Telegram Web
⭕️این کتاب فوق العاده نوشته شده توسط پاسگال خوزه باسیله ، دارای مدرک مربیگری درجه حرفه ای یوفا است .
او در این کتاب به این موضوع که چگونه میتوان ، جایگیری در فوتبال را آموزش داد تا تاکتیکهایتان به سبک فوتبال اسپانیا ؛ موسوم به ” فوتبال گران ! ” بهبود بخشید و در پی آن حملات موثرتری را تیمتان به نمایش بگذارد .
از طریق این متد آموزش ، به بازیکنان کمک میشود تا بصورت فردی پیشرفت کنند و تغییرات اساسی ؛ همانند : میزان تلاش و کار ، رقابت پذیری ، کارتیمی و میل به پیروزی در آنها رخ دهد .
این کتاب مشتمل بر جزییات آنالیز ۳۴ موقعیت تاکتیکی مختلف و فراهم شده در قالب ۴۷ تمرین برای جلسات تمرینی تیمتان می باشد .
بخشهای مختلف این کتاب :
• موقعیت یابی تهاجمی
• توسعه و تاثیرگذاری تاکتیک بازی
• روش شناسی در اجرا تمرینات
• کار تیمی و همکاری
• رقابت پذیری و تمایل به پیروزی
• متدهای تمرینی
• ورود تئوری ” فوتبال گران “به تمریناتتان

قیمت ۵۹۰۰۰ تومان
جهت خرید با آی دی زیر پیام دهید:
@coach_support
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️تمرین ویژه بالا بردن قدرت حفظ توپ تیمی و انتقال توپ رو به جلو(تیم منچستر یونایتد)
شرح تمرین:
در این تمرین 5 در مقابل 5 بازیکن به اضافه 4 بازیکن آزاد که دو نفر از آنها داخل زمین و دو نفر در دو طرف زمین روی خطوط عرضی قرار دارند . بازیکنان زرد فقط میتوانند دو ضرب به توپ بزنند و بازیکنان دو تیم 5 نفره در تعداد ضربه به توپ آزاد هستند هر نیمه زمین 20 در 30 متر خواهد بود بنابراین کل تمرین در یک زمین 30 در 40 متر انجام میشود. تیم صاحب توپ همیشه 7 نفر در مقابل 5 نفر هستند.
هر بار رساندن توپ به طرف دیگر یک امتیاز برای تیم مهاجم منظور خواهد کرد. کل زمان تمرین 5 دقیقه خواهد بود و سپس جای تیمها عوض میشود.
🔺شرح تمرین: مجید مرتضایی
@football_academy_coach
⭕️نقش کمک مربیان در تیمها
💠گاهی اوقات شما در مطالب میخوانید که به طور مثال سر الکس فرگوسن بالغ بر 20 نفر دارد که به او کمک میکنند . یا فلان مربی 10 آنالیزور به همراه خود دارد. این مسئله باعث شده است که خیلی از تیمها و سرمربیان به این فکر بیافتند که تعداد مربیان خود را افزایش دهند تا به موفقیت آنها کمک کند این مسئله در برخی تیمها در ایران قابل مشاهده است . اما اغلب این مربیان پس ازمدتی از این کار پشیمان شده اند و به این نتیجه رسیده اند که ((یکی مرد جنگی به از صد هزار))
و دائما این جمله را تکرار میکنند که این شکل کار کردن در ایران قابل انجام نیست. آنها دقیقا به نکته خوبی اشاره کرده اند چرا که واقعا در ایران قابل اجرا نیست چون مشکل اصلی خود این سرمربیان هستند.
💠به طور مثال اگر برخی مربیان 100 نفرکمک هم داشته باشند اعتقاد دارند که باید تمرین را خودشان انجام دهند و اینگونه میشود که در تیمهای لیگ برتری میبینیم که در طی تمرین 6 یا 7 نفر کنار زمین ایستاده اند و خود سرمربی دارد تک و تنها با بازیکنان کار میکند و درحقیقت نقش مربیان فقط در زمان گرم کردن هاست یعنی زمانیکه بازیکنان به گروههای کوچک تقسیم میشوند در بقیه زمانها این مربیان بیکار هستند.
متاسفانه این شکل کار کردن نشان میدهد که 80 درصد بار تمرینات بازهم بدوش خود سرمربی تیم است و مربیان دیگر شاید تنها 20 درصد در این کار نقش دارند .
💠آیا کار کردن با این شکل بهتر نیست مربی تنها خودش با تیم کار کند چرا که او درعمل به کس دیگر نیازی ندارد. شاید اگر واقعیت را از آنها بپرسید با نظر شما موافق باشند اما دلیل اصلی این کار این میدانند چون همه این کار را میکنند ماهم میکنیم چون اگر کمک مربی نداشته باشیم رسانه ها میگویند او به تنهایی کار میکند و برای همین است که خوب نتیجه نمیگیرد اما مربی برای اینکه دهان رسانه ها را ببندد کمک مربیانی را به تیم می آورد اما آنها به اصطلاح فقط مترسک سر جالیز هستند.
در بخش بعدی مشکلات پیش روی اینکار و راه حل آن را تقدیم به شما مربیان عزیز میکنیم.
🔴کاری از مجید مرتضایی ( مدرس فدراسیون فوتبال)
@football_academy_coach
🔵 ویژگی های یک مربی خوب از نظر روانی:

♦️دارای شخصیت مناسب باشد (از آرامش و سلامت روانی برخوردار باشد)
♦️از اعتماد به نفس بالایی برخوردار باشد و آن را به عوامل باشگاه و بازیکنان و همکارانش منتقل کند
♦️قدرت رهبری و تاثیر بر افکار دیگران
♦️ارتباط موثر و منطقی با همکاران ، عوامل باشگاه و بازیکنان برقرار کند
♦️دارای قدرت کنترل خشم و هیجانات
♦️به اصل تفاوتهای فردی در روانشناسی توجه ویژه کند
♦️نظریه ها و اصول یادگیری را بداند
♦️دارای توانمندی در بیان و نفوذ بر بازیکنان
♦️حس تشریک مساعی و همکاری در گروه داشته باشد.
♦️توانایی هدایت ، کنترل و تغییر افکار غیرمنطقی دیگران را داشته باشد
♦️شنونده خوبی باشد و به نظرات و خواسته های منطقی بازیکنان توجه داشته باشد
♦️از ایده و تفکرات دستیارانش به بهترین شکل ممکن استفاده کند
♦️دارای قدرت نوآوری و خلاقیت باشد
♦️در بالاترین حد ایثار و فداکاری و تعهد بکارش انجام وظیفه کند
♦️توانایی تجزیه و تحلیل مسایل در بحران ها را داشته باشد (روانشناسی مدیریت بحران)
♦️قادر به ایجاد فضایی باشد که بازیکنان احساس امنیت و آرامش روانی بکنند
♦️مهارت در تعلیم ذهنیت بازیکنان به سمت افکار مثبت ، سازنده ، منطقی و امیدواری را داشته باشد
♦️قابلیت الهام بخشی داشته باشد

📖برگرفته ازکتاب روان شناسی درفوتبال حرفه ای.
@football_academy_coach
⭕️ #کتاب الکترونیکی - جدیدترین تاکتیک پرس در فوتبال - یورگن گلوپ - پپ گواردیولا
COUNTERPRESSING
GEGENPRESSING
🔺نوشته : عماد ملکی
توصیه میکنیم که این کتاب جالب را حتما مطالعه کنید که بر اساس مطالعات جدید شیوه های پرس این دو مربی بزرگ تهیه شده است.
قیمت:۳۹۰۰۰ تومان
@جهت تهیه به آی دی زیر در تلگرام پیام دهید
@coach_support
💢یا مقلب القلوب و الابصار
یا مدبرالیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال
حول حالنا الی احسن الحال

🆗حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می‌باشد به تمامی عزیزان تبریک و تهنیت عرض کرده و سالی سرشار از برکت و معنویت را از درگاه خداوند منان برایتان خواستاریم.
⭕️ تفکر جعبه سیاه در مربیگری چیست؟

🔸در سالهای ۱۹۵۳ و ۱۹۵۴، طی چند حادثه‌ی مرموز، هواپیماهای خط هواپیمایی "بریتیش دی هاویلند کومت"، اولین خط هوایی مسافری و تجاری دنیا، وسط آسمان از کار می افتادند. اما کارشناسان دلیل این سقوط ها را پیدا نکردند و پرونده این خط هوایی کاملا پیچیده شد.

🔸در نهایت مشکل پیدا شد: تَرَک های ریز ایجاد شده در گوشه‌ی پنجره های مربعی شکل هواپیما، به تمام بدنه گسترش یافته و باعث متلاشی شدن‌ هواپیما می شدند.
این اتفاق ها دستاورد مهمی داشت: بعد از آن فجایع، دیوید وارن، کارشناس حوادث پیشنهاد داد یک دستگاه تقریبا خراب نشدنیِ ثبت اطلاعاتِ پرواز که بعدا جعبه سیاه نامیده شد، در هواپیما تعبیه شود؛ ایده ای که بعدا به مرحله اجرا گذاشته شد.

🔸هیچ صنعتی به اندازه هوانوردی اشتباهات را جدی نمی‌گیرد. با هر سقوط، پروازهای بعدی ایمن‌تر می شوند. این اصل که اسمش را "تفکر جعبه سیاهی" می گذاریم، یک ابزار گرانبهای ذهنی است که در جوزه مربیگری بسیار کاربرد دارد.


🔸مربیان دقیقا در نقطه مقابل صنعت هوانوردی قرار دارند. عده بسیار کمی واقعیت شکست را می‌پذیرند و جعبه سیاه خودشان را تحلیل می‌کنند. مربیان کمی هستند که فیلم شکستهایشان را دوباره میبینند این کار دقیقا به دو چیز احتیاج دارد:

▪️پذیرش بی قیدوشرط
▪️تفکر جعبه سیاهی

پذیرش بی قید و شرط شکست‌ها، و باخت‌ها چگونه امکان‌پذیر می‌شود؟

🔸بهترین کاری که می توانید انجام دهید، یافتن یک دوست یا مربی قابل اعتماد است که تمام معایب تان را همانطور که هست نشان‌تان دهد. با گذشت زمان یاد می‌گیرید که قضاوت های دیگران درباره خودتان را جدی بگیرید.

🔸در کنار پذیرش بی قیدوشرط، یک جعبه سیاه هم احتیاج دارید. جعبه سیاه خودتان را بسازید. هر وقت که استراتژی بازی جدیدی را می گیرید، آنچه را که در فکرتان می‌گذرد، یادداشت کنید؛ و وقایع بازی را تصویر سازی کنید نتیجه گیری هایتان را یادداشت کنید..
اگر استراتژی تان در نهایت به درد نخور از آب درآمد، به اطلاعات ثبت شده پروازتان نگاه کنید و دقیق تحلیل کنید چه چیزی باعث بروز اشتباه شده است. با تشریح هر افتضاحی که به بار آورده اید، تاکتیک تان بهتر می شود.

🔸پذیرش بی قیدوشرط و تفکر جعبه سیاهی به خودی خود کافی نیستند. باید اشکالات را اصلاح کنید، آن هم به شکلی که در آینده دوباره رخ ندهند.اصلاحات در تمرینات به طرز عجیبی تیم شما را بهتر و بهتر میکند.

🔸بنابراین واقعیت را بی قیدوشرط بپذیرید. شاید در وهله اول دردناک باشد، ولی در آینده ارزش خود را نشان خواهد داد. نکته کلیدی این است که کشف کنید چرا چنین اتفاقی افتاده است و به شکل ریشه ای با موضوع برخورد کنید.

مجید مرتضایی

🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال آکادمی مربیان
@football_academy_coach
⭕️ تکنیکهای کشتن کمک مربیان در تیم، بدون خونریزی! (تکنیک های ترور شخصیت کمک مربی توسط سرمربی):



1⃣ تکنیک این که تکراری است

هرگاه ایده ای جدید مطرح شد می گویند این ایده تکراری است و کسی قبلا ایده مشابهی را ارائه کرده است!

2⃣ تکنیک چرا قبلا نه

اگر معلوم شد که هیچکس قبلا چنین ایده ای نداده می گویند حتما دلیلی داشته که هیچ کس چنین ایده ای نداده.

3⃣ تکنیک تعویق

در مورد ایده تصمیم گیری نمی کنند. می گذارند ایده دهنده خسته شود.

4⃣ تکنیک تصاحب

هر تاکتیک جدیدی ارائه شد، خود را تنها سخنگوی آن ایده مطرح می کنند و اجازه نمیدهند کمک مربی درباره آن ایده حرف بزند!

5⃣ تکنیک فیلتر

تمام نظرات منفی را عینا منتقل می کنند. هیچ کدام از نظرات مثبت را به کمک مربیان منتقل نمی کنند.

جرح و تعدیل :مجید مرتضایی



🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال آکادمی مربیان
@futsal_academy_coach
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️نمیتونی تصور کنی که چقد لذت‌بخشه وقتی توپی رو میگیری که هوادارای حریف به خیال گل بلند میشن اما تو می‌گیریش! و هوادارات و هم تیمیات تورو مثل یه قهرمان می‌بینن!
زیبایی دروازه بان بودن رو با دیدن این فیلم احساس کنید!👌

@football_academy_coach
🔳⭕️تصمیم گیری



یکی از واحدهای ارتش سوییس در یکی از مانورهای کوهستانی گم شده بود و ناامیدانه در کوه های آلپ سرگردان بود. هوا سرد بود. ذخیره غذای گروه کم و محدود بود. ناگهان، یکی از اعضا نقشه منطقه را در کوله خود پیدا کرد. آنها نقشه را دنبال کردند و به اقامت گاه اولیه باز گشتند. آنها از مرگ نجات یافتند.


وقتی نقشه را به فرمانده خود نشان داند، او متعجب شد و پرسیدکه چگونه با چنین نقشه ای راه را پیدا کرده اید؟ نقشه مربوط به کوههای آلپ نبود، بلکه مربوط به کوههای پیرنه بود. آنها راه خود را با پیروی از یک نقشه غلطپیدا کرده بودند. اگرآن نقشه را نمی یافتند، ساعت ها و روزها به امید اینکه گروههای نجات آنها را خواهند یافت، در جای خود می ماندند.اما آنها با دیدن نقشه راه افتادند.


🟢اغلب اوقات بهتر است حتی با نقشه غلط راه بیفتیم و به دنبال راه نجات بگردیم تا اینکه به امید رسیدن نیروی کمکی در جای خود متوقف شویم و از گرسنگی بمیریم. وقتی از همه چیز ناامید هستید، دست به کاری بزنید.

🟢آنها که در رودخانه قایق سواری کرده اند، می دانند بیشترین حالت پایداری قایق، نه در سکون، بلکه در هنگام حرکت کردن و پارو زدن ایجاد می شود. شاید این گفته بر خلاف تصور عمومی و غریزه مان باشد، اما در درستی آن تردیدی نیست.

