tgoop.com/enqelabsq/1365
Last Update:
🔰 «نزول رحمت برای جبهه مقاومت»
🔹 مؤمنین که با هم پیوستگی و ولایت دارند، آیهی قرآن میفرماید که اینها را خداوند رحمت میکند. بهزودی خداوند مورد رحمت قرارشان میدهد چرا که خداوند عزیز و حکیم است. عزیز، یعنی شکستناپذیر، نفوذناپذیر. یعنی چون خدا عزتمند است، پس مؤمنینی که بینشان این پیوستگی وجود دارد را رحمت میکند. یعنی دلیل اینکه رحمتش را نازل میکند، عزت اوست. ظهور خداوند در این آیه، ظهور «غفور رحیم» نیست، «عزیز حکیم» است! یعنی خداوند درمقابل دشمنان و درمقابل موانع و سختیها، اینها را مورد رحمت قرار میدهد، و با این رحمت کردن، عزت و حکمت خود را به نمایش میگذارد.
🔸 اما بپردازیم به اینکه ولایت بین مؤمنین در بعد ملی و سیاسی چگونه محقق میشود؟ مسئلهی جهان اسلام اکنون همین است. ما مسلمانان برای اینکه قدس آزاد شود، برای اینکه فلسطین آزاد شود، برای اینکه شر حضور آمریکا و اسرائیل از منطقه کم شود، برای همه اینها نیاز به رحمت خداوند داریم. همان رحمتی که در این آیه، بهصورت جلالی (عزیز حکیم) آمدهاست. یعنی الان اگر ما مسلمانان با هم وحدت و یکپارچگی داشتهباشیم، شر آمریکا از این منطقه کم میشود. این یک نکتهی کلی که باید در مشی سیاسیمان همیشه مورد توجه قرار دهیم.
🔹 این بیانات آقا، که بهشکل پویا و الهامبخشی آیه شریفه را توضیح دادند، جهتگیری مطلوب امروز برای همه مسلمین درمورد مسئلهی فلسطین را روشن میکند. چه یک آدم معمولی بهحسب اینکه یکی از آحاد ملت است، چه افراد دیگری که تربیون دارند یا قدرت سیاسی خاصی دارند. جهتگیری واضح و محدد و دقیق! پیوستگی مسلمانان درمقابل استکبار. حالا آدم یک موقع کمک مالی میکند چون این ولایت را مییابد. یک موقع برای مظلومیت مردم غزه غمگین است چون این احساس یگانگی را دارد. یک موقع دعا میکند و قرآن میخواند بهنیت پیروزی جبهه مقاومت. همیشه هم نسبت به محتواهای تفرقهآمیز گارد محکم دارد. چون میداند سیاست دشمن تفرقه انداختن بین مسلمانان، و از این طریق ضربه زدن است. باید همیشه تصمیمگیریها و موضعگیریها و سیاستهای خارجیمان را با این عینک نگاه کنیم. اگر از موضع قدرت حرف زدیم و پیام قدرت مخابره کردیم، مشی درستی درپیش گرفتهایم. چون هم پیوستگی بین مؤمنین را افزایش میدهد و هم رعب در دل دشمن میاندازد و خداوند با رحمت بر مسلمین و پیروزی مسلمین، عزت خود را نمایش میدهد.
🔸 سرتیپ «مئیر فینکل» رئیس بخش پژوهشی ارتش رژیم صهیونیستی ظاهراً یک مقالهای دارد که ۱۱ خرداد ۱۴۰۲، یعنی قبل از طوفانالاقصی، منتشر شدهاست. او در آن مقاله به این میپردازد که اگر بخواهیم حزبالله را شکست دهیم و شر او را کم کنیم، باید چه کنیم؟ میگوید که دو اتفاق است که نباید بیفتد: یک. وقتی به حزبالله حمله کردیم، ایران پشت او بایستد. در آن صورت نمیتوانیم متمرکز شویم روی حزبالله، و حزبالله را منهدم کنیم. دو. حزبالله علیرغم تمرکز اسرائیل، شکست کامل نخورد.
اینجاست که بیاناتِ نقطهزنِ رهبری با شرح این آیهی شریفه، روشنتر میشود. چون با تحقق پیوستگی بین مؤمنین، همه جبههی لبنان را جبههی خود میبینیم و اهداف رژیم خبیث تحققنیافتنی خواهند بود.
✍ علی درگومه، ۴۰۰ مکانیک
🇮🇷 @Enqelabsq | نشریه میدان انقلاب
BY میدان انقلاب
Share with your friend now:
tgoop.com/enqelabsq/1365