Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
126 - Telegram Web
Telegram Web
@behyaarstf_ir
رادیو دانش بنیان
#گپ_و_گفت_دانش_بنیانی

این قسمت؛ *سنگرِ مهم کار، سنگر حفظ هویت*

برو کارگر باش و امیدوار که از یأس ، جز مرگ ناید به بار...

آنچه در این صوت خواهیم شنید:

🔻آیا دیدار رهبری با کارگران صرفا یک تقدیر و تشکر است یا آنکه ملاقات با کارگران و کار در انقلاب، در صحنه ی کنونی معنایی فراتر دارد؟

🔻به *دنبال کار بودن* چرا در فضای کنونی ضعیف است؟

🔻 این که می گویند در اسلام، کار فی نفسه خود ارزش دارد به چه معناست؟ چرا کار زحمت تلقی می شود و چرا گمان می شود که می توانیم دنیای بدون کار متصور باشیم؟

🔻در تهاجم فرهنگی بزرگترین سنگری که می تواند سقوط کند، همین نگاه و معنای کار است و در برابرش این فساد های اخلاقی هیچ است و آن اتفاقات معلول سقوط این سنگر اصلی و مهم است.


@behyaarstf_ir
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
.

🎙 مجموعه‌ پادکست "معبدِ جهاد سازندگی"
▪️برش‌هایی از جلسات؛ زنده باد جهاد
💎 قسمت دوم: "در طلب و انتظار بارقه"


ما نشسته بودیم دور هم دغدغه ها را می‌گفتیم، طلب را می گفتیم و این دغدغه و این طلب را زنده نگه داشتیم تا آرام آرام، چیزی پیش آمد، یک جرقه‌ای، یک بارقه‌ای زده شد. بعد یک دفعه دیدیم یک اتفاق نظری وجود دارد که همه پای کار آمدند.

در صورتیکه ما امروزه به ایده و طرح هایمان اتکاء می‌کنیم. می‌گوییم، آقا ما یک ایده‌ی خاصی داریم، این ایده ایده ای است که خیلی مهم است و برای این ایده آدم هایمان را کنارش می‌چینیم.

این افراد یک جمعی هستند که دغدغه‌ی انقلاب را دارند، می گویند ما کجا باید باشیم. بحث این نیست که ما ایده داریم، ما فقط می‌خواهیم باشیم. یک راهی را پیش ببریم. آرام آرام، هر کدام یک جایی پیدا می‌کنند. از دور هم جمع شدن‌ها، با دغدغه و با مسئله با هم مواجه شدن این کار پیش می‌آورد.



#زنده‌_باد_جهاد
#همه_با_هم_جهاد_سازندگی
#مدرسه_علم_و_فناوری
@soha_sima
*سازمان های اداری و فساد.*

🔻تلقی و پندار شایع این است که فساد را مفسدان با خود می آورند و اگر آنان را به سازمان ها راه ندهند و مفسدانی را که هستند برانند (که البته باید چنین باشد) فساد رفع می شود. این درک درستی از جامعه و سازمان و نظام اداری نیست. فاسدان و مفسدان را دفع باید کرد اما دفع کافی نیست بلکه آنها نباید به وجود آیند و اگر به وجود می آیند باید تامل کرد که چگونه زمینه، مستعد رویش و پرورش آنها شده است.

🔻وقتی شرایط بروز فساد فراهم باشد به فرض این که سوداییان قلع و قمع، هر روز هزاران ظالم و فاسد را مجازات کنند، ظلم و فساد کم نمی شود و عدالتی که شاید در سودای آن باشند تحقق پیدا نمی کند زیرا صرف نظر از اینکه فساد به صرف مجازات فاسد از بین نمی رود، گاهی فاسدان مجازات را دست می اندازند و به شوخی می گیرند.

🔻وقتی قسمت اعظم سازمان های یک کشور باید ظالمان و فاسدانی را که هر روز از زمین می رویند بیابند و در بند کنند و به مجازات برسانند، دیگر مجالی برای اصلاح کارها و کارهای اصلاحی نمی ماند.

🔻فاسدان و مفسدان را باید مواخذه و مجازات کرد اما کار مهم این است که شرایط برای ظهور و عمل انها مهیا نباشد و اگر نااهلی در جایی وجود دارد راه فساد را بسته ببیند.

🔻معمولا سازمانی که می داند چه باید بکند و در کار خود موفق است کم تر در معرض فساد قرار دارد و آنجا که بیشتر وقت می گذرانند و این وقت گذرانی فایده ندارد، راه های انحراف به آسانی گشوده می شود.

ص ۸۵ و ۸۶ کتاب اکنون و آینده ما

@behyaarstf_ir
@soha_sima
روایت مهندسی و جهاد
🎙 سلسله جلسات "روایت مهندسی و جهاد"
🔹 جلسه ششم
📆 پنج‌شنبه ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱


#مهندسی_و_جهاد
#زنده_باد_جهاد

@soha_sima
بنیاد علم و فناوری بهیارصنعت سپاهان
روایت مهندسی و جهاد – @soha_sima
#گپ_و_گفت_دانش_بنیانی

این قسمت:

*تولد کار حیات بخش*


🔹آنچه در این صوت خواهیم شنید:

🔻فکر کردن به تولد کارِ حیات بخشی که به مثابه زندگی می ماند(و نه زحمت). آیا می توان به صورتی از کار فکر کرد که عالمی می سازد که در آن می توان زندگی کرد؟

🔻بهشت و دوزخ در دنیایی که کار معنا ندارد، چه معنایی پیدا می کند؟

🔻مسئله کار و وضعیت دینداری در دنیای امروز،
پوچی دینداری حضوری در غیاب کار حیات بخش و ورود به دینداری مفهومی

🔻غلبه ی تکنولوژی و بی معنا شدن کارگر،
آیا حضور شرکت های دانش بنیان به علت تحریم ها و رفع نیاز کشور است، یا آنکه تولید دانش بنیان، تولد همان کاری است که می تواند تمنای ساخت عالمی داشته باشد که در آن هویت ها شکل می گیرد و انسان وجود خودش را پیدا می کند.
@behyaarstf_ir
🔹*کار برای زنده ماندن یا کار برای زندگی کردن؟*

🔻جهان متجدد با کار گره خورده است و گرد کار می گردد و به همین جهت اقتصاد در آن اینهمه اهمیت دارد. مارکس می گفت انسان با کار انسان می شود و البته معتقد بود که کار در جهان بورژوازی و سرمایه داری صورتی پیدا کرده است که لایق شان بشر نیست و او را از وجود خود دور و بیگانه کرده است. در وصف مارکس معلوم است که کار بیگانه کننده چیست، اما با اینکه در حدود یکصد و پنجاه سال از زمان انتشار جلد اول کاپیتال (کتاب مارکس) می گذرد، آدمی هنوز کار آزادی بخش را نیازموده است و نمی شناسد و البته این سرمایه داری است که همچنان در صورت های گوناگون حکومت می کند.

🔻راستی کار چیست و برای چیست؟ و چگونه زندگی به کار تحویل شده شده است؟ مگر گذشتگان و مردم جهان های قدیم کار نمی کردند؟ کار به یک معنی صرف کردن نیروی تن و جان در ازاء مزد است. شخص که کار می کند گویی توانایی خود را برای ساعات و روز ها و سالهایی می فروشد. شاید گفته شود که اهل حرفه و گروه هایی از کشاورزان هم وقت و نیروی خود را صرف می کنند تا وجه معاش فراهم آورند. مانعی ندارد که شغل آن ها را هم کار بنامیم ولی حرفه و صنعت به معنی قدیم آن ضرورتا بیگانه کننده با زندگی نبود، زیرا کنندگان کار می دانستند که چه می کنند و وجود خود را در چیزی که پدید اورده بودند می دیدند.

🔻با توجه به آنچه که گفته شد می توان کار را به دو قسم تقسیم کرد، کار برای زنده ماندن و کار برای زندگی کردن. بسیاری از صاحب نظران دو قرن اخیر برای تمیز و تشخیص این دو صورت کار تعابیر متفاوت داشتند که ما می توانیم یکی را زحمت و مشقت و دیگری را کار بنامیم. اگر از ما بپرسند که چرا و برای چه کار می کنیم پاسخمان چیست و چه می تواند باشد؟


🔻شاید بیگانه گشتگی مورد نظر را بتوان وجهی از بازگشت انسان به وضع بردگی دانست. ما امروز همه برای نان کار می کنیم. حرفه ها و صنعت های دستی هم به کار تولیدی برای ساختن اشیاء مصرفی تبدیل شده است. ما نان می خوریم که زنده بمانیم و البته از این جهت بر ما باسی نیست. ولی چه می کنیم و نتیجه کارمان چیست؟

🔻در شرایط کنونی به جای توقع بیش از حد از سیاست باید اندیشید که در آشوب کنونی در جهان چه تغییری روی داده و بر سر آدمیان چه امده است و مردم با عالم پر آشوبی که گرفتار آنند چه می توانند و باید بکنند و چگونه می توانند از قریه ای که عدل و تعادل و اعتدال دیگر در آن وجود ندارد بیرون شوند و بنایی دیگر بگذارند. این امر موکول به پدید آمدن تحولی در وجود انسان و گشایش افق زمانی دیگر است.

🔻اهل نظر باید به فکر آن زمان و فراهم اوردن شرایط انتظار و امادگی باشند و مراد از انتظار، انتظار فعال و انتظاری است که در آن بسیاری جان های غیرتمند بستوه می آیند و شاید قربانی شوند.

قسمتی از فصل نهم کتاب *خرد سیاسی در زمان توسعه نیافتگی*

@behyaarstf_ir
حضور بنیاد علم و فناوری بهیار صنعت در شهر کرمان و گفت و گو با گروه های دانشجویی و مردمی پیرامون اقتصاد دانش بنیان.
@behyaarstf_ir
🔻حضور بنیاد علم و فناوری بهیار صنعت سپاهان در شهرستان گلپایگان

🔹برگزاری جلسه با حضور دانشگاهیان، صنعتگران و مدیران شهرستان گلپایگان.

🔹"حرف امروز من این است که برای رشد اقتصاد کشور و اصلاح امور اقتصادی کشور، به‌طور قاطع باید به سمت اقتصاد دانش‌بنیان حرکت بکنیم؛«اقتصاد دانش‌بنیان» یعنی چه؟ یعنی اینکه دانش و فنّاوری پیشرفته نقش‌آفرینیِ فراوان و کاملی داشته باشد در همه‌ی عرصه‌های تولید. همه‌ی عرصه‌های تولید که عرض می‌کنیم، یعنی حتّی انتخاب آن کار تولیدی؛ چون لزومی ندارد که انسان همه‌ی کارهای تولیدی را انجام بدهد. انتخاب آن کار تولیدی هم [باید] برخاسته‌ی از نگاه دانشی و بینشی و علمی باشد؛ اگر ما این سیاست را دنبال کردیم و دانش را پایه و زمینه‌ی اقتصاد کشور قراردادیم و بنگاه‌های اقتصاد دانش‌بنیان را افزایش دادیم منافع زیادی برای کشور و برای اقتصاد کشور خواهد داشت: هزینه‌ها را کاهش می‌دهد؛ بهره‌وری را افزایش می‌دهد که امروز یکی از مشکلات ما کاهش بهره‌وری است؛ کیفیت محصول را افزایش می‌دهد، بهبود می‌بخشد و محصولات را رقابت‌پذیر می‌کند؛"

مقام معظم رهبری- نوروز 1401

@behyaarstf
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#معرفی_بنیاد_علم_و_فناوری

🔹بنیاد علم و فناوری بهیار صنعت سپاهان با ایجاد زمینه ی ورود صد ها نفر به حوزه های مختلف فناوری های بالا، مهمترین عاملِ حضورِ موثر در تولید دانشبنیان را، نگاه و فرهنگی می داند که در هوای آن می توانیم به حرکتی موثر در تولید کشور امیدوار باشیم. حرکتی که برآمده از بطن جامعه و مردم است و سودای متکی شدن به بودجه های نفتی و دولتی را ندارد.

🔹در راستای شکل گیری نگاه و تفکری که کار، تولید، دانش بنیان و فناوری در آن معنا پیدا می کند، سعی کرده ایم زمینه ای را مهیا سازیم تا تجربه ی حضورمان در تولیدِ دانشبنیان را به بهترین شکل در اختیار آحاد مردم از جمله دانش آموزان و دانشجویان، مهندسان، اساتید و اهالی علوم انسانی قرار دهیم و با هم برای خط شکنی در حوزه های مختلف فناوری کشور مهیا شویم.

در این راستا سایت بنیاد علم و فناوری بهیار صنعت سپاهان زمینه ی ورود به چهار حوزه ی اصلی مدرسه ی علم و فناوری، شتابدهنده ی امید، میز مدرسه و دانشگاه و در نهایت راهیان پیشرفت را فراهم کرده است.

#معرفی_سایت_بنیاد_علم_و_فناوری
#شتابدهنده_امید
#مدرسه_علم_فناوری
#میز_مدرسه_و_دانشگاه
#راهیان_پیشرفت
@behyaarstf
گفت و گو با مهندس نوید نجات بخش،
امشب راس ساعت ۲۳
شبکه ی یک سیما...

انتشار گفت و گو پس از برنامه در کانال علم و فناوری بهیار صنعت.
@behyaarstf
برای اقتصاد یک کشور، مهمترین بخشی که میتواند یک شکوفائی پایدار را به وجود بیاورد، تولید است. بخصوص آن بخش اقتصاد تولیدی‌ای که متکی است به دانش، متکی است به علم؛ اینجا اینجور است؛ هم اقتصادی است، هم تولیدی است، هم علمی است؛ دانش‌بنیان است. این، شایسته‌ی ملت ایران است.

رهبر انقلاب ۹۰/۰۱/۰۸

@eghtesad_daneshbonyan
#اینفوگرافی
☝️☝️☝️دقیقا قراره در برنامه ی گرانش چه اتفاقی بیافته؟

#شروع_راه
#فصل_های_دوم_وسوم
#به_زودی
*واصنع الفلک باعیننا*

با دانشبنیان در آغوش خدا...
🔹عرصه ی تولید دانش بنیان، همان آتشی است که در منظر خداوند، و برای جلب توجه حضرت رب العالمین، در میانه ی آن حاضر خواهیم شد، باشد که ما را بپذیرد.

حضور بنیاد علم و فناوری بهیار صنعت در شهر مقدس مشهد،
دانشگاه فردوسی/پارک علم و فناوری خراسان/ ۱۹ خرداد ۱۴۰۱.
@behyaarstf
*واصنع الفلک باعیننا*

🔻روایت دانش‌بنیان

روایتی از مجاهدانه ترین صحنه های جنگ اقتصادی است که دریچه حیات و زندگی را بر ملت ایران می گشاید.

به امید دعای خیر زائران امام رضا *علیه السلام* برای فتح و پیروزی رزمندگان جنگ اقتصادی.

روایتگری بنیاد علم و فناوری بهیار صنعت سپاهان

صحن پیامبر اعظم/ حرم مطهر امام رضا علیه السلام

@behyaarstf
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹بازدید ریاست محترم جمهور از مجموعه بهیار صنعت سپاهان

🔻آقای رئیسی: من امروز مجموعه ی شما را که دیدم مصداق امر مقام معظم رهبری است، هم تولید است، هم کار دانشبنیان است و هم اشتغال آفرین است و نیاز جدی کشور است. این تولیداتی که شما دارید نیاز امروز اتاق های عمل در کشور است، دستگاه ایکسری نیاز همه ی بنادر کشور و مراکز واردات و صادرات کشور است. گمرک های کشور ما نیاز جدی به این دستگاه دارند، بنده هر کجا بازدید رفتم گفتند اگر دستگاه ایکسری داشتیم مشکلات به این صورت نبود و الان دارید تولید می کنید.

🔻گمرک ها باید استقبال کنند از کار شما، باید تشکر کنند از شما به جای اینکه محصول را بروند و از خارج تهیه کنند. شما دارید در کشور با استاندارد های لازم تولید می کنید و تحویل گمرک های کشور می دهید. نباید شما از گمرک ها خواهش کنید که دستگاه شما را بخرند، آن ها باید خواهش کنند، دستگاه های اداری کشور باید بیایند سراغ شرکت های دانش بنیان برای اینکه خدمات دهند و نیاز های آن را برطرف کنند.

🔻 از قول من از بچه هایی که نشد بازدید کنند، هم از قول من سلام برسانید و هم تشکر کنید.
۱۴۰۱/۰۳/۲۷
@behyaarstf
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹حال و هوای امروز مجموعه بهیار صنعت سپاهان ۱۴۰۱/۰۳/۲۶

🔹تصاویری از R&D پروژه ی جت مسافربری هشت نفره

🔹هدف، پیشرفت است. پیشرفت به معنای تحرک دائمی است. اگر دقت کنیم، پیشرفت، هم راه و مسیر است، هم هدف است. ما میگوئیم هدف، پیشرفت است؛ در حالی که پیشرفت یعنی حرکت به جلو. چطور حرکت به جلو میتواند هدف قرار بگیرد؟ توضیحش این است که پیشرفت انسان هرگز متوقف نمیشود. یعنی خدای متعال انسان را آنچنان آفریده است که حرکت او به جلو در میدانهای مختلف، هیچ وقت به حد یقف نمیرسد. به هر مرحله‌ای که شما برسید - چه در مراحل مادی و چه معنوی - مطمئناً توقف در آن مرحله، برای انسان علاقه‌مند به پیشرفت، معنا ندارد. بنابراین پیشرفت، هم راه است، هم هدف است. باید دائم به حرکت ادامه داد و پیش رفت.
۹۱/۰۷/۲۱ رهبر انقلاب

@behyaarstf
2025/07/13 04:12:47
Back to Top
HTML Embed Code: