Telegram Web
For Sama (2019).mkv
1.3 GB
#مستند
#برای_سما
#for_sama


در حال و هوای این روزهای سقوط حکومت خانواده‌ی اسد در سوریه، تماشای مستند "برای سما" به‌شدت توصیه می‌شود.

این مستند را وعد کاتب و ادوارد واتس ساخته‌اند و پنج سال تلاش کاتب برای حفاظت از دخترکش سما در جریان خیزش مردم سوریه در سال‌های آغازین دهه‌ی ۲۰۱۰ را در قالب نامه‌ای برای سما روایت می‌کند.

https://www.tgoop.com/arbabi_m_r

یادداشت‌ها، نقدها، ایده‌ها و ...#محمدرضا_اربابی
👍8🔥2😇1
برای مادر سماء

وعد عزیز!

مستند #برای_سماء را دیدم و رنج کشیدم؛ از رنجی که تو و مردم کشورت در این دهه‌ها در سکوت جامعه‌ی جهانی و با پنهان‌کاری حامیان حکومت وراثتی کشورتان تحمل کردید.

در لحظه‌هایی از فیلم گریستم. در لحظه‌هایی خودم را جای شما گذاشتم تا ببینم اگر در اثنای محاصره‌ی حلب بودم، آیا مثل تو و حمزه شجاعت و رشادت لازم را داشتم که کنار مردم رنجیده و زخمی از بمب‌های بشکه‌ای سوری و موشک‌های روسی بایستم یا نه.

سکانس به‌دنیاآوردن آن نوزاد از مادری زخمی و در حال مرگ مرا مچاله کرد. در ثانیه‌هایی که نوزاد به دنیا آمد اما قلبش نمی‌زد و نفس نمی‌کشید جانکاه بود و در لحظه‌ای که با تلاش دوستانت گریه کرد و به‌دنیا برگشت، اشک شوق ریختم؛ سکانس نویدبخش و امیدآفرینی بود.
به این فکر می‌کردم که در روزهایی که در حلب تحت محاصره‌ی ارتش بودید، من در ایران چه می‌کردم و چه نگاهی به اتفاقات سرزمین تو داشتم. سال ۲۰۱۰ که #بهار_عربی در کشورهای شمال آفریقا و جنوب غرب آسیا آغاز شد، رسانه‌های کشور من آن را #بهار_اسلامی نامیدند و با تمام توان تحولات را پوشش می‌دادند، تا کار به کشور تو رسید. ناگهان ماجرا اسم دیگری یافت.

آن روزها (۱۳۸۸) مردم سرزمین من دورانی پر از بیم، امید و سرخوردگی را تجربه می‌کردند. چیزی شبیه حسی که تو از سقوط حلب در سال ۲۰۱۶ به تصویر کشیدی. حس و حالت را وقتی بعد از اشغال حلب توسط ارتش اسد با کمک هوایی روس‌ها و بقیه‌ی متحدانش مجبور به ترک ویرانه‌های حلب شدی، تا حدی می.فهمم. متاسفم که ما هم ناخواسته در دلیل آن حس‌وحال نقش داشتیم.

در لابه‌لای سکانس‌های مستندت، کنار سماء نشسته بودم و به روایتت گوش می‌کردم. آن شب که وقتی فهمیدید شهر در معرض سقوط است، از ترکیه برگشتید تا با شکستن حصر کنار دوستانتان باشید، حس توامان ضعف و غرور کردم. شنیدن اینکه از ۹ بیمارستان حلب، ۸ تای آن‌ها را بمباران کرده بودند دلم را خنج می‌کشید. گریه‌ی پسرکان مظلومی که جنازه‌ی برادروخواهرشان را به دست شما می‌سپردن فشرده‌ام می‌کرد.

امروز که مستندت را دیده‌ام، بهتر می‌فهمم که سرکوب و انکار مردم و ندادن حقوق اولیه‌شان از سوی حاکمان چگونه می‌تواند زمینه‌ساز ظهور و اوج‌گیری تحرکات بنیادگرایانه‌ای مثل داعش یا حتی تجزیه‌طلبانه را فراهم کند. انباشت خشم، سرخوردگی و نفرت چگونه می‌تواند ملتی را چنان جان‌به‌لب کند که به هر تخته‌پاره‌ای چنگ بزند تا فقط از شرایط موجود فرار کند. آن روزها اخبار جنایات داعش و النصره را با دقت دنبال می‌کردم، اما از رنج عمیق شما بی‌خبر بودم، بهتر است بگویم لمسش نمی‌کردم.

حالا دیگر اسدی نیست که استبداد بورزد. حامیانش یا تضعیف شده‌اند، یا سر سفره‌ی معامله‌ی دیگری نشسته‌اند. حالا روزهای سخت ساختن پیش روی شماست که البته نیک می‌دانی روزهای بسیار سختی خواهند بود. در مصاحبه‌ی آخرت هم در کنار امید، بیم را به چشم دیدم.
دوست دارم این را بدانی که این روزها با دقت بیشتری تحولات کشورت را دنبال می‌کنم. چون در آن عبرت‌های بسیاری نهفته است که در مقام یک فعال فرهنگی و اجتماعی، باید نقش بیشتری در پیش‌برد سرزمینم به سمت آزادی و دموکراسی ایفا کنم.

مستندی که در ۲۰۱۹ ساختی شاید به اسم #برای_سماء بود، اما پیامی عمیق برای همهی‌ ما داشت. آن هم در این روزها که منطقه #خاورمیانه در آستانه‌ی چینش و ترکیب جدیدی‌است.

#مستند
#فیلمنگاشت
#برای_سماء
#for_sama
#syria

لینک دانلود مستند #برای_سماء (۲۰۱۹)
https://www.tgoop.com/arbabi_m_r/506

https://www.tgoop.com/arbabi_m_r
8👍5😇2🔥1
نامزدهای بهترین بازیگر مرد #گلدن_گلوب_۲۰۲۵ اعلام شد و نام #اوان_مک_گرگور اسکاتلندی برای ایفای نقش در سریال کوتاه #جنتلمنی_در_مسکو در میان نامزدهاست.

همین باعث شد اولین قسمت این سریال رو ببینم و حالا مجذوبش شدم.

این سریال به زندگی یک نجیب‌زاده‌ی روس می‌پردازد که بعد از انقلاب اکتبر ۱۹۱۷ روسیه و سرنگونی حکومت تزاری در آن کشور، به سرزمینش برمی‌گردد و حالا ممکن است محکوم به اعدام شود. اما شعری که پیش‌تر سروده و برای بولشوویک‌ها رنگ‌و‌بوی انقلابی‌گری دارد، جانش را نجات می‌دهد. اما او را در هتل محل اقامتش حصر خانگی می‌کنند.

ببینید و لذت ببرید.

https://www.tgoop.com/arbabi_m_r


یادداشت‌ها، نقدها، ایده‌ها و ...#محمدرضا_اربابی
👍123😇1
#فیلمنگاشت
#نجیب_زاده_ای_در_مسکو
#سریال
#کمونیسم
#استالین


مسکو ۱۹۲۲
کنت الکساندر ایلیچ روستوف که در سال ۱۹۱۴ روسیه‌ی تزاری را ترک کرده، در سال ۱۹۱۸ به شوروی بولشویکی بازگشته و حالا در دادگاه به جرم اشراف‌زادگی محاکمه می‌شود. در حالی‌که او هم باید مثل سایر اشراف‌زادگان به مرگ محکوم شود، شعری منسوب به او که برای بولشویک‌ها بوی دعوت به انقلاب را دارد، جانش را نجات می‌دهد. الکساندر روستوف به حبس ابد در هتل متروپل محکوم می‌شود.

اما او که نجیب‌زاده‌ای اصیل و خوش‌ذوق است، زیباترین و لذت‌بخش‌ترین حبس ابد را برای خود رقم می‌زند.

"نجیب‌زاده‌ای در مسکو" سریال کوتاهی ۸ قسمتی‌است که از رمانی با همین نام اثر آمور تاولز اقتباس شده است. همین اقتباسی بودن اثر است که آن را در بیان روایت قدرتمند ساخته و در سراسر سریال، بیننده از گفت‌وگوهایی عمیق بین شخصیت‌ها لذت برده و به فکر فرو می‌رود. این اثر یک درام عاشقانه است که در بستر تاریخی رخ می‌دهد و هنرمندی نویسنده و کارگردان باعث شده وزن هیچکدام از این دو مولفه‌ی اصلی از اندازه خارج نشود.

وقایع داستان در دوره‌ی حکمرانی لنین بر شوروی آغاز می‌شود و در دوره‌ی خروشچف پایان می‌یابد و بدون اینکه درگیر جزئیات تاریخی شود، با لمس مبانی اصلی ایدئولوژیک کمونیسم، ظهور و سقوط آن را به تصویر می‌کشد.

این اثر لایه‌های انسانی گیرافتاده بین چرخ‌دنده‌های شوروی عصر استالین را لمس می‌کند که با رشد اقتصادی بالغ بر ۸ درصد سالانه، غرب و شرق را به‌خود خیره کرده بود (به نقل از عجم اوغلو و رابینسون در کتاب چرا ملت‌ها شکست می‌خورند).

فضای مخوف امنیتی عصر کمونیسم در شوروی را هم با لطافت به‌چالش می‌کشد. تصویری که شاید واضح‌تر و عریان‌ترش را در فیلم تحسین‌برانگیز #تتریس دیده باشیم.

حرف آخر اینکه سریال #نجیب_زاده_ای_در_مسکو اثر ظریف و لطیفی است که نشان می‌دهد، باید ماند، به زندگی معنا داد و جایگاه خود را پس گرفت.

بازی درخشان #اوان_مک_گرگور ظریف و عمیق است. دیالوگ‌های او و نینا، دختربچه‌ی ساکن هتل که هم‌نشین صمیمی او می‌شود؛ گفت‌وگوی بین نسلی زیبایی را شکل می‌دهد که هر جامعه‌ی ایدئولوژی‌زده‌ای با آن‌ها مواجه خواهد بود.

https://www.tgoop.com/arbabi_m_r
👍12
⭕️

هر تغییر بزرگی با مخالفت مواجه می‌شود، زیرا پایه‌های برترس را متزلزل می‌کند.

#لوکرشیا_مات


#معرفی_کتاب
#ایستادگی_کن
#ورنیکا_چمبرز

#پریسا_ابن_یامینی
#شیما_آبیاری

دبیر مجموعه: #محمدرضا_اربابی

نشر #منتشران_اندیشه


#ایستادگی_کن معرفی چهل انسان مبارز است که کیمیاگرانه مس نالیدن را به طلای طلای بالیدن بدل ساخته‌اند و برای ایجاد تغییر در جهان پیرامون خود ایستادگی کرده‌اند و هزینه داده‌اند.

صفحه نشر #منتشران_اندیشه

@montasheranandisheh


«ایستادگی کن!» را از طاقچه دریافت کنید

https://taaghche.com/book/199439
10👍1😇1
#فیلمتاب
#چرا_ملت_ها_شکست_می_خورند
#شوگن
#shogun


عجم اوغلو و رابینسون در بخش "در جستجوی مدرنیته" از فصل دهم کتاب ارزشمند #چرا_ملت_ها_شکست_می_خورند اشارتی به مقدمات احیای امپراتوری قدرتمند ژاپن در اواخر قرن نوزدهم میلادی دارند که از دو منظر برایم جالب توجه بود:

منظر نخست؛ مدرنیته در ژاپن
ژاپن در آن روزگار به‌صورت فئودالی و در قالب قلمروهای متعددی اداره می‌شد از جمله ساتسومای، توسا، آکی، چوشو و .... اما قدرت اصلی از ۱۶۰۰ در اختیار خاندان توکوگاوا بود که امپراتور را به‌حاشیه رانده و قدرت را قبضه کرده بودند.

در پاییز ۱۸۶۷، مردی به‌نام توشی‌می‌چی از ساتسومای، بقیه‌ی قلمروها را علیه توکوگاواها بسیج می‌کند و ائتلاف ساتچو را تشکیل می‌دهد. چرا؟

چون توکوگاواها با استفاده از نیروی نظامی سنتی خود معروف به سامورایی‌ها، جامعه‌ای قرون وسطایی را در ژاپن برپا کرده بودند، محدودیت‌های تجاری و نرخ‌های مالیاتی بالایی را بر کشاورزان تحمیل می‌کردند، تجارت خارجی را در انحصار خود داشتند و ورود خارجی‌ها را به کشور ممنوع کرده بودند و در نتیجه ژاپن را به فقر کشانده بودند.

توشی‌می‌چی با شعار برگرداندن قدرت به امپراتور بقیه‌ی قلمروها را با خود همراه کرد. آن‌ها در بیانیه‌ای خواستار برگشت قدرت به امپراتور، تشکیل دو مجلس قانون‌گذاری علیا و سفلی، کنار گذاشتن ساختار حکمرانی گذشته و تدوین قوانین جدید شدند.

در ۳ ژانویه ۱۸۶۸، توکوگاواها از قدرت کنار رفتند و یک ماه بعد، امپراتور جدید بر مسند قدرت نشست؛ امپراتوری که نامش در تاریخ ژاپن ماندگار است:

امپراتور مِی‌جی

در ادامه با نافرمانی توکوگاواها، جنگ داخلی‌ای شکل گرفت که با شکست آن‌ها همراه شد و به ۲۶۹ سال سلطه‌ی آن‌ها بر ژاپن خاتمه داد. البته ما در ادامه‌ی متن باز هم با توکوگاواها کار داریم!

امپراتور می‌جی را معمار ژاپن نوین می‌دانند. چون نظام فئودالی را ملغی کرد، دولت‌های محلی‌ای شکل داد که زیر نظر فرماندار منصوب حکومت مرکزی فعالیت می‌کردند، تمام طبقات در برابر قانون برابر شدند، محدودیت در مهاجرت و تجارت از بین رفت، خط کشتیرانی و خط راه‌آهن ساخته شد و کارگاه‌های کشتی‌سازی مدرن ایجاد شد. در نهایت هم، در سال ۱۸۹۰ ژاپن به اولین کشور آسیایی دارای قانون اساسی مکتوب تبدیل شد که پادشاهی مشروطه با پارلمانی انتخابی داشت.

و منظر دوم: توکوگاواها
همان‌طور که گفتیم، این خاندان از ۱۶۰۰ تا ۱۸۶۹ در ژاپن حکمرانی می‌کردند. خاندانی که حذفشان در ژاپن با آغاز دوران طلایی ژاپن مدرن گره خورده است!
رئیس این خاندان #شوگُن نامیده می‌شد؛ نامی که با سریال پرطرفدار و پرسروصدایی با همین نام، گوش‌آشناست.

سریال شوگُن (۲۰۲۴) اثری اقتباسی‌است از کتابی با همین نام نوشته‌ی جیمز کلاول که البته در سال ۱۹۸۰ جری لندن اثری سینمایی نیز از آن اقتباس کرده است.

https://www.tgoop.com/arbabi_m_r
👍53
#فیلمتاب
#شوگن
#ملکه_هایی_که_دنیا_را_تغییر_دادند
#ملکه_الیزابت
#ژاپن

در سریال تحسین‌شده‌ی شوگن دریانوردی انگلیسی که پا به ژاپن گذاشته، نقشی محوری را ایفا می‌کند: جان بلک‌ثورن.

او شاید علت این نوشته نباشد، بلکه بهانه‌ای باشد تا به چالشی بپردازم که در دو قسمت نخست بین او و اسپانیایی‌ها و پرتغالی‌های ساکن ژاپن نمود می‌یابد. این خارجی‌ها که عموماً میسیونر کاتولیک یا دریانورد هستند، برخوردی خصمانه با مرد انگلیسی تازه‌وارد دارند و می‌کوشند تا او را دزد دریایی معرفی کنند. وجود گلوله‌های توپ و سلاح و جواهرات در کشتی را هم به‌عنوان شاهد به‌کار بگیرند.

اما این چالش چه ارجاعات تاریخی‌ای را پشت خود دارد؟

اولین دعوای پرتغالی‌ها و اسپانیایی‌ها با انگلیسی تازه‌وارد که ژاپنی‌ها آنجین صدایش می‌کنند، دعوا بر سر مذهب است؛ کاتولیک در برابر پروتستان. مرد انگلیسی پروتستان است و آن دیگری‌ها کاتولیک.

دعوای دوم بر سر قدرت، سلطه‌گری و ثروت است. در قرن ۱۶ پرتغالی‌ها و اسپانیایی‌ها سلطه‌ی دریایی گسترده‌ای بر جهان داشتند و سرزمین‌های زیادی را از شمال آمریکا تا شرق دور به نوعی بین خود تقسیم کرده بودند.

در قسمت دوم سریال شوگن، در سکانسی که آنجین نقشه‌ی دنیا را برای توراناگا می‌کشد، از صلح‌طلبی و خیراندیشی ملکه‌ی سرزمینش می‌گوید: الیزابت اول!

در برهه‌ای از تاریخ که این سکانس روایت می‌کند، حوالی ۱۶۰۰ میلادی، الیزابت اول، آخرین سال‌های عمرش را زندگی می‌کند.

وقتی این ارجاعات تاریخی در سریال شوگن را دیدم یاد مستند دیدنی "ملکه‌هایی که جهان را تغییر دادند افتادم" که در سال ۲۰۲۳ توسط Channel4 انگلستان تهیه و پخش شده است. یکی از شخصیت‌های معرفی‌شده در این مستند، الیزابت اول است. مستند به واقعیتی تاریخی و البته هولناک از الیزابت اشاره می‌کند که ردپای آن در سریال شوگن دیده می‌شود: دزدی دریایی و تجارت برده توسط انگلیسی‌ها به‌دستور ملکه!

در سال ۱۵۷۷ میلادی، ملکه که کشور را در وضعیت اقتصادی بدی می‌دید، فرانسیس دریک را مامور می‌کند تا با ایجاد یک شبکه‌ی دزدی دریایی، کشتی‌های اسپانیایی را سرقت کنند. دریک فقط در یک سرقت، بالغ بر ۴۸۰ میلیون پوند طلا و دارایی را به جیب ملکه هدایت کرد!

برای همین است که در سریال شوگن، اسپانیایی‌ها و پرتغالی‌ها، انگلیسی را دزد دریایی معرفی می‌کنند.

دو قسمت از مستند #ملکه_هایی_که_دنیا_را_تغییر_دادند را در لینک زیر تقدیم کرده‌ام

https://www.tgoop.com/arbabi_m_r/513
7👍3🔥1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#فیلمتاب
فیلم و کتاب
#مجمع_کاردینال_ها
#اعتقاد_بدون_تعصب

لارنس:
"ترسناک‌ترین گناه از نظر من "قطعیت" است. قطعیت دشمن اتحاد و تاب‌آوری‌است. ایمان، وجود خود را مرهون تردید است. در نبود تردید، رازی نبود و در نتیجه ایمانی وجود نداشت."


امشب که سینمایی تاثیرگذار #مجمع_کاردینال_ها اثر ادوارد برگر را می‌دیدم، خط‌به‌خط کتاب "اعتقاد بدون تعصب" اثر پیتر برگر و آنتون زایلدرولد در سرم مرور می‌شد؛ از اثرگذارترین کتاب‌هایی که در زندگی‌ام خوانده‌ام.

در بازه‌ی بنیادگرایی تا نسبی‌گرایی، نقطه‌ی تعادلی وجود دارد که حاصل هم‌آیی تردید و یقین است.
چرخه‌ی سیصدوشصت درجه‌ی تردید، تحقیق، تحلیل، اعتقاد و اقدام است که به زندگی بشر پویایی و حیات می‌بخشد.

در لینک زیر می‌توانید در باره‌ی کتاب #اعتقاد_بدون_تعصب بخوانید.
https://www.tgoop.com/arbabi_m_r/199
7👍2🔥1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 فیلم « Conclave 2024 »
📝 #زیرنویس_چسبیده_فارسی "HardSub" 
📤 کیفیت : 480p
✂️ بدون سانسور و حذفیات

یادداشت‌ها، نقدها، ایده‌ها و ...#محمدرضا_اربابی

https://www.tgoop.com/arbabi_m_r
👍62
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#مجمع_کاردینال_ها

دلایل مخالفت کاردینال آلدو بلینی با افشای فساد کاردینال ترمبلی که رقیب او برای پاپ شدن است، شنیدنی‌است: اول اینکه باعث می‌شود پاپ قبلی، کوریا که پیرو راه او هستند زیر سوال رود و دوم اینکه ممکن است باعث پیروزی رقیب سوم، تدسکویی شود که با پاپ مرحوم مخالف بوده است.

کاردینال بلینی احتمالاً حفظ کلیسا را اوجب واجبات می‌داند و برای همین قصد دارد بر فساد سیستماتیک موجود در دوران پاپ کوریا سرپوش بگذارد. پاسخ کاردینال توماس لارنس شنیدنی‌است:

"فکر می‌کردم اینجاییم که به خدا خدمت کنیم، نه کوریا!"


https://www.tgoop.com/arbabi_m_r

یادداشت‌ها، نقدها، ایده‌ها و ...#محمدرضا_اربابی
👍10🔥1
#روان_درمانی
#سریال
#shrinking

پل: تو در آستانه‌ی فروپاشی عاطفی هستی... یا باید کمک بگیری یا به همون فلاکتی برگردی که بعد مرگ تیا افتادی توش.

جیمی: پل، من بهت زنگ نمی‌زنم. خودم خوب می‌شم.

پل: پس چی کار می‌کنی؟ یه بیمار دیگه پیدا می‌کنی که مشکلش رو حل کنی؟ چون تو به این کار معتاد شدی و این مخدر توئه. این رو از من داشته باش! اثر مخدر از بین می‌ره و به‌مرور این لبخند که معمولا دو هفته رو لبت می‌مونه، دو دقیقه بعد از بین می‌ره.

شما برای فرار از مشکلات، به‌جای حل مسئله، به چه مخدری پناه می‌برید؟

یادداشت‌ها، نقدها، ایده‌ها و ...#محمدرضا_اربابی

https://www.tgoop.com/arbabi_m_r
👍91
#شعرگونه

در خستگیِ خوابی خیس
خیره‌ی خطوط چشمانش بودم
که خط نگاهش مرا به خود خواند
حال سال‌هاست
در سعی میان چشمان و نگاهش
بی‌خوابم

#محمدرضا_اربابی

https://www.tgoop.com/arbabi_m_r
6
دیشب با رفقای #فیلمتاب به تماشای نمایش #کتابخانه_نیمه_شب نشستیم. این اثر اقتباسی آزاد از رمان پر مخاطبی با همین نام است که در ایران با ترجمه‌های مختلفی منتشر شده است.

دختری خودکشی می‌کند و حالا در کتابخانه‌ی نیمه‌شب به او سه فرصت داده می‌شود تا به مقطعی از زندگی‌اش برگردد و مسیرش را تغییر دهد.

اجرای دلچسبی بود که نقش #محمد_شعبان_پور در حال خوش بعد از تماشایش بسیار پررنگ بود. در دقایق بسیاری خنده‌ی سالن قطع نمی‌شد.

در سال‌های اخیر این سوال را زیاد از خودم پرسیده‌ام: اگر فرصت برگشت به‌ گذشته را داشتی، آیا برمی‌گشتی؟ به کدام مقطع از زندگیت؟

پاسخم به این سوال همیشه منفی بوده است. نه اینکه حوصله‌ی دوباره زندگی کردن را نداشته باشم. بلکه چون مسیر پرپیچ‌وخم و پرفرازونشیبی که آمده‌ام را با همه‌ی تلخ‌کامی‌ها و ناکامی‌هایش دوست دارم. چون همه‌ی آن را زندگی کردم و آنچه هستم را، خوب یا بد، مرهون همان می‌دانم.

خودم را درگیر جبر و اختیار نکرده‌ام و به این فکر می‌کنم که آدمی شاید مختارِ مجبور است. رازآلودگیِ زندگی در عین ترس، شوق‌آفرین است؛ شوق کشف و شهود.
این جهان‌بینی کمک کرده تا خودم را به‌خاطر تصمیماتم سرزنش نکنم. من آن تصمیم‌ها را در شرایطی گرفتم که نمی‌دانستم فردا چگونه رقم می‌خورد.

اندیشیدن بیش‌ازحد به چگونه زیستن و زیسته‌ی گذشته، فرصت زیستن را از ما را می‌گیرد.

تماشای این اثر خوب را توصیه می‌کنم.

https://www.tiwall.com/p/ketabkhaneh

#محمد_شعبان_پور
#نیکی_مظفری
#محمد_ملک_شاهی

https://www.tgoop.com/arbabi_m_r
👍113
#کوته_نگاشت

هر نفسی که فرو می‌رود مُمدّ ممات است ...

#توچال
۶ دی ماه ۱۴۰۳
👍14😇2
Bagh Mamnoo
Mehdi Tafakori
#موسیقی

#باغ_ممنوع
#مهدی_تفکری

خاطرش را عجیب می‌خواهم ...

https://www.tgoop.com/arbabi_m_r

یادداشت‌ها، نقدها، ایده‌ها و ...#محمدرضا_اربابی
6🔥3
باید توجه داشت که "#حاکمیت_قانون" امری متفاوت از "#حکومت_از_طریق_قانون" است. حتی اگر ویگ‌ها می‌توانستند قانونی بی‌رحمانه و سرکوب‌گرانه برای رفع موانعی که مردم عامی ایجاد می‌کردند از تصویب بگذرانند، باز هم می‌بایست با محدودیت‌های مضاعفی که حاکمیت قانون برایشان به‌وجود می‌آورد، دست‌وپنجه نرم می‌کردند....بنابراین حاکمیت قانون بدان معنا بود که فرادستان و فرودستان به‌طور یکسان در مقابل اجرای چنین قوانینی مقاومت نشان می‌دادند.... در حقیقت حاکمیت قانون تحت نهادهای استبدادی و مطلقه قابل تصور نیست. این برابری نتیجه‌ی نهادهای سیاسی کثرت‌گرا و ائتلاف‌های گسترده‌ای است که پشتیبان این‌گونه کثرت‌گرایی هستند.
#چرا_ملت_ها_شکست_می_خورند
#دارون_عجم_اوغلو
#جیمز_ای_رابینسون

https://www.tgoop.com/arbabi_m_r
7👍1
2025/07/08 19:14:50
Back to Top
HTML Embed Code: