tgoop.com/asrehooshmandi/4204
Last Update:
🔻«ابتذال» کسب و کار من است
صرف نظر از بلاگرهایی که در یک تعامل سالم با کاربر قرار دارند، بخش قابل توجهی از فضای مجازی، به ویژه اینستاگرام در اختیار گروهی است که به تولید و بازتولید «ابتذال» زیر پوشش تولید محتوا مشغولند.
«#بلاگرهای_ابتذال» برای بازدید گرفتن ممکن است از تکنیکهای مختلفی استفاده کنند. اما چگونه بعضی از همین بلاگرها، لایک، کامنت و فالوئرهای میلیونی دارند؟
شاید بتوان این موضوع را در قالب نوعی از عرضه و تقاضا تحلیل کرد. درواقع آنچه از آن به عنوان محتوای مبتذل نام برده میشود، خواهان دارد. اگر کاربران آنها را دنبال نکنند، علی القاعده محتوایی هم تولید نمیشود.
این بلاگرها در مخاطبشناسی، بسیار قوی و آگاهانه عمل میکنند. همان مفهومی که رسانههای رسمی به ویژه در سالهای اخیر توفیقی در آن نداشتهاند. بلاگرها به خوبی ذائقه عمده کاربران را تشخیص دادهاند و مفاهیم را در قالبهای کاربرپسند عرضه میکنند.
همچنین آنچه به عنوان عامل اصلی جذب مخاطب شناخته میشود و کاربر را جذب محتوای بلاگرها میکند، اعتمادسازی است. وقتی بلاگرها اعتماد کاربران را جلب میکنند درواقع به بزرگترین سرمایهای که نیاز دارند دست پیدا میکنند. آنها با فالوئرهای خود از طریق پیام کاربران در کامنتها و دایرکتها در ارتباط هستند.
به عبارت دیگر، انتشار پیامهای کاربران و ترتیب اثر دادن به پیام آنها، کاربران را از حالت انفعال خارج میکند و ارتباط بین بلاگرها و کاربران عمیقتر میشود. به طوری که کاربر احساس میکند در محتوای تولیدشده مشارکت میکند. تداوم این وضعیت میتواند پایانی بر نظریه انفعال مخاطب و تاثیر یکطرفه رسانه بر مخاطب باشد.
حتی بعضی از بلاگرها به جلب اعتماد میدانی روی آوردهاند. برخی از آنها با حضور در کف خیابان به کسانی که فالوئر آنها هستند هدیههای گران قیمتی از جمله گوشی موبایل یا پول نقد میدهند.
متن کامل گزارش را در لینک www.fardaresaneh.ir بخوانید.
@asrehooshmandi
BY عصر هوشمندی
Share with your friend now:
tgoop.com/asrehooshmandi/4204