روبرت گانتر

@football_academy_coach
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️یک نمونه از تمرینات گرم کردن با توپ و بدون توپ (فوتبال بانوان)
@football_academy_coach
⭕️ #سنین_پایه
بازی بمب افکن
در این بازی که در یک مربع ۵ در ۵ متر انجام میشود بازیکن سفید توپ را برای بازیکن قرمز پرتاب میکند و او سعی میکند با ضربه هد شیرجه ای توپ را از دروازه ۵ متری عبور دهدو تعداد بمبهایی را که به هدف میخورد بشمارد.
همین کار از طرف مقابل تکرار میشود.
🌐آکادمی مرلیان فوتبال ایران
@football_academy_coach
⭕️خصوصیات یک مربی فوق العاده
🔺آنچه دارد..
- جوهره مربیگری
- مهارت تفویض اختیار به کمک مربیان
- مهارت برنامه ریزی
- تمرکز به روی کار خودش
- مهارت مدیریت جلسه تمرین و مسابقه

🔹آنچه هست...
- همدل با تیم
- نتیجه گرا
- مشتاق موفقیت
- خود انگیزش
- علاقه مند به کار تیمی
🔺جرح و تعدیل : مجید مرتضایی مدرس فدراسیون فوتبال
@football_academy_coach
⭕️ مهارت دریبلینگ چقدر در انتخاب شما تاثیر گذار است؟
@football_academy_coach
⭕️روانشناسی فوتبال

♦️ فردی سازی مربیگری

🔶 یکی از ویژگی های مهم و در عین حال سخت ترین ویژگی مربیان موفق دنیا، #فردی_کردن فرایند مربیگری می باشد. جان وودن، مربی افسانه ای بسکتبال ایالات متحده آمریکا، همواره در بدو ورود به باشگاه در خطاب به بازیکنان خود می گفت:
" من با همه در یک شیوه یکسان رفتار نخواهم کرد، رفتار من با شما، بازتابی از ویژگی های شخصیتی و رفتاری شما خواهد بود".

🔸 بازیکنان شما، هر کدام دارای شخصیت های منحصر به فردی بوده و منابع انگیزشی متفاوتی جهت مشارکت در فوتبال دارند. برخی از آنها با انتقاد، انگیزه بیشتری می گیرند، برخی با تایید و دیگری با تشویق!
🔸 این وظیفه شماست که به عنوان مربی، تفاوت های فردی بازیکنان خود را شناسایی کرده و بر این اساس با ایشان رفتار کنید.
🔸فردی سازی مربیگری، کار ساده ای نیست ولی برای رسیدن به موفقیت، لازم و ضروری می باشد.
منبع :ناشناس
@football_academy_coach
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️حرکت به نقطه کور توسط مهاجم را به خوبی در این کلیپ جالب ببینید
@football_academy_coach
⭕️حلقه بسته مربیانِ امتحان پس داده

انگلیسی‌ها برای نیمکت‌های مربیگری خود به سراغ نام‌های جدید رفته‌اند که پیش از این تجربه مربیگری در این لیگ را نداشتند و قطعا داشته‌های جدیدی را با خود به فوتبال این کشور خواهند آورد و با هدف مشخصی به کادرفنی این تیم‌ها ملحق شده‌اند.

به جز پاتریک ویرا و برونو لاژ که برای اولین بار در فوتبال انگلیس مربیگری می‌کنند، همین الان، توخل، کلوپ، سولسشایر، گواردیولا، فرانک، هاسن هوتل، بیلسا و مونوز برای نخستین بار در دوران مربیگری خود به لیگ انگلیس آمده‌اند و در این کشور فعالیت می‌کنند.

درباره لیگ برتر ایران باید گفت به جز نویدکیا که در اولین تیم دوران مربیگری خود فعالیت می‌کند، سایرین حداقل در چندین تیم مختلف حضور داشته‌اند و این عدد برای برخی مانند فیروز کریمی و فراز کمالوند به بیش از ۲۰ تیم مختلف می‌رسد!

پیش از این گفته شده بود که فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ قرار است قانونی را مصوب کنند که هر مربی تا پنج هفته ابتدایی لیگ را با یک تیم سپری کند، از آن پس تا پایان فصل قادر به فعالیت در تیم دیگری نیست.

* هر فصل در یک تیم!

به برخی از نام‌ها در فوتبال ایران که می‌نگریم، با اتفاق و پدیده عجیبی مواجه می‌شویم. در واقع برخی از مربیان هر سال در یک تیم (برخی در چند تیم) مربیگری می‌کنند و هیچ ثباتی در کارشان وجود ندارد و هیچ فرصتی برای دانش افزایی ندارند؛ مانند آنچه گواردیولا یا زیدان برای مقطعی انجام دادند و در عین موفقیت، برای کسب اطلاعات و دانش جدید، فرصتی به خود دادند.

علیرضا منصوریان، مهدی تارتار، رضا مهاجری، فراز کمالوند، سیروس پورموسوی، عبدالله ویسی، رسول خطیی، مجتبی حسینی و ... مربیانی هستند که در طی سال اخیر (برخی در دو سال) در سه تیم مختلف حضور داشتند. آن ها نه محدودیتی دارند و نه از ثبات لذت می‌برند!

حال سوال این است که در پی این جابجایی‌ها چه اتفاقی می افتد و آیا مربی‌ای که در چند تیم قبلی خود موفق نبوده، چه داشته‌ای برای دیگر تیم لیگ برتر ایران خواهد داشت؟ تجربه نشان داده که این قبیل جابجایی‌ها هیچ برنامه و موفقیتی را به دنبال نداشته است.

با این تغییر و تحولات که هر چیزی جز مسائل فنی و فوتبالی بر آن دلالت دارند، آیا باید امیدوار باشیم فوتبال ایران نفس تازه ای بکشد و پیشرفت را تجربه کند؟ قطعا این مربیان نه فرصتی برای دانش افزایی داشته‌اند و نه اطلاعات جدیدی به فوتبال ایران تزریق خواهند کرد.
الهام فرهمند
@football_academy_coach
⭕️ #تابلو_آموزشی
خواب و تغذیه و مشکلات آن برای بازیکنان
@football_academy_coach
⭕️نکته:
یک ضرب المثل ژاپنی میگه:
اگر می خواهی جای رئیس ات بشینی پس هلش بده بره بالا
تفسیر: برای پیشرفت زیر آب کسی رو نزن.
@football_academy_coach
⭕️انواع سبکهای مربیگری و تصمیم گیری در مربیان
💠 تله های مربیگری و سبک‌های مربیان

▫️ The good-old-days boss
مربی که از تغییر می هراسد و به گذشته می چسبد.

▫️ The “hearing impaired” boss
مربی که به حرف دیگران گوش نمی دهد.

▫️ The dictator boss
مربی که خود رای است.

▫️ The movie star boss
مربی که دستاوردهای بازیکنان را به اسم خود ثبت می کند.

▫️ The kickback boss
مربی که افراد خاصی از تیم را مورد توجه قرار می دهد.

▫️ The punishing boss
مربی که تنها بازیکنان را تنبیه می کند و از تشویق خبری نیست.

▫️ The condescending boss
مربی که دیگران را تحقیر می کند.

▫️ The airhead boss
مربی که بدون اطلاعات و آنالیز لازم تصمیم گیری می کند.

▫️ The charging bull boss
مربی که از ظرفیت های تیمش بی خبر است.

▫️ The “do as I say not as I do” boss
مربی که حرفش با عملش همخوانی ندارد.

▫️ The fearful boss
مربی که شهامت تصمیم گیری را ندارد.

🔺جرح و تعدیل :مجید مرتضایی

🌐آکادمی مربیان ایران
@football_academy_coach
2025/02/24 10:07:12
Back to Top
HTML Embed Code: