Telegram Web
@ebteda_ir
🔺تخلفات شما را خریداریم!

مجلس رسماً به شهرداری‌ها اجازه داد تخلفات قطعی کمیسیون‌های #ماده_۱۰۰ را بفروشد!
بر اساس این مجوز قانونی (تبصره ۶ ماده واحده بودجه سال ۱۴۰۲)، تمامی تخلفات قطعی کمیسیون‌های ماده صد تا پیش از سال ۱۴۰۰، به تشخیص شهرداری و تایید شهردار، به نرخ سال ۱۴۰۲ تبدیل به جریمه می‌شود.
اگرچه ظاهر امر، حکایت از تدبیر برای گشایش در پرونده‌های ماده صد است، اما در واقع، پاک کردن صورت مسئله (تخلف قطعی) و به رسمیت شناختن مخاطره و بی‌مبالاتی در شهرسازی است.
همین چند وقت پیش بود که فاجعه‌ی زلزله در ترکیه را به عفو گسترده‌ی تخلفات ساختمانی توسط اردوغان (طرح موسوم به #صلح_پهنه‌بندی) نسبت دادند.
حالا شبیه همین موضوع را با تصویب مجلس، به شهرهای خودمان تحمیل کرده‌ایم؛ آن‌هم به این شیوه‌ی عجیب و غریب و واسپاری تشخیص و تایید نوع و میزان جریمه به شهرداری‌ها!
خدا به خیر بگذراند.
ابتدا | نوشته‌های روح‌الله رشیدی pinned «@ebteda_ir 🔺تخلفات شما را خریداریم! مجلس رسماً به شهرداری‌ها اجازه داد تخلفات قطعی کمیسیون‌های #ماده_۱۰۰ را بفروشد! بر اساس این مجوز قانونی (تبصره ۶ ماده واحده بودجه سال ۱۴۰۲)، تمامی تخلفات قطعی کمیسیون‌های ماده صد تا پیش از سال ۱۴۰۰، به تشخیص شهرداری و تایید…»
Forwarded from نامه جمهور
با استقبال شما همراهان گرامی، «نامه‌جمهور» به چاپ دوم رسید‼️

✅️ جهت تهیه فصلنامه، مبلغ ۱۵۰ تومان به حساب
6037997599694933
به‌نام پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع)
واریز کرده، رسید واریز را به همراه آدرس پستی به شماره 09016855290 ارسال نمایید.

❌️ همچنین تخفیف ۳۰درصدی خرید گروهی (بیشتر از سه نفر) و تشکل ها همچنان امکان پذیر می باشد.


🆔 @nameh_jomhour | نامه جمهور
@ebteda_ir
🔺بازار حکمرانی داغ است
پس با جمهوریت چه کنیم؟

بحث در باب #حکمرانی در مجموعۀ نهادهای حاکمیتی بسیار پرمشتری است این روزها. بازار همایش‌های تبیینی در این موضوع بسیار داغ است. هر هفته در کنار و گوشۀ کشور، چندین نشست و برخاست‌ با عناوین و زیرموضوعات متنوع برگزار می‌شود که مقصود همۀ آنها فضیلت‌تراشی برای مفهوم «حکمرانی» است.
در نگاه اول، این حد از تمرکز بخشنامه‌ای بر برکشیدنِ مفهوم «حکمرانی» نشانۀ یک چرخش است؛ چرخشی انتقادی که احتمالاً نشان می‌دهد کاستی‌هایی در شیوۀ حکومتداری کنونی می‌بینیم و برای رفع این کاستی‌ها، نسخۀ «حکمرانی به جای حکومت‌داری» را پیشنهاد می‌کنیم.
هر بازاندیشی اصلاح‌گرانه‌ای در شیوۀ حکومت‌داری، مغتنم است، اما مسئله اینجاست که تا امروز هر آنچه در باب ویژگی‌ها و فضایل «حکمرانی» شنیده‌ایم چیزی به #جمهوریت اضافه نکرده است. در جلسات و نشست‌ها، مفهوم حکمرانی را زیر و رو می‌کنیم و از صدها زاویۀ بدیع، متنوع و متفاوت آن را می‎کاویم. در نهایت به این خصیصۀ محوری برای حکمرانی می‌رسیم: «مشارکت دادن تمام ذینفعان در امر حکومت»!
خب؛ آیا این یک ویژگی بسیار متمایز! که برای حکمرانی یافته‌ایم در جمهوریت یافت نمی‌شود؟
ما دچار رودربایستی با جمهوریت شده‌ایم. نمی‌خواهیم و نمی‌توانیم به الزاماتش پایبند باشیم و هزینه‌های این پایبندی را بپردازیم. بنابراین مدام بازی درمی‌آوریم و برایش رقیب و معادل و مترادف می‌تراشیم.
گویی در مخصمه‌ای گرفتار آمده‌ایم و می‌خواهیم از این مخمصه خلاص شویم و در جستجوی راه خلاصی، فعلاً به حکمرانی رسیده‌ایم! هم مقبول عام است، هم نزدیک به ادبیات رایج جهانی!
اگر حاضریم این همه هزینه بدهیم؛ آنچنان‌که حتی بگوییم شیوۀ حکومتداری ما ایراد دارد و باید از حکومتداری به حکمرانی تغییر وضعیت بدهیم، چرا عارمان می‌آید بگوییم «باید به جمهوریت برگردیم»؟
جمهوریت چه چیزی نداشت که رفتیم سراغ حکمرانی؟
جمهوریت که مال خود ماست. برایش انقلاب کرده‌ایم، به پایش خون داده‌ایم، حلاوتش را چشیده‌ایم و برکتش را دیده‌ایم.
اگر دنبال حکمرانی هستیم، پس با جمهوریت چه کنیم؟ بفرستیمش موزه؟
ابتدا | نوشته‌های روح‌الله رشیدی pinned «@ebteda_ir 🔺بازار حکمرانی داغ است پس با جمهوریت چه کنیم؟ بحث در باب #حکمرانی در مجموعۀ نهادهای حاکمیتی بسیار پرمشتری است این روزها. بازار همایش‌های تبیینی در این موضوع بسیار داغ است. هر هفته در کنار و گوشۀ کشور، چندین نشست و برخاست‌ با عناوین و زیرموضوعات…»
‏همه ابعاد جامعه سیاست‌زده شده است به این خاطر که سیاست، اجتماعی تفسیر نمی‌شود.

عقب‌ماندگی در عدالت بستر اصلی قطبیدگی و کاهش همبستگی اجتماعی است.

سیاست‌های فرهنگی از جامعه فاصله گرفته است.

🔸گفت‌وگو با نسیم‌آنلاین درباره ‎#سیاست‌گذاری_فرهنگی
tabagheh3.ir/post/615

@tabagheh3_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ با شفافیت، بدگمانی مردم را رفع کنید!

▶️حجت‌الاسلام #محسن_قنبریان از شیوه شفافیت امیرالمومنین در سه سطح می‌گوید.

🔹امام علی (ع) خطاب به مالک‌اشتر: اگر مردم بدگمان شدند و گمان کردند که درباره آن‌ها ستمی روا داشته‌ای، عذر و دلیل خود را برای مردم اصحار کن!

🔸«قاعده اصحار» در حکمرانی اینجا متولد شد، اصحار یا صحراگونگی! یعنی مانند صحرا که فضا باز است، همه چیز به صورت شفاف در محضر مردم باشد.

🔹برای نظارت، باید شفافیت باشد؛ در نامه ۵۰ نهج‌البلاغه هم گفته شده جز در مسائل جنگی همه چیز را خواهم گفت.

🔸ما باید عذرهایمان را شفاف کنیم؛ با مردم در میان بگذاریم.

🔹دوم مسائل مالی است. حضرت امیر می‌فرمایند اگر هنگام جدا شدن از شما به اموالم اضافه شد، بدانید خیانت کرد‌ه‌ام! واضح است باید اموال مسئولین در معرض دید قرار بگیرد.

🔸در ماده ۲۹ برنامه ششم قرار شد حقوق‌ها برای همه مردم شفاف بشود؛ متاسفانه در دولت انقلابی وعده‌اش داده شد، ولی تحقق پیدا نکرد!

🔹
سوم هم شفافیت آراء است که الان در مجلس بیشترِ گیرمان سر شفافیت در آراء است.

🔸به نظر، مردم شفافیت‌های مالی بیشتر برایشان مهم باشد.


🎬 @Mostazafin_TV
Forwarded from نامه جمهور
🖋ویژه‌نامه شماره ۳ فصلنامه «نامه جمهور»، تابستان ۱۴۰۲ منتشر شد:
📌تعداد صفحات: ۱۵۲


♨️ #مدیرمسئول: روح‌الله رشیدی
♨️ #سردبیر: مجتبی نامخواه

🔰 با آثار و نوشتارهایی از:
✔️ محسن قنبریان
✔️ حسن سبحانی
✔️روح الله ایزدخواه
✔️ سیدعلی موسوی
✔️ رقیه فاضل
✔️ میثم ظهوریان
✔️ کیوان سلیمانی
✔️محسن جبارنژاد
و...

🔶 فصل‌ها:
🔹کلیات
🔹 نطق‌ها
🔹 مذاکرات
🔹 تاریخ و تصویر


◀️ در این جلداز ویژه‌نامه می‌خوانیم:
عدالت نمایشی
افول تدریجی عدالت
آشوب نامه پادجامعه
توسعه نخواهی و توسعه نیافتگی
علیه عدالت به سود سرمایه‌داری
مردمی سازی اقتصاد یا نهادینه سازی «تداول ثروت بین أغنیاء»

‼️ برای خرید پیش فروش نامه جمهور با ۱۰٪ تخفیف و #ارسال_رایگان مبلغ ۹۰ هزارتومان به شماره کارت:
۶۰۳۷ ۹۹۷۵ ۹۹۶۹ ۴۹۳۳
به‌ نام پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم
واریز کرده و رسید واریز را به همراه ادرس پستی و شماره همراه به شماره ۰۹۰۱۶۸۵۵۲۹۰ ارسال نمایید.

🆔 @nameh_jomhour | نامه جمهور
Forwarded from نامه جمهور
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🖋 ویژه نامه شماره ۳ فصلنامه «نامه جمهور»، در راه است:

📬 هم اکنون میتوانید نامه جمهور را با ۱۰ درصد تخفیف و #ارسال_رایگان ، با قیمت ۹۰ هزارتومان پیش خرید کنید.
برای خرید مبلغ فوق را به شماره کارت:
۶۰۳۷ ۹۹۷۵ ۹۹۶۹ ۴۹۳۳ به نام پژوهشکده باقرالعلوم واریز کرده و رسید واریز را به همراه آدرس پستی و شماره همراه به شماره ۰۹۰۱۶۸۵۵۲۹۰ ارسال نمایید.


🔸 با ما همراه باشید ...


🆔 @nameh_jomhour | نامه جمهور
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ ملت‌ها باید بایستند و بخواهند تا این غده سرطانی از بین برود!

🎙
#امام_خمینی (ره)

🔹تا کشورهای #اسلامی، ملت‌های اسلامی، آن معنایی که در #ایران پیدا شد، الگوی خودشان قرار ندهند و تا خودشان به خیابان‌ها نریزند و بخواهند از دولت‌های خودشان که با اسرائیل باید روبرو بشوید، گمان نکنید که این کر و کورها به تعقل برسند.

🔸ملت‌ها باید بایستند و بخواهند از ارتش‌های منطقه خودشان و از دولت‌های منطقه خودشان که بیایند و با این فلسطینی‌ها و با این سوری‌ها که مورد ظلم واقع شده‌اند کمک کنند تا این #غده_سرطانی از بین برود.

🔹و اگر آنها هم #تماشاگر باشند که ببینند چه می‌شود، آنها هم بی‌تفاوت باشند و عذر این باشد که دولت‌ها باید این کار را بکنند، اگر این طور باشد، آنها هم در محضر خدا جواب صحیح ندارند.

🔸ایران #حجت است بر همه کشورها. خدای تبارک و تعالی ممکن است که در آخرت ایران را حجت قرار بدهد بر آن‌هایی که به ظلم ساخته‌اند و تسلیم ظالم شده‌اند و قیام نکرده‌اند

▪️۲۳ خرداد ۱۳۶۱

🎬 @Mostazafin_Tv
Forwarded from نامه جمهور
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔰مروری بر تاریخ بسیار مختصر برنامه های توسعه در ایران

📝منتشر شده در شماره سوم فصلنامه نامه جمهور


🔹برنامه‌های توسعه پس از جنگ با پیگیری سیاست‌های تعدیل ساختاری و آزادسازی اقتصادی باعث تحمیل تورمی فزاینده و بروز شورش‌ها در برخی مناطق حاشیه‌نشین و فقیرنشین شهرهای بزرگی چون مشهد و تهران شد.
🔹مرحوم سید احمد خمینی از منتقدان جدی و صریح‌ برنامه‌های توسعه وقت با نامه‌های تند خود اعلام موضع می‌کند.
🔹مظاهر عمومی‌تر سیاست‌های تعدیلی و آزادسازی اقتصادی همچون گرانی در حوزه عمومی نیز دست‌مایه نقد و بررسی است. در نقد این شرایط یکی از مهم‌ترین مجلات طنز ایران متولد می‌شود.
🔹سازمان برنامه در کتابی دو جلدی «مبانی نظری و مستندات برنامه چهارم توسعه» را توضیح داد. این کتاب پذیرش مناسبات جهانی را تا سرحد برقراری رابطه با رژیم جعلی اسرائیل تجویز می‌کرد.
🔹قراربود تا پایان سال سوم برنامه پنجم، الگویی برای «توسعه ایرانی – اسلامی» تدوین شود. اما با وجود بیش از یک دهه حمایت‌های رهبری از این الگو، دستاورد الگونویسان چیزی بیش از هیچ نبود.




🔸 با ما همراه باشید ...

🆔 @nameh_jomhour | نامه جمهور
Forwarded from نامه جمهور
با توجه به اتمام نسخه چاپی شماره اول و دوم #فصلنامه_نامه‌جمهور، از این پس می‌توانید نسخه الکترونیکی مجله را از طریق نرم افزارهای طاقچه و فیدیبو مطالعه بفرمایید.


لینک مجله در نرم افزار فیدیبو:
https://fidibo.com/book/166387-فصلنامه-نامه-جمهور-شماره-1

لینک مجله در نرم افزار طاقچه:
https://taaghche.com/book/192324



🔆 با ما همراه باشید
🆔 @nameh_jomhur | نامه جمهور
@ebteda_ir
🔺انفجار ترافیک در تبریز؛
دیر و زود داشت، سوخت‌وسوز نداشت!

ترافیک کلافه‌کنندهٔ تبریز، اگرچه این‌روزها بواسطهٔ اجرای همزمان و البته بی‌برنامهٔ چند پروژهٔ عمرانی وحشتناک‌تر شده، اما نباید فراموش کنیم که این وضعیت، نتیجهٔ قطعی و گریزناپذیرِ چند اتفاق بزرگ است:
۱. بی‌مبالاتی در شیوهٔ شهرسازی؛ که شهر را صرفاً طعمه‌ای برای خوردن و فربه‌شدن دیده است. شهرخوری یعنی چه؟ یعنی تراکم‌فروشی، تغییر کاربری‌ افراطی و حذف فضاهای عمومی، تجاری‌سازیِ دیوانه‌وار و ایجاد مراکز و کانون‌های بزرگ جاذب سفر بدون الزامات ترافیکی و بدون پارکینگ و... .
تصورش هم هول‌انگیز است که داخل یک کوی مسکونی، مجتمع تجاری بسازند با بیش از ۲۰۰ باب کسری پارکینگ، یا یک بیمارستان در مرکزی‌ترین نقطهٔ شهر بدونِ حتی یک باب پارکینک، یا صدها مجتمع مسکونی بلندمرتبهٔ بی‌پارکینگ. هر سال چند هزار گزارش کسری پارکینگ در ساخت‌‌وسازهای شهری ثبت می‌شود!
۲. فروپاشی حمل‌ونقل عمومی و رهاشدگی مطلق اتوبوسرانی و مترو.
دولتها و شهرداری، یک دههٔ تمام اتوبوسرانی تبریز را رها کردند و این مجموعهٔ بزرگ را به ورشکستگی کشاندند؛ آنچنان که تعداد اتوبوس‌های فعال در تبریز، از حدود ۷۰۰ دستگاه در چند سال پیش به کمتر از ۳۰۰ دستگاه رسید!
برای درک اهمیت وضعیت حمل‌ونقل عمومی کافی‌‌ست بدانیم هر روز در تبریز، حدود چهار میلیون سفر انجام می‌شود که سهم شبکهٔ اتوبوسرانی تبریز، تنها سیصد هزار سفر است!
مترو هم که هنوز به بلوغ نرسیده و رکورد پنجاه هزار سفر را دارد.
یعنی مترو و اتوبوسرانی، کمتر از ده درصد از مجموع سفرهای شهری را پوشش می‌دهند.
۳. به این دو اتفاق اضافه کنید این را که طی یک دهه، تعداد خودروهای شخصی در تبریز، تقریباً دو برابر شد و اکنون به بیش از هشتصد و پنجاه هزار دستگاه رسیده است.
پس چه اتفاقی افتاده؟
مردم را مجبور می‌کنیم مدام و برای هر نیاز متعارفشان (تحصیل، درمان، خرید، تفریح و...) سفر کنند. اما وسیلهٔ عمومی برای سفر، در اختیارشان نمی‌گذاریم. در چنین شرایطی آیا مردم راهی جز استفاده از خودروی شخصی دارند؟

معلوم است که باید با انفجار ترافیک در تبریز روبرو شویم. این انفجار، باید چند سال قبل رخ می‌داد که شرایط دورهٔ کرونا این انفجار را به تاخیر انداخت.
#تبریز
#ترافیک
#اتوبوسرانی
#مترو
@ebteda_ir
🔺
جریان مطالبه در شهرمان کم‌فروغ است و خیال متولیان و مسئولان از این بابت، تَخت‌.
نهادهای تصمیم‌ساز و سیاستگذار، با خاطری آسوده و بی‌هیچ دلهره‌ و تشویشی، سرگرمِ عادات و مشغول مناسبات دیرین هستند.
ایدهٔ تخدیریِ «سَس چیخماسین» کار خودش را کرده و امروز، جز واکنش‌های گاه‌وبیگاه و کم‌رمق به پاره‌ای مشکلات، چیزی که بتوان اسمش را «جریان» گذاشت، دیده نمی‌شود.
اتفاقات بزرگ و تصمیمات اساسی، کمتر در کانون توجه و پیگیری آگاهان اجتماعی و داعیه‌داران آرمان‌ها قرار دارد. گاه‌گداری، حاشیه‌ای پیش کشیده می‌شود و بگومگوهایی بی‌فایده بالا می‌گیرد و بسیاری از امور مهم را به محاق می‌فرستد و پس از چندی، تمام می‌شود و می‌رود!
توجیهات عدیده و البته تکراری می‌شنویم برای این رخوت و سکوت و سکون. توجیهاتی که از دیرباز، راهی برای فرار از مسئولیت مطالبهٔ حق و عدل بوده است. به جرأت می‌توان ادعا کرد که هزینهٔ مطالبه، امروز به مراتب کمتر و امکان‌های پیگیری، تحقیقاً وسیع‌تر از گذشته است؛ اگرچه خیلی‌ها شاید نپذیرند این ادعا را.
نباید فراموش کنیم که شهرمان در غیاب جریان مطالبهٔ خالص و مردمی و آگاه، به قهقرا خواهد رفت؛ حتی با وجود آدم‌هایی _ به‌زعم ما متعهد و کاربلد_ در برخی مصادر و مناصب.
این گروه نیز در غیاب جریان مطالبه، تحت فشارِ حلقه‌های بی‌مبالاتِ قدرت و ثروت، یا از میدان می‌گریزند یا تبدیل به عناصری کم‌اثر می‌شوند.
جریان مطالبه است که نیروی اجتماعی می‌سازد برای اصلاح‌گران.
موج‌های گذرای حاشیه‌ای، که انرژی‌ها را تلف می‌کند و آدم‌ها را فرسوده، ساخته‌وپرداختهٔ کارگزارانِ فروپاشی جامعه است. یقین کنیم هرگاه چنین حاشیه‌ای سربرمی‌آورد، جای دیگری، اتفاق بزرگی به زبان جامعه در حال رقم خوردن است.
Forwarded from اخبار نصر
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 پشت پرده‌هایی از فاینانس و آتاسنتر

▫️روح‌الله رشیدی؛ عضو شورای اسلامی شهر تبریز در تحریریه نصر افشاگری کرد.

✔️پاسخ‌های رئیس مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر تبریز به سئوالات صریح سردبیر نصر به زودی از آژانس خبری تحلیلی نصر


⛄️ نصر را در شبکه‌های اجتماعی ببینید👇
https://zil.ink/nasrnews
Forwarded from اخبار نصر
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴 همه پشت پرده آتاسنتر

رشیدی ؛ عضو شورای شهر تبریز در مصاحبه با سردبیر نصر: [ بخش چهارم ]
▫️شهردار تبریز پیش از طرح موضوع در صحن با مالک آتاسنتر توافقاتی را امضا کرده بودند.
▫️ارزش سرقفلی آتاسنتر برای شهرداری ۱۶ میلیون تومان اما در بورس ۲۷۰ میلیون تومان ثبت شده است.
▫️موضوع عدم پرداخت اقساط و برکناری شهردار منطقه موضوع ثانویه است.
▫️طی ۸ سال گذشته هیچ اتفاقی در محدوده بنیان دیزل رخ نداده است.
▫️شهردار باید در قبال توافق اش با آقای زنوزی پاسخگو‌باشد.
▫️قیمت‌گذاری‌ها هیچ گاه توسط کارشناسان رسمی دادگستری انجام نشده است.

https://nasrnews.ir/video/106935
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📌 آپاراتچی: یک اقتباس تمیز*
معرفی و گزارشی از فیلمنامه «آپاراتچی» ساخته علی طاهرفر

🎬 نمایش قلم/ حاشیه‌های کتابیِ چهل و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر

📕 این فیلم از کتابی با همین نام، به قلم «روح‌الله رشیدی» اقتباس شده‌است.
#جشنواره_فیلم_فجر
Forwarded from عکس نگار
🖋شماره 4 فصلنامه «نامه‌جمهور» ویژه‌نامه انتخابات مجلس منتشر شد:
📌 تعداد صفحات: 232 صفحه

📎شش فصل این ویژه‌نامه:

1️⃣کلیات
📝راه عدالت‌خانه از عدالت‌خواهی می‌گذرد؛جدال جمهوری‌خواهی و نانمایندگی:
مقاومت در برابر «کلمه کمتر»|مجتبی نامخواه
🗞جمهوری اسلامی؛ ولایت فقیه ذیل حاکمیت ملی؛از تعاون تا شورا ذیل مناسبات امر ولایی و امر عمومی در قانون اساسی| محسن قنبریان

2️⃣وضعیت تاریخ پارلمان
🗞کشاکش مجلس و پارلمان؛ چرا پارلمان نداریم؟|محدثه جزایی
📝تاریخ مختصر پارلمان در ایران |علی رحیمی

3️⃣وضعیت کنونی مجلس
📝کارنامه یک مجلس ضعیف؛ گزارشی از وعده‌ها و عملکرد مجلس یازدهم|امیررضا بهنامی
🗞تحول در قانون گذاری اتفاق افتاده است |سعید احدیان
🗞اصل بر عدم قانون گذاری است؛ وظیفه مجلس تحدید قدرت است|سید احمد حبیب‌نژاد

4️⃣جایگاه پارلمان
📝مجلس کجای کار است؟؛ بازخوانی جایگاه مجلس در قانون اساسی|علی بیات
📝قانون و فراتر از آن؛ تفوق شوراهای موازی بر مجلس شورای اسلامی| علی رحیمی
شریعت و شورا؛ تأثیر مناسبات فقه و قانون بر مجلس شورای اسلامی|محمدحسن احمدی

5️⃣سیاست جایگزین
🗞جبهه ای مردمی برای عدالت خواهی؛ از ایستادگی بر مبانی تا تغییر اجتماعی|گفت و گو با حسین کمیلی درباره تجربه جبهه مردمی عدالتخواهان مشهد
🗞می گفتند تغییر اتفاق نخواهد افتاد |گفت و گو با محمد امینی زاده درباره شورای شهر کرمان
🗞در برابر تغییر مقاومت هست، باید هزینه پرداخت|گفت‌وگو با محمدرضا آقاجری درباره تجربه شورای شهر امیدیه
🗞نیروی اجتماعی،کنش سیاسی رقم می‌زند و قدرت تولید می‌کند |گفت‌وگو با روح اللّه رشیدی درباره تجربه شورا یشهر تبریز
🗞تا کی باید این مسیر تکراری را برویم؟|گفت‌وگو با میلاد گودرزی درباره تجربه مطالبه‌گری رسانه‌ای

6️⃣چه باید کرد؟
📎میزگرد: راه عدالت‌خواهی از انتخابات می‌گذرد؟|باحضورسیدعلی موسوی، روح‌الله ایزدخواه، مجتبی عرب، میلاد گودرزی، مسعود براتی، وحید اشتری





برای تهیه نامه جمهور با #ارسال_رایگان مبلغ 150هزارتومان به شماره کارت:
۶۰۳۷ ۹۹۷۵ ۹۹۶۹ ۴۹۳۳
به‌ نام پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم
واریز کرده و رسید واریز را به همراه آدرس پستی و شماره همراه به شماره ۰۹۰۱۶۸۵۵۲۹۰ ارسال نمایید

🆔 @nameh_jomhour | نامه جمهور
2025/07/13 11:07:30
Back to Top
HTML Embed Code: