tgoop.com/cellandmolecularbiology/3483
Last Update:
✅قسمت دوم:
🔹شرکت کنندگان تحت توموگرافی انتشار پوزیترون مغز، ارزیابی متابولیک «اندازه گیری گلوکز و انسولین» قرار گرفتند. اسکن MRI از شکم برای اندازه گیری حجم چربی زیر جلدی (چربی زیر پوست) و چربی احشایی (چربی پنهان عمیق اطراف اندام ها) انجام شد.
🔸پاتولوژی بیماری آلزایمر با استفاده از اسکن PET با ردیابهایی که به پلاکهای آمیلوئید و درهمتنیدگیهای تاو که در مغز افراد مبتلا به بیماری آلزایمر تجمع میکنند، اندازهگیری شد. یافتهها نشان داد که سطوح بالاتر چربی احشایی با افزایش آمیلوئید مرتبط است که ۷۷ درصد از تأثیر BMI بالا بر تجمع آمیلوئید را تشکیل میدهد. سایر انواع چربی ها افزایش یافته، آلزایمر مرتبط با چاقی را توضیح نمی دهند.
🔹یکی از محققان، دکتر دولتشاهی گفت: «مطالعه ما نشان داد که چربی احشایی بالاتر با سطوح بالاتر PET دو پروتئین پاتولوژیک مشخصه بیماری آلزایمر، آمیلوئید و تاو مرتبط است. طبق اطلاعات ما، مطالعه ما تنها مطالعهای است که این یافتهها را در میانسالی نشان میدهد، جایی که شرکتکنندگان ما چندین دهه از ابتلا به اولین علائم زوال عقل ناشی از بیماری آلزایمر فاصله دارند.»
🔸این مطالعه همچنین نشان داد که مقاومت بالاتر به انسولین و HDL پایین با آمیلوئید بالا در مغز مرتبط است. اثرات چربی احشایی بر پاتولوژی آمیلوئید در افراد با HDL بالاتر تا حدی کاهش یافت.
🔹دانستن اینکه چاقی احشایی بر مغز تأثیر منفی میگذارد، این احتمال را ایجاد میکند که درمان با اصلاح سبک زندگی یا داروهای کاهش وزن مناسب میتواند جریان خون مغزی را بهبود بخشد و به طور بالقوه بار بیماری آلزایمر را کاهش داده و خطر ابتلا به آن را کاهش دهد.
✍مترجم: #سحر_همتی
📚💻جهت مشاهده اصل مقاله روی این جمله کلیک کنید.
#⃣ #آلزایمر | #چاقی | #آمیلوئید
#Whats_Up_in_Science
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@cellandmolecularbiology
BY انجمن علمی زیست شناسی سلولی - مولکولی دانشگاه خوارزمی
Share with your friend now:
tgoop.com/cellandmolecularbiology/3483