tgoop.com/anjoman_shmu/865
Last Update:
⭕️مرور مفاد شیوهنامه انضباطی جدید و مقایسه آن با شیوهنامه مصوب سال ۱۴۰۱
🔻بخش دوم
5⃣1⃣ در رسیدگی به تخلفات آموزشی، پژوهشی، اداری و سیاسی طبق ماده ۶۲ شیوهنامه سال ۱۴۰۱ اخذ نظر از مراجع ذی صلاح ضروری بوده درحالیکه طبق ماده ۶۱ شیوهنامه جدید باید از معاونت مرتبط دانشگاه این نظر اخذ شود.
6⃣1⃣ با اضافه شدن تبصره ماده ۶۱ شیوهنامه جدید، "چنانچه تخلف توسط اعضای تشکلها یا نشریات واقع شده باشد، اخذ نظر هیات نظارت بر تشکلهای اسلامی دانشجویان و رای قطعی کمیتههای ناظر بر نشریات دانشگاهی حسب مورد ضروری است."
7⃣1⃣ بنا بر تبصرههای ۱ و ۲ ماده ۶۶ شیوهنامه جدید، دعوت از دانشجو به وسیله تماس تلفنی و پیامک و با فاصله زمانی حداقل ۵ روز باید انجام شود. ابلاغ دعوتنامه کتبی نیز بصورت حضوری انجام میشود.
در شیوهنامه ۱۴۰۱ ابلاغ دعوتنامه از طریق تماس یا پیامک صورت میگرفت و حداقل بازه زمانی ۲۴ ساعت بود.
8⃣1⃣ طبق تبصره ۳ ماده ۶۷ شیوهنامه جدید، نحوه ابلاغ از طریق سیستم مخابراتی باید در جلسه مصاحبه حضوری کتبا به دانشجو اعلام شود؛ در غیر اینصورت ابلاغ از این طریق فاقد اعتبار است. در شیوهنامه قبلی دعوت دانشجو میتوانست از طریق سیستم اطلاعرسانی مخابراتی انجام شود و دانشجو موظف به پیگیری از طریق حساب کاربری خود بود.
9⃣1⃣ بنا بر ماده ۷۰ شیوهنامه جدید، دبیر شورای بدوی باید در ابتدای مصاحبه حقوق دانشجو را به اطلاع وی برساند، دو نسخه از مراتب را صورتجلسه کند و پس از امضا دانشجو و دبیر، یک نسخه را تحویل دانشجو دهد.
در ماده ۷۱ شیوهنامه قبلی دبیر کمیته بدوی میبایست بصورت کلی توصیه به اطلاع از مقررات مینمود.
0⃣2⃣ با اضافه شدن تبصره ماده ۷۲، در صورت عدم ارائه دفاعیات مکتوب به دبیرخانه تا پیش از جلسه رسیدگی حضوری، دبیر شورای بدوی اظهارات دانشجو در صورتجلسه مصاحبه حضوری را در پرونده ثبت و در جلسه شورا قرائت خواهد کرد.
1⃣2⃣ طبق ماده ۷۳ شیوهنامه جدید، امکان مطالعه، تهیه رونوشت و با تشخیص دبیر شورا تهیه کپی از اوراق پرونده توسط دانشجو مقدور خواهد بود.
در شیوهنامه ۱۴۰۱ دانشجو صرفا میتوانست مستنداتی که منشا صدور حکم برای پرونده وی بود را رویت نماید.
2⃣2⃣ طبق ماده ۷۴ شیوهنامه ۱۴۰۳، تشکیل جلسات فوقالعاده در موارد اضطراری تنها در اختیار رئیس شورای بدوی است در حالیکه در شیوهنامه قبلی بنا به درخواست رئیس کمیته بدوی یا دو نفر از اعضا این جلسات قابل تشکیل بود.
3⃣2⃣ طبق ماده ۹۰ شیوهنامه جدید، مراجع تجدیدنظرخواهی نمیتوانند احکام اولیه را تشدید کنند و در صورت ارائه مدارک و مستندات جدید پس از صدور حکم اولیه، لازم است پرونده تخلف به شورای بدی عودت و پس از بررسی و صدور حکم اولیه مجدد به دانشجو فرصت اعتراض مجدد داده شود. در شیوهنامه قبلی کمیته تجدیدنظر میتوانست نسبت به تشدید رای اقدام نماید.
@anjoman_shmu
BY انجمن اسلامي دانشجويان علوم پزشكي شاهرود
Share with your friend now:
tgoop.com/anjoman_shmu/865