Telegram Web
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹 #ببینید | شب کریستال و آغاز کشتار و حمله گسترده نازی ها علیه یهودیان


در تاریخ ۷ نوامبر ۱۹۳۸، دبیر سوم سفارت آلمان در پاریس، توسط یک یهودی هفده ساله اهل لهستان که خانواده اش از آلمان اخراج شده بودند، کشته شد.

دو شب پس از قتل دیپلمات آلمانی، نازی ها به این بهانه، به جامعه یهودیان حمله کردند و جنایات خشونت بار زیادی مرتکب شدند. آنها خشونت بار ترین انتقام ها را بویژه در برلین و وین از یهودیان گرفتند.

در ۹ نوامبر ۱۹۳۸، پیش از شروع جنگ جهانی دوم، در تمام آلمان کنیسه‌های یهودیان به آتش کشیده شد و مغازه‌های آنها به تاراج رفت. حدود ۱۰۰ نفر از یهودیان کشته و بیش از ۲۶۰۰۰ نفر به اردوگاه‌های کار اجباری اعزام شدند. این برنامه از سوی نازی‌ها به نام کنایه‌آمیز ”شب کریستال رایش“ خوانده شد. شاید این حمله را بتوان پیش‌درآمد‌ی بر اجرای برنامه هولوکاست (کشتار بزرگ یهودیان) توسط حکومت فاشیستی ناسیونال سوسیالیست‌ها خواند. روبرت لی، فرمانده نازی‌ها این موضوع را به روشنی بیان کرد:

«یهودی باید کشته شود. یهودی باید نابود گردد. این اعتقاد مقدس ماست».

@DACHstudien
#Schicksalstag


🔹 ۹ نوامبر، روز سرنوشت در آلمان


در تقویم آلمان روز نهم نوامبر ارزش تاریخی زیادی دارد. چندین رویداد مهم تاریخی آلمان در این روز اتفاق افتاده اند:

۹ نوامبر ۱۹۱۸: سقوط سلطنت کایزِر ویلهِلم دوم و شروع حکومت جمهوری آلمان

۹ نوامبر ۱۹۲۳: کودتای هیتلر

۹ نوامبر ۱۹۳۸: شب کریستال؛ آغاز خشونتهای گسترده علیه یهودیان

۹ نوامبر ۱۹۸۹: فرو ریختن دیوار برلین



👈این روز در تقویم آلمان به روز سرنوشت معروف است.


@DACHstudien
#Persien_in_Deutschland
#ایرانگردی_در_آلمان


🔺ایران از نگاه سیاحان زن آلمانی

دوران نخست‌وزیری رضا خان و تحولات سیاسی و اجتماعی ایران در اوایل قرن بیستم


در بین سفرنامه‌ها و گزارش‌های اروپایی‌ها از ایران در قرن بیستم، تعداد زیادی وجود دارند که توسط زنان نگاشته شده، اما کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند.

یکی از این سفرنامه متعلق به آنه‌ماری فون ناتوسیوس Annemarie von Nathusius است که در سال ۱۹۲۴ به ایران سفر کرد.

این شاعر، نویسنده و ژورنالیست آلمانی در یک خانواده سرشناس و فرهیخته متولد شد. مادربزرگ، مادر و پدر او از جمله نویسندگان معروف آلمان در قرن ۱۹ به شمار می‌آمدند.

سفر خانم فون ناتوسیوس به ایران همزمان در یکی از دوره‌های مهم تاریخی در آلمان و ایران انجام می‌شود. آلمان در دوران طلایی #جمهوری_وایمار به سر می‌برد که در سال ۱۹۱۸ برای اولین بار در آن #دموکراسی_پارلمانی ایجاد شد.

از سوی دیگر ایران نیز تحولات گسترد‌ه‌ای را پشت سر می‌گذاشت و در حال گذار از یک حکومت سنتی فئودال به یک دولت مدرن ملی بود.


@Iranistik_Deutschland

ادامه در پست زیر 👇
خانم فون ناتوسیوس در سفرنامه خود به موضوعات مختلفی پرداخته است. در ادامه به طور خلاصه به دو موضوع خواندنی از سفرنامه او اشاره خواهد شد.

👈 دعوت از سوی رضا خان، نخست‌وزیر وقت ایران

این نویسنده و ژورنالیست آلمانی درباره ملاقات خود با رضا خان می‌نویسد:

"ایران مرد بزرگی پیدا کرده است. نام او رضا خان است. ... رضا خان من را به حضور پذیرفت و در مورد همه مسائل میان ایران و آلمان صحبت کردیم. او علاقه کامل خود را به آلمان نشان داد و از اینکه یک [آلمانیِ] میهن‌پرست پیدا کرده بود، خرسند بود. رضا خان ابراز امیدواری کرد سرنوشت زنان ایرانی مانند ترکیه تغییر کند. اما همچنان نفوذ دین و عُرف بسیار زیاد بود. پس از چند روز او من را به مهمانی نمایندگان کشورهای خارجی دعوت کرد. او پس از دو ژنرال که یونیفورم‌های فاخر همراه با مدال و نشان (مانند کاخ ناپلئون) داشتند، ظاهر شد. یکی از آنها ژنرال ایرانی بود و دیگری از افسران ارتش آلمان به شمار می‌رفت. اما رضا خان یک یونیفورم‌ ساده و بدون نشان پوشیده بود. او قد بلند، صورتی کشیده و چشمانی داشت که یا تیزبین بود و یا غرق در رویاهایی بودند. ..." (صفحه ۱۲۱-۱۲۲).

👈 جامعه و زنان ایران

"تهران، نوامبر ۱۹۲۴"

در هزاران تصویر از شهر و روستا، در هر جایی که زندگی در ایران می تپد، فقدان زن دیده می‌شد. زنان کاملاً ناپدید شده‌اند. آنها در چادری مشکی پیچیده شده و سوگوار سرنوشت‌شان هستند. مانند یک روح در خیابان ها می چرخند، اما هرگز نمی توانید آنها را رها ببینید. کنار هم بودن با زنان وجود ندارد. آنها حتی در پارلمان که صدایی از طرف آنها بلند نمی شود، اجازه نشستن و شنیدن ندارند. آنها از سرنوشت سرزمین پدری‌شان که بدون آنها مسیر خود را طی می کند، طرد شده‌اند. خواه به مسائل روز، به هنر، علم، ادبیات، به مسائل انسان دوستانه، به مبارزه بین احزاب، به سرنوشت فرزندانش، به کل زندگی عمومی علاقه مند باشند یا نه. آنها از همه جا حذف شده‌اند. (صفحه ۱۲۶)


جهت بازدید از تصاویر سفر خانم ناتوسیوس در ایران به صفحه اینستاگرام زیر مراجعه کنید.

https://www.instagram.com/p/CzhSvIEqNWt/?igshid=MTY2cDBtYnN2czE4dw==


📣 این اثر هنوز به فارسی ترجمه نشده است.

Unter dem Titel "Im Auto durch Persien" veröffentlicht Annemarie von Nathusius einen Reisebericht von einer 1924 unternommen Reise von Bremen mit dem Schiff bis Buschehr und dann weiter mit einem Mercedes über Land bis nach Teheran. In Persien trifft sie mit Männern der persischen Oberschicht zusammen und erhält sogar eine Einladung zu einem Treffen mit Premierminister Reza Khan, des späteren Reza Schah Pahlavi. Reza Khan muss Gefallen an Annemarie von Nathusius gefunden haben, denn er lud sie zu einem Polospiel und dann später in sein Haus ein. Annemarie von Nathusius hat viele Gespräche geführt. Unter anderem mit einer Gruppe persischer Frauen...


لینک دسترسی به متن آلمانی کتاب:

https://www.tgoop.com/Iranistik_Deutschland/1164
اشپیگل: نگرانی‌ از افزایش محبوبیت حزب راست‌گرای آلترناتیو برای آلمان AfD


🔹 دلایل محبوبیت حزب AfD نزد جوانان آلمانی


این حزب در سال 2013 تشکیل شد و در سال 2017 به پارلمان آلمان بوندستاگ راه یافت و پس از آن نیز موفق به راهیابی به تمام پارلمان‌های ایالتی شد.

از زمان آغاز دولت جدید در آلمان و بخصوص پس از جنگ روسیه علیه اوکراین حزب AfD با محبوبیت چشمگیری روبرو شده است. طبق آخرین نظرسنجی‌ها آنها با 22 درصد پس از احزاب مسیحی CDU/CSU قرار گرفته‌اند.


اشپیگل از طريق یک نظرسنجی دلایل انتخاب این حزب توسط جوانان بین 18 تا 29 ساله را جویا شده است که نتایج آن به شرح زیر می‌باشد:

👈 موضع این حزب در قبال مسئله مهاجرت: 78 درصد

👈 ضعف دولت کنونی (متشکل از احزاب سوسیال دموکرات، سبزها و لیبرال‌ها): 44 درصد

👈 بحران‌های کنونی مانند تورم: 44 درصد

👈 فقدان یک حزب دیگر به عنوان جایگزین این حزب: 33 درصد

👈 نارضایتی عمومی: 19 درصد

👈 سایر دلایل: 19 درصد

👈 نبود چشم‌انداز: 13 درصد

@DACHstudien
#Persien_in_Deutschland


🔺 راز ماندگاری فرهنگ ایران چیست؟


#محمدعلی_اسلامی_ندوشن در اثر جاودان خود با عنوان #ایران_و_تنهاییش می‌نویسد:

ایرانی، بنابه اقتضای زمان در هر دوره به نوعی خود را به ابراز می آورد. در عصر صفویه چون زمینۀ سخنوری ضعیف شد و اندیشه در قالب سیاست دینی زمان، از پویایی خود کاست، هنر و معماری جای آن را گرفت؛ تذهیب و نقش و خط و آن بناهای هوش‌ربای اصفهان.

همزيستیِ «تناقض» در فرهنگ ایرانی یکی از شگفتی هاست: فسق در کنار پارسایی، خوشگذرانی در کنار عُسرت (در عین تنگدستی، در عیش کوش و مستی)، روزمره زیستن و دنباله دوام را داشتن. نگاه کنیم به عصر صفویه که در کنار سختگیری‌های مذهبی چگونه بساط عیش و نوش برپا بوده. همین معنا از عصر آل مظفر از غزلهای حافظ دریافت می‌شود.

تصویرهایی که بر دیوارهای چهلستون و عالی قاپو، زندگی درباری را ترسیم می‌کند، عالمش با عالم حلیة المتقین خیلی تفاوت دارد.

شادخواری دوران کریم خان زند در شیراز نمونه دیگری است از اینکه اگر ایرانی را به حال خود رها کنند، به هیچ وجه پشت پا به دنیا نمی زند. مردم عادی و فقیر نیز در حد توان، خود را از بهره‌وری از زندگی محروم نمی‌کردند. اگر آب می دیدند، چندان ناشناگر نبودند. (صفحه ۵۷)


ندوشن همچنین در جایی دیگر به سه عامل مهم در تحرک فرهنگ پس از اسلام اشاره می‌کند:

۱. پیوند: اینکه با فرهنگ دیگری ارتباط برقرار شود.

۲. شوک (برخورد): اینکه ضربه‌ای از بیرون یا درون وارد شود.

۳. نیاز: اینکه ملتی احساس بکند که رشته‌ی حیاتی او به یک پویش فرهنگی گره خورده است.

این سه عامل در ایران بعد از اسلام گرد آمد. چون درها باز شد، فرهنگ نیمه بسته عصر ساسانی با فرهنگ‌های دیگر که از طریق اسلام آمده بودند، پیوند خورد. تکانی که از سقوط حکومت پیشین بر مردم وارد آمده بود، آنها را بیدار کرد. از خود می پرسیدند چرا چنین شد؟ و خواستند خود را بشناسند. تازه توجه به خود که "که هستیم و چه هستیم؟" سر برآورد. کسانی چون روزبه ابن مقفع به ترجمه آثار دوره ساسانی دست زدند.

مردم در دوران آرامش، کمتر به کاوش در درون خود می‌پردازند. زندگی روال خود را دارد و نیازی به بازبینی بودها و کمبودها نیست. در مواقع بحرانی کنجکاوی به کار می افتد، و در ایران چنین شد. (صفحه ۴۵-۴۶)



@Iranistik_Deutschland
🔹 صدراعظم آلمان از ابتدای سال میلادی تاکنون بیش از ۲۳ هزار یورو هزینه اصلاح مو و پیرایش داشته است


روزنامه بیلد هزینه اصلاح مو برخی از اعضای کابینه دولت در آلمان را مقایسه کرده است.

در بین آنها کمترین هزینه با تنها ۵۵۰ یورو متعلق به معاون صدراعظم، روبرت هابک بوده است.

کریستین لیندنر، وزیر دارایی: ۱۸۳۳ یورو

آنا لنا بربوک، وزیر خارجه: ۹۸۷۷۰ یورو


@DACHstudien
🔹 آلمان، کشور مجردها

👈 بیش از ۱۸ و نیم میلیون نفر (از جمعیت ۸۳ میلیون نفری) در آلمان مجرد هستند.

👈 بیش از ۱۶.۷ میلیون نفر از مجردها تنها زندگی می‌کنند.

👈 ۸.۸ میلیون نفر از مجردها زن و ۹.۶ میلیون نفر مرد هستند.

👈 ۵.۲ میلیون نفر از مجردها بین ۲۵ تا ۴۵ سال سن دارند.

👈 مجردها تقریبا ۴۰ درصد از خانوارهای ۴۲ میلیون نفری آلمان را تشکیل می‌دهند.


@DACHstudien
#ایرانگردی_در_آلمان

#Persien_in_Deutschland


🔺 سردیس مرد ساسانی در موزه پرگامون برلین


تصویر حاضر قطعه‌ای از یک مجسمه کوچک (با ارتفاع ۶.۷ سانتی متر، پهنای ۶.۴ و ضخامت ۲.۳) متعلق به عصر ساسانیان را نشان می‌دهد که در موزه پرگامون برلین، موزه هنرهای اسلامی موجود است. عنصر توپ مانندی که در گوشه راست قرار دارد، می‌تواند نمایانگر تزئینات موی پادشاهان ساسانی باشد.



Fragment einer Statuette einer männlichen Person hohen Standes im Flachrelief. Sein Kopf ist frontal dargestellt und entspricht dem Idealbild eines Mannes mit langem, gelocktem Haar in der sasanidischen Kunst. Zudem trägt er eine Zinnenkrone. Das kugelartige Element an einer Seite könnte den für sasanidische Herrscher typischen Haarballen darstellen.

3./4. Jahrhundert
Museum für Islamische Kunst, Berlin


@Iranistik_Deutschland
🔹 اجرای قانون جدید در آلمان برای جذب نیروی کار ماهر


بر اساس قانون مهاجرت آلمان قرار است کمبود نیروی کار ماهر در بازار کار این کشور از طریق جذب مهاجر جبران شود. شرکت‌های آلمانی در حال حاضر در حدود ۱.۷۳ میلیون موقعیت شغلی خالی دارند.

قانون مهاجرت آلمان از امروز شنبه ۲۷ آبان اجرایی خواهد شد؛ قانونی که قرار است کمبود نیروی کار ماهر در بازار کار این کشور را طریق جذب مهاجر جبران کند. بر اساس آمارهای منتشر شده، شرکت‌های آلمانی در حال حاضر در حدود ۱.۷۳ میلیون موقعیت شغلی خالی دارند. اما به راستی این قانون جدید به چه میزان برای اقتصاد این کشور اهمیت دارد؟

بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی اداره کار آلمان، کارگران خارجی در حدود ۱۵ درصد از کارکنان دارای بیمه خدمات اجتماعی را تشکیل می‌دهند. همچنین طبق آمارهای رسمی، از هر هفت نیروی کار در آلمان، یک نفر پیشینه مهاجرتی دارد و اینک دولت آلمان در نظر دارد برای حصول اطمینان از ادامه روند مهاجرت کارگران ماهر و آموزش دیده به این کشور در آینده، قانون مهاجرت کارگران ماهر را به تدریج از امروز اجرا کند.

👈 آن‌چه که با قانون جدید تغییر می‌کند

آنچه که در قانون جدید با قوانین قبلی تفاوت دارد، معرفی کارت اصطلاحا "فرصت" است که بر اساس سیستم امتیازدهی بنا شده است. بدین ترتیب، کارگران ماهری که تمایل دارند در آلمان کار کنند و قصد دارند به کمک این قانون به آلمان مهاجرت کنند، باید مهارت‌های زبانی، تجربه حرفه‌ای، سن و سایر موارد مرتبط با سیستم امتیازدهی را ثابت کنند.

علاوه بر این، حداقل دستمزد مورد نیاز برای مهاجرت نیز کاهش یافته است. در آینده، کارگران ماهر خارجی می‌توانند با پیشنهاد کاری ۴۳۸۰۰ یورو دستمزد ناخالص در سال به این کشور بیایند. این درحالی است که پیش از این برای مهاجرت شغلی، وجود پیشنهاد کاری با دستمزد ناخالص ۵۸۴۰۰ یورو در سال ضروری بود.

همچنین پناهجویانی که پیش از ۲۹ مارس ۲۰۲۳ (۹ فروردین ۱۴۰۲) وارد آلمان شده‌اند و از این شرایط برخوردارند و پیشنهاد شغلی نیز دارند، در صورت انصراف از درخواست پناهندگی خود، می‌توانند به عنوان کارگر ماهر برای اخذ مجوز اقامت اقدام کنند. پیش از این، افراد باید ابتدا کشور را ترک می‌کرد و سپس از خارج از این کشور برای اخذ ویزای کار آلمان اقدام می‌کرد.

همچنین بر اساس قانون جدید، هرکسی که به عنوان یک نیروی متخصص بسیار ماهر از یک کشور غیر اتحادیه اروپا به آلمان می‌آید، نه تنها می‌تواند همسر و فرزندان خود را به همراه داشته باشد، بلکه خواهد توانست والدین و والدین همسر خود را نیز همراه خود به آلمان بیاورد. اگرچه شرط لازم برای امکان الحاق به خانواده، توانایی تامین معیشت عنوان شده است و والدینی که به آلمان می‌آیند اجازه ندارند برای دریافت خدمات و کمک‌های اجتماعی درخواست دهند.

اداره فدرال مهاجرت و پناهندگان آلمان اعلام کرده که به علاقمندان کار در آلمان که در خارج از این کشور به سر می‌برند خدمات مشاوره ارائه می‌دهد. گزارش این اداره نشان می‌دهد که در سال گذشته تعداد موارد مشاوره در مقایسه با سال پیش از آن افزایش یافته است.

آلمان به رغم زبان دشوار آن در میان کارگران ماهر خارجی گزینه بسیار محبوبی محسوب می‌شود. بر اساس نظرسنجی‌ها، آلمان اغلب پس از کانادا و ایالات متحده در جایگاه سوم گزینه‌های مهاجرت قرار می‌گیرد؛ کشوری که با برخورداری از یک اقتصاد قوی و با فرصت‌های حرفه‌ای خوب، برای بسیاری از نیروهای کار متخصص خارجی، بسیار جذاب است.

با این حال مشکلاتی نیز بر سر راه وجود دارد و آن هم در نظر گرفتن این واقعیت است که هم افراد با مهارت بالا و هم افراد با مهارت کم در حال مهاجرت به این کشورند. در برخی موارد، افراد واجد شرایط، در مقایسه با موقعیت کاری که در کشور خود داشتند، پس از مهاجرت موقعیت پایین‌تری را تجربه خواهند کرد.

گاهی برخی از آن‌ها مجبورند به‌عنوان نیروی کار غیرماهر شروع به کار کنند و سپس به مرور زمان به عنوان نیروی کار متخصص و حرفه‌ای پذیرفته شوند. این موضوع به ویژه برای پزشکان و وکلای دادگستری دشوار است چرا که پیش از هرچیز باید مدارک حرفه‌ای خود را در آلمان تایید رسمی کنند و این فرایند چندان ساده‌ای نیست.

دویچه‌وله

@DACHstudien
#ایرانگردی_در_آلمان

#Persien_in_Deutschland


🔺 آهان! !Aha

ردپای
#حافظ و #گوته، دو #شهروند_جهانی در شهر دوسلدورف


Goethe-Hafez-Denkmal in Düsseldorf

شهر دوسلدورف که موزه گوته در آن واقع شده و بارها میزبان برنامه‌های مختلفی در ارتباط با حافظ و ادبیات فارسی بوده است، دارای یک اثر ماندگار دیگر در همین خصوص نیز می‌باشد.

یک پلاک سنگی بزرگ که روی زمین در پیاده‌رو خیابان Brunnenstraße نقش بسته است. روی این پلاک سنگی به آلمانی و فارسی نام گوته و حافظ و واژه "آهان" نوشته شده است. همچنین بالای آن به آلمانی نوشته شده دو شهروند جهانی!

ظاهرا ابتکار و پیگیری این اثر به یادماندنی توسط یک انجمن ایرانی به نام کاوه به سرپرستی دکتر حسین مشیری انجام داده است.

دکتر حسین مشیری، جراح قلب ایرانی ساکن آلمان بوده و با فروش خانه خود به قیمت ۳۰۰ هزار یورو، انجمن کاوه و تالار گوته و حافظ Goethe-Hafez-Saal را راه‌اندازی می‌کند.


@Iranistik_Deutschland


سایر تصاویر به همراه مکان دقیق این اثر را می‌توانید در لینک زیر مشاهده کنید:

https://www.instagram.com/p/Cz4MhZLqs-N/?igshid=MzY1NDJmNzMyNQ==
.

🤓 طولانی‌ترین کلمه در زبان آلمانی چیست؟

کلمات طولانی و پیچیده در آلمانی همیشه یکی از چالش‌های بزرگ برای زبان آموزان به شمار می‌روند.

سایت خبری اتریشی oe24 نوشت طولانی‌ترین کلمه آلمانی که در کتاب گینس ثبت شده، 80 حرف دارد:

"Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerk bauunternehmenbeamtengesellschaft"

این کلمه علیرغم ثبت در کتاب گینس، هنوز در فرهنگ لغت دودن Duden ثبت نشده است. طولانی‌ترین کلمه ثبت شده در دودن، تنها ۴۴ حرف دارد:

"Aufmerksamkeitsdefizit-Hyperaktivitätsstörung"



@DACHstudien
فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ:


🔹 مردم آلمان سمت اسرائیل نیستند


این روزنامه آلمانی با انتشار آخرین نتایج نظرسنجی موسسه آلنزباخ نوشت:


👈 تنها ۳۴ درصد از مردم آلمان معتقدند که این کشور در قبال سرنوشت اسرائیل مسئولیت دارد و ۴۳ درصد معتقدند که آلمان مسئولیتی ندارد.

👈 ۳۵٪ از مردم #آلمان_غربی معتقدند که آلمان در قبال سرنوشت اسرائیل مسئولیت دارد. این عدد در #آلمان_شرقی تنها ۲۱٪ است.

👈 در بین افراد بالای ۶۰ سال، حدود ۳۳ معتقدند که اسرائیل باید از حمایت آلمان بهره‌مند شود. در بین افراد زیر ۳۰ سال این عدد حدود ۳۴ درصد است.

👈 ۴۵درصد معتقدند که #یهودستیزی یک مشکل بزرگ در آلمان است. ۳۴ درصد معتقدند که یهودستیزی تنها در موارد استثنا اتفاق می‌افتد.

👈 ۳۸ درصد معتقدند که اسرائیل اراضی را #اشغال کرده که متعلق به آن نیست.


@DACHstudien
اگر ساکن آلمان هستید، به نظر شما آلمان در قبال سرنوشت اسرائیل مسئولیت دارد؟
(نظرسنجی بر اساس سوال موسسه آلنزباخ)
Anonymous Poll
20%
بلی
51%
خیر
29%
نمی‌دانم/مشاهده نتایج
#ایرانگردی_در_آلمان

#Persien_in_Deutschland


🔺 استفاده از نگارگری فرهنگ عامه ایران روی پوسترهای تبلیغاتی قدیمی‌ترین کُمپانی تولید عُصاره گوشت در آلمان


Persische Populärkultur als Werbung für Liebigs Fleischextrakt


تولید عُصاره گوشت به طور سنتی ابتدا در قرن هجدهم و نوزدهم در بریتانیا و فرانسه آغاز شد.

در آلمان عصاره گوشت در دهه ۱۸۴۰ میلادی توسط شیمی‌دان مطرح آلمانی یوستوس فون لیبیگ Justus von Liebig استفاده شد. این  محصول در حقیقت ابتدا برای درمان دختر دوست او تهیه شد. آن دختر از بیماری وبا رنج می‌برد و نمی‌توانست غذای جامد بخورد. پس از بهبودی این دختر، یوستوس فون لیبیگ دستور تهیه عصاره خود را به صورت عمومی منتشر کرد.

آن زمان یک مهندس آلمانی با خواندن این مقاله پیشنهاد تهیه عصاره گوشت در اوروگوئه را مطرح کرد. آن زمان آمریکای لاتین گوشت گاو مازاد بسیاری داشت. با توجه به عدم وجود امکاناتی مانند یخچال جهت صادرات گوشت، تهیه عصاره گوشت با دستور آلمانی به سرعت رونق گرفت و در سراسر جهان مطرح شد.

پس از این موفقیت کُمپانی لیبیگ از نگارگری‌ فرهنگ عامه ملل به عنوان یک شیوه تبلیغاتی استفاده نمود. برخی از محصولات این کمپانی با تصاویری از فرهنگ عامه ایرانی مانند مراسم قمه زنی، تجارت در بازار، مراسم عروسی و ماه‌عسل، کار بر روی زمین کشاورزی و همچنین معرکه‌گیری‌های متداول همراه با ساز و رقص و غیره چاپ شدند.
تصاویر عمدتا مربوط به اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم می‌باشند.

👈 دانشگاه شهر گیسِن آلمان Gießen پس از جنگ جهانی دوم به نام یوستوس فون لیبیگ تغییر یافت.

@Iranistik_Deutschland


جهت مشاهده تصاویر به لینک زیر در اینستاگرام مراجعه کنید:

https://www.instagram.com/p/C0KQY9BKcfR/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
مجله فوکوس:


🔹 پایان آلمان به عنوان یک اقتصاد مدرن؟

سه عاملی که ظرف ۲۰ تا ۳۰ سال آینده باعث نابودی اقتصاد آلمان می‌شوند.


۱. کمبود انرژی

۲. تمرکز بیش از اندازه آلمان روی چین و روسیه به عنوان شریک تجاری

۳. جمعیت رو به سالخوردگی


مجله فوکوس بازتاب بحران بودجه آلمان در رسانه‌های جهان را بررسی نموده است. به گفته این مجله، اخیرا برخی از رسانه‌های آمریکایی و صاحب‌نظران و نویسندگان از وضعیت اقتصادی آلمان به عنوان یک الگوی منفی یاد می‌کنند و از آن برای هشدار به سایر کشورها استفاده می‌نمایند.

پیتر زیهان، نویسنده مطرح آمریکایی نیز در اثر تازه خود با عنوان "پایان جهان، تازه شروع کار است" بارها از آلمان به عنوان یک الگوی نامناسب اقتصادی یاد می‌کند و این سه فاکتور را مهمترین عامل نابودی اقتصاد آلمان می‌داند.

زیهان درباره خروج آلمان از انرژی‌ اتمی و جوگیری این کشور در زمینه انرژی‌های خورشیدی، آن هم در سرزمینی که تشنه خورشید است، خطاب به مخاطبان خود می‌گوید: آیا تابحال آلمان بوده‌اید؟ پس حتما می‌دانید که آنجا خورشید کمتر می‌تابد.
هیجان آلمان برای توسعه انرژی خورشیدی تنها یک دستاورد داشته، آن هم به وجود آوردن اولین میلیاردر در چین است.

زیهان در ادامه می‌گوید: پایان آلمان [به عنوان یک اقتصاد مدرن] نزدیک است و بسیاری از ما آن را تجربه خواهیم کرد. او از یک سو به تغییرات جمعیتی و پیر شدن جمعیت اشاره می‌کند و از سوی دیگر به شرکای تجاری که آلمان ساده‌لوحانه انتخاب کرده است.

@DACHstudien


متن کامل مقاله:

https://m.focus.de/finanzen/news/the-end-of-germany_id_256293082.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=facebook-focus-online-panorama&fbc=facebook-focus-online-panorama&ts=202312011122&cid=01122023?utm_source=instagram&utm_medium=social&utm_campaign=storyflash
2024/11/21 02:15:43
Back to Top
HTML Embed Code: