Telegram Web
توصیه مهم ادیتور مجلات قبل از ارسال مقاله به مجله (بخش 2/پایان)


۳- مقاله خود را به خوبی ساختاربندی کنید.

تمامی مجلات ساختار خاصی را برای مقالات ارسالی در نظر دارند و به زعم بسیاری از ادیتورها یکی از رایجترین دلایل رد مقالات به خاطر ان است که مقاله ارسالی خوب برحسب ساختار خود مجله ساختاربندی نشده است. وقتی می‌خواهید مقاله را نگارش کنید سعی کنید کار نگارش را بر اساس ساختار اعلام شده آن مجله نگارش کنید. اگر ساختار مقاله شما مشخص و واضح باشد ویراستار مجله نیز می‌تواند در درون آن ساختار مقاله شما را بیشتر بهبود دهد و ادیتور مجله نیز با مشاهده رعایت دقیق ساختار مقاله، نسبت به آن دید مثبتی پیدا خواهد کرد.

۴- مطمئن شوید که داده‌های شما دقیق هستند.

جمع‌آوری داده‌ها یکی از مراحل درونی در فرآیند پژوهش است  که شامل جداول، اشکال، نمودارها یا سایر آماره‌ها می‌شود. قبل از اینکه مقاله خود را سابمیت کنید، سعی کنید داده‌هایتان دقیق و کامل باشند. نقص در یک نمودار، یا اشتباه در درون داده‌های یک جدول یک اشتباه مرگبار است. در حقیقت شما کل پژوهش را انجام داده‌اید که داده‌ای را جمع‌آوری کنید و فرضیات و سوال پژوهشی را با این داده‌ها رد یا تایید می‌کنید و جواب می‌دهید. در صورتی که اشتباهی در داده‌ها وجود داشته باشد مطمئن باشید که مقاله بی‌چون و چرا رد خواهد شد. دقیق بودن داده‌ها حتی می‌تواند به نوع آزمون‌های استفاده شده و نرم‌افزار مورد استفاده شده نیز مرتبط باشد. اگر شما در انجام آزمونهای آماری، آزمونی را به اشتباه انجام داده باشید یا از یک آزمون ضعیفتر یا یک نرم افزار قدیمی استفاده نموده باشید ادیتورهای مجله آن را از شما نخواهند پذیرفت.

۵- مقاله را چندبار به صورت کامل بخوانید.

در طی خواندن مقاله، غلط‌های املایی را تصحیح کنید، فضاهای زاید که بین جملات یا پاراگراف‌ها هستند را حذف کنید، مطمئن شوید که تنها از یک فونت خاص استفاده کرده‌اید، اشتباهات گرامری را تصحیح کنید و در نهایت منابع یا رفرنسهایتان را بررسی کنید تا در صورت رخداد هرگونه اشتباه آن را تصحیح نمایید.

در نهایت باید بگوییم که کار پذیرش و چاپ مقاله یک کار کاملاً رقابتی می‌باشد. در صورتیکه مقاله رقیب شما اندکی بهتر از مقاله شما باشد آن مقاله به جای مقاله شما پذیرفته می‌شود. ادیتورها نیز سعی می‌کنند خود را درگیر داوری‌ها چندباره نکنند. سعی می‌کنند در همان آغاز مقاله‌ای را انتخاب کنند که به کمترین حجم داوری نیاز باشد و فرآیند چاپ و پذیرش آن نیز راحت‌تر و ساده‌تر صورت گیرد.


https://www.tgoop.com/apply_research
👍2
شرکت پژوهش گستر ایده گزین پارس


مقاله ای در ارتباط با ماشین لرنینگ ( شبکه عصبی مصنوعی ) ، حلال های آلی و ایمنی.


مرحله ریوایز


مناسب رشته های: مهندسی شیمی، شیمی، نفت، محیط زیست و ایمنی.

مقاله کلا دو اسم داشته که نفر دوم خالی می‌باشد.


Journal of thermal analysis and calorimetery

IF : 3
Q2
Speringer



https://www.tgoop.com/apply_research
اجزای یک نوشته تحقیقی کدام است؟


برای خواننده ی دست نوشته‌ی تحقیقی لازم است از راه و روش گردآوری اطلاعات آگاه شود تا اطمینان یابد لغزشی در آن صورت نگرفته و استنتاج هایی که بر مبنای آن اطلاعات انجام شده می تواند معتبر تلقی شود. مقدمه در واقع نخستین بخش متن است، و به همین دلیل در بعضی نوشته ها مقدمه و فصل اول یکی است.

هرگاه این فصل مقدماتی کوتاه تر از فصل های دیگر باشد، معمولا آن را با کلمه‌ی “مقدمه” مشخص می کنند و قسمت های دیگر را با اصطلاح “فصل” متمایز می سازند. این قسمت با هر نامی که خوانده شود، بخش عمده ای از متن شمرده می شود  و جزئی بیرون از پیکره ی اصلی نوشته ی تحقیقی نیست.

در مقدمه_ همچون سایر فصل های متن اگر کوتاه باشد، باید از به کار بردن سرفصل های فرعی متعدد پرهیز کرد، و جداکردن مباحث با استفاده از بندهای مستقل کفایت می کند. در نوشته ی کوتاه، گاه پیشگفتار و مقدمه را در هم می آمیزند و تحت عنوان ” مقدمه” یکجا می آورند.

آخرین بخش چنین مقدمه ای را نیز سپاسگزاری تشکیل می دهد. این نکته را نیز باید پیوسته به خاطر سپرد که پیشگفتار- و گاه مقدمه گر چه جز بخش های مقدماتی نوشته ی تحقیقی است، معمولا پس از تکمیل و اتمام پیکره ی اصلی تحقیق فراهم می شود.




https://www.tgoop.com/apply_research
1
معرفی پایگاه های اطلاعاتی علمی


آشنایی با پایگاه داده ای sid

در عصر اطلاعات و جهاني که هرگونه توسعه منوط به دستيابي مستمر و علمي به اطلاعات است، ساماندهي و پردازش اطلاعات و مقالات علمي منتشر شده در نشريات علمي – پژوهشي اهميتي خاص يافته است. بر اين اساس جهاد دانشگاهي  در تاريخ  16 مرداد 1383 اقدام به افتتاح " مرکز اطلاعات علمي جهاد دانشگاهي " نمود.
اهداف تاسيس اين مرکز آنچنان که در اساسنامه آن آمده است " ترويج و اشاعه اطلاعات علمي، گسترش و ارتقاء خدمات اطلاع رساني به محققان، سرعت بخشيدن به کاوش­هاي علمي و افزايش اثر بخشي تحقيقات در کشور است."

مرکز اطلاعات علمي جهاد دانشگاهي تحت نظارت شوراي علمي، خدمات خود را از طريق پايگاه اينترنتي www.SID.ir به عنوان بانک اطلاعات علمي کشور و در آينده نزديک در سطح منطقه ارائه مي­دهد و تلاش نموده از تجربه­هاي مشابه در داخل و خارج از کشور جهت بهبود، روزآمدي و جامعيت اطلاعات استفاده کند.



https://www.tgoop.com/apply_research
معرفی سه پایگاه اصلی فارسی جهت نگارش پیشینه پژوهش:



🌐 http://fa.journals.sid.ir/

🌐 http://www.noormags.ir/

🌐 http://www.ensani.ir/



https://www.tgoop.com/apply_research
شرکت پژوهش گستر ایده گزین پارس


مقاله ای در ارتباط با ماشین لرنینگ  ( شبکه عصبی مصنوعی ) ، حلال های آلی و ایمنی.


مرحله ریوایز


مناسب رشته های: مهندسی شیمی، شیمی، نفت، محیط زیست و ایمنی.

مقاله کلا دو افیلیشن می‌باشد نفر دوم خالی می‌باشد.


Journal of thermal analysis and calorimetery

IF : 3
Q2
Speringer



https://www.tgoop.com/apply_research
انواع نمایه‌ها

  نمایه‌ها به دو دسته کلی توصیفی و موضوعی طبقه‌بندی می‌شوند.

  1️⃣ نمایه توصیفی (Descriptive Index): نمایه‌ای است که اسناد را براساس ویژگی‌های اطلاعاتی غیرموضوعی (که معمولاً به اطلاعات کتاب‌شناختی موسوم هستند) فهرست و طبقه‌بندی می‌نماید.

  2️⃣ نمایه موضوعی (Subject Index): نمایه‌ای است که اسناد را براساس زمینه‌های اطلاعاتی آن که بار موضوعی دارد، فهرست می‌نماید و دسترسی به اسناد را از طریق موضوع امکان‌پذیر می‌سازد. در نمایه‌سازی موضوعی، نخستین گام، شناخت نوع و دامنه مطالب سند و تحلیل موضوعی آن است.


Https://www.tgoop.com/apply_research
به چه مقالاتي گزارشات موردي مي گويند؟


🔻به يك مشاهده علمي كه به دقت گردآوري شده است و به عنوان يك منبع ارزشمند در تحقيقات در مورد يك نشانه باليني نادر يك واكنش دارويي يا يك روش  درماني جديد استفاده مي گردد  گزارش موردي مي گويند.

🔻گزارش موردي بيشتر در زمينه پزشكي ارائه مي شود و شامل مواردي از جمله مراقبت هاي اوليه نشانه هاي نادر،روش هاي نوين تشخيص و درمان مواردي از گزارش هاي مربوط در حيطه آموزش و پژوهش و....است.

🔻نگارش گزارش موردي در متون پزشكي به زمان بقراط حكيم در پيش از ميلاد مسيح مربوط مي شود.بسياري از بيماري ها و روش هاي درماني امروز با يك گزارش موردي شروع شده اند به عنوان مثال بيماري ايدز اولين بار در قالب يك گزارش موردي در مجله درماتولوژي در سال ١٩٨١ چاپ شد.

🔻در بررسي هاي بدست آمده از اين دسته از گزارشات براي چاپ شدن بايد جذابيت لازم را داشته باشند و بيشتر بايد بسيار اختصاصي بوده و نسبت به موارد مشابه قبل مطالب جديدتري براي بيان وجود داشته باشد.


Https://www.tgoop.com/apply_research
چكار كنيم موضوع پايان نامه تكراري نباشه؟؟؟

🔴 چگونه جست و جو كنيم؟

🔻انتخاب كليدواژه مناسب تر تاثير مستقيم  بر نتايج ارزيابي دارد بنابراين براي انتخاب كليد واژه به نكات زير توجه فرماييد:

🔻از كليدواژه هاي مختلف استفاده كنيد و صرفا به يك كليد واژه اكتفا نكنيد؛

🔻در انتخاب كليد واژه تنها به عنوان اكتفا نكنيد؛

🔻كل عنوان پايان نامه براي جست و جو مناسب نيست ؛

🔻براي جست و جو به هم خانواده ها و هم ريشه ها توجه شود.

🔴 كجا جست و جو كنيم؟

🔻جست و جو در سايت ايرانداك؛

🔻جستجو در سيكا؛

🔻جستجو در شبكه جامع سيمرغ؛

🔻جستجو در طرح هاي پژوهشي جهاد دانشگاهي؛

🔻جستجو مستقيم در سايت كتابخانه هاي كشور؛

🔻مشورت با اساتيد مطرح در يك حوزه موضوعي؛



https://www.tgoop.com/apply_research
👍5
مهم ترین روش های تحقیق کیفی


روش پژوهش اقدام پژوهی: تامل و تعمق درباره یک مشکل، ابتدا بررسی راه حل و سپس اقدام


روش گراندد تئوری(نظریه زمینه ای، نظریه برخاسته از داده ها، تئوری داده بنیاد): تبین روند شکل گیری یا فرآیند یک پدیده بر اساس یک دسته از داده ها به صورت یک نظریه


روش گروه های کانونی: برای پی بردن به درک افراد درباره یک موضوع ویژه


روش پژوهش موردی: که باتوجه به هدف هم می توان کمی و هم می توان کیفی انجامش داد-بررسی یک مورد ویژه از ابعاد مختلف برای بدست آوردن تصویر عمیق از آن پدیده


روش روایتی(زیست نگاری، زندگی نامه ای، تاریخچه زندگی، تاریخ شفاهی):بررسی روایت های زندگی یک یا چند فرد به صورت حکایت گونه برای نمایان کردن رویدادهای زندگی فردی


روش پدیدار شناسی: پی بردن به تجربه زیسته افراد درمورد یک پدیده یا مفهوم


روش قوم نگاری(مردم شناسی فرهنگی): مطالعه فرهنگ یک گروه برای بازنمایی الگوهای مشترک رفتاری آن ها


روش تاریخی: بررسی وقایع و رویدادهای رخ داده در گذشته


روش تحلیل گفتمان: مطالعه زبان و تحلیل ریشه های گفتمان انسانی با استفاده از روش قوم شناسی و تحلیل مکالمات


روش پژوهش سنتزپژوهی(فراتحلیل کیفی): ترکیب نتایج و یافته های کیفی پژوهش های انجام شده در یک موضوع خاص


https://www.tgoop.com/apply_research
👍21
بهترین معیارهای ISI برای نمایه کردن مجله ها چیست؟


در سایت ISI چهار مورد به عنوان ملاک های اصلی نمایه شدن مجله آمده است که عبارتند از:

۱- زمان بندی نشر، تعریف شده باشد یعنی معلوم باشد که فصلنامه است، ماهنامه است یا… و در موعد معین هم آماده شود.

۲- فرآیند داوری برای مجله تعریف شده باشد.

۳- قواعد نشر بین المللی را رعایت کند. برای مثال، عنوان مجله گویای محتوای آن باشد.

۴- مقاله به هر زبانی که باشد مهم نیست ولی چند مورد در آن باید به زبان انگلیسی باشد که عبارتند از: اسامی نویسندگان، عنوان، چکیده و کلمات کلیدی و حتی الامکان منابع و مآخذ هم انگلیسی باشد.


📚 موارد فرعی هم وجود دارد که شامل این موارد است:

۱- مجله باید حوزه بین المللی داشته باشد و به یک حوزه جغرافیایی خاص تعلق نداشته باشد.

۲- در حوزه آن مجله، ترجیحاً مجله مشابه نباشد یا اگر هست آن مجله معیار برتری نسبت به آنها داشته باشد.

۳- افراد به وجود آورنده آن حتی الامکان افراد شناخته شده ای باشند.

۴- افراد به وجود آورنده، توزیع جغرافیایی مناسبی داشته باشند مثلاً همه ایرانی نباشند.
البته موارد فرعی، نمره اضافه دارد و در قبولی یا رد مجله از طرفISI نقش بازی نمی کند.



https://www.tgoop.com/apply_research
👍1
انواع مقالات علمی:


مستقل از سطح مقالات علمی، این مقالات انواع مختلفی دارند. در حالت کلی می‌توانیم مقالات را به 5 دسته تقسیم کنیم:

1. تئوریک و مفهومی  (Theoretical Paper)

مقالات تئوریک یا مفهومی که در حوزه علوم انسانی هم رایج هستند، به بحث در خصوص مبانی نظری و مفهومی یک مساله می‌پردازند، تلاش می‌کنند تعاریف مختلف و دیدگاه‌های مختلفی را که می‌توان به یک موضوع داشتن را مورد تحلیل منطقی و فلسفی قرار بدهند، و از این طریق به نقد زیربناهای مفهومی و تئوریک یک حوزه تخصصی بپردازند و پیشنهادهایی را برای تغییر در نحوه نگرش به مساله مورد نظر ارائه کنند. مثلا یک مقاله تئوریک یا مفهومی ممکن است مفهوم توسعه اقتصادی را از دیدگاه هگل، آدام اسمیت و فوکو مورد تحلیل قرار دهد و پیشنهاد کند که مفهوم توسعه باید به شکلی بازتعریف شود تا اصول اخلاقی حاکم بر جامعه را تخریب نکند. نگارش مقالات تئوریک و مفهومی نیازمند تسلط بالا بر مبانی عمیق نظری و آشنایی عمیق با تفکرات و اندیشه‌های بنیادین علمی- فلسفی است. معمولا این نوع مقالات توسط افراد بسیار با تجربه که در زمینه‌های بین‌رشته‌ای فعالیت کرده‌اند نوشته می‌شود.

2. تجربی (Emperical Paper)

مقالات تجربی رایج‌ترین نوع مقالات علمی هستند. در این مقالات یک سوال تحقیق مشخص بر اساس بررسی شواهد میدانی پاسخ داده می‌شود. به عنوان مثال، فرضیه‌ای که «هر چه سطح آموزش افراد جامعه افزایش پیدا کند، تمایل مردم برای انجام کارهای ساده اداری کمتر می‌شود» را می‌توان با جمع‌آوری و تحلیل داده‌های میدانی بررسی کرد. پایان‌نامه‌ها و پژوهش‌های رایج دانشگاهی عمدتا منجر به نگارش مقالات تجربی می‌شوند. این مقالات، با وجود تنوعی که دارند، نسبت به سایر انواع مقالات و فرصت‌های بیشتری برای چاپ شدن دارند.

3. روش‌شناسی (Methodological Paper)

یک مقاله روش‌شناسی هدفش این است که یکی از ابزارها یا روش‌های پژوهش علمی را در یک رشته خاص مورد نقد و بهبود قرار دهد. مثلا یک مقاله علمی ممکن است نشان دهد که استفاده از پرسش‌نامه‌هایی که در اماکن عمومی مانند مترو برای افکار سنجی توزیع می‌شود سوگیری دارد و بر این اساس پیشنهاد کند که با اعمال یک سری تغییرات در نحوه پرسیدن سوالات، این سوگیری کاهش یابد.

4. کاربردی(Practitioner-based Paper)

این مقالات که معمولا در رشته‌های مهندسی و علوم کاربردی (مانند پزشکی) رایج‌تر هستند، به ارائه راه‌حل یک مساله مهم علمی می‌پردازند. مثلا تکنیکی را معرفی می‌کنند که بر اساس آن بتوان به خلوص باتری از یک ترکیب شیمیایی رسید. این مقالات در حوزه علوم انسانی به شکل ارائه پیشنهادهایی برای حل یک معضل یا یک مشکل رایج هستند. مثلا راه حل‌هایی برای کاهش بحران‌های روانی بعد از زلزله. معمولا این دسته از مقالات در مجلات خاصی که ماهیت کاربردی دارند چاپ می‌شوند و بعضا در حوزه علوم انسانی به عنوان مقاله «علمی» شناخته نمی‌شوند.

5. مرور ادبیات (Review Paper)

یک مقاله مرور ادبیات، به بررسی فعالیت‌های علمی انجام‌شده بر روی یک موضوع مشخص می‌پردازد. تصویری از کارهای گذشته عرضه کرده، نشان دهد که چه  یافته‌های مهمی به دست آمده است، چه ابعادی از مساله مورد نظر هنوز نیاز به پژوهش بیشتر دارد و پیشنهادهایی برای توسعه دانش بشر در  این موضوع خاص می‌دهد. این مقالات معمولا توسط افراد با تجربه در یک حوزه تخصصی نوشته می‌شوند و راهنمای بسیار خوبی برای انتخاب موضوعات تحقیقاتی جدید و بکر هستند.


جمع‌بندی: مقالات تجربی رایج‌ترین نوع مقالات هستند. به همین دلیل، عمدتا برای شروع مقاله‌نویسی توصیه می‌شود که از این نوع مقالات شروع کنیم. این مقالات در صورتیکه بر اساس اصول پژوهش علمی نوشته شوند و از شانس پذیرش بالاتری برخوردارند.



https://www.tgoop.com/apply_research
2👍2👎1
آیا دستکاری در تصاویر یک مقاله علمی جرم اخلاق در نشر است؟

در تصاویر رسیده به مجله هر نوع "دستکاری در تصویر" اعم از برش، تغییر کنتراست و رنگ و فوکوس و یا کلونینگ، جرم اخلاق در نشر محسوب می‌شود و می بایست بدون اغماض با نویسنده برخورد شود. لازم به تاکید است که "تصاویر در مقالات" یک نوع سند مکتوب محسوب شده و در صورت کشف  هر نوع دستکاری در تصاویر (توسط ناظرین بین المللی) مجله توسط نهادهای ناظر و به ویژه COPE با تبعات قانونی مواجه خواهد شد. در ادامه با نمونه هایی آشنا خواهیم شد. دیدن این نمونه ها موجب میگردد تا از این به بعد با دقت بیشتری به تصاویر مقالات خود نگاه کنید.



https://www.tgoop.com/apply_research
👍1
خدمات شرکت پژوهش گستر ایده گزین پارس ((تخفیف ویژه ۱۰ درصدی))



📚 مشاوره و نگارش پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله دکتری در ((تمامی رشته ها)).

📚 نگارش مقالات ISI و  ISC و scopus  در  ((تمامی رشته ها)).

📚 اکسپت مقالات ISI و  ISC و scopus  در  ((تمامی رشته ها)).

📚 چاپ مقالات علمی پژوهشی وزارتین در  ((تمامی رشته ها)).

📚 نگارش پروپوزال در  ((تمامی رشته ها))

📚 اجرای کارهای آماری کمی و کیفی ، spss, amos, lisrel.....

📚 شبیه سازی ها با نرم افزار متلب.

📚 استخراج مقاله از پایان نامه.

📚 چاپ کتاب و تبدیل پایان نامه و رساله دکتری به کتاب.

📚 ترجمه و نیتیو مقالات.

📚 نگارش انگیزه نامه ویژه دانشجویان خارج از کشور و تنظیم رزومه تحصیلی.

📚 مجری برگزاری کلاس‌های آموزشی آنلاین (مقاله نویسی، پروپوزال نویسی، پایان نامه نویسی)

📚 ثبت اختراع

((((پذیرش و چاپ مقالات علمی پژوهشی وزارتین و دانشگاه آزاد در تمام رشته ها))))




جهت کسب اطلاعات می توانید با ادمین  شعبه اصلی شرکت ارتباط برقرار نمایید.

Id telegram: @r_samadi65

☎️  09155812403



Https://www.tgoop.com/apply_research
👍1
اجازه گرفتن از ناشر خارجی برای چاپ کتاب چگونه است:


اجازه گرفتن از ناشر خارجی برای چاپ کتاب بسیار مهم است. البته ما تحت قانون کپی‌رایت قرار نداریم. یعنی ایران در دسته کشورهایی نیست که باید قانون کپی‌رایت را رعایت کنند.

شاید بپرسید که کپی‌رایت دقیقا چیست؟ کپی‌رایت(copyright) یا حق تکثیر مجموعه‌ای از حقوق انحصاری است که به ناشر یا پدیدآورنده یک اثر اصل  تعلق می‌گیرد و حقوقی از قبیل نشر، تکثیر و الگوبرداری از اثر را شامل می‌شود.

ایران به این قانون بین‌المللی پای‌بند نیست. این پای‌بند نبودن باعث می‌شود که بدون اجازه ناشران خارجی هم امکان استفاده از آثارشان وجود داشته باشد اما شما به عنوان یک نویسنده حرفه‌ای نباید با مقوله اخلاق بیگانه باشید.

اگر بناست که در سطحی عالی کار کنید و حرفه‌ای باشید باید حتما ناشران را پیدا کنید و از آنها اجازه بگیرید. برای‌شان شرایط را توضیح بدهید و حتی در لفظ هم که شده از آنها برای کاری که انجام می‌دهید، مجوز دریافت کنید. این نشانه ادب و احترامی است که برای دنیای کتاب و فرهنگ قائل هستید.




https://www.tgoop.com/apply_research
1👍1
چند نکته مهم در تسریع پذیرش مقالات و نوشتن مقاله

1. بعضی از ژورنالها از شما می خواهند (البته بطور Optionalو نه اجباری) که بعد از Submit کردن مقاله، چند داور (reviewer) برای مقاله معرفی کنید که مقاله شما را برای داوری برای آنها بفرستند. حتما این کار را انجام دهید چون یاعث می شود که Editor ژورنال، در به در دنبال داور یرای مقاله شما نگردد و در نتیجه جواب مقاله شما زودتر بیاید. این کار را حتی برای ژورنالهایی که چنین چیزی را از شما نمی خواهند هم انجام دهید. یعنی افراد مورد نظر خود را با زدن یک Email به editor معرفی کنید. اما نکته مهم آنست که افرادی را که معرفی می کنید باید حتما از جاهای درست و حسابی (مثل کانادا، آمریکا و استرالیا و ...) باشند و مهمتر از آن حتما آدمهای شناخته شده ای (حداقل برای ژورنال) باشند. یه وقت استادان دانشکده خودتان و کلا استادان کشورمان یا کشورهای درجه سوم را پیشنهاد نکنید!!!! در ضمن اگر داوری به editor معرفی نکنید، ممکن است مقاله شما را به کسانی بدهد که اصلا سررشته ای در زمینه شما ندارند و تجربه نشان می دهد که این افراد هم معمولا با کوچکترین بهانه ای مثل ساختار بد مقاله، انگلیسی ضعیف و غیره مفاله شما را رد می کنند چون دنبال دردسر برای خودشان نیستند نمی خواهند اعتبار خودشان را با قبول کردن یک مقاله مشکوک (از دید آنها) خدشه دار کنند.


Https://www.tgoop.com/apply_research
چرا فرمت بندی مقالات ضروری می‌باشد؟


✍️ فرمت بندی مقالات موضوع بسیار مهم و ضروری میباشد از آن نظر که شما فرض کنید میخواهید یک قفسه کتاب را مرتب کنید کاملا واضح است که ترتیب کتاب ها را بر اساس رنگ یا سایز مرتب خواهید کرد به طوری که از نظر بیننده خوشایند باشد مجلات نیز میخواهند که مقالاتی را که در مجله چاپ میکنند یک دست و یکپارچه به نظر برسد و کاملا مرتب باشد به همین دلیل یک چهارچوب و ساختار خاصی را مشخص میکنند که همه مقالات باید فقط در این چهارچوب مشخص باشند و از طرفی داوران هر مجله به این فرمت و ساختار توجه بسیاری دارند و مجلات خارج از این چهارچوب را اصلا پذیرش نمیکنند و ریجکت میشوند بنابر این تا حدی که میتوانید قبل از سابمیت مقاله این چهارچوب را رعایت کنید تا مقاله شما پذیرفته و چاپ شود.



Https://www.tgoop.com/apply_research
یک مجله چطوری ISI می شود؟


تعداد مجلاتی که ایندکس ISI را گرفته اند محدود هستند. یک مجله برای اینکه ISI بشود باید نکات زیادی را رعایت کند:

۱-  سردبیر (ادیتور)  و تیم ادیتوری قوی داشته باشد.

۲-  کیفیت همه مقالات مجله بررسی می شود.

۳-  چاپ مقالات به صورت منظم انجام شده باشد. هر شماره چاپ حدود ۱۰ تا ۵۰ مقاله آنلاین می شود.
انواع چاپ مجلات: ماهنامه- دوماهنامه- فصلنامه- دوفصلنامه- سالانه




https://www.tgoop.com/apply_research
مقالات ما پذیرفته ولی هنوز چاپ نشده چکار کنیم؟



خیلی مواقع فاصله زمانی زیادی بین پذیرفته شدن مقاله و چاپ شدن آن در مجله است. این به این خاطر است که مقالات بعضا در صف قرار می گیرند تا در شماره های آینده مجله در کنار مقالات مرتبط دیگر چاپ شوند. گاهی این فاصله ممکن است یک سال بیشتر هم طول بکشد. مجلات وقتی که مقاله پذیرفته می شود یک گواهی می دهند که موید این است که مقاله ما پذیرفته شده. مهم تر از آن این است که یک شماره یکتا به هر مقاله تحت عنوان DOI اختصاص داده می شود. این تاییدیه و این DOI کافی ست که ما بتوانیم به آن استناد کنیم که مقاله ما در مجله پذیرفته شده است.




https://www.tgoop.com/apply_research
گام‌های اساسی برای داور شدن Peer Review در مجلات برتر دنیا:


1️⃣پیوستن به شبکه های پژوهشگران: ثبت نام در شبکه های آنلاین مرتبط با زمینه خود و دوست شدن با سایر محققان همچون Researchgate می تواند بسیار مفید باشد. حتما دقت داشته باشید برای خود ORCID ID یا شناسه محقق دریافت کنید.

2️⃣ شرکت در کنفرانس ها: به کنفرانس های مرتبط با حوزه خود بروید و به صورت داوطلبانه از سردبیران در پانل یا مخاطبان شوید. با این حال بهتر است نقش های بحث و گفتگو را برای مقالات کنفرانس ها نیز بپذیرید.

3️⃣ دریافت توصیه نامه: با اساتید یا پژوهشگران برتر صحبت کنید تا در صورتی که آنها بتوانند شما را به سردبیران در زمینه شما توصیه کنند.

4️⃣آموزش نحوه داور شدن و بررسی نقادانه مقالات: در کارگاه های تخصصی یادگیری نحوه داوری شرکت کنید زیرا علاوه بر یادگیری نکات لازم، می توانید به شبکه ای از متخصصان و سردبیران دست پیدا کنید.

5️⃣با نویسندگان دیگر صحبت کنید: با پژوهشگرانی که می شناسید صحبت کرده و از آنها در خواست کنید که نام شما را به عنوان داور پیشنهادی در مراحل Submit مقاله وارد کنند.

6️⃣ مقاله چاپ کنید: ارسال مقالات تحقیقاتی به مجلات، راه خوبی برای آشنایی با آنها است. هنگامی که مقاله شما پذیرفته شود، فرصتی مناسب برای درخواست از سردبیر برای بررسی داور شدن شماست.

7️⃣ مقاله چاپ کنید: ارسال مقالات تحقیقاتی به مجلات، راه خوبی برای آشنایی با آنها است. هنگامی که مقاله شما پذیرفته شود، فرصتی مناسب برای درخواست از سردبیر برای بررسی داور شدن شماست.

8️⃣با ویراستاران مجلات مکاتبه کنید: با هر سردبیری که در گذشته با شما تماس داشته اید، مکاتبه کنید و به آنها اطلاع دهید که در دسترس هستید. از آنها بخواهید شما را به عنوان داور مجله پذیرش کند.

9️⃣آگهی ها را بررسی کنید: در برخی موارد، مجلات از طریق آگهی و یا توصیه به سایر داوران، درخواست نیاز برای افراد واجد شرایط داوری می کنند، بنابراین از جستجو دست بر ندارید.

0️⃣1️⃣به وبسایت های بررسی کننده بپیوندید: به وبسایت Prereview برای بررسی مقاله پیش از Submit بپیوندید و محققان را در بهبود مقالات خود راهنمایی کنید.

1️⃣1️⃣به طور مستقیم با سردبیران تماس بگیرید: به ویراستار مجلات مورد نظر ایمیل زده و حوزه مورد نظر خود را شرح دهید و از آنها بخواهید که تا شما را به لیست داوران مجله اضافه کنند. همچنین برخی از مجلات امکان ایجاد حساب کاربری رایگان و اعلام داوطلبی به عنوان داور شدن دارند. این کار به سردبیران اجازه می دهد که شما را شناخته و زمانی که به مهارتهای شما نیاز داشتند، با شما تماس بگیرند.



https://www.tgoop.com/apply_research
👍1
2025/07/13 15:55:38
Back to Top
HTML Embed Code: