Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
139 - Telegram Web
Telegram Web
ناظر باطرف
q&a-traditional medicine.aiff
در بخش پرسش‌ و پاسخ جلسه تحلیل مناقشه طب‌های سنتی نکات مهمی مطرح شد. فایل صوتی این بخش پیوست شده است.
6
https://vrgl.ir/5LQZd

تفکر نقادانه، نقد دیگران نیست.
‏تمایلی است به جستجوگری، کنار آمدن با عدم قطعیت، احتیاط و آهستگی در اظهار نظر و ادعا، آمادگی همیشگی برای مواجه شدن با اندیشه‌های جدید، احتیاط در تعمیم دادن و نظمِ ساختگی برقرار کردن میان پدیده‌ها و دوری جستن از هرگونه فریب خود یا دیگران در اندیشیدن.

@amirhasanmousavi
3👍1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
پشت صحنه برنامه ویدیویی ویژه مصور در پایان سال ۱۴۰۲

مروری بر گزارش‌های سال کسب‌وکارها و بحران‌های ارتباطی سال گذشته با حضور روشن نوروزی و سجاد موسوی (اعضای شورای سردبیری مصور)

گفت‌و‌گوی ویژه با امیرحسن موسوی (متخصص ارتباطات)

این برنامه با حمایت «شرکت سفرهای علی‌بابا» تولید شده است.

@mosavvarcom
1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
تیزر برنامه ویدیویی ویژه مصور در پایان سال ۱۴۰۲

مروری بر گزارش‌های سال کسب‌وکارها و بحران‌های ارتباطی سال گذشته با حضور روشن نوروزی و سجاد موسوی (اعضای شورای سردبیری مصور) و گفت‌و‌گوی ویژه با امیرحسن موسوی (متخصص ارتباطات)

این برنامه با حمایت «شرکت سفرهای علی‌بابا» تولید شده است.

@mosavvarcom
مُصوّر | رسانۀ تخصصی ارتباطات | Mosavvar
تیزر برنامه ویدیویی ویژه مصور در پایان سال ۱۴۰۲ مروری بر گزارش‌های سال کسب‌وکارها و بحران‌های ارتباطی سال گذشته با حضور روشن نوروزی و سجاد موسوی (اعضای شورای سردبیری مصور) و گفت‌و‌گوی ویژه با امیرحسن موسوی (متخصص ارتباطات) این برنامه با حمایت «شرکت سفرهای…
برنامۀ ویدیویی سال ۱۴۰۲ مُصوّر منتشر شد

ویژه‌برنامۀ ویدیویی «رسانۀ مُصوّر» در پایان سال ۱۴۰۲ با هدف بررسی عملکرد ارتباطاتی افراد، سازمان‌ها و کسب‌وکارها منتشر شد.

در بخش اول این برنامه، روشن نوروزی -هم‌بنیانگذار مُصوّر- و سجاد موسوی -عضو شورای سردبیری رسانۀ مُصوّر- با مروری به گزارش‌های سال منتشر شده توسط کسب‌وکارها، نقاط قوت و ضعف این گزارش‌ها را بررسی می‌کنند.

در بخش دوم نیز گفت‌وگویی با امیرحسن موسوی -متخصص ارتباطات سازمانی- انجام شده است. امیرحسن موسوی مترجم و مؤلف کتاب «پیام‌آور ستارگان» اثر گالیله و فارغ‌التحصیل دکترای فلسفه علم و تکنولوژی است که در سال‌های اخیر به عنوان مدیر ارشد ارتباطات سازمانی دیجی‌کالا هم فعالیت می‌کرد. در این گفت‌وگو درباره پدیدۀ روابط‌عمومی ایرانی، مهاجرت روزنامه‌نگاران به روابط عمومی و نقش تیم‌های ارتباطات در بحران صحبت شده است.

بخش پایانی این برنامۀ ویدئویی دوساعته به چالش‌های ارتباطاتی در بحران‌ها می‌پردازد و روشن نوروزی و سجاد موسوی با اشاره به بحران‌های رخ‌داده در سال‌های اخیر، عملکرد ارتباطی سازمان‌های دولتی و خصوصی را مورد نقد و بررسی قرار می‌دهند.

مُصوّر یک رسانه تخصصی ارتباطات است که تلاش می‌کند تا به مسائل بنیادین و اساسی ارتباطات مانند ارتباطات استراتژیک، ارتباطات سازمانی، رسانه‌های اجتماعی، روزنامه‌نگاری، ارتباطات بحران و... بپردازد.

این برنامه با حمایت شرکت سفرهای علی‌بابا تولید شده است و علاقه‌مندان می‌توانند نسخۀ ویدئویی این برنامه را از طریق وب‌سایت مُصوّر، یوتیوب و آپارات تماشا کنند. همچنین نسخۀ صوتی این برنامه نیز از طریق شنوتو و دیگر اپلیکیشن‌های پادگیر قابل دریافت است.

اکانت‌های مُصوّر را دنبال کنید: https://mosavvar.com/links

@mosavvarcom
شرکت در ویژه‌برنامه ویدیویی پایان سال «رسانۀ مُصوّر» و گفت‌وگو با روشن نوروزی عزیز تجربه گفت‌وگوی لذت‌بخش و کم‌نظیری برای من بود. بدین دلیل که روشن خودش یک متخصص ارتباطات دانشی و باتجربه‌ است که با اشراف و تسلطی که بر موضوع دارد، به گفت‌وگو عمق و غنا می‌بخشد. دلیل دیگر تسلط روشن بر فنِّ برنامه‌سازی گفت‌وگومحور و مجری‌گری است؛ او به خوبی می‌داند که باید از قبل برای برنامه وقت بگذارد و مهمانش را به خوبی بشناسد و جهان‌های فکری او را کشف کند. او می‌داند چطور به ظرایف و نکاتی اشاره کند و مهمان برنامه را به شوق و هیجان بیاورد. او وارد گفت‌وگویی می‌شود که خودش در آن موضوع متخصص است و این در پرسش‌هایی که می پرسد هویداست. این‌ها درس‌های روشن برای ما متخصصان ارتباطات است برای برنامه‌سازی و رویدادهایی که گفت‌وگومحور هستند. روشن در برنامه پرسش‌هایی پرسید که فکر می‌کنم پرسش‌هایی بسیار مهم و محل تأمل برای همه متخصصان ارتباطات، برند و بازاریابی و صاحبان کسب‌وکار در فضای امروز ایران است:

۱. آیا نوعی از ارتباطات موسوم به «ارتباطات ایرانی» داریم که الزامات متفاوتی از پروتکل‌ها و آموزه‌های جهانی این حوزه دارد؟

۲. آیا روابط عمومی در ساخت سیاسی-اقتصادی امروز ایران کارکردی دارد؟ اگر پس از هر بحران «فروش» افزایش هم می‌یابد پس اصلا چرا خوشنامی، روابط عمومی و ارتباطات بحران؟

۳. آیا روابط عمومی همان روزنامه‌نگاری است اما از آن طرفِ میز؟

۴. آیا برآمدن یک فکر، تکنولوژی، نوعی از اندیشه، نوآوری یا محصول، علاوه بر محتویات و توانمندی درونی آن، به نوع خاصی از ارتباطات برای گسترش نیاز دارد؟ (مثال روشن نوروزی درباره گالیله درخشان بود).

https://youtu.be/kN6f-vAfr-E?si=k9wU44gR1b14WJbh
1👍1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
شنیدن در کست‌باکس:

https://castbox.fm/vd/686043087

@amirhasanmousavi
ناظر باطرف
شنیدن در کست‌باکس: https://castbox.fm/vd/686043087 @amirhasanmousavi
اپیزود ۲۵ پادکست فلسفه علم منتشر شد.
در این اپیزود با مروری تاریخی بر ریاضیات، از اندیشه‌های فیثاغورث و افلاطون درباره ریاضیات آغاز کردیم و تا قرن بیستم پیش آمدیم و درباره نظریه مجموعه‌ها، هیلبرت، کانتور، ناتمامیت گودل و پارادوکس راسل گفت‌وگو کردیم و این پرسش را از دکتر موسی اکرمی پرسیدیم که ریاضیات چه ویژگی‌هایی دارد که اینطور بنیادین در همه دانش‌ها و علوم بشری حضور دارد و ابزار فهم و مدل‌سازی ماست برای فهم همه چیز عالم؛ از فیزیک و دنیای اتم‌ها تا اقتصاد و علوم اجتماعی، پزشکی و حتی هنر.

موسی اکرمی استاد تمام به اجبار بازنشسته شده دانشگاه در گروه فلسفه علم دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم تحقیقات تهران و نویسنده، مترجم و ویراستار صدها اثر در حوزه‌های فیزیک و فلسفه، فلسفه ریاضیات، فلسفه سیاسی، فلسفه هنر، فلسفه کیهان‌شناسی و تاریخ علم است. تحصیلات دانشگاهی اکرمی در حوزه‌های فیزیک و فلسفه است و همچنین سال‌ها معاون پژوهشی بنیاد دانشنامه بزرگ فارسی و همکار استاد احمد بیرشک بود.

در اپیزود ۲۵ پادکست فلسفه علم با افتخار در خدمت دکتر موسی اکرمی بودیم و با او درباره فلسفه و تاریخ ریاضیات گفت‌وگو کردیم.

پادکست فلسفه علم در کست‌باکس، اپل پادکست و سایر پادگیرها و همچنین وبسایت جایزه چراغ و کانال تلگرامی «ناظر باطرف» در دسترس است.


متن پیاده شده بیشتر اپیزودهای پادکست فلسفه علم در آدرس زیر در دسترس است:

https://cheraghprize.com/pos/

حمایت مالی:

پادکست فلسفه علم رایگان است و شنوندگان هیچ مسئولیت اخلاقی، قانونی یا عرفی برای پرداخت هزینه ندارند. اگر خواستید لطف کنید و به ارتقای کیفیت و بقای این پادکست کمک کنید، از لینک‌ها و روش‌های زیر می‌توانید حامی مالی پادکست فلسفه علم باشید:

https://cheraghprize.com/donate/

#فلسفه_علم #فلسفه_ریاضیات #تاریخ_ریاضیات

@amirhasanmousavi
3
Episode 25
Philosophy of science
فایل شنیداری اپیزود ۲۵ پادکست فلسفه علم؛ تاریخ و فلسفه ریاضیات در گفت‌وگو با موسی اکرمی

@amirhasanmousavi
4
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«کاوشی در بیماری و درمان‌های روان؛
بخش اول، معضل تشخیص»

اپیزود ۲۶ و ۲۷ پادکست فلسفه علم گفت‌وگوی جذابی است با دکتر حامد طباطبایی، درباره انواع تراپی‌های روان، دردها و درمان‌هایش.
حامد طباطبایی استاد فلسفه روانپزشکی در دانشگاه کینگز کالج لندن است.
در این ۲ اپیزود با حامد درباره چالش تعریف و تشخیص بیماری‌های روان، جنبش‌های ضدروانپزشکی و چرایی ظهور فلسفه روان‌درمانی، رفتار درمانی شناختی (CBT)، درمان‌های روانکاوانه و فروید، روان‌شناسی‌های عامیانه و زرد، خودیاری و توسعه فردی و از همه مهمتر چالش‌های پزشکی مبتنی بر شواهد در روانپزشکی گفت‌وگو کردیم.
ما بر این باوریم شنیدن این دو اپیزود از پادکست فلسفه علم تنها برای علاقه‌مندان به موضوعات فلسفی نیست؛ بلکه برای هر کسی که دغدغه سلامت روان و ارتقای بهزیستی خودش، عزیزان و جامعه خود را دارد، ضروری است.

اپیزود ۲۶ از سه‌شنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ در تمامی اپلیکیشن‌های پادکست در دسترس خواهد بود.

#تراپی #روانشناسی #روانپزشكى #رواندرمانی_تحلیلی #فروید #فلسفه_روان_درمانی

@amirhasanmousavi
5🔥3
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اپیزود ۲۶ پادکست فلسفه علم منتشر شد.

«کاوشی در بیماری و درمان‌های روان؛ بخش اول: معضل تشخیص»

گفت‌وگو با دکتر حامد طباطبایی قمی، استاد فلسفه روانپزشکی در دانشگاه کینگز کالج لندن.

پادکست فلسفه علم در همه اپلیکیشن‌های شنیدن پادکست (اسپاتیفای، اپل پادکست، کست باکس و …) در دسترس است.

لینک شنیدن در اسپاتیفای:

https://open.spotify.com/episode/2kmRBLf6GySvoAgCvEma6e?si=Tsr0mT1iRvSZQMEhCYBr7w

@amirhasanmousavi
3
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
برنامۀ ویدیویی سال ۱۴۰۲ مُصوّر
بخش دوم: گفت‌وگو با امیرحسن موسوی

ویژه‌برنامۀ ویدیویی «رسانۀ مُصوّر» در پایان سال ۱۴۰۲ با هدف بررسی عملکرد ارتباطاتی افراد، سازمان‌ها و کسب‌وکارها منتشر شد.

در بخش دوم این برنامه گفت‌وگویی با امیرحسن موسوی -متخصص ارتباطات- انجام شده است. امیرحسن موسوی مترجم و مؤلف کتاب «پیام‌آور ستارگان» اثر گالیله و فارغ‌التحصیل دکترای فلسفه علم و تکنولوژی است که در سال‌های اخیر به عنوان مدیر ارشد ارتباطات سازمانی دیجی‌کالا هم فعالیت می‌کرد. در این گفت‌وگو درباره پدیدۀ روابط‌عمومی ایرانی، مهاجرت روزنامه‌نگاران به روابط عمومی و نقش تیم‌های ارتباطات در بحران صحبت شده است.

این برنامه با حمایت شرکت سفرهای علی‌بابا تولید شده است و علاقه‌مندان می‌توانند نسخۀ ویدئویی این برنامه را از طریق وب‌سایت مُصوّر، یوتیوب و آپارات تماشا کنند. همچنین نسخۀ صوتی این برنامه نیز از طریق شنوتو و دیگر اپلیکیشن‌های پادگیر قابل دریافت است.

اکانت‌های مُصوّر را دنبال کنید:
https://mosavvar.com/links

@mosavvarcom
1👍1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«کاوشی در بیماری و درمان‌های روان؛
بخش دوم، فروید در اتاق تاریک»

اپیزود ۲۷ پادکست فلسفه علم، بخش دوم از گفت‌وگوهای ۳گانه با دکتر حامد طباطبایی، چهارشنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ منتشر خواهد شد.

حامد طباطبایی استاد فلسفه روانپزشکی در دانشگاه کینگز کالج لندن است.
در ۳ اپیزود ۲۶، ۲۷ و ۲۸ با حامد درباره چالش تعریف و تشخیص بیماری‌های روان، جنبش‌های ضدروانپزشکی و چرایی ظهور فلسفه روان‌درمانی، رفتار درمانی شناختی (CBT)، درمان‌های روانکاوانه و فروید، روان‌شناسی‌های عامیانه و زرد، خودیاری و توسعه فردی و از همه مهمتر چالش‌های پزشکی مبتنی بر شواهد در روانپزشکی گفت‌وگو کردیم.
ما بر این باوریم شنیدن این ۳ اپیزود از پادکست فلسفه علم تنها برای علاقه‌مندان به موضوعات فلسفی نیست؛ بلکه برای هر کسی است که دغدغه سلامت روان و ارتقای بهزیستی و شادکامی خودش، عزیزان و جامعه خود را دارد.
در اپیزود ۲۷ از درمان‌های معتبر و علمی چون CBT می‌گوییم و چرایی نامعتبر بودن روش‌های روانکاوانه فرویدی در روان‌‌درمانی امروز. همینطور درباره روش‌های تشخیص روان‌شناسی زرد گفت‌وگو می‌کنیم و بحران تکرارپذیری در روان‌شناسی علمی.

@amirhasanmousavi
5👏1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اپیزود ۲۷ «فروید در اتاق تاریک» بخش دوم گفت‌وگو با حامد طباطبایی در ۳گانه کاوشی در بیماری و درمان‌های روان منتشر شد.

حامد طباطبایی استاد فلسفه روانپزشکی در دانشگاه کینگز کالج لندن است.

مشخصا در اپیزود ۲۷ از درمان‌های معتبر و علمی چون CBT می‌گوییم و چرایی نامعتبر بودن روش‌های روانکاوانه فرویدی در روان‌‌درمانی امروز. همینطور درباره روش‌های تشخیص روان‌شناسی زرد گفت‌وگو می‌کنیم و بحران تکرارپذیری در روان‌شناسی و روانپزشکی آکادمیک.

ما بر این باوریم شنیدن این ۳ اپیزود از پادکست فلسفه علم تنها برای علاقه‌مندان به موضوعات فلسفی نیست؛ بلکه برای هر کسی است که دغدغه سلامت روان و ارتقای بهزیستی و شادکامی خودش، عزیزان و جامعه خود را دارد.

پادکست فلسفه علم در همه اپلیکیشن‌های شنیدن پادکست (کست‌باکس، اپل‌پادکست، اسپاتیفای و …) و وبسایت جایزه چراغ برای شنیدن در دسترس است.

حمایت مالی:

https://cheraghprize.com/donate/


همه راه‌های شنیدن:

https://pod.link/1702238505



@amirhasanmousavi
🔥41👏1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
از جادو تا دارو؛ بخش سوم گفت‌وگو با دکتر حامد طباطبایی درباره بیماری و درمان‌های روان منتشر شد.

اپیزود ۲۸ پادکست فلسفه علم، بخش سوم و پایانی از گفت‌وگوهای ۳گانه با دکتر حامد طباطبایی، استاد فلسفه روان‌پزشکی در دانشگاه کینگز کالج لندن، است.
مشخصا در اپیزود ۲۸ به چالش‌های پژوهش‌ بالینی در داروهای روان، بررسی نظریه‌های مبتنی بر ارتباط اختلال روان با تغییرات شیمیایی در مغز و چالش‌های اخلاقی مواجهه با درمان‌های غیرعلمی از قبیل جن‌گیری و جادوگری می‌پردازیم.
و در نهایت این پرسش را مطرح می‌کنیم که آیا همه چیز را باید به اتاق تراپیست یا درمان برد؟

ما بر این باوریم شنیدن این ۳ اپیزود از پادکست فلسفه علم تنها برای علاقه‌مندان به موضوعات فلسفی نیست؛ بلکه برای هر کسی است که دغدغه سلامت روان و ارتقای بهزیستی و شادکامی خودش، عزیزان و جامعه خود را دارد.

پادکست فلسفه علم در اپلیکیشن‌های شنیدن پادکست (کست‌باکس، گوگل پادکست، اپل پادکست، اسپاتیفای) و وبسایت جایزه چراغ در دسترس است.

لینک شنیدن در کست‌باکس:
https://castbox.fm/vd/692878097

حمایت مالی:
https://cheraghprize.com/donate/

@amirhasanmousavi
4
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
چه وقت ناخوشی‌های ما، اضطراب‌ها و ترس‌ها و غم‌های عمیق ما، ناشی از خلاء یک دوستی ارزشمند، یک گفت‌‌وگوی نجات‌بخش یا نبود یک رابطه عاطفی عمیق است؟ چه وقت جای خالی معناهایی است که شاید ادبیات، فلسفه، هنر، خانواده و دوست و استاد و همکار، کار معنادار، ورزش و طبیعت و موسیقی و رقصیدن باید برای ما ایجاد کنند؟

چه وقت اصلا‌ً یک ملال عمیق است که اتفاقاً لازمه‌ی یک زندگی معنادار است؟

چه وقت امری‌ست حاصل ساختارهای عمیقاً نابرابر اجتماعی و اقتصادی و جنسیتی و سیاسی؟ و درمان در بهبود ساختارهاست نه اتاق تراپی.

و چه وقت یک اختلال یا ناخوشی است که تراپیست و مشاور و روانپزشک و کوچ باید در اتاق درمان و مشاوره به آن رسیدگی کنند؟

این‌ها پرسش‌هایی است که از حامد پرسیدم و راستش در این مورد خاص هنوز پاسخ‌ها برایم ناکافی است و مشتاق گفت‌وگو با روانشناسان و روانپزشکان، فیلسوفان و دوستانی هستم که این پرسش‌ها، پرسش‌های آن‌ها هم است.

@amirhasanmousavi
5👍2👌1
Forwarded from نطقیات
▫️ دنیل کلمنت دِنِت ( Daniel Dennett ) ( March 28, 1942 – April 19, 2024) فیلسوف آمریکائی درگذشت.

دنت کودکی خود را در لبنان به همراه پدرش سپری کرد، پدر او دکترای اسلام‌شناسی از دانشگاه هاروارد داشت و افسر امنیتی بود، دنت پدر خود را در یک سانحه هواپیمائی از دست داد.

دنت در دانشگاه آکسفورد شاگرد گیلبرت رایل و در آمریکا شاگرد کواین بود.

دنت در زمینه فلسفه ذهن، فلسفه علم، فلسفه زیست‌شناسی و تکامل پژوهش می‌کرد.

دنت بارها اظهار کرده بود که از زمان آکسفورد پروژه فکری او تغییری نکرده است و این پروژه در درجه اول ارائه‌ی فلسفه ذهنی مبتنی بر تحقیقات تجربی است.

دنت از منظر دینی آتئیست بود و عضو Secular Coalition for America و همچنین Committee for Skeptical Inquiry بود. او درباره دین معتقد بود:

« دین می‌تواند کارکرد مناسبی چون نظم‌بخشی داشته باشد. از این رو می‌توان در مدارس، دین را تدریس کرد تا کودکان با سنت‌هایی مانند هندوئیسم، بودیسم، کنفسیوس و اسلام آشنا شوند.

[او معتقد است] ما نخواهیم توانست ادیان را حذف کنیم. شاید به شکل ضعیف شده این دین باقی بماند، ولی کماکان خطرناک خواهد بود. مانند سرماخوردگی و ویروس آن؛ با این همه پیشرفت علم هنوز هم کنترل نشده و ما را مدام بیمار و ضعیف می‌کند.« ( دین آنلاین )

« دِنِت در جدیدترین کتاب خود، «تپش‌های شهود و ابزارهای دیگر برای اندیشیدن»، به بیان آخرین دیدگاه‌های خود درباب ابزارهای کارآمد و منطقی برای تفکر انتقادی و چگونگیِ پاسخ گفتن به پرسش‌های بنیادین پیرامونِ ماهیّت زندگی می‌پردازد. گزیده‌ای از این کتاب به انتخاب روزنامهٔ گاردین، توسط محمّدمهدی مرادی ترجمه شده‌است. » ( ویکیپدیا )

@nutqiyyat
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
9🙏2
اپیزود +۲۸ پادکست فلسفه علم منتشر شد.
۳گانه «کاوشی در بیماری و درمان‌های روان» اپیزودهای ۲۶، ۲۷ و ۲۸، که گفت‌وگویی بود با دکتر حامد طباطبایی مورد توجه فراوان شنوندگان محترم پادکست فلسفه علم قرار گرفت و ما ۱۸۶ نظر، لطف، پرسش، انتقاد و بازخورد در شبکه‌های اجتماعی، پلتفرم‌ها و بسترهای مختلف دریافت کردیم. این نظرات بسیار برای‌مان ارزشمند بود؛ تک‌تک آن‌ها را خواندیم و به دلیل اهمیت بسیار زیاد موضوع سلامت روان، تصمیم گرفتیم مهم‌ترین و پرتکرارترین بازخوردها را در اپیزودی جداگانه، اپیزود ۲۸ پلاس، بازتاب دهیم. برای اینکه این مرور خیلی طولانی نشود از نظرات محبت‌آمیز شنوندگان عزیز صرف‌نظر کردیم و تلاش کردیم قوی‌ترین و مهم‌ترین نقدها را مطرح کنیم.

قدردان توجه شنوندگان بسیار عزیز هستیم و سپاس فراوان از ۱۸۶ مخاطب گرانقدری که نظرات خود را با ما به اشتراک گذاشتند.

شنیدن اپیزود ۲۸+ در کست‌باکس:

https://castbox.fm/vd/699282152

@amirhasanmousavi
7👍4👏2❤‍🔥1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
اپیزود ۲۹ پادکست فلسفه علم منتشر شد. گفت‌وگویی با دکتر امیرمحمد گمینی درباره تاریخ علم.
دکتر گمینی عضو هیئت علمی پژوهشکده‌ی تاریخ علم دانشگاه تهران است و فارغ‌التحصیل دکترای تاریخ و فلسفه علم از مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران.
در این اپیزود به این پرسش‌ها پرداخته‌ایم که چرا تاریخ نقشی چنین بنیادین در فهم اندیشه‌ها، دانش‌ها و ایدئولوژی‌ها دارد، چه بدفهمی‌هایی از تاریخ در میان ما رایج است و چطور روایت‌های تاریخی هویت امروز ما را شکل می‌دهند.

صفحه مهمان برنامه در دانشگاه تهران برای معرفی دقیق‌تر:
https://rtis2.ut.ac.ir/cv/amirgamini

حمایت مالی:
پادکست فلسفه علم رایگان است و شنوندگان هیچ مسئولیت اخلاقی، قانونی یا عرفی برای پرداخت هزینه ندارند. اگر خواستید لطف کنید و به ارتقای کیفیت و بقای این پادکست کمک کنید، از لینک‌ها و روش‌های زیر می‌توانید حامی مالی پادکست فلسفه علم باشید:

https://cheraghprize.com/donate/

متن پیاده شده بیشتر اپیزودهای پادکست فلسفه علم در آدرس زیر در دسترس است:

https://cheraghprize.com/pos/

شنیدن در کست‌باکس:

https://castbox.fm/vd/704401194

@amirhasanmousavi
5👍2👏1
2025/07/09 11:45:34
Back to Top
HTML Embed Code: