Telegram Web
 
darmangarLD
الگو یابی
 
darmangarLD
🌅اختلال ریاضیات در کودکان
 
darmangarLD

این کودکان در یادگیری و یادآوری اعداد مشکل داشته و نمی توانند واقعیت پایه مربوط به اعداد را به خاطر بسپارند.

🌄این کودکان در چهار گروه مهارت ها نقص دارند که عبارتنداز:

🔹مهارت های زبانی: مربوط به درک اصطلاحات ریاضی وتبدیل مسایل نوشتاری به نمادهای ریاضی میباشد.

🔹مهارت های ادراکی: مربوط به توانایی شناسایی و درک نمادها ومرتب کردن مجموعه اعداداست.

🔹مهارت های ریاضی: شامل جمع، تفریق، ضرب، تقسیم وتوانایی های مربوط به چهارعمل اصلی فوق میباشد.

🔹مهارت های توجهی:مربوط به کپی کردن صحیح اشکال و مشاهده درست نمادهای عملیاتی است.

🌄اختلال ریاضی می تواند به تنهایی یا به همراه اختلالات خواندن و زبان بروز نماید.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 
darmangarLD
چند پیشنهاد ساده برای ایام تعطیلات که بصورت مهارت زندگی دانش آموز کلاس اول، خواندن را جدی تر و لذت بخش تر و بدون تکلیف ادامه دهند:
 
darmangarLD

🍃هر روز یک تابلو جدید که دیده ،بخواند و انرا را یادداشت کند.

🍃در خرید از سوپر مارکت روزانه نام یک کالا را خوانده و یادداشت کند.

🍃روزانه یک شماره تلفن را حفظ و یادداشت کند. شماره دایی.شماره بابا.... حافظه

🍃 نوشتن روزانه نام یک کارتون یا سریال تلویزیونی.

🍃نوشتن روزانه یک شکر گزاری از خدا بخاطر ساده‌ترین نعمت ها

خدایا شکرت که چشم زیبا دارم.
خدایا شکرت که نفس می کشم.
خدایا شکر که عقل دارم.
خدایا........

🍃 نوشتن روزانه نام یکی از کتابهای کتابخانه منزل یا حتی نام کتابهای درسی خواهر و برادر.

🍃نوشتن روزانه نام وعده های غذایی خانواده:
صبحانه چای و پنیر
ناهار ماست و خیار
......

🍃نوشتن نام بازیهایی که انجام می دهد.

🍃لیست خرید اقلام خانه.

🍃نام مدادرنگی هایی که دارد.

🍃شغل افراد که روزانه می بیند یا با آنها در تماس بوده.



.......

با انجام کارهای مشابه لذت یادگیری خواندن و نوشتن به فعالیتهای خانه و روزمره منتقل می شود و علاوه به طبقه بندی و سازماندهی یادگیری ها، آنها را تثبیت نیز می کند.
 
darmangarLD
🌹تعقیب #چشمی(pursuit eye)
کاهش #حواس_پرتی

 
darmangarLD
┗━━⚡️━━━┛

👌#توانایی کودک در تعقیب چشمی هدف متحرک نظیر گرفتن توپ و یا مشاهده ‌پرواز یک پرنده مستقیما با #تکالیف او در #ارتباط است. 
darmangarLD

🎈برای اینکه کودک بتواند درموقع #نوشتن و #خواندن از دید #نزدیک و سپس #بلافاصله برای دیدن معلم و تخته سیاه از دید #دور استفاده کند، باید تمرکز چشمی در او #تقویت شود.

🎈کودکی که تمرکز چشمی مناسبی ندارد، مرتب #خط خود را #گم کرده دچار #سردرگمی ، #حواس پرتی،  از بین رفتن توجه #بینایی و #خستگی چشم می شود.

🎈این کودکان اغلب در #کپی کردن و #نوشتن از روی #کتاب و #تخته مشکل دارند.

💥تمرینات تقویت تعقیب چشمی👇👇

#ردیابی  توپی که در حال قل خوردن است با انگشت و باچشم
#ردیابی تیله ای که در حال قل خوردن است با انگشت و باچشم
#دنبال کردن نور چراغ قوه ای که در حال حرکت است.
#ردیابی وسیله ای که در دست ما هست
#ردیابی حرکت هواپیما و پرندها.
و... .

 
darmangarLD
 
darmangarLD
#آموزش_صبر_کردن
#⁣آموزش_صبر_به_کودک
 
darmangarLD

کودک در ١٤ ماه اول زندگی باید خواسته هایش بلافاصله انجام شود. تا دو سالگی تا جای ممکن زود انجام شود. بین دو تا پنج سالگی باید صبر را به کودک اموخت. کودک هر وقت چیزی خواست باید بگوییم اول دستمو بشورم بعد بهت آب بدم. اول به بابا زنگ بزنم بعد بهت بستنی بدم. کودکانی که از دو سالگی صبر کردن را می اموزند یا یاد میگیرند لذت را برای پاداشی بیشتر به تعویق بیاندازند در اینده بسیار موفقترند.

🔻دانشگاه استانفورد چهل سال قبل شروع به ازمایشی روی کودکان انجام داد. انها کودکان را به اتاقی بردند و به انها کلوچه یی دادند و به انها گفتند تصمیم با شماست، یا کلوچه رو الان بخورید یا اگر صبر کنید بعد از
٥ دقیقه کلوچه دیگری به شما جایزه داده خواهد شد. کودکانی که صبر کردند در اینده در تحصیلات دانشگاهی و تمام مراحل دیگر زندگیشان به مقدار چشمگیری موفق تر بودند.
 
darmangarLD
گاهی فقط بايد ديدگاهمان را عوض كنيم تا...
نگوييم: "فرزندم لجباز است "
 
darmangarLD
بگوييم: "به دنبال استقلال است
او دارد "من" وجودی خويش را می شناسد و هويت خود را پيدا می كند و من خوشحالم كه مي تواند "نه" بگويد و توانايی مخالفت و ابراز عقيده اش را دارد.

بسياری از مشكلات و مسائل بين والدين و فرزندان ناشی از سوء تفاهم است. كودك به دنبال امنيت در آغوش مادر می گردد و مادر گمان مي كند كودك "بغلی" شده ...

كودك از وحشت ديدن يك برنامه تلويزيونی شب ها به اتاق والدين پناه می برد و ظن پدر اين است كه او وابسته شده و در اين مورد خاص هم به كودكی كه در جست و جوی خودشناسی ست برچسب "لجباز" می خورد.

زمانی كه اندكی زاويه ديدمان را تغيير دهيم و فرزندمان را طوری ببينيم كه در حال شناخت هويت خود و تلاش براي مستقل شدن است، به جای عصبانی شدن مراقبش خواهيم بود و كمكش خواهيم كرد.
-------------------------
 
darmangarLD
برای کمک به رشد مغز فرزندتان
كودك را تشويق كنيد تا نمايش بازي كند:

 
darmangarLD
كودكان از تبديل وقايع روزمره و يا تخيلاتشان به نمايشهاي جالب و بازي كردن در اين نمايشها، چيزهاي زيادي مي آموزند.

هنگامي كه كودك شما يك نمايشنامه ساده را طراحي مي كند، مهارتهاي كلامي و اجتماعي او افزايش مي يابند.

او با بازي كردن، بر روي احساسات و عواطف خود تمرين مي كند.

هنگامي كه او خود را به عنوان يك پدر، دكتر و يا معلم تصور مي كند، احساس قدرت كرده و همچنين مسوول بودن را تمرين مي كند.
 
darmangarLD
 
darmangarLD
🔸۹راهکار بی نظیربرای ازبین بردن استرس
 
darmangarLD
🔹 تنفس عمیق:
نخستین تکنیکی که هنگام رویارویی با استرس می‌توانید انجام دهید، تنفس عمیق است. در واقع تنفس عمیق شکمی‌یک تکنیک قدرتمند و واقعا موثر در کاهش استرس است چرا که واکنش‌های مثبت بدن را فعال می‌کند و واکنش‌های عصبی ناشی از نگرانی‌های مختلف را متوقف می‌سازد.
 
darmangarLD
🔹 پذیرفتن نگرانی:
به خاطر داشته باشید که استرس تنها یک حس و پاسخ احساسی بدن است و شما باید آن را بپذیرید چرا که نپذیرفتن آن اغلب شرایط را حادتر می‌کند. پذیرفتن نگرانی به هیچ عنوان به معنای دوست داشتن این احساس منفی نیست بلکه با پذیرش واقعیت به بهتر شدن شرایط کمک می‌کنید و در واقع انگیزه شما برای بهبود حالتان و استفاده از تکنیک‌های درمانی بیشتر و واقعی تر می‌شود.

🔹 کنترل ذهن:
تعدادی از حملات قلبی به دنبال ترس‌ها و رویدادهای استرس‌زا رخ می‌دهند. پس اجازه ندهید ذهنتان کنترل بدن شما را به عهده بگیرد بلکه شما با کنترل ذهن می‌توانید سلامت بدن خود را مدیریت کنید.
 
darmangarLD
🔹 زیر سوال بردن تفکرات منفی:
زمانی که افراد دچار استرس می‌شوند با تفکرات عجیبی روبه‌رو می‌شوند که این تفکرات، استرس را تشدید می‌کنند. پس به خاطر داشته باشید که این حالت یک وضعیت فاجعه‌بار نیست و از خودتان سوالات زیر را بپرسید: آیا این نگرانی‌ها منطقی است؟ چقدر احتمال دارد این نگرانی‌ها در واقعیت اتفاق بیفتند؟ اگر اتفاق بدی هم رخ دهد تا چه حد ارزش نگران شدن دارد؟ آیا این اتفاق واقعا منفی است یا فقط تصور من اینگونه است؟

🔹 کمک گرفتن از تصاویر ذهنی آرامش‌بخش: مدیتیشن یا مراقبه با تصاویر ذهنی آرامش بخش، شما را سریعتر به آرامش می‌رساند. خود را در کنار دریا و فضاهایی که دوست دارید و آرامش بخش هستند، تصور کنید تا شدت این استرس‌ها را کاهش دهید.

🔹 مشاهده به جای قضاوت :
هرچه را تصور می‌کنید، می‌بینید و حس می‌کنید، بدون هیچ گونه قضاوتی، فقط مشاهده کنید! این تمرین ذهن شما را آرام می‌کند.

🔹 گفت‌وگوی مثبت درونی:
استرس موجب تفکرات و در نتیجه گفتگوی درونی منفی می‌شود. پس به خودتان جملات مثبت القا کنید؛ جملاتی که به مدیریت این نگرانی کمک کند.

🔹 متمرکز بودن بر لحظه حال:
زمانی که افراد دچار استرس می‌شوند معمولا در حال فکر به آینده هستند. به جای این تفکرات واهی، نفس عمیقی بکشید و به حال حاضر فکر کنید. حتی اگر رویدادهای جدی در حال رخ دادن باشد، فکر کردن به حال حاضر توانایی شما در مدیریت کردن شرایط بهبود می‌بخشد.

🔹 ادامه فعالیت‌های عادی به جای فکر کردن:
در مواقع نگرانی، کارهایی را انجام دهید که در مواقع عادی انجام می‌دهید چرا که نشستن و فکر کردن به نگرانی، آن را تشدید می‌کند.

 
darmangarLD
💥‍ تمرينات هفت گانه براي افزايش تمركز كودكان بي دقت 
darmangarLD

توجه و تمركز، پايه و اساس انجام موفقيت آميز امور روزمره، مطالعه هدفمند و بهينه و همچنين انجام صحيح تكاليف درسي است.


    👈برخي تمرينات و بازي هايي وجود دارند كه والدين مي توانند با كودك انجام دهند تا توانايي تمركز و توجه را
    در آنان افزايش دهند.
   
     
darmangarLD
   🛑تجسم

    از كودك بخواهيد چشمانش را ببندد. سپس تصوير يكي از اشكال هندسي مانند مثلث را در ذهن تجسم كند و بعد از آن با چشمان بسته آن تصوير را روي كاغذ ترسيم كند. از او بخواهيد اين كار را دوباره تكرار كند و تصوير متجسم ذهنش را نقاشي كند، انجام اين كار بدون توجه و تمركز امكان پذير نخواهد بود و اين كار هر چه كندتر صورت گيرد به علت افزايش مدت زمان توجه و تمركز، نتايج بهتري به همراه دارد. در مراحل پيشرفته تر مي توان اشكال متفاوت و پيچيده تري مانند مربع، لوزي، ستاره و ... انتخاب كرد.
   
     
darmangarLD
    🛑حدس شكل ها

    از كودك بخواهيد چشمانش را ببندد، آنگاه اشكال هندسي را به او بدهيد و از او بخواهيد كه نوع آنها را حدس بزند. در مراحل پيشرفته تر اشكال حيوانات مختلف را به او پيشنهاد دهيد.
   
   
   🛑 تمركز بر دما

    دستان كودك را در دست بگيريد و هنگامي كه چشمانش بسته است، دو شيء كمي گرم و كمي سرد را در دستانش بگذاريد و از او بخواهيد دمايي را كه احساس مي كند شرح دهد.
     
darmangarLD
   
   🛑 تمركز بر صداي محيط

    هنگامي كه با كودك به مكان هاي شلوغ مانند پارك، رستوران، ساحل، جنگل و... مي رويد، از او بخواهيد به صداي طبيعت گوش فرا دهد، صداهايي مانند صحبت افراد حاضر در محيط، صداي آب، صداي امواج دريا، صداي برخورد و تماس اشيا، صداي پرندگان و.... اكنون از او بخواهيد هر صدايي را كه مي شنود توضيح دهد. وسايل صوتي - تصويري، انواع سي دي ها و نوارهاي مختلفي وجود دارند كه صداهاي مختلفي از طبيعت هستند و كودك مي تواند اين تمرين تمركز را در خانه انجام دهد.
   
   
    🛑بازي با انگشتان

   از كودك بخواهيد انگشتان دستش را باز نگه دارد و با تمركز روي يكي از آنها، آن را خم كند. وقتي تمام انگشتانش را بست، دوباره از او بخواهيد دستش را باز كند و اين بار با تمركز بيشتر يكي از انگشتانش را خم كرده و دوباره باز كند، سپس همين كار را براي انگشت بعد انجام دهد بدون اينكه انگشتان ديگر را خم كند.
   
   
    🛑تكنيك تنفس

    از كودك بخواهيد به آرامي تنفس كند و تا 10 بشمارد. عمل شمارش بايد در هر دم و بازدم تكرار شود.
     
darmangarLD
   
   🛑 نگاه كردن

    شيء را در فاصله چند متري كودك قرار داده و از او بخواهيد كه به آن شيء بدون پلك زدن نگاه كند. هر چه مدت زمان مشاهده بدون پلك زدن طولاني تر شود تمركز وي را به همان نسبت افزايش خواهد داد.
    اين نكته را به كودك يادآور  شويد پلك نزدن هميشه خوب نيست و مختص انجام اين تمرين است زيرا پلك نزدن مداوم سبب خشكي، سوزش و خارش چشم خواهد شد. در پايان هر تمرين به نتايج و پيشرفت هاي حاصله كودك نيز توجه داشته باشید
 
darmangarLD
 
darmangarLD
 
darmangarLD
با کمی خلاقیت و حوصله می توانیم به کودکان بد غذا کمک کنیم .
 
darmangarLD
💥اختلال_کمبودتوجه_بیش فعالی

1⃣عدم توجه وتمرکز 
darmangarLD
2⃣پرتحرک، تکانشی
3⃣ترکیبی «هردومورد»

💥علائم بایستی حداقل ۶ماه مداوم دیده شوند.

💢سن شروع قبل از ۷سالگیست.

👌علائم درسنین مدرسه خود را نشان می دهد
 
darmangarLD
علائم باید در همه موقعیتها وجود داشته باشد نه فقط در خانه یا فقط در مدرسه..

💥بعضی از علائم:
 
darmangarLD
دست و پاهای بیقرار
ناتوانی در نشستن در جاهایی که انتظار نشستن از او می رود
ناتوانی از انجام بازی بی سروصدا
رفتارتکانشگری مثل:ناتوانی در رعایت نوبت و مداخله وقطع حرف و کار دیگران
بی دقت وبی ملاحظه
انجام کار خطرناک نامتناسب با سن کودک
فراموشکار، بی دقت و بی توجه
با دستپاچگی قبل از پایان پرسش جواب میدهد


اینها بعضی از علائم اختلال بیش فعالی_کمبود توجه اند.با دیدن بعضی از اینها در کودکان، برچسب اختلال به او نزنید .

🔺بین شیطنت و پرفعالیتی با اختلال بیش فعالی تفاوت هست:

❇️کودک پر جنب و جوشی که عملکرد تحصیلی مناسبی دارد و یا مشکل ارتباطی زیادی با همسالان ندارد بیش فعال نیست.


‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 
darmangarLD
💥 رفتار با کودک #بیش_فعال

 
darmangarLD
┗━━ ⚡️ ━━━┛

👌 #رفتار بیش فعالی کودکان ممکن است به دلیل عوامل مختلفی از جمله عوامل ژنتیکی، محیطی و تربیتی رخ دهد. برای برخورد با کودکان بیش فعال، می‌توانید به روش‌های زیر روی آورید:👇👇

1. ایجاد برنامه‌های #فعالیتی برای کودک: برنامه‌های فعالیتی مانند ورزش، بازی‌های فکری و خلاقیت‌های هنری می‌توانند به کودک کمک کنند تا #انرژی خود را به خوبی صرف کند.

2. ایجاد #روال و روتین: ایجاد یک روال و روتین برای کودک می‌تواند به او کمک کند تا احساس #آرامش و امنیت کند و رفتار بیش فعالی نشان ندهد.

3. ارائه دستورات #واضح: به کودکان بیش فعال باید دستورهای واضح داده شود تا بدانند چه کاری را باید انجام دهند و چه زمانی باید آن را انجام دهند.

4. ارائه #تحسین و تشویق: تحسین و تشویق به کودکان بیش فعال می‌تواند به آنها کمک کند تا #رفتار خوبی را انتخاب کنند و از رفتار بیش فعالی که ممکن است منجر به مشکلاتی شود، خودداری کنند.

5. مشاوره با #متخصصین: در صورتی که رفتار بیش فعالی کودک باعث مشکلاتی شده است، بهتر است با متخصصین رفتاری و روانشناسی مشورت کنید تا بهترین #راهکارها را برای مدیریت رفتار بیش فعالی کودک پیدا کنید. 
darmangarLD
بازیهایی مناسب بچه های بیش فعال
🎈🎈🎈🎈🎈
 
darmangarLD
کودک بیش فعال معمولا یک بازی یا یک فعالیت را تا آخر به سرانجام نمی رساند
 
بیش فعالی که به اختصار ADHD خوانده می شود نوعی اختلال شایع است که حدود هشت تا 10 درصد کودکان را مبتلا می کند. این بیماری در پسران شایعتر از دختران است که هنوز دلیل اصلی آن مشخص نشده است.
ویژگی های اولیه بیش فعالی از سال های اولیه رشد یعنی قبل از ورود به مدرسه شروع می شود. بیش فعالی دارای ویژگی های بارزی است که شامل پرتحرکی، کمبود توجه و تمرکز، بروز اعمال ناگهانی و غیرقابل پیش بینی می شود
  اختلال بیش فعالی - نقص توجه، معمولا زمانی که بچه ها به مهد کودک یا مدرسه می روند به خوبی خود را نشان می دهد که ضروری است پس از تشخیص، بی درنگ تحت درمان قرار گیرند.
بدترین تنبیه برای کودک بیش فعال، این است که از او بخواهید کاری انجام دهد که نیاز به توجه و تمرکز داشته باشد؛ مثلا به او بگویید بیا با هم این مسئله ریاضی را حل کنیم. در این حالت معمولا کودک حاضر است هر کار دیگری بکند، به غیر از تمرکز روی آن مسئله ریاضی.
کودک بیش فعال معمولا یک بازی یا یک فعالیت را تا آخر به سرانجام نمی رساند و در نیمه راه رها می کند اما به هر حال کودکان در سن مدرسه، برای یادگیری درس های خود و انجام تکالیف شان، نیازمند حدی از توجه و تمرکز هستند و اگر کودک نتواند توجه و تمرکز خود را کنرتل کند،در یادگیری و انجام تکالیف خواندن، نوشتن و ریاضی دچار مشکل می شود.

در این نوشته کوشیده ایم در کنار دیگر شیوه های درمانی که برای این اختلال توصیه می شود و ممکن است کارشناسی که به او رجوع کرده اید برای فرزندتان تجویز کرده باشد، به چند راهکار ساده که خودتان می توانید از طریق بازی با کودکتان در خانه انجام دهید بپردازیم.
 
darmangarLD
🎈بازی با لیوان آب
یک لیوان آب سرخالی به کودک می دهیم و از او می خواهیم مسافت حدود یک متر را با این لیوان برود و برگردد و مواظب باشد که آب از لیوان نریزد. این بازی تمرکز و برقراری، حفظ تعادل بین دست و پا و چشم کودک مان را قوی می کند و باعث می شود که نوشتن از روی کتاب برای کودک آسان شود. بعد از چند روز، به یک مرحله سخت تر می رویم و از کودک می خواهیم که با همان لیوان آب از سه یا چهار پله بالا و پایین برود.
 
🎈بازی با برگ کاغذ
برای افزایش تمرکز در خوب گوش دادن و نوشتن دیکته، در کودکانی که این اختلال را دارند، می توانیم از یک بازی استفاده کنیم؛ به این ترتیب که یک برگه کاغذ جلوی دهان مان می گیریم و کلمه ای را به آرامی می گوییم و از کودک بخواهیم آن کلمه را به ما بگوید. دلیل کاغذ گرفتن جلوی دهان، جلوگیری از لب خوانی کودک است. اگر لب خوانی کند، دیگر توجه و دقتی به خوب گوش دادن نمی کند.
کودک باید از ساختار شنیداری خود کمک بگیرد و توجه کند تا بتواند کلمه شما را تشخیص دهد. اگر تا چند بار نتوانست کلمه را تکرار کند، کمی تُن صدای خود را بالاتر ببرید. پس از گذشت چند روز از بازی، می توانید تعداد کلمات را بیشتر کنید و تا پنج کلمه برسانید.

مرحله بعدی این است که از کودک بخواهید که کلمات را به طور منظم به شما بگوید. (برای نمونه، شما می گویید میز و بعد از گفتن کودک می گویید دیوار و کودک باید بگوید میز، دیوار و همینطور تا کلمه پنجم.)
 

بچه های بیش فعال در خوب گوش دادن و نوشتن دیکته مشکل دارند
  
darmangarLD
🎈راه رفتن روی جدول
با کودک خود به کوچه بروید و از او بخواهید مسافتی را روی جدول کنار کوچه یا خیابان راه برود و دست های خود را باز نگه دارد؛ این بازی کمک زیادی به حفظ تعادل بدن و تمرکز او دارد.
🎈بازی فوت کردن شمع
از کودک می خواهیم شمعی را که روشن کرده ایم فوت کند، بدون خاموش شدن شعله، یعنی فقط شعله شمع حرکت کند ولی خاموش نشود. این بازی هم ممکن است مثل بازی های دیگر برای بچه ها سخت باشد ولی کودک شما با تمرین و تشویق موفق به انجامش می شود.
🎈بازی با توپ تخم مرغی
یک توپ تخم مرغی را روی میزی به طول تقریبا یک متر بگذارید. خود شما در یک طرف میز و کودک تان سمت دیگر میز بنشینید و این توپ را با کمک فوت کردن به سمت مقابل هدایت کنید؛ طوری که توپ به جای دیگری نرود و اگر هم رفت، با کمک فوت آن را به مسیر درستش برگردانید.
این بازی ها برخلاف ظاهر ساده ای که دارند، برای بچه هایی که دچار بیش فعالی - نقص توجه اند، خیلی سخت هستند، چرا که این بازی ها تاثیر مستقیمی روی مغز بچه ها می گذارند و باعث ایجاد تمرکز و تقویت حافظه و دقت آنها می شوند.
معمولا بچه های خیلی زود از انجام
این بازی ها خسته می شوند که این خستگی را می توانیم با شاد کردن محیط بازی و فشار نیاوردن به کودک کمتر کنیم. ممکن است کودک وقتی می خواهد برای اولین بار این بازی ها را انجام دهد، متوجه توضیحات شما نشود و حوصله اش برود و اشتیاقی به بازی پیدا نکند.
 
darmangarLD
در این شرایط بهتر است شما اول این بازی را انجام دهید تا برای کودک قابل فهم شود
 
darmangarLD
نکاتی که باید در هنگام نوشتن کودکان به آن ها دقت کرد :
 
darmangarLD


1)   میز و صندلی که کودک روی آن می‌نشیند باید متناسب با قد کودک باشد به‌صورتی که وقتی کودک صاف پشت میز می‌نشیند، ساعدهایش را روی میز قرار دهد و کف پاهایش به راحتی زمین را لمس کند.🌼

2)  مداد باید بینِ دو انگشت شصت و انگشت اشاره قرار گیرد و انگشت وسط به‌عنوان تکیه‌گاه در زیر مداد باشد .🌼
 
darmangarLD
3)  بالای قسمت تراشیده شده یا حدود 2 سانت بالاتر از نوک مداد، باید در دست گرفته شود. باید دقت شود که فاصله¬ی دست تا نوک مداد زیاد نباشد یا دست به نوک مداد بیش از حد نزدیک نشود .🌼

4) مداد را نباید خیلی سفت یا بیش از حد شُل در دست نگه دارد. هنگام نوشتن، مداد نباید خیلی مایل و یا بیش از حد راست نگهداشته شود. قسمت وسط مداد باید روی نرمه¬ی دست ( قسمت بالایی اتصال شصت با انگشت اشاره) قرار گیرد. اگر روش درست در دست گرفتن مداد از کودکی آموزش داده نشود و اصلاح نگردد، در سال‌های بعد به سختی می‌توان آن را تغییر داد و معمولاً تا بزرگ‌سالی از این شیوه نوشتن تبعیت می‌کند.🌼

5)   کاغذ یا دفتری که کودک روی آن می‌نویسند باید با لبه¬ی میز زاویه¬ی 15 درجه داشته باشد. اگر دفتر صاف جلوی کودک قرار گیرد، برای نوشتن آرنج خودش را به بدنش می‌چسباند و و نمی‌تواند حرکت های لازم برای نوشتن را به خوبی انجام دهد 🌼

6)  مداد باید متناسب با اندازه¬ی دست کودک، نه بیش از حد نازک باشد و نه این که بیش از حد کلفت باشد 🌼

7)    فشار انگشتان شصت و اشاره بر مداد باید به اندازه¬ی مناسب باشد. انگشت شصت نباید به سمت داخل شکسته شود. باید دقت کنید که کودک با فشار مناسب مداد را در دست می‌گیرد. فشار بیش از حد انگشتان علاوه بر اینکه باعث خسته شدن عضلات دست کودک می‌شود، به دلیل ایجاد اصطکاک بیش از حد مداد با کاغذ 
darmangarLD باعث نارسا نویسی می‌شود.🌼
2024/06/28 18:49:27
Back to Top
HTML Embed Code: