tgoop.com/enqelabsq/1370
Last Update:
🔰 «بخش شاق در نبرد فرهنگی»
🔹 در قضایای جنگ نظامی و دفاع مقدس وقتی با دشمن میجنگیدیم، تقریباً میدانستیم چه کنیم. اطلاعاتوعملیات میدان را شناسایی کند. طرحوعملیات برای کموکیف انجام عملیات تدبیر کند. تدارکات برای رساندن کمکهای معین به رزمندگان و...
🔸 اما در جنگ فکری و فرهنگی، خیلی پیچیدگیهای بیشتری هست. یکی از مهمترین مشکلها در این نوع جنگ این است که دشمن بهصورت نامرئی وارد میشود. آدم با خودش میگوید: اصلاً در جنگیم؟! کار شاق اینجا این است که یک چشم تیزبین باشد که تحرکات دشمن را بشناسد.
🔹 ممکن است گفتهشود که مگر رهبری آن چشم تیزبین نیست که بهسوی دشمن اشاره میکند؟ چرا، هست. اما مگر در یک جنگ فرضی اگر فرمانده کل، کلان جنگ را بداند اما فرماندههای گردانها و لشکرها حتی قواعد جنگ را ندانند کار پیش میرود؟!
🔸 حالا از کجاها باید تحرکات دشمن را تشخیص داد؟ بهنظرم یکی از مهمترین نکات این است که بدانیم هدف کلان دشمن چیست؟ مثلاً وقتی بدانیم که راهبردهای دشمن این است که انسجام بین ملت را از بین ببرد، در بین مردم نااميدی ایجاد کند، و بین ملتهای مسلمان تفرقه ایجاد کند، جلوی پیشرفت کشور را بگیرد و... احتمالاً تا حدی میفهمیم در هرجا چگونه حمله میکند و چگونه مقابلش بایستیم...
🔹 اگر بدانیم در دانشگاه دشمن بهدنبال چیست و دانشگاه مطلوب او چه مؤلفههایی دارد یا ندارد؛ اگر این را بدانیم، آنگاه میتوانیم جلوی هجوم او در دانشگاه بایستیم و سفتوسخت پاسدار انقلاب باشیم در دانشگاه، انشاءالله.
✍ علی درگومه، ورودی ۱۴۰۰ مکانیک
🇮🇷🇱🇧 @Enqelabsq | نشریه میدان انقلاب
BY میدان انقلاب
Share with your friend now:
tgoop.com/enqelabsq/1370