پیامد آن نارضایتی و کاهش اعتماد اجتماعی است؛ که مردم و بویژه جوانان را به ‏سوی ناامیدی و جلای وطن سوق داده است.

تنها در سایه مشارکت گسترده در انتخابات و انتخاب فردی شایسته و کارآمد ‏است که می توان موج امید را به ایران بازگرداند. البته این امر مهم، بیش از هر چیز ‏در گرو اهتمام رئیس جمهور منتخب در پاسداشت و تحقق حقوق شهروندی و آزادی‌های مصرح در قانون اساسی، شایسته سالاری،تقویت ‏تشکل‌های مدنی و اجتماعی،‌‌‏ تشکل‌های کارگری و صنفی، کاهش تبعیض‌های اجتماعی، توزیع برابرانه‌تر منابع میان مناطق کشور در جهت ‏رفع تبعیض‌های منطقه‌ای و کاهش محرومیت، کاهش نابرابری مرکز-پیرامون، کاهش نابرابری‌های درآمدی از ‏طریق افزایش حداقل دستمزد و اخذ پلکانی مالیات، پایدارسازی و ثبات‌کاری نیروی کار می‌دانیم.

بر این مبنا، ما جمعی از جامعه‌شناسان و دانش‌آموختگان علوم اجتماعی با درک شرایط موجود و با احساس مسئولیت ‏در برابر سرنوشت کشور، یکایک مردم ایران بویژه جوانان را به شرکت فعّال و گسترده در چهاردهمین دوره انتخابات ‏ریاست جمهوری فرا خوانده و از شما می‌خواهیم تا با مشارکت در انتخابات، به دکتر مسعود پزشکیان رای دهید. عملکرد او و نیز آنچه در این مدت بیان کرده، این امید را در ما ایجاد کرده که ملتزم به پاکدستی، تجارب مدیریتی منطقه‌ای و ملی، نگاه فراگیر، اعتقاد به مرجعیت علمی و بهره‌گیری از ‏متخصصان و اندیشمندان برای برطرف کردن‌ مشکلات کشور، تعامل با سلیقه‌ها و گروه‌های معتقد به سر ‏بلندی ایران، پای‌بندی به تعامل سازنده و گسترش روابط خارجی، پرهیز از هر نوع رادیکالیسم ویرانگر،‌ و باور به توسعه ‏ملی متوازن و پایدار، باشد و بماند و موجب رشد و پیشرفت ایران بشود.



امضاء کنندگان:‏

صادق آبسالان
محمد علی آخوندی
بهاره آروین
تقی آزاد ارمکی
نفیسه آزاد
مرتضی ابراهیم نیا
مریم احمدی گیوی
مهدی اصل زعیم
مهدی امیدی
علی ایار
مهری بهار
مجتبی بیات
سلیمان پاک سرشت
محمد حسین پناهی
علی پیرحسینلو
سمیه توحیدلو
حمیدرضا جلایی‌پور
محمدرضا جلایی‌پور
علی جنادله
محمدرضا جوادی یگانه
علیمحمد حاضری
علی حسین حسین زاده
هادی خانیکی
فیروز راد
محمود رئوفی
علی ربیعی
جبار رحمانی
علی رحمانی فیروزجائی
محمد مهدی رحمتی
احمد رضائی
محمد علی زکریایی
علی ساعی
سید حسین سراج زاده
ژاله شادی طلب
محمود شارع پور
مهری شمس قهفرخی
عبدالوهاب شُهلی بُر
مهرداد عربستانی
حلیمه عنایت
غلامرضا غفاری
محمد فاضلی
نعمت الله فاضلی
مقصود فراستخواه
مجید فولادیان
وحید قاسمی
علیرضا قبادی
علی قنبری برزیان
علی کاظمی
محمدرضا کلاهی
فاطمه گلابی
امین مرادی
رحیم محمدی
ابوالفضل مرشدی
غلامرضا مقدم
نظیر ممتاز جهرمی
رضا معصومی راد
میر طاهر موسوی
مجید موحد مجد
حسین میرزایی
محمد میرزایی
عبدالرضا نواح
سیدضیاء هاشمی
رضا همتی
علی یوسفی


امضا ها ادامه دارد...

@alirabiei_ir
2024/07/14 18:03:05
Back to Top
HTML Embed Code: