Telegram Web
#درنگ

الَّذِينَ يَتَّبِعُونَ الرَّسُولَ النَّبِيَّ الْأُمِّيَّ الَّذِي يَجِدُونَهُ مَكْتُوبًا عِنْدَهُمْ فِي التَّوْرَاةِ وَالْإِنْجِيلِ يَأْمُرُهُمْ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَاهُمْ عَنِ الْمُنْكَرِ وَيُحِلُّ لَهُمُ الطَّيِّبَاتِ وَيُحَرِّمُ عَلَيْهِمُ الْخَبَائِثَ وَيَضَعُ عَنْهُمْ إِصْرَهُمْ وَالْأَغْلَالَ الَّتِي كَانَتْ عَلَيْهِمْ فَالَّذِينَ آمَنُوا بِهِ وَعَزَّرُوهُ وَنَصَرُوهُ وَاتَّبَعُوا النُّورَ الَّذِي أُنْزِلَ مَعَهُ أُولَئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ ﴿۱۵۷﴾


همان کسانی که از این رسول و پیامبر «ناخوانده درس» که او را نزد خود [با همه نشانه ها و اوصافش] در تورات وانجیل نگاشته می یابند، پیروی می کنند؛ پیامبری که آنان را به کارهای شایسته فرمان می دهد، و از اعمال زشت بازمی دارد، و پاکیزه ها را بر آنان حلال می نماید، و ناپاک ها را بر آنان حرام می کند، و بارهای تکالیف سنگین و زنجیره ها [یِ جهل، بی خبری و بدعت را] که بر دوش عقل وجان آنان است برمی دارد؛ پس کسانی که به او ایمان آوردند و او را [در برابر دشمنان] حمایت کردند و یاریش دادند و از نوری که بر او نازل شده پیروی نمودند، فقط آنان رستگارانند. (۱۵۷)

#مبعث
#قرآن، سوره اعراف
ترجمه انصاریان

@drmaghami
در رگ تاک
🔔 جلسه اساتید راهنمای دوره کارشناسی با دانشجویان چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ساعت ۱۰ سالن دردشتی‌ - دانشکده اقتصاد ضروری است دانشجویان تحت راهنمایی اینجانب و نیز دانشجویان تحت راهنمایی خانم دکتر جلالی در این جلسه حضور یابند. لطفا به اطلاع دوستان خود برسانید.…
این جلسه به صورت مجازی در سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه برگزار خواهد شد.
برای شرکت در جلسه وارد سامانه ال.ام.اس شوید.
اگر سامانه در کروم باز نمی‌شود، مرورگر دیگری را امتحان کنید.
روی نماد جلسات آزاد در منوی سمت راست کلیک کنید.
در بخش جلسات آزاد کد مدعو را وارد کنید: 31738008066
در قسمت «جلسات برای حضور شما» روی «جلسه دانشجویان تحت راهنمایی» کلیک کنید.

این موضوع را به دوستان خود هم اطلاع دهید.

@drmaghami
شیوه نامه یکپارچه مقررات آموزشی.pdf
924.1 KB
آیین‌نامه و شیوه‌نامه یکپارچه مقررات آموزشی
دانشگاه اصفهان

@drmaghami
ضرورت حمایت مجمع عمومی [سازمان ملل متحد] از UNRWAبا درخواست نظریه مشورتی الزام‌آور

Eirik Bjorge
ترجمه: دکتر محسن مولائی فرد
پژوهشگر حقوق بین‌الملل و مدرس دانشگاه
ویراستار علمی: دکتر امیر مقامی
عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان

آژانس امداد رسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیکUNRWA ، رکن فرعی مجمع عمومی سازمان ملل متحد، راه نجاتی را برای صدها هزار پناهنده فلسطینی فراهم می‌آورد. وابستگی آن‌ها و در نتیجه اهمیت کار آژانس – بیش از هر زمان دیگری است. با وجود این شرایط یا شاید به دلیل آن، پارلمان اسرائیل در ۲۸ اکتبر ۲۰۲۴ قانونی را با هدف انحلال آژانس از طریق لغو موثر امتیازات و مصونیت‌های آن به تصویب رساند.

🔹️برای مطالعه نوشتار از طریق وبسایت آکادمی بیگدلی اقدام کنید:
https://bigdeliacademy.com/1403/11/10/unrwa-dr-mohsen-molaei-fard/

@BigdeliAcademy
بلیز، کشوری در آمریکای مرکزی است و حالا مدعی است که در دعوی آفریقای جنوبی علیه اسرائیل دارای منافع حقوقی است و به همین خاطر مستند به ماده ۶۲ اساسنامه دیوان بین‌المللی دادگستری تقاضای ورود به دعوی دارد.
قبلاً نیکاراگوآ هم چنین درخواستی ارائه کرده بود که متمایز از درخواست‌های مستند به ماده ۶۳ اساسنامه است. بلیز در درخواست خود به‌عنوان طرف کنوانسیون منع نسل‌زدایی علاوه بر ماده ۶۲ اساسنامه، به ماده ۶۳ نیز متوسل شده است.


@drmaghami
#درنگ

تو اصفهان وقتی میری دکتر باید از چند جهت آماده باشی. اول از این جهت که ممکنه جا برای نشستن نباشه، باشه هم کیفیت صندلی طوریه که باید برای کمردرد بعدش پیشاپیش نوبت رزرو کنی. از نظر روحی باید فکر کنی این تمرین صبوریه، در عصر سرعت و فناوری. نوبت اینترنتی هم شوخیه. تازه بعضی مطب‌ها را باید صبح بری برای عصر نوبت بگیری. در هر حال اصلا به کارهای عقب افتاده فکر نکن، برای بعد از دکتر هم قراری نگذار چون ۹۹ درصد احتمال داره که بدقول و بدسابقه بشی! بنابراین اون نصف روز بی‌خیال هر کار دیگه باش. باید در نظر بگیری که شأن منشی کمتر از خود پزشک نیست و از همه مهمتر این که موبایلت فول‌شارژ باشه یا اگه مدتهاست منتظر فرصت دیدن فیلم یا خواندن کتابی هستی، همراهت داشته باشی!

@drmaghami
#درنگ

آشنایی با کلیات نظام حقوقی کشور به‌عنوان درس عمومی تمام رشته‌ها و کلیات حقوق برای رشته علوم انسانی ازجمله خلاءهای اساسی نظام #آموزش_و_پرورش در مقطع دبیرستان است. معاونت پیشگیری از جرم دادگستری اصفهان با اعزام قضات، اساتید دانشگاه و وکلا به دبیرستان‌ها و هنرستان‌ها کوشیده بخشی از این جای خالی را پر کند.
برای همین منظور امروز میهمان هنرجویان یکی از هنرستان‌های #اصفهان بودم و کمی با بچه‌های پرشور و پرهیجانی که لابلای سؤالاتشان برخی از آسیب‌های اجتماعی که هم‌سن و سالهایشان را گرفتار کرده، هویدا می‌کردند گفتگو کردم.
بسته به موقعیت و فضای دو کلاس برخی تبعات ناهنجاری‌ها و چالش‌های رایج را مطرح کردم اما خب معلوم بود که پول، خوشی (در دسترس و زودگذر) و رهاکردن (یا ناامیدی از) آینده بخشی از منظومه فکری آن‌هایی بود که بیشتر حرف می‌زدند. معلوم نیست آنها که ساکت‌تر بودند به چه چیزی فکر می‌کردند.

@drmaghami
♨️ #آموزش_مجازی | صدو یکمین جلسه آموزشی کمیسیون آموزش و کارآموزی مرکز وکلای اصفهان

📍موضوع: مروری بر چند مسئله کار در کاسبی های پلتفرمی

📖 مدرس: جناب اقای دکتر محمد منصوری
(عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان)

📆 زمان:سه شنبه ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۳

⏱️ساعت: ۱۵ الی ۱۷

🌐لینک ورود به کلاس: https://www.skyroom.online/ch/sajadfa505/mkv12

حضور کلیه وکلا و کاراموزان آزاد است .

🔻شرکت در کلاس جز ساعات آموزشی کارآموزان محاسبه خواهد شد.


همکاران محترم
مقتضی است جهت شرکت در کلاس انلاین
پس ازورود به لینک از طریق مهمان وارد کلاس شده و سپس نام و نام خانوادگی خود را ثبت نمائید.

#سه‌شنبه‌_های_مهارت

📌روابط عمومی مرکز وکلای استان اصفهان
@markazvokalaisfahan
در رگ تاک
قسمت چهارم درس‌گفتار حقوق بین‌الملل را می‌توانید در لینک زیر در #یوتیوب تماشا کنید: https://www.youtube.com/watch?v=IlzxwPftNVo @drmaghami
پنجمین (آخرین قسمت) این درس‌گفتار در لینک زیر در #یوتیوب قابل مشاهده و دریافت است:
https://www.youtube.com/watch?v=y0SAqXn7rco

درس‌گفتار حقوق بین‌الملل، تصویری کلان از چیستی و منابع حقوق بین‌الملل ارائه می‌دهد و - تعریف از خود نباشد!- به گمانم برای هر فردی که می‌خواهد بداند حقوق بین‌الملل چیست و چه کارکردی دارد، مجموعه‌ای مختصر و مفید خواهد بود.

@drmaghami
Guide to Latin in International Law.pdf
1.7 MB
فایل #کتاب راهنمای اصطلاحات لاتین حقوق بین الملل

@drmaghami
ComentaryOfUNCharter-1.pdf
51.4 MB
#کتاب
تفسیر منشور ملل متحد
جلد اول

@drmaghami
ComentaryOfUNCharter-2.pdf
43.8 MB
#کتاب
تفسیر منشور ملل متحد
جلد دوم

@drmaghami
#درنگ

اسامی نامزدهای ریاست فدراسیون فوتبال منتشر شد اما به نظرم درباره آقای تاج دو اشکال جدی وجود دارد.
نخست اینکه ایشان مشمول قانون منع به کارگیری بازنشستگان است که قبلاً اینجا توضیح داده‌ایم.
دوم اینکه طبق بند ۳ ماده ۳۳ اساسنامه فدراسیون، به سبب حداقل سه بار عضویت در هیئت رئیسه، اجازه نامزدی برای ریاست ندارد. در این مورد جالب است که مدعی هستند چون این مقرره در سال ۹۹ اصلاح شده، منظور سه بار عضویت پس از سال ۹۹ است و قانون عطف بماسبق نمی‌شود! البته که قانون عطف بماسبق نباید بشود اما اساسنامه اصلاحی بر هر عمل حقوقی پس از سال ۹۹ حاکم است و اینجا عمل حقوقی عبارتست از نامزدی! عطف بماسبق نشدن قانون به معنی پاک کردن سوابق افراد نیست! کما اینکه هدف اصلاحیه فقط افزایش دو دوره به سه دوره بوده است. گویا آقای کفاشیان هم با هر دو مانع روبروست.

@drmaghami
⚪️انجمن علمی حقوق دانشگاه اصفهان به همراه اساتید محترم گروه حقوق برگزار می‌نماید:

نشست بین‌المللی جدال فلسفه‌ی حقوق قدیم و فلسفه‌ی حقوق جدید

🔵مهمانان: پروفسور آلن سوپیو
استاد‌ حقوق دانشگاه نانت

پروفسور سید مهدی امامی جمعه
استاد فلسفه‌ی دانشگاه اصفهان

دکتر مهدی شهابی
استاد گروه حقوق دانشگاه اصفهان

📅زمان: دوشنبه ۲۹ بهمن‌ماه ساعت ۸‌الی۱۲
📍مکان: تالار صدر جنب کتابخانه‌ی آزادگان.

جهت شرکت در نشست با توجه به ظرفیت محل برگزاری، لطفا صرفاً به آیدی تلگرام زیر پیام دهید.
@law_anjoman_isf
#درنگ

⚖️در دفتر شعبه‌ای از دادگاه‌ها بودم که کارمندی وارد شد و از همکارش پرسید: قیمت جدید سکه چند است؟
⚖️پرونده را خواندم و رفتم برای پیگیری یکی از پرونده‌های دادگاه خانواده. قاضی داشت زوج را نصیحت می‌کرد: قیمت سکه برج ۴ و ۵ که کمتر بود... انگار منظور این است که بهتر بود همان موقع پرداخت می‌کردی و ظاهراً دعوا بر سر تعدیل اقساط مهریه است. نوبت شد که بروم درباره عدم صلاحیت دادگاه خانواده صحبت کنم، معلوم بود قاضی خسته است. اول من را با وکیل دیگری اشتباه گرفت و آخر سر گفت همان روز رسیدگی بیا صحبت کن!
💵حالا فرض کنیم که دولت راست می‌گوید: از بالا رفتن نرخ (غیررسمی) #دلار، نفعی نمی‌برد و همه واردات (قانونی) کشور با دلار نیمایی و مبادله‌ای (حدود ۷۰ هزار تومان، ناقابل!) وارد می‌شود و تغییر نرخ غیررسمی دلار، تأثیری بر قیمت کالاها (که قانونی وارد کشور شده‌اند) ندارد. قبول!
اما این نتایج افزایش نرخ غیررسمی دلار هم قابل کتمان است؟
۱- تفاوت نرخ رسمی و غیررسمی، انگیزه سودجویانه ایجاد می‌کند تا با رانت، دلار برای واردات بگیری و در بازار آزاد بفروشی.
۲- منابع دلار رسمی که محدودند، پس ناچار بخشی از واردات با دلار آزاد باید انجام شود.
۳- بعد از مدتی، برای حذف رانت بند اول، دولت هوس می‌کند نرخ را یکسان کند. غافل از اینکه به‌صرفه نگه‌داشتن ارزش ریال (بسته به سیاست وارداتی و صادراتی)، اولویت او باید باشد.
۴- به سبب همان بند اول، سلطان‌پرور است: سلطان هر قلم کالای قابل واردات از گمرک!
۵- فروشندگان بر مبنای دلار آزاد، در بازار نرخ‌گذاری می‌کنند.
۶- چون هزینه فرصت (صادرات) را بالا می‌برد بر قیمت اجناس تولید داخل هم اثر می‌گذارد. مثلاً شما ترجیح می‌دهی کیوی محصول باغت را با دلار ۹۰ تومانی صادر کنی یا در بازار ریالی داخل؟
۷- امنیت اقتصادی را به خطر می‌اندازد.
۸- امنیت روانی شهروندان را به خطر می‌اندازد.
۹- شهروند ایرانی را هر چه بیشتر از بازار جهانی دور می‌کند.
۱۰- نرخ غیررسمی دلار یک تب‌سنج است که فقط (یا گاهی اصلا) حرف اقتصادی نمی‌زند و ناگفتنی‌ها را نشان می‌دهد.
مقصرش ترامپ باشد یا فرزین یا همتی، فرقی ندارد. این روزها آرزوی ما این است که خورشید نزند! چون شبها بازار تعطیل است و دلار گرانتر نمی شود. (بله! از نظر اقتصادی گرانی دلار بی معناست و تعبیر دقیقش این است: کاهش ارزش ریال، همان واحد پولی که ما با آن حقوق ماهیانه دریافت می کنیم.)
خوشبختانه اکنون که متن منتشر می‌شود قرار عدم صلاحیت دادگاه خانواده به نفع دادگاه عمومی هم، به رغم آن خستگی قاضی محترم ابلاغ شد.

@drmaghami
در رگ تاک
#درنگ ⚖️در دفتر شعبه‌ای از دادگاه‌ها بودم که کارمندی وارد شد و از همکارش پرسید: قیمت جدید سکه چند است؟ ⚖️پرونده را خواندم و رفتم برای پیگیری یکی از پرونده‌های دادگاه خانواده. قاضی داشت زوج را نصیحت می‌کرد: قیمت سکه برج ۴ و ۵ که کمتر بود... انگار منظور این…
#درنگ

در بازار #دلار مستقلا خرید و فروش می شود و خود این هم بحث مفصلی است که معامله ارزی چه ماهیتی دارد. مثلا دلار مبیع است و وجه پرداختی ریال، ثمن آن است یا ماهیت مستقلی دارد؟ با وجود این، گویا چنین بیعی که بازار ویژه ای پیرامون آن شکل گرفته، در قانون شناسایی شده و در نتیجه مفهوم گرانی دلار خیلی هم بی معنا نیست. فقط برای نمونه بنگرید به: ‌قانون راجع به واگذاری معاملات ارزی به بانک ملی ایران، مصوب ۱۳۳۶ یا ماده ۲ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و...

@drmaghami
#درنگ

یک جایی از قسمت دوم #تاسیان، شخصیت امیر برای بیان فاصله زیادش با محبوب، طوری میگوید «دانشجوی دانشگاه تهرانه» که آدم دلش میخواهد برگردد دوباره دانشجوی #دانشگاه_تهران بشود. این عبارت را همطراز وضع اقتصادی خانواده دختر و به عنوان یکی از نمودهای اعتبار او می‌گوید. اما اکنون کو آن ارزش و اعتبار و جایگاه #دانشگاه و #دانشجو؟ اینجا دیگر باید روضه‌ای خواند که از حوصله یک «درنگ» خارج است. هم تقصیر خودمان است و هم تقصیر کسانی که #دانشگاه را نمی‌شناسند.
این وسط خبر قتل یکی از دانشجویان دانشگاه تهران توسط سارقان هم (بدون این که بخواهم بگویم قتل دانشجو یا سرقت از دانشجو در خیابان، ضرورتا ماهیتی مستقل از دیگر قتل‌ها و سرقت‌ها دارد) نمک می‌شود روی زخم دانشگاهیان. خداوند به خانواده‌اش صبر بدهد.

@drmaghami
در رگ تاک
Photo
#درنگ

حیفم آمد در مناسبت نکوداشت آقای دکتر محبی چیزی ننویسم. متاسفانه گرفتاری‌های متعدد نه اجازه داد مقاله‌ای که برای این نشست می‌خواستم را آماده کنم و نه اجازه می‌دهد شنبه آینده در این مراسم حضور یابم اما دست کم در این فضای بی‌کران مجازی می‌توانم درباره ایشان بنویسم.
به خاطر دارم که برای مشورت در رساله دکتری از ایشان کمک خواستم و بدون این که وظیفه‌ای داشته باشند با روی باز پذیرفتند.
همان روزهای نگارش رساله، وقتی میهمان کانون وکلای دادگستری اصفهان بودند؛ دقایقی با ایشان گفتگو کردم و می‌توانم بگویم همان دقایق هم در درک بهتر مسأله‌ای که در ذهن می‌پروریدم و از آن مهمتر برای این که بابت انتخاب مسأله تشویق شوم و به همین دلیل شوق بیشتری برای کار داشته باشم؛ بسیار مهم بود. بعدا هم زحمت کشیدند و کار را خواندند و با ارائه نکاتی لطفشان را دریغ نکردند.
غیر از مباحث داوری‌های بین‌المللی، ترجمه‌ی کم‌نظیر ایشان از فلسفه حقوق بین‌الملل تسون منبعی غنی و روان برای درک چیستی حقوق بین‌الملل است.
اگر ایشان همین یک ترجمه را منتشر کرده بودند، شایسته تقدیر بودند حال آن که مجموعه آثار مکتوب ایشان در حقوق بین الملل و داوری، پرورش دانشجویان حقوق بین‌الملل و کوشش برای نشان دادن اهمیت حقوق بین الملل برای پاسداری از منافع ملی اهمیتی بیش از این دارد. امیدوارم این رسم درست نکوداشت معلمان بیش از پیش ادا شود.

@drmaghami
2025/02/17 03:40:54
Back to Top
HTML Embed Code: