tgoop.com/enqelabsq/1429
Last Update:
🔰 «دیدار با دریادار»
✍🏻 امیرمحمد کبیری، ۱۴۰۰ فیزیک
💠 چندی پیش بسیج دانشجویی شریف با امیر دریادار سیاری، هماهنگکنندهٔ کل ارتش، جلسهای داشتهاست. در ادامه روایت یکی از دانشجویان حاضر در این جلسه را مشاهده میکنید:
🔹 برای هر انسانی واقعاً لذتبخش و شاید تکرارنشدنی باشد که با یکی از عالیرتبهترین شخصیتهای نظامی کشورش دیدار و گفتوگوی صمیمانه داشته باشد. این اتفاق همین چند روز پیش برای من و تعدادی از دوستانم رخ داد.
🔸 ظهر روز پنجشنبه بود که با دوستان قرار گذاشته بودیم که با مترو به محل جلسه برسیم. سریع آماده شدم. چون کاری واجب در دانشگاه داشتم از آنها جدا شدم. بعد از انجام کارها با موتورسیکلت خودم را به ساختمان فرماندهی کل ارتش جمهوری اسلامی ایران رساندم. دم در یکی از دژبانها مشغول قدم زدن بود و زیرچشمی من را نگاه میکرد.
«با امیر سیاری قرار دارم.»
اینجا بود که چشمانش از حدقه بیرون زد و با تعجب گفت: واقعا؟!
باورش نمیشد یک موتورسوار با ظاهری معمولی با امیر سیاری قرار داشته باشد.
گفتم: «آره، از بچههای دانشگاه شریفم و از قبل هماهنگ شده.»
«برو داخل پیش جناب سروان ببین چی میگه.»
رفتم داخل و موضوع را دوباره شرح دادم. گفتند: «بچههاتون رفتن داخل. بشین تا دوتا دیگه که قرار بود بیان برسن و با هم میفرستمتون داخل.»
🔹 نشستم و حدود یک ربع منتظر ماندم تا اینکه حس کردم خیلی دیر میشود اگر همینجا منتظر بمانم و ممکن است جلسه را از دست بدهم. با بقیه تماس گرفتم و گفتند که نمیآیند. من هم موضوع را به جناب سروان انتقال دادم و پس از طی چند ایست بازرسی به سالن جلسات رسیدم. دیدم امیر سیاری در حال سخنرانی است. به همین دلیل بیسروصدا رفتم و روی یکی از صندلیها نشستم. در همین حین بود که مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شریف، آقای محمد قندهاری، سؤالی را از امیر سیاری پرسید. از وضعیت فعلی صحنهٔ نظامی کشورمان و نحوهٔ نقشآفرینی دانشجویان و مردم در این میدان پرسش کرد. امیر سیاری مدتی به حرفهای ایشان گوش دادند و سپس به اهمیت علم در عرصهٔ نظامی پرداختند. نمونههایی از همکاریهای بین دانشگاههای برتر کشور از جمله دانشگاه خودمان و ارتش را مثال زدند. ایشان همچنین حوزههایی از علم را یادآوری کردند که تعلل در پیشبرد آنها در آیندهای نه چندان دور، سبب شگفتی و درماندگی ما در رویارویی با دشمن خواهد شد. ایشان همچنین تأکید داشتند که در برههٔ فعلی وظیفهٔ اصلی ما دانشجویان، جهاد علمی است.
🔸 در این موقعیت یکی از حضار اذعان داشت که جهاد علمی وظیفهٔ بلندمدت ما در این جبهه خواهد بود و از ایشان خواست تا وظیفهای کوتاهمدت و مرتبط با حال حاضر را نیز توضیح دهند. امیر سیاری در پاسخ به ایشان مسئله جهاد تبیین را مطرح نمودند و نمونههایی از اهمیت این امر را توضیح دادند. ایشان افزودند که در زمان فعلی با توجه به فعالیت رسانهای گستردهٔ دشمن در میان مردم ما و جهانیان، لازم است تا ما با تمام توانمان با این جنگ مقابله کرده و هدف پلید دشمن را به مردم یادآوری کنیم.
🔹 اما صحبتها به همین جا ختم نشد و پس از مدتی بحث بر سر مسائل مشابه، نوبت به خاطرات جذاب امیر سیاری رسید. یکی از خاطرات جالب ایشان بازدید رهبر معظم انقلاب، حضرت آیتالله خامنهای حفظه الله، از یکی از مقرهای نیروی دریایی ارتش بود. ایشان اذعان داشتند که در یکی از اسکلههای نظامی ارتش تعدادی رزمناو داشتیم که به دلیل تحریمها ناقص مانده بودند. تکنولوژی لازم برای تکمیل آنها در دسترس نبود. حضرت آیتالله خامنهای با دیدن این صحنه از امیر سیاری خواستند که فوراً این رزمناوها را تکمیل کرده و به نیروی دریایی بپیوندند. ایشان هم این کار را در دستور کار قرار داده و به تمام متخصصین امر اعلام میکنند. با کمال تعجب (علت تعجب ساخت قطعهای حساس توسط کارگاهی ساده است) شخصی در یکی از استانهای صنعتی کشور مسئولیت ساخت قطعهٔ مورد نظر را بر عهده گرفته و پس از مدتی یکی از رزمناوها با حضور فرماندهی معظم کل قوا با موفقیت به نیروی دریایی میپیوندد.
🔸 با ادامهٔ خاطرات و پیوند آنها با مسائل روز وقت جلسه کمکم رو به پایان رفت. امیر سیاری هم لطف کرده بودند و هدایایی ارزشمند برای ما تدارک دیدهبودند که بعد از دریافت آنها با گرفتن عکس یادگاری از ایشان خداحافظی کردیم و دیدار مجدد ایشان را اینبار در دانشگاه خواستار شدیم.
🇮🇷🇱🇧 @Enqelabsq | نشریهٔ میدان انقلاب
BY میدان انقلاب
Share with your friend now:
tgoop.com/enqelabsq/1429