Telegram Web
بیست و ششمین سمینار دانشجویان داروسازی ایران (IPSS26)
Photo
📂گزارش نشست صنفی بیست و چهارمین دوره سمینار دانشجویان داروسازی ایران (IPSS 24) به میزبانی اصفهان

 
📌این نشست در روز پنجشنبه مورخ ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ و با حضور رابطین محترم دانشکده ها، اعضای دبیرخانه و شورای مرکزی سمینار و مهمانان ارجمند نشست،
- جناب آقای دکتر علی فاطمی نائب رئیس انجمن داروسازان ایران
- جناب آقای دکتر فرید باقری، مشاور رئیس سازمان غذا دارو
- جناب آقای دکتر بهزاد ذوالفقاری، نائب رییس سازمان نظام پزشکی اصفهان
- جناب آقای دکتر علی پزشکیان، رزیدنت اقتصاد و مدیریت دارو دانشگاه تهران
در تالار یقینی دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.

🔹در ابتدای جلسه دکتر فاطمی توضیحاتی در خصوص مطالبات دانشجویان پیرامون ایرادات وارده بر اساس‌نامه انجمن داروسازان ایران ارائه دادند؛ از جمله بحث سهمیه‌بندی کرسی‌های هیأت مدیره‌ی انجمن به نحوی که اکثریت (نصف به علاوه یک) آن در اختیار مؤسسین و اقلیت آن در اختیار مسؤلین فنی قرار می‌گیرد. 
دکتر فاطمی در این باره اعلام کرد که شخصاً نیز با این بند مخالف بوده و بنا دارند تا در تدوین اساسنامه جدید این بند را حذف نمایند. 
ایشان همچنین دعوت از یک کارگروه منتخب از اعضای بیست و چهارمین دوره سمینار ipss را برای شرکت در روند تدوین اساسنامه جدید انجمن داروسازان وعده دادند، به این امید که ملاحظات دانشجویان و قشر جوان داروسازان نیز در اساسنامه انجمن، بیش از پیش لحاظ گردد.
دکتر فاطمی در توضیح دلیل عدم برگزاری انتخابات در انجمن داروسازان ایران خاطر نشان کردند که منتظر بازنویسی اساس‌نامه و ابلاغ قانون جدید سازمان نظارت بر احزاب اند که بناست تا دو ماه دیگر به سرانجام برسد. 

🔹در ادامه دکتر باقری به ضرورت برقراری دیالوگ مابین گروه‌های مختلف صنف داروساز پرداختند و آن را لازمه ی همگرایی آحاد این صنف برای حل مشکلات شان برشمردند. ایشان در ادامه یکی از بزرگترین معضلات امروز داروسازی کشور را افزایش ظرفیت ورودی دانشگاه‌ها معرفی کردند و به آمار صعودی صدور کد نظام پزشکی داروسازی اشاره کردند.

🔹در ادامه نشست دکتر ذوالفقاری، نائب رییس نظام پزشکی اصفهان، پیرامون فروش اینترنتی دارو نقد‌ها و هشدارهایی را مطرح کردند. ایشان ضمن مخالفت کامل با فروش اینترنتی دارو، تأکید کردند که ایجاد پلتفرم‌های فروش اینترنتی دارو هم به حرفه‌ای‌گری در رشته‌ی داروسازی ضربه می‌زند و هم مسأله خدمات دارویی را نادیده گرفته و سلامت جامعه را به خطر می‌اندازند. دکتر ذوالفقاری افزودند که برخلاف دعاوی رسانه‌ای مبنی بر جهانی‌بودن فروش اینترنتی دارو، چنین چیزی مبنای دقیق و عملی نداشته و حتی سازمان بهداشت جهانی نیز درصدد اقداماتی برای مقابله با آن و محدودکردن آن است. 
دکتر ذوالفقاری همچین خاطر نشان کردند که موافقان طرح فروش اینترنتی دارو با شعار ایجاد بازار رقابتی پا به این عرصه گذاشتند، در حالی که نه تنها امکان رقابت مهیا نیست بلکه این مسأله می‌تواند باعث متضررشدن و ورشکستگی داروخانه‌های کوچک شود و در عمل نمی‌توان با غول‌های ثروتمند اپلیکیشن‌های اینترنتی رقابت کرد.
 
🔹در مقابل، دکتر فاطمی به دیدگاه دیگری اشاره کردند که معتقد بودند در میان داروسازان از حمایت قابل توجهی برخوردار است و انجمن داروسازان یا نهادهای نظیر آن، با طراحی یک پلتفرم فروش اینترنتی بستر لازم برای مشارکت عادلانه‌ی همه داروخانه‌های سطح کشور را در این زمینه فراهم کنند. ایشان افزودند: «صنف ما بر سر یک دوراهی قرار گرفته که آیا نسبت به این صرفاً مخالفت کنیم و یا برعکس، خود ما به استقبال آن برویم و خودمان متولی این کار (فروش اینترنتی) بشویم.»

🔹دکتر باقری اما از موضع مخالفت با فروش اینترنتی به مسئله ورود کردند و معتقد بودند که حرکت‌کردن به سمت یک تغییر (فروش اینترنتی) باید برخاسته از خواستِ جمعی صنف داروساز باشد و نه در نتیجه یک فشار بیرونی. ایشان همچنین به حقوق مکتسبه در قانون اشاره کرده و توضیح دادند که اگر حقی ایجاد شد (مانند فروش اینترنتی مکمل) می‌توان تلاش سایرین، من جمله بعضی سوداگران، را نیز برای استفاده از آن حقوق انتظار داشت.

🔹دکتر پزشکیان، رزیدنت اقتصاد و مدیریت داروسازی، اما معتقد بودند برخورد با این مسأله نیازمند مشارکت دادن تمام ذینفعان است و تلاش برای صرفِ حذف مسأله فروش اینترنتی دارو راه به جایی نخواهد برد.

#بیست_و_چهارمین_سمینار_دانشجویان_داروسازی_ایران
#IPSS24 #صنفی

🌐: ipss.ir
🔻 #ضیا_نبوی، فعال دانشجویی دانشگاه علامه و رتبه ۱۲ کنکور دکتری ۱۴۰۱ در رشته جامعه‌شناسی؛ در حساب اینستاگرامش از ردصلاحیت عمومی‌اش برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری خبر داد. ضیا نبوی پیش‌تر یک‌بار در سال ۸۷ و یک‌بار نیز در سال ۹۷ ستاره‌دار شده‌بود.

🔻به نظر می رسد موج جدیدی از فشارهای امنیتی همزمان با اعمال محدودیت های جدید بر شبکه های اجتماعی، افزایش محدودیت های پوششی در قالب امر به معروف و نهی از منکر و تشدید برخورد با فعالان صنفی و سیاسی دانشجویی نه تنها در دانشگاه ها بلکه در کشور برای چندمین بار در دولت #ابراهیم_رئیسی شکل گرفته است.

🔻 پیشتر نیز #هستی_امیری ، #ملیکا_قراگوزلو و #روناک_رضایی از دانشجویان فعال سیاسی ؛ به بهانه های امنیتی دستگیر شده بودند.

🌱 @anjoman_tbzmed
📸 Instagram: @raddi_call
👍1
🔴 انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌کند:

« پنل صنفی »
🔶 دارویار: فرصت‌ها و چالش‌ها
طرحی که گفته می‌شود پس از آن داروهای مصرفی مردم افزاش قیمت زیادی را تجربه خواهند کرد و پوشش این موضوع بر عهده بیمه‌ها گذاشته شده است.


👥 مهمانان برنامه:

دکتر پیرصالحی
نائب رییس سندیکای تولید کنندگان دارویی

دکتر فاطمی
نائب دبیر انجمن داروسازان ایران

دکتر میکائیلی
رییس گروه تدوین تعهدات سازمان‌های بیمه‌گر

دکتر شمالی
رئیس اداره برنامه‌ریزی اداره کل دارو

دکتر پیرویان
استاد اقتصاد و مدیریت داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

...........................................

تاریخ برگزاری: پنچشنبه سوم شهریور
ساعت ۱۸


🔴 برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در پنل صنفی لطفا در گروه آن عضو شوید.

🌐 لینک گروه پنل صنفی دارویار: فرصت‌ها و چالش‌ها

🍃 انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد

#صنفی #دارویار
@mumsae
👍3
🔹 کوتاه از ۵ شهریور؛ روز #داروساز

🔸جامعۀ‌ داروسازان ایران از سال ۱۳۵۴تعیین روزی به نام روز داروساز را دنبال می‌کرد. تعیین تولد زکریای رازی به عنوان روز داروساز نخستین بار در ایران توسط یکی از دانشیاران دانشکدۀ‌ داروسازی تهران انجام شد و درسال ۱۳۵۵برای نخستین بار روز ۵شهریور توسط جامعۀ‌داروسازان ایران به عنوان روز داروساز نامگذاری شد. سال بعد و در روز ۵شهریور۱۳۵۶در باشگاه دانشگاه تهران مراسمی بدین مناسبت برگزار شد و از تمبری که بدین مناسبت طراحی شده‌بود رونمایی گردید. با این حال این روز در تقویم درج نشده‌بود و رسمیت نداشت.

🔸در سال ۱۳۷۸شورای عالی انقلاب فرهنگی به پیشنهاد تعیین روزی به نام داروساز و درج آن در تقویم موافقت نشان داد.این مناسبت متعاقباً برای نخستین بار در تقویم سال ۱۳۷۹جمهوری اسلامی ایران درج شد.

🔸 منابع: فصل‌نامۀ پیام انجمن داروسازان ایران، شمارۀ۴۴تابستان ۱۳۹۸ /مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی مناسبت‌هاى تقویم سال۱۳۷۹هجرى شمسى

🔸 #انجمن_اسلامی_دانشجویان #دانشگاه_علوم_پزشکی_تبریز این روز را به همه داروسازان و دانشجویان داروسازی عزیز تبریک عرض می‌کند.


🆔 @anjomanTbzpharmacy
📸 Instagram Anjoman
👍5
🔰خانه‌های کارتنی

🔻رویای مسکن ملی به کارتن خوابی خانوادگی تبدیل شد

✍🏻 محمد شعائی

▫️در حالی که بیش از یک سال از وعده ابراهیم رئیسی مبنی بر ساخت یک میلیون مسکن در سال می‌گذرد، به گفته رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی، تا شهریورماه از مجموع یک میلیون و ۳۵۰ هزار واحد مسکونی در دست اجرا، صد هزار واحد تحویل داده می‌شود. فارغ از هزینه انبوه مورد نیاز برای انجام این پروژه [آن هم در شرایط کنونی اقتصادی کشور] به لحاظ زمانی هم چنین اتفاقی دور از ذهن و غیر منطقی است. گرچه که دولت بعدها از حرف خود عقب‌نشینی کرد و نقل شد که دولت متعهد شده در پایان دوره چهار ساله ریاست جمهوری، چهار میلیون مسکن بسازد و نه سالیانه یک میلیون مسکن. این گفته نیز چیزی از غیر علمی بودن ماجرا کم نکرد چرا که دولتی که توانایی ساخت یک میلیون مسکن در سال را ندارد، چطور می‌تواند در یک یا دو سال چهار میلیون مسکن بسازد و کم‌کاری‌های گذشته را نیز جبران کند؟

▫️راهکار ابراهیم رئیسی برای مقابله با گرانی مسکن افزایش ساخت و ساز بود درحالی که مشکل نه کمبود مسکن، بلکه عدم مدیریت صحیح در تنظیم بازار است و انبوه واحدهای خالی موجود آن هم در این شرایط اقتصادی، گواهی بر این ماجرا است.

▫️از دیگر سیاست‌های دولت می‌توان به موضوع اخذ مالیات از واحدهای خالی اشاره کرد که عملا سیاستی شکست خورده است چرا که به گفته عضو هیئت مدیره مشاوران املاک، خانه‌های خالی متعلق به شرکت‌ها و نهادهای خاص هستند و کسی برای اخذ مالیات به سراغ آنها نمی‌رود.

🔹متن کامل یادداشت🔹

#یادداشت_دانشجویی

@atuazadandish
♨️ مهلت ارسال خلاصه مقالات در بیست و چهارمین سمینار دانشجویان داروسازی ایران تا تاریخ ۳۱ شهریور ماه تمدید شد.

ثبت نام از طریق سایت سمینار

📍 Ipss.ir
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در سالروز درگذشت آیت الله سید محمود طالقانی، یاد مجاهد نستوه را گرامی‌ می‌دارد.

@tbzmed_anjoman
آیت الله سید محمود علایی طالقانی (متولد ۱۳ اسفند ۱۲۸۹ در طالقان و متوفی ۱۹ شهریور ۱۳۵۸ در تهران) فقیه شیعه‌ی ایرانی، نواندیش دینی، فعال سیاسی و اجتماعی، عضو جبهه‌ی ملی دوم و یکی از مؤسسین نهضت آزادی ایران بود.

محمود طالقانی در دوران نهضت ملی شدن نفت به حمایت از محمد مصدق برخاست و پس از کودتای ۲۸ مرداد به نهضت مقاومت ملّی پیوست. پس از توقف فعالیت‌های نهضت مقاومت ملّی، طالقانی در شروع مجدد فعالیت‌های جبهه‌ی ملی ایران فعالیت کرد و به شورای مرکزی جبهه‌ی ملی ایران راه یافت. محمود طالقانی، مهدی بازرگان و یدالله سحابی در سال ۱۳۴۰، حزب نهضت آزادی ایران را بر اساس عقاید ملی-مذهبی تشکیل دادند.
محمود طالقانی چندین بار به علت فعالیت‌های سیاسی، توسط رژیم پهلوی به زندان رفت و یک بار نیز تبعید شد. وی در تشکیل سازمان مجاهدین خلق ایران نقش بسیار مؤثری داشت و با بنیان‌گذاران آن سازمان به ویژه محمد حنیف‌نژاد بسیار نزدیک و هم‌فکر بود؛ اما با کسانی که تحت عنوان سازمان پیکار در سال ۱۳۵۴ از سازمان مجاهدین منشعب شدند، سخت مخالفت کرد. طالقانی از رهبران انقلاب ۱۳۵۷ ایران بود و پس از ترور مرتضی مطهری، ریاست شورای انقلاب را بر عهده گرفت. طالقانی در اواخر عمرش از طرف آیت الله خمینی به عنوان امام جمعه‌ی تهران معرفی شد. پس از آن نیز وارد مجلس خبرگان قانون اساسی شد و یک ماه بعد و دو روز پیش از تصویب اصل ولایت فقیه، در روز ۱۹ شهریور سال ۱۳۵۸ درگذشت.
وی در اوایل انقلاب، از معدود روحانیونی بود که از محمد مصدق و علی شریعتی دفاع کرد. هم‌چنین وی مورد علاقه‌ی همه‌ی گروه‌ها و احزاب بود؛ به‌‌طوری‌که سازمان مجاهدین خلق ایران او را پدر طالقانی خطاب می‌کرد. پس از درگذشت وی، امام خمینی از او با نام ابوذر زمان یاد کرد.
یکی دیگر از دلایل شهرت او، تألیف مجموعهٔ پرتوی از قرآن بود. وی در آثارش از جمله این مجموعه، نگاهی نو به مذهب داشته و سعی کرده تا از آن انحراف‌زدایی کند. طالقانی در آثارش می‌کوشید تا نشان دهد اسلام با دموکراسی هم‌خوانی دارد.

به مناسبت سالروز درگذشت این مجاهد نستوه، به بررسی طرز فکر و رفتار ایشان پیرامون پاره‌ای از مسائل می‌پردازیم. مسائلی که بعد از گذشت این همه سال از درگذشت ایشان، همچنان از مشکلات جامعه‌ی ما هستند بحث پیرامون آن‌ها همچنان داغ است!

🔻برای مطالعه‌‌ی هر نوشته، روی عناوین زیر ضربه بزنید.

طالقانی و گروه‌های مختلف سیاسی

طالقانی و قومیت‌ها، مسئله‌ی کردستان

طالقانی و مسئله‌ی حجاب

@tbzmed_anjoman
🥈بدینوسیله کسب مدال نقره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی در حیطه مطالعات میان‌رشته‌ای علوم انسانی و سلامت(فلسفه پزشکی) توسط آقای هادی اخوان، دانشجوی ورودی ۹۹ داروسازی و عضو شوراهای مرکزی و واحد داروسازی #انجمن_اسلامی_دانشجویان #دانشگاه_علوم_پزشکی_تبریز را تبریک عرض می‌نماییم. 🌱

🆔 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call
19👍2
◼️مهسا سکته نکرد!

متن خلاصه

🔻 مهسا سکته نکرد. هیچ‌ نوع سکته‌ای با کبودی صورت و خونریزی از گوش و راکون ساین همراه نمی‌شود. این علائم او مشخصا نمایان ضرب و شتم شدید و شکستگی‌ جمجمه او بوده‌ است. اما روایت‌های حکومتی مبنی بر این که سکته عامل مرگ #مهسا_امینی است، دوگانه‌ی اشتباهی می‌سازد. البته که او مورد ضرب و شتم قرار گرفت، ولی مسئله‌ی اصلی جای دیگری‌ست. آزادی!

🔻سال‌هاست که به هر بهانه‌ای از پوشش و امنیت اخلاقی گرفته تا صیانت از فضای مجازی، بدیهی ترین حق حیات مردم، از ایشان گرفته می‌شود. زنان ایرانی جان و پوششان در گرو تصمیم‌گیری‌های حاکمیتی است و حاکمیت بدیهی ترین‌حقوق ایشان را، خط قرمز خود تلقی می‌کند.‌ #مهسا_امینی ها قربانیان مسیر آزادی‌اند. حاکمیت، یک نفر دیگر از شهروندان این کشور را کشت و بار دیگر به ما یادآوری کرد که حلقوم آزادی‌مان را در پنجه‌ گرفته و روز به روز تنگ‌تر می‌کند.

🔻پنجه‌های خفه‌کننده فقط گلوی فعالین را نگرفته است. آن‌هایی که روزانه چندین وعده اصطلاح "من سیاسی نیستم" را بلغور می‌کنند و در بساطت خودمحوری‌شان گیر کرده‌اند، این پنجه‌های ایدئولوژی دامن آن‌ها را هم خواهد درید.

برای مطالعه متن کامل کلیک کنید:

🆔 @tbzmed_anjoman
📸 Instagram: raddi_call

https://telegra.ph/%D9%85%D9%87%D8%B3%D8%A7-%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%86%DA%A9%D8%B1%D8%AF-09-16
👍6👎1
2025/07/13 01:34:13
Back to Top
HTML Embed Code: