Telegram Web
⁉️الزام به تعمیرات محل سرقفلی
تعمیرات محل سرقفلی به دو دسته کلی تقسیم می شوند:
تعمیرات اساسی و تعمیرات جزئی.
تعمیرات اساسی شامل تعمیرات زیرساختی و کلی مانند تعویض سیستم های گرمایشی و سرمایشی، تعمیرات سقف و دیوارها و اصلاحات کلی است که بهبود وضعیت ساختمان را هدف قرار می دهند.
جزئی‌ترین تعمیرات شامل تعویض لامپ ها، رنگ آمیزی دیوارها و تعمیرات کوچک دیگر است که به نگهداری و حفظ وضعیت موجود محل سرقفلی کمک می کنند.

🔰 مبنای قانونی الزام به تعمیرات در قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 1356 و قوانین بعدی تعیین شده است. به ویژه ماده 20 این قانون بیان می کند که انجام تعمیرات اساسی بر عهده موجر است، در حالی که تعمیرات جزئی به عهده مستاجر می باشد. در صورت عدم انجام تعمیرات اساسی توسط موجر، مستاجر می تواند از طریق دادگاه اقدام به الزام موجر به انجام تعمیرات نماید.


موسسه حقوقی دادآرمان

09336267878
09120627820

02122904873
02122904874
⁉️ شرایط الزام موجر به انجام تعمیرات اساسی
- اگر در ابتدای تنظیم قرارداد اجاره، مستاجر با شرایط موجود مورد اجاره را پذیرفته و با همان شرایط زمان طرح دعوا، شروع به تصرف کرده باشد، نمی‌تواند تقاضای الزام موجر به تعمیرات اساسی را داشته باشد.
- در رسیدگی به این دعوا، شغل تعیین شده در اجاره‌نامه نیز مورد توجه قرار می‌گیرد. بنابراین، اگر شغل تعیین شده برای فعالیت در مورد اجاره با همین شرایط موجود قابلیت فعالیت داشته باشد، نمی‌توان موجر را ملزم به تعمیرات اساسی کرد.
- با توجه به استفاده قانون‌گذار از عبارت «تعمیرات اساسی و کلی مورد اجاره که مربوط به اصل بنا یا تاسیسات عمده منصوبه»، مشخص است که تعمیراتی مانند گچ‌کاری ترک دیوار، رنگ‌آمیزی، یا گذاردن مانع برای جلوگیری از ورود آب به مغازه یا تعمیر و تعویض کرکره، جزء تعمیرات کلی که مربوط به اصل بنا یا تاسیسات عمده ساختمان باشد، نیست و جزء تعمیرات جزئی و تزئینی محسوب می‌شود.
- مستاجر باید در حال فعالیت در مورد اجاره بوده و از آن بهره‌برداری کند. بنابراین، اگر به دلیل کهولت سن یا مسائل دیگر، مورد اجاره را تعطیل کرده باشد، نه تنها نمی‌تواند تقاضای الزام موجر به تعمیرات اساسی را داشته باشد، بلکه ممکن است به دلیل وارد آوردن خسارت به رونق کسبی، با خطر تخلیه مورد اجاره مواجه گردد.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⚖️مهـدی رضوی
مشـاوره و وکیل ملکی
✅️ فسخ #قولنامه
به صورت یک طرفه و دو طرفه، امکان پذیر است
از موارد و شرایط فسخ قولنامه به صورت دو طرفه، می توان به اقاله (توافق طرفین)
و از موارد حق فسخ یک طرفه، به وجود خیارات قانونی یا حق فسخ، اشاره کرد.

✅️ در صورت وجود موارد قانونی و عدم موافقت یکی از طرفین با فسخ، می توان از طریق دادگاه، برای این امر، اقدام نمود.

✅️اولین اقدام فسخ قولنامه
ارسال اظهارنامه (از طریق دفتر خدمات قضایی) با ذکر دلیل و استناد به بندهای قولنامه و اختیارات (خیارات) قانونی مندرج در آن است.

⚖️
#ویدیو #وکیل #مشاوره_حقوقی #وکیل_مهریه #وکیل_ملکی #وکیل_آنلاین #مشاوره_ملکی #وکیل_ارث #ملک

⚖️ موسسه حقوقی دادآرمان

📱تماس با ما

09120627820
09336267878

dadarman.com
kiandad.com
⁉️ آیا تقسیم ارث بدون حضور همه وراث امکانپذیر است؟
🔰 در شرایطی که وراث، گواهی حصر وراثت، اخذ نموده باشند و یکی از وراث، از سایر ورثه، وکالت اخذ نموده باشد و همه وراث، موافق تقسیم باشند، امکان تقسیم ارث، بدون حضور همه وراث، وجود خواهد داشت.
🔰 در صورتی که میان ورثه متوفی، ورثه محجور یا غایب مفقود الاثر وجود داشته باشد، امکان تقسیم ارث بدون حضور همه وراث، ممکن نیست و باید، به دادگاه، مراجعه کرد. در این صورت، دادگاه، با درخواست یکی از وراث، به مساله تقسیم ارث رسیدگی خواهد کرد.
⁉️ ارث مادر شوهر بیشتر است یا همسر متوفی؟

📚 طبق ماده 913 قانون مدنی، اگر مردی فوت کند و علاوه‌بر مادر، زن او نیز در قید حیات باشد، در این حالت
ابتدا سهم‌الارث زن (اگر فرزند داشته باشد یک‌هشتم اموال و اگر فرزند نداشته باشد یک‌چهارم اموال) از اموال برجا مانده از متوفی برداشته می‌شود.
سپس مابقی اموال میان مادر و سایر ورثه تقسیم می‌شود.
بنابراین میزان سهم‌الارث مادرشوهر و همسر بستگی به افرادی دارد که هنگام فوت متوفی در قید حیات هستند؛ بنابراین فرزند داشتن یا نداشتن متوفی و غیره از موارد مهم در ارث زن و مادر متوفی است.
⁉️ اختلاف وراث در تقسیم ارث

اگر یک یا چند نفر از ورثه راضی به تقسیم ترکه نباشند، کسی که مایل است اموال تقسیم شود باید از دادگاه تقسیم ترکه را درخواست نماید.
دادگاه همه ورثه را با ابلاغ قضایی دعوت و به موضوع رسیدگی می کند.
اگر مال قابل تقسیم باشد(مثل پول نقد) دادگاه سهم هر یک از ورثه را تعیین می کند، ولی اگر مانند خانه یا اتومبیل باشد که نتوان سهم هر یک از ورثه را جداگانه به وی داد، دادگاه آن را به مزایده می گذارد و پس از فروش، سهم هر یک از ورثه را به آنها پرداخت می کند.
بدانیم که:
تغییر جنسیت از موانع ارث محسوب نمیشود .
⁉️ موانع ارث کدامند؟
قتل ،کفر و لعان و انکار سببیت و ولد زنا است

🔰 ملاک تقسیم ارث جنسیت فعلی فرزند است یعنی اگر پدر و مادر شخص بمیرد پسر فعلی دو برابر دختر فعلی ارث میبرد .
پس اگر دختر به جنس پسر تغییر جنسیت دهد دو برابر دختر ارث میبرد و وبالعکس.
طلاهای مادر پس از فوت به چه کسی می رسد ؟
طلا نیز مانند دیگر ماترک متوفی براساس قوانین ارث بین وراث تقسیم میشود .
⁉️ در چه صورتی زن از شوهر ارث نمی برد؟
اگر مردی در حالت بیماری، زنی را عقد کند ولی قبل از نزدیکی و رابطه زناشویی با وی، به علت همان بیماری فوت کند، زن از وی ارث نمی برد.
مثلاً مردی سرطان دارد و دختری را عقد می کند ولی قبل از نزدیکی، به علت همین سرطان فوت میکند، در این حالت زن از اموال شوهر فوت شده اش ارث نمی برد.
⁉️ در چه شرایطی، ورثه ولی دم محسوب نمی شود؟

ماده 357 قانون مجازات اسلامی : در صورتی که ورثه مرتکب قتل شده و یا در ارتکاب آن همکاری داشته باشد، اولیای دم محسوب نمی شود.
بنابراین حق دیه و قصاص نداشته و تحت هیچ شرایطی این حق را به ارث نخواهد برد.
مثلا فردی که در قتل برادر خود با قاتل همکاری نموده است اگر هیچ یک از طبقات اولیای دم وجود نداشته باشند، باز هم این فرد ولی دم محسوب نشده و حق قصاص نخواهد داشت.
⁉️مالیات بر ارث چیست؟
پس از فوت شخص اموال و دارایی های او ، میان ورثه اش تقسیم می شود و انحصار وراثت انجام شود .
از آن جهت که اموال و دارایی های تعلق گرفته به ورثه ، به منزله نوعی درآمد برای آنها محسوب می شود ، بر اساس قانون مالیات های مستقیم ، قبل از اینکه تقسیم اموال متوفی، می بایست مالیاتی پرداخت گردد که به آن مالیات بر ارث گفته می شود .


موسسه حقوقی دادآرمان

09336267878
09120627820

02122904873
02122904874
⁉️مواردی که دولت از متوفی ارث می برد
1️⃣ شامل مالیات بر ارث اموال و دارایی های متوفی
2️⃣ در صورتی که متوفی بدون وارث بوده و هیچ یک از خویشاوندان نسبی و سببی متوفی وجود نداشته باشد،کل ارث به جای مانده از متوفی ، به دولت تعلق گیرد
3️⃣ در صورتی که متوفی ، مرد بوده و صرفا یک زوجه داشته باشد . در این حالت ، ارث زوجه ( یک چهارم ترکه ) و ما مابقی سهم الارث مرد ، به دولت تعلق می گیرد.
4️⃣ اگر پس از ده سال وارثی برای متوفی پیدا نشود تمامی اموال ایشان به خزانه دولت واریز می شود.
در صورتی که تا قبل از ده سال وارث متوفی مشخص شود ترکه به وراث داده می شود.


موسسه حقوقی دادآرمان

09336267878
09120627820

02122904873
02122904874
⁉️ مواردی که دولت از متوفی ارث نمی برد
🔰برخی از اموال و دارایی های متوفی که میان ورثه تقسیم می شود ، از شمول مالیات بر ارث ، معاف می باشد .مانند حقوق بازنشستگی ، وظیفه پس انداز خدمت و مزایای پایان خدمت
🔰 همچنین ، مطالبات مربوط به خسارت اخراج ، بازخرید خدمت و مرخصی های استحقاقی استفاده نشده و بیمه های تامین اجتماعی و یا بیمه های پرداختی توسط موسسات مانند بیمه های عمر و زندگی ، خسارت فوت ، دیه و مانند آن ، شرایط سهم بردن دولت را نداشته و به صورت یکجا به ورثه تعلق می گیرد .
🔰همچنین ، اموالی که برای سازمان های مشمول قانون ، وقت ، نذر یا حبس شده است ، به شرط تایید سازمان های مزبور ، معاف از مالیات است و از اثاث البیت و اسباب زندگی که در محل سکونت متوفی هستند نیز ، مالیاتی به دولت تعلق نمی گیرد و سهم الارث ورثه محسوب می شوند .
🔰 در صورتی که متوفی ، از شهدای انقلاب اسلامی باشد و ورثه وی ، شامل وراث طبقه اول و دوم باشند ، اموال و دارایی های وی ، مشمول مالیات بر ارث نخواهد بود و شرایط سهم بردن دولت از اموال ایشان ، وجود نخواهد داشت .
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⚖️مهـدی رضوی
مشـاوره و وکیل طلاق و #مهریه
⁉️ مهمترین نکات وکالت در طلاق یا همان #حق_طلاق
1️⃣ حتما باید بلاعزل باشد
2️⃣ حتما باید حق توکیل به غیر داشته باشد.
3️⃣ حتما باید حق تجدیدنظر و فرجام خواهی از شوهر سلب و ساقط شده باشد.
⁉️ انواع #وکالت_در_طلاق
وکالت در طلاق یا دریافت حق طلاق از مرد
1️⃣ به صورت شرط ضمن عقد در سند ازدواج نوشته شود
2️⃣ مرد وکالت در طلاق یا همان حق طلاق را در دفتر اسناد رسمی به زن بدهد .
اگر زوج خارج از کشور باشد می تواند به سفارت یا کنسولگری ایران مراجعه کند و حق طلاق را به هر کس که تمایل داشته باشد اعطا کند.

⚖️
#وکیل #ویدیو #مشاوره_حقوقی #وکیل_مهریه #وکیل_طلاق_توافقی #وکیل_آنلاین #وکیل_طلاق #مشاوره_طلاق #وکیل_ارث

⚖️موسسه حقوقی دادآرمان

📱تماس با ما

09120627820
09336267878

dadarman.com
kiandad.com
الزام به فک رهن

1️⃣ گاهی اوقات ممکن است افراد در مقابل اخذ وام از بانک و یا بدهی از کسی ملک خود را در رهن قرار دهند.
در این صورت ممکن است زمانی که وام گیرنده (راهن)، تمامی اقساط خود را بپردازد اما، طرف مقابل یعنی طلبکار بنا به هر دلیلی ملک او را از رهن آزاد ننماید در این صورت صاحب ملک می بایست در دادگاه حقوقی دادخواستی را تحت عنوان الزام به فک رهن مطرح نماید.

2️⃣حالتی نیز وجود دارد که مالک، ملک در رهن خود را با مبایعه نامه عادی به فرد دیگری منتقل می کند و
متعهد می شود که تا زمان تنظیم سند رسمی، ملک را از رهن خارج کند، ولی در موعد مقرر موفق به انجام تعهد نمی شود.
در این حالت خریدار که از خارج نشدن ملک از رهن، متضرر می شود می تواند الزام به فک رهن را از فروشنده بخواهد.

3️⃣حالت دیگری نیز وجود دارد و آن زمانی است که بر اساس یک قرارداد مشارکت در ساخت، ملک در رهن بانک برده می شود و سازنده متعهد می گردد که نسبت به فک رهن ملک اقدام کند

در دعوای الزام به فک رهن، خواهان شخصی است که خواستار فک رهن است. خوانده عبارتست از شخصی که بر اساس یک قرارداد یا قانوناً متعهد به فک رهن شده است و همچنین مالک رسمی ملک است
⁉️ آیا در صلح عمری توقیف ملک امکان پذیر است؟
ملکی که تحت صلح عمری قرار گرفته است، به طور کلی از مالکیت مدیون (فرد بدهکار) خارج می‌شود و به صورت قطعی منتقل می گردد بنابراین قابل توقیف نیست.
با این حال، اگر صلح به قصد فرار از دین انجام شده باشد، پس از اثبات، طلبکار می‌توانند درخواست ابطال صلح را از دادگاه داشته باشد. همچنین، در صورتی که دو شرط مشخص در سند صلح قید شده باشد، می‌توان آن را توقیف کرد تا زمانی که مصالح در قید حیات است.
⁉️ فسخ صلح عمری بعد از توقیف توسط طلبکار
مُصالح می‌تواند از حق فسـخ خود استفاده کند و عقد صلح را فسخ نماید.
در این حالت حق طلبکار در صورت توقیف ملک مقدم بر حق مصـالح است
شرایط فسخ صلح عمری ، آن است که در متن قرارداد صلح ، حق فسخ برای مصالح ، پیش بینی شده یا به استناد خیار تخلف از شرط و یا تدلیس ، بتوان قرارداد را یک طرفه بر هم زد که به این منظور ، مصالح باید با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی ، یک نمونه متن فسخ سند صلح عمری تنظیم کرده و اقدام به باطل کردن صلح نامه نماید .
موسسه حقوقی دادآرمان

09336267878
09120627820

02122904873
02122904874
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⚖️مهـدی رضوی
مشـاوره و وکیل طلاق و #مهریه
⁉️ میزان بخشش مهریه در ازای دریافت حق طلاق (#وکالت_در_طلاق)
⭕️ زن می تواند با دریافت حق طلاق یا همان وکالت در طلاق از مرد و تقدیم آن به یک وکیل برای مطلقه نمودن خود اقدام نماید.
⭕️ درباره اینکه زن چه تعداد سکه از مهریه خود را باید در قبال دریافت حق طلاق به زوج ببخشد به توافق بین زوجین بستگی دارد و به عدد یکسانی در قانون درباره تعداد سکه ها یا مبلغی اشاره نشده است و طبق توافق زوجین حتی می تواند بدون بخشش مهریه از شوهرش حق طلاق دریافت نماید.

⁉️ مهمترین نکات متن وکالت در طلاق یا همان #حق_طلاق
1️⃣ حتما باید بلاعزل باشد
2️⃣ حتما باید حق توکیل به غیر داشته باشد.
3️⃣ حتما باید حق تجدیدنظر و فرجام خواهی از شوهر سلب و ساقط شده باشد.

⚖️
#وکیل #ویدیو #وکیلطلاق #مشاوره_حقوقی #وکیل_مهریه #وکیل_طلاق_توافقی #وکیل_آنلاین #وکیل_طلاق #مشاوره_طلاق #وکیل_ارث

⚖️موسسه حقوقی دادآرمان

📱تماس با ما

09120627820
09336267878

dadarman.com
kiandad.com
⁉️ تفاوت #سفته الکترونیکی و سفته کاغذی
1️⃣ شکل فیزیکی
سفته سنتی: به صورت کاغذی است و نیاز به امضا و مهر فیزیکی دارد.
سفته الکترونیکی: به صورت دیجیتال و آنلاین صادر می‌شود و نیازی به کاغذ ندارد.
2️⃣ نوع امضا
سفته سنتی: امضای دستی شخص صادرکننده لازم است.
سفته الکترونیکی: از امضای الکترونیکی استفاده می‌شود که با استفاده از فناوری‌های رمزنگاری ایجاد می‌شود.
3️⃣ امنیت
سفته سنتی: ممکن است در معرض جعل یا گم شدن قرار گیرد.
سفته الکترونیکی: از نظر امنیت، به دلیل رمزگذاری و فرایندهای امنیتی، معمولاً ایمن‌تر است.
4️⃣ سرعت و کارایی
سفته سنتی: ممکن است زمان‌بر باشد و نیاز به ارسال فیزیکی داشته باشد.
سفته الکترونیکی: به راحتی و سریع از طریق اینترنت ارسال و دریافت می‌شود.
5️⃣ هزینه
سفته سنتی: ممکن است هزینه‌هایی برای چاپ و ارسال داشته باشد.
سفته الکترونیکی: معمولاً هزینه‌های جانبی کمتری دارد.
6️⃣ قابلیت پیگیری
سفته سنتی: پیگیری وضعیت و صحت آن دشوارتر است.
سفته الکترونیکی: معمولاً می‌توان وضعیت و تاریخچه را به راحتی پیگیری کرد.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⚖️مهـدی رضوی
مشـاوره و وکیل طلاق و #مهریه
⁉️ عدم اعتراض مرد به توقیف #مستثیات_دین در اجرای ثبت

✅️ اولین اقدام مطالبه مهریه
زن باید همراه عقدنامه، کارت ملی و شناسنامه به دفتر ازدواجی که عقد آنجا انجام شده مراجعه نماید.
سپس زن با برگه صدور اجراییه مهریه و مراجعه به اجرای ثبت برای استعلام اموال و دارایی ثبت شده بنام کدملی مرد تشکیل پرونده میدهد و برای زوج از طرف ثبت اسناد به جهت تسویه مهریه زن پیامک ارسال می شود.

✅️ در صورت عدم حضور مرد اموال بنام ایشان (حتی در صورت مستثنیات دین بودن) مزایده و از محل فروش آنها همه یا بخشی از مهریه زن تسویه خواهد شد

✅️ برای مطالبه مابقی مهر، زن می تواند با ثبت دادخواست از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام نماید تا در دادگاه باتوجه به توان مالی مرد قسطی شود.

#طنز
#طنز_حقوقی
⚖️
#وکیل #ویدیو #وکیلطلاق #مشاوره_حقوقی #وکیل_مهریه #وکیل_طلاق_مهریه #وکیل_طلاق_توافقی #وکیل_آنلاین #وکیل_طلاق #مشاوره_طلاق #وکیل_ارث

⚖️موسسه حقوقی دادآرمان

📱تماس با ما

09120627820
09336267878

dadarman.com
kiandad.com
2025/07/13 18:12:36
Back to Top
HTML Embed Code: