tgoop.com/aubiotechnology/459
Last Update:
‼️انتقال_تجربه ۱
🔅راهیشو _ رهزیست
[کاری از انجمن بیوتکنولوژی دانشگاه الزهرا(س)]
سلام بر همگی؛
من وقتی ترم ۵ کارشناسی رشته زیستفناوری بودم توی اولین دوره این مسابقات که پارسال برگزار شد شرکت کردم و همزمان میخوام یه تحلیلی از مزایا و معایب این مسابقه و به طور کلی تجربهای که در طی این مسابقه کسب کردم رو باهاتون بهاشتراک بذارم.
اولین مرحله از مسابقه وقتیه که تست شخصیتشناسی گرفته میشه ازمون و نتایج اون رو با تحلیل در اختیارمون میذارن. نمرات ما در هر مجموعه ویژگی سنجیده میشد و بعد تعریفی از اون ویژگی بهمون میدادن و میفهمیدیم که من نوعی در چه کارهایی بهتر از متوسط دیگران هستم. شاید بگید تو گوگل هم میشه این آزمون رو داد اما نکته اصلی اینه که اینجا در این مسابقه افراد زیادی شرکت کردن و میتونی ببینی چه تنوعی از انواع شخصیتها وجود داره و بعد از اون باید تیمسازی انجام بدی با این افراد و اونجا یاد میگیری که اولا خودت رو چطور پرزنت کنی بین تمام این افراد تا بتونی همگروهی پیدا کنی و دوما اصلا چه تیپ آدمی باید وارد گروه بشه تا مکمل هم باشید(با توجه به اون تست شخصیتشناسی) و نه اینکه مثل هم باشید تا تعارضی بین شما پیش نیاد و یه گروه کامل با هم بسازید که هر کدوم چه نقشی رو در گروه برعهده بگیرن تا تیم درست پیش بره. به طور کلی تیمسازی رو یاد میگیرید و عملا میفهمید تیمسازی یعنی چی و چقدر مهمه به طوری که بهنظرم مهمترین بخش یه کار، تیمی هست که اون کار رو پیش میبره و موفقیت یا شکست یه پروژه بیش از همه به تیمی که داره اون پروژه رو پیش میبره بستگی داره تا دانش، مهارت یا بقیه فاکتورهای تاثیرگذار.
یکی دیگه از مزایای این مسابقه آموزشهایی بود که طی این مسابقه به ما میدادن در قالب ویدئو و ما رو با مفاهیم اولیهای مثل همین تیمسازی، سرچ کردن، مفاهیم کسب و کار و کلا مهارتهایی که برای پیشبرد پروژه نیاز بود ما آشنا باشیم بهشون.
اما مهمترین بخش مسابقه بهنظر من این هست که اصلا بستری فراهم شده که ما بتونیم با افرادی که بعضا نمیشناسیم یا آشنایی کمی داریم بتونیم تیم بشیم و یه پروژه رو جلو ببریم. در طی این روند ما توانایی برنامهریزی و تهیه استراتژی برای پیشبرد کارها، توانایی حل مسئله، توانایی حل تعارض بین تیمی، توانایی سرچ کردن، توانایی ارائه و پرزنت کردن کارها و خودمون، توانایی وصل کردن تئوریهای دانشگاه با صنعت و حوزه کسب و کار، و مهمتر از همه اینکه بدونیم اصلا دانش من چه استفادهای در صنعت و در اجرای یه پروژه داره، چه نوع دانشی برای پیشبرد یه پروژه فرضا در حوزه پزشکی نیاز هست( تعامل بین دانش پزشکی، دانش بیوتک، دانش الکترونیک یا مکانیک، دانش کسب و کار) در حالی که فکر میکردیم فقط افراد علوم زیستی یا علوم پزشکی برای پیشبرد یه پروژه پزشکی نیاز هست اما اینطور نبود و دیگر مسائلی که خود شما شخصا ممکنه باهاش برخورد کنید و یاد میگیرید چطور اون رو حل کنید.
BY انجمن علمی دانشجویی بیوتکنولوژی دانشگاه الزهرا(س)
Share with your friend now:
tgoop.com/aubiotechnology/